- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.881
Bi de dort boyutlu uc boyutlu ve 4D diyorlar onlarada cevap verirlerseeeee bende bilmiyorumda:))Kizlar yazdim arada kaynadi ayrintili ultrasonla renkli ultrason ayni mi yoksa farkli seyler mi
Bi de dort boyutlu uc boyutlu ve 4D diyorlar onlarada cevap verirlerseeeee bende bilmiyorumda:))Kizlar yazdim arada kaynadi ayrintili ultrasonla renkli ultrason ayni mi yoksa farkli seyler mi
hayır bunlar 3 arkadas doguma bıle bır bırılerının yerıne gırıyorlar,hatta tup bebek yaptırcaktım cem beye o ay hamıle kaldım bı dehadi ya :=) onlar kanki cem beyle :)
görürse görsün selam verir geçersin nolcakki :))
ama çok ii anlıyorum senı ben eski doktoruumun çalıştığı hastaneye bile gitmiyorum kötü anılarım olduğundan.
hayır bunlar 3 arkadas doguma bıle bır bırılerının yerıne gırıyorlar,hatta tup bebek yaptırcaktım cem beye o ay hamıle kaldım bı desı mdı tekrar benı gorurse bu kız manyak sureklı doktor degısıyor dusunecek,çook kotu oldu
evet cnm özel sigortayla bile cok fiyatlar, detaylı ultrasonu bize 320 dediler 110 lirasını biz ödicez kalanını sigorta karsılıcak ama yinede cok bence.aynen cnm. Allah ii doktorlarla karşılaştırsın hepimizi, İstanbulda özeller uçmuş durumda cnm.
doğum fiyatları hele.. özel sağlık sigortan yoksa göçertiyorlar adamı.
anladım cnm durumun varsa tabiki en iyi doktoralara git, en iyi hizmeti neresi veriyorsa orda devam et bebeğinin sağlığı için ama doktorların yaptıgı cok garip bi durum insanlar onlara muhtac diye şişiriyorlar fiyatları.öyle canım benım doktor da oyle rıskl gebelık oldugu ıcn vermek zorundayım bi de,devlete gıttım bı kere kanamam olunca kapı kapı,hastane hastane dolasdırdılar benı ve bakmadılar da.Ondan sonra yemın ettım bı daha devlete ayak basmam dıye sınır hastası edıyor ınsanı.Bı de ben dogum temınatı ıcın para verıyorum ama 1 yılım dolmadıgı ıcın karsılamıyor bu da baska sacmalık
Benim 4'teKacta gideceksin bizim 3te sanirim:)
Gunaydin annelerrr bugun bebegimi görecegim cok heyecanliyimmmm:)
bakayım canım cem bey orda olmadıgını bıldıgım gun randevu alıyım o zaman Allah yardımcım olsunbeni güldürdün ya :)) tüp bebeğe gerek kalmadı mesajını varirsin sen de havanı atarsın boşveeer:))
Kizlar yazdim arada kaynadi ayrintili ultrasonla renkli ultrason ayni mi yoksa farkli seyler mi
Bi de dort boyutlu uc boyutlu ve 4D diyorlar onlarada cevap verirlerseeeee bende bilmiyorumda:))
15+5 plesenta rahim agzina yakin ywrlesmis ondan oluyo dedikac haftalıksın gecmıs olsun ,sebebını soyledı mı pekı doktorun
aynen canım ben de hep kız evlat isterdim hatta programlamistim kendimi kıza ama bir oğlan geliyor:) kız oğlan değil karakterli hayırlı evlat olsunlar yavrularimiz.Kizlar bazi arkadaslar ikinci kez erkek bebek bekledikleri icin biraz uzulmusler. Bende dun bir tanidigin soyledigini soyleyeyim dedim. Iki tane oglu var kocası felc gecirdi ve bayadir hastanede yatiyor. Dedi ki hep kiz cocugum olmadığı icin üzülürdum ama simdi anladim ki onemli olan hayirli evlatmis. Kendiside rahatsiz biraz ve kocasiyle hep ogullari ilgilenmis hem de herseyiyle. Kiz gibi her işini yaptilar bana destek oldular dedi. Cevremde tanidigim cok kiz evlatta var anneyi babayi hiv umursamayan.Insallah hepimiz hayirli evlatlara sahip oluruz. En onemlisi bu sanirim.
Gunaydin annelerrr bugun bebegimi görecegim cok heyecanliyimmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?