2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hayır bunlar 3 arkadas doguma bıle bır bırılerının yerıne gırıyorlar,hatta tup bebek yaptırcaktım cem beye o ay hamıle kaldım bı desı mdı tekrar benı gorurse bu kız manyak sureklı doktor degısıyor dusunecek,çook kotu oldu

beni güldürdün ya :)) tüp bebeğe gerek kalmadı mesajını varirsin sen de havanı atarsın boşveeer:))

aynen cnm. Allah ii doktorlarla karşılaştırsın hepimizi, İstanbulda özeller uçmuş durumda cnm.
doğum fiyatları hele.. özel sağlık sigortan yoksa göçertiyorlar adamı.
evet cnm özel sigortayla bile cok fiyatlar, detaylı ultrasonu bize 320 dediler 110 lirasını biz ödicez kalanını sigorta karsılıcak ama yinede cok bence.

günaydın arkadaşlarr
yorgun, uykusuz bir güne daha başladım. bu uykusuzluk beni mahvedecek. oğlum rahatsızdı öksürüyordu kaç gecedir. dün gece öksürüğü durdu bı seferde gecenin 3 ünde geldi yanıma korkunç rüyalar gördüm diye bende göndermedim yatağına ama bütün gece uyumadım yine sabah kalkıpta işe gelmek kabusum oldu. yıllık iznim var bu yıldan 14 gün kaldı ama onuda harcamak istemiyorum ileriki aylarda daha çok ihtiyacım olacak diye. şimdi evde olsam uzatsam ayaklarımı başka birşey istemezdim sanırım:

anladım cnm durumun varsa tabiki en iyi doktoralara git, en iyi hizmeti neresi veriyorsa orda devam et bebeğinin sağlığı için ama doktorların yaptıgı cok garip bi durum insanlar onlara muhtac diye şişiriyorlar fiyatları.

Bi de dort boyutlu uc boyutlu ve 4D diyorlar onlarada cevap verirlerseeeee bende bilmiyorumda:))

canım benim doktorumda 4 boyutlu var özellikle zaen seçtim 3 boyutluda siyah beyaz bildiğimiz 4 boyutluda siyah beyaz deği herşey daha net mesela ben bugüne kadar derisi şeffaf olduğu için hep beyninin içindeki kıvrımların oluşumunu bile gördüm bebeği olduğu gibi görüyosun öyle söyleyeyim sana:)

Kizlar bazi arkadaslar ikinci kez erkek bebek bekledikleri icin biraz uzulmusler. Bende dun bir tanidigin soyledigini soyleyeyim dedim. Iki tane oglu var kocası felc gecirdi ve bayadir hastanede yatiyor. Dedi ki hep kiz cocugum olmadığı icin üzülürdum ama simdi anladim ki onemli olan hayirli evlatmis. Kendiside rahatsiz biraz ve kocasiyle hep ogullari ilgilenmis hem de herseyiyle. Kiz gibi her işini yaptilar bana destek oldular dedi. Cevremde tanidigim cok kiz evlatta var anneyi babayi hiv umursamayan.Insallah hepimiz hayirli evlatlara sahip oluruz. En onemlisi bu sanirim.

aynen canım ben de hep kız evlat isterdim hatta programlamistim kendimi kıza ama bir oğlan geliyor:) kız oğlan değil karakterli hayırlı evlat olsunlar yavrularimiz.

Merhaba kızlar umarım iyisinizdir İstanbul'da hava çok guzel biraz yürüyüş yapıp d vitamini almalı hepimize sağlıklı günler

Kızlar yaa ben çok yoruluyorum. Biraz önce evimizin hemen önündeki markete kadar gittim aşırı derecede yoruldum hiç halim kalmadı. Normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…