2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Geçmiş olsun canım.

Sizde tansiyon problemi mi vardı?

Benim bebişim bir hafta geriden geliyor sat'a göre yani 16 haftalığız. tam zamanı aslında ama doktor kontrolümüz haftaya. Çokta meraktayım
Benim de 13+3 üz. Biraz sonra gidicez doktora ama büyük ihtimalle görünmez

Meraba arkadaslar..yazilirinizi takip etsemde yazamiyorum yogunluktan..bu arada bisey soracagim kizlar..acaba ruyasinda cocugun cinsiyetini gorup normalde tutanlar var mi acaba..15.haftadayim ama cinsiyet konusunda doktr hicbir sey demedi.eli ayagi duzgun olsun Rabbim saglikli versin tabide insan merak ediyor ben ruyamda ikidir erkek cocuk goruyorum

Merhaba kizlar simdi eve geldim hastaneden bebisimi gordum cok sukurler olsun Allahima masallah iyiydi vee OGLUM olacak insallah cok sukur Rabbime icime doguyoyurdu hep ruyada da erkek cocuk goruyodum,kac gundur de karnimin sol tarafinda hep bi seyler hissediyodum bebek olacagini sanmiyodum bagirsak hareketidir her halde derdim bu gun gordum ki bebisimin basi sol tarafdaydi anladim ki o bebisimin hareketiymis cook mutluyum su an Allahim isteyen her kese yasatsin bu duygulari hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin amin, bu arada tam arabadan inerken kusdum ustume bi bitmedi bu kusmalar ustum basim berbat oldu SirriEyvan canim beni de erkek anneleri kervanina eklersin artik

Hrrkes ruya gormedin mi.ne gorursen o olur diyor degil mi?Benim tuttu.12. Hafta kontrole gitmeden bi kaç gün önce bi kav a nozun icindeymis BB ebislerim.tek tek çıkardı bacaklarını araladı gösterdi rüyamda ablam.bu kadar çok kız isteme senin kizin olmayacak benim kızımı seversin dedi.iki minik kuzucugumu bekliyorum heyecanla..

Gunaydin kizlar aranizda kanamasi olan varmi benim var suanda ve cok korkuyorum bisey olacak diye tek avantajim agrimin olmamasiyms dua edin kizlar
dr gittin mi progestan içiliyor genelde.. bende 2014 haziran annesiyim Elif Hira'm 6 aylık darısı başınıza inşallah... bizde sizler gibi yazışıyorduk ve halen yazışmaya devam.. Allah tamamına erdirsin inşallah...

Insallah hayirlisi artik hocam..bide ben burda hep ondeyim..aslinda doktorlarin hepsi 16 haziran dogum yapacagin tahmini gun diyor..ama bi hafta gec hesapliyor doktorum bebegi..yani bana gore 16.haftadayim doktor 15e yeni girdin diyor..neden o sekilde..yani bebek buyummis mi oluyor ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…