- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.861
decavıt vıtamın omega 3 balık yagı degıl mı ?ben demır hapı prevıt vıtamın,bı de balık yagı ıcıyorum farklı vıtamınler oldugu ıcın doktorum hem vıtamın hem omegayı almamı soyledı
kaca muayınesı pekı canım,benım de ozel sıgortam zaten dogumu karsılamıyor kı 8 ay varmıs daha suresıne .Suankı doktorum ıyı ama cok rahat bırısı gıbı ayda 1 cagırıyor,benım bı de tehlıkelı gebelık,bı doktora daha mı gıtsem dıyorum.Bı de profesor oldugu ıcın dogum ucretı de yuksek.Arda doktoru duymustum ben memorıaldan ,ama ayrılmıstı.Arastırayım onu dacnm femical klinikte muaynelerini yapıyor. memorialde yada acıbadem de doğum yaptırıyor.
riskli gebelikte üstüne yoktur , bende çok araştırarak gittim cnm.
çok net konuşur, gözlemleri süper, hiç bi ayrıntıyı kaçırmaz,
her gittiğimde hem üstten sonrada altttan bakar akıntım var mı diye. kan tahlillerimi veriyor tsh normal ama ıkı haftada bır kanla birlikte bakılıyor. idrarda iki haftada bir. yani sıkı bie denetimdeyiz şuan ve içim çok rahat cnm. tavsiye ederim.
benım özel sağlık sigortam onda geçmiyor. femıcal klınık sitesinden bakabılırsın.
kaca muayınesı pekı canım,benım de ozel sıgortam zaten dogumu karsılamıyor kı 8 ay varmıs daha suresıne .Suankı doktorum ıyı ama cok rahat bırısı gıbı ayda 1 cagırıyor,benım bı de tehlıkelı gebelık,bı doktora daha mı gıtsem dıyorum.Bı de profesor oldugu ıcın dogum ucretı de yuksek.Arda doktoru duymustum ben memorıaldan ,ama ayrılmıstı.Arastırayım onu da
Canım dikkat et ihmal etme mutlaka doktora görünGunaydin kizlar aranizda kanamasi olan varmi benim var suanda ve cok korkuyorum bisey olacak diye tek avantajim agrimin olmamasiyms dua edin kizlar
Ben de :)Gunaydin annelerrr bugun bebegimi görecegim cok heyecanliyimmmm:)
anladım cnm hamileliğin kötü yanlarından biriside sanırım hap içmek hiç sevmiyorum kocamanlar bide midemi bulandırıyorlar nese mecbur içicem o zmndecavıt vıtamın omega 3 balık yagı degıl mı ?ben demır hapı prevıt vıtamın,bı de balık yagı ıcıyorum farklı vıtamınler oldugu ıcın doktorum hem vıtamın hem omegayı almamı soyledı
Gittim cnm dinlen kalkma dedi ama risk devam ediyo hayirlisi olsunCanım dikkat et ihmal etme mutlaka doktora görün
evt kanama vardı, ama komık bı sey oldu sayfasına bakınca benım ılk gıttıgım doktor cem bey de orda calısıyor,memorıaldan tanıyorum kendısını,o hep benı alttan kontrol edıyordu,benım de bebegin eşi asagıda oldugu ıcın rısklıyms alttan muayıne ,her defa da kanamam tekrar edıyordu,kendısı cok ıyı bı doktor ama gormemıstı eşin asagıda oldugunu.Sımdı Arda doktora gıdersem o da orda calısıyormus gorurse benı rezıllık350 lira cnm muaynesi.
ayda bir git en azından bi görün cnm.
bağdat caddesinde klınıği.
kanaman vardı senın diymi ?
350 mi ne kdr cok alıyor bu doktorlar, yazık ya veren var veremeyen var...350 lira cnm muaynesi.
ayda bir git en azından bi görün cnm.
bağdat caddesinde klınıği.
kanaman vardı senın diymi ?
evt zaten vıtamını zor ıcıyorum,b de balık yagı uff.Bı de benım gune 6 tane ılacım var ıcim dısım vıtamın oldu resmenanladım cnm hamileliğin kötü yanlarından biriside sanırım hap içmek hiç sevmiyorum kocamanlar bide midemi bulandırıyorlar nese mecbur içicem o zmn
Evet benim midemi de ekşitiyor ilaclar normaldede gastridim var cunku canım ilaçlar asit ürettikçe midem kötü oluyor sanırımevt zaten vıtamını zor ıcıyorum,b de balık yagı uff.Bı de benım gune 6 tane ılacım var ıcim dısım vıtamın oldu resmen
öyle canım benım doktor da oyle rıskl gebelık oldugu ıcn vermek zorundayım bi de,devlete gıttım bı kere kanamam olunca kapı kapı,hastane hastane dolasdırdılar benı ve bakmadılar da.Ondan sonra yemın ettım bı daha devlete ayak basmam dıye sınır hastası edıyor ınsanı.Bı de ben dogum temınatı ıcın para verıyorum ama 1 yılım dolmadıgı ıcın karsılamıyor bu da baska sacmalık350 mi ne kdr cok alıyor bu doktorlar, yazık ya veren var veremeyen var...
Allah allah sen çıktıktan sonra olan şeyden sen sorumlu değilsin ki. Ne ilginç insanlar var ya. Kızacak bastıracak adam arıyolar demek ki
kac haftalıksın gecmıs olsun ,sebebını soyledı mı pekı doktorunGittim cnm dinlen kalkma dedi ama risk devam ediyo hayirlisi olsun
evt kanama vardı, ama komık bı sey oldu sayfasına bakınca benım ılk gıttıgım doktor cem bey de orda calısıyor,memorıaldan tanıyorum kendısını,o hep benı alttan kontrol edıyordu,benım de bebegin eşi asagıda oldugu ıcın rısklıyms alttan muayıne ,her defa da kanamam tekrar edıyordu,kendısı cok ıyı bı doktor ama gormemıstı eşin asagıda oldugunu.Sımdı Arda doktora gıdersem o da orda calısıyormus gorurse benı rezıllık.cadde de bana yakın aslında nasıl yapsam sasırdım
350 mi ne kdr cok alıyor bu doktorlar, yazık ya veren var veremeyen var...
Kacta gideceksin bizim 3te sanirim:)Ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?