- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.941
Kizlar mrb. Hastalara yorgunlara halsizlere acil sifalar olsun insallah.
Beni endokrine sewkwetti dr. Dun sabah itibari ile on kilo almis oldumu gordum bu sabahta elim yuzum gozum sisti taninmayacak haldeydim.kendimi oyle gorunce birden aglamaya basladim canawara benziyodun. Sonuclar yarin cikacak.
@jnaz teşekkür ederim canım... İnşallah. Hepimiz O'na emanetiz.
Kızlar Aranızda cinsiyeti öğrenemeyen kaldı mı benden başka acaba ?
canım senin takvimin görünmüyor da... kaç haftalıktı bebişn ?Bende varımİki hafta sonra kontrolümüz
Ben de. Ama küçüğüz daha bakalım@jnaz teşekkür ederim canım... İnşallah. Hepimiz O'na emanetiz.
Kızlar Aranızda cinsiyeti öğrenemeyen kaldı mı benden başka acaba ?
Ben de. Ama küçüğüz daha bakalım
Benim de 13+3 üz. Biraz sonra gidicez doktora ama büyük ihtimalle görünmezBenim bebişim bir hafta geriden geliyor sat'a göre yani 16 haftalığız. tam zamanı aslında ama doktor kontrolümüz haftaya. Çokta meraktayım
canım senin takvimin görünmüyor da... kaç haftalıktı bebişn ?
Ne Kadarlik canımGunaydin kizlar aranizda kanamasi olan varmi benim var suanda ve cok korkuyorum bisey olacak diye tek avantajim agrimin olmamasiyms dua edin kizlar
O takvimi nerden yapacagiz canim yacanım senin takvimin görünmüyor da... kaç haftalıktı bebişn ?
Aynıyız neredeyse :)15+4 deyim canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-icin-hamilelik-gunlugu.510711/#post-23513717 buradan yararlanabilirsin canım :)O takvimi nerden yapacagiz canim ya
12haftada oğrenenler var canım belki görebilirsin :) ama doktorun kesinleşmesi için söylemeyebilirBenim de 13+3 üz. Biraz sonra gidicez doktora ama büyük ihtimalle görünmez
Ben de ogremedim.15 haftadayim nerdeyseBen de. Ama küçüğüz daha bakalım
Cok tesekkur ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-icin-hamilelik-gunlugu.510711/#post-23513717 buradan yararlanabilirsin canım :)
Hrrkes ruya gormedin mi.ne gorursen o olur diyor degil mi?Benim tuttu.12. Hafta kontrole gitmeden bi kaç gün önce bi kav a nozun icindeymis BB ebislerim.tek tek çıkardı bacaklarını araladı gösterdi rüyamda ablam.bu kadar çok kız isteme senin kizin olmayacak benim kızımı seversin dedi.iki minik kuzucugumu bekliyorum heyecanla..Meraba arkadaslar..yazilirinizi takip etsemde yazamiyorum yogunluktan..bu arada bisey soracagim kizlar..acaba ruyasinda cocugun cinsiyetini gorup normalde tutanlar var mi acaba..15.haftadayim ama cinsiyet konusunda doktr hicbir sey demedi.eli ayagi duzgun olsun Rabbim saglikli versin tabide insan merak ediyorben ruyamda ikidir erkek cocuk goruyorum
dr gittin mi progestan içiliyor genelde.. bende 2014 haziran annesiyim Elif Hira'm 6 aylık darısı başınıza inşallah... bizde sizler gibi yazışıyorduk ve halen yazışmaya devam.. Allah tamamına erdirsin inşallah...Gunaydin kizlar aranizda kanamasi olan varmi benim var suanda ve cok korkuyorum bisey olacak diye tek avantajim agrimin olmamasiyms dua edin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?