- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.081
merhaba hoşgeldinnSelam. Benim bat'tan 2 gün sonra 764 cikti betahcg. 2 hafta sonra gidicem doktora. Bugün de saglik ocagina gittim. Kan değerleri vs. için kan verdim. Sonuçları yarin alicam.
iyi o zaman şimdiden böyle şişersem yandım:) inşallahh duyarsın kalp atışlarını cumartesi bizde doktora gideceğiz o zaman 4+5 olacağız kese görünür inşallahSiskinlik ilk zamanlar cok cok normal. Bende 6 aylik hamile gibi karnim sisik di. Suan daha hafif siskinlik.
Adet sancisi da 5 haftalikken cok vardi suan oda hafifledi. Cumartesi 7+0 oluyoruz ins kalbini duyarim.
gecmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın
bende feci grip im cumartesiden beri atlatmaya çalışıyorum içim dışım ıhlamur oldu hala sesim kotu oksuruyorumınşallah çabuk atlatırım minik bide oğluşum var peşinde koşturmaktan çok dınlenemiyorum da (
Aynen benim rüzgar'ımda sağolsun hiç yerinde durmuyor uyurken bile
birde üstüne yoğun bir çalışma temposu allah yardımcımız olsun
öksürük henüz yok ama burun tıkanıklığı beni fena yoruyor
merhaba hoşgeldinn
merhaba:)merhabalarr annişler
öyle mi ne güzell . ben sanki ilk defa gebe kalmışım gibi inanılmaz heyecanlı ve mutluyum. inşallah oğlumun gönlündeki olur sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip eder rabbim:)Hoşbuldum. Bu arada benim de 2. Gebelik bu. :)
öyle mi ne güzell . ben sanki ilk defa gebe kalmışım gibi inanılmaz heyecanlı ve mutluyum. inşallah oğlumun gönlündeki olur sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip eder rabbim:)
cnm ben bise sorucam.alttan muayene istemedm demissn.bnm de cuma gunu bakilcak keseye.suanda beta 6680.olur da goremezse alttan ben de baktirmak istemiyorum cunku dusuk tehlikem var.doktor iliski bile yasak derken alttan cihazla bakmadi dusugu arttirabilir ama doktor bise olmaz diyip bakmak isterse ters dusmek istemiyorum doktorla.ne diyerek reddetin alttan muayeneyi.doktor tepki vermedimi.
Hayırlı olsun inşallah,
umarım benim de bir kızım olsunnn :)
oğluşumun istediği gibii
bebeğinin doğacağı tarihe baktım da hemen hemen aynı tarihe denk geliyoruzinşallah hayırlısıyla kucağımıza alırızz
benimde ilk gebeliğimde düşük ihtimalim vardı kanamam oldu parça düsürdüm ama hiç bişi olmadı kuzucum yanımda bu kanamaların oldugu ilk dönemde vajinal olarak muayene oldum 3 aya kadar vajinal muayenenin hiç bi zararı yokcnm ben bise sorucam.alttan muayene istemedm demissn.bnm de cuma gunu bakilcak keseye.suanda beta 6680.olur da goremezse alttan ben de baktirmak istemiyorum cunku dusuk tehlikem var.doktor iliski bile yasak derken alttan cihazla bakmadi dusugu arttirabilir ama doktor bise olmaz diyip bakmak isterse ters dusmek istemiyorum doktorla.ne diyerek reddetin alttan muayeneyi.doktor tepki vermedimi.
oğluşumu da 2012 Haziran 09 da dünyaya getirmiştim
bu bebişinde aynı tarihte aramıza gelmesi olası dedi doktorumuz :)
inşallah güzelliklerle gelsin minnoşlar..
inşallahhh gönlüne göre olur paşalarımızın:)Hayırlı olsun inşallah,
umarım benim de bir kızım olsunnn :)
oğluşumun istediği gibii
pofuduk ilk kontrollerde hep aynı oluyor birde devlete gittiysen yoğunluktan hiç bakmıyorlar bile malesef. ne güzel kalp atışlarınıda duymuşsun bir sorun varsa söylerdi zaten.kızlar ilk muayneme gittim fakat doktor benimle ilgilenmedi doğru düzgün bi ultrason baktı canlı kalbi atıyo dedi bi vitamin ilacı verdi 2 hafta sonra gel dedi kan testi falan bişeyler yapılması gerekiyormuş düşük riski varmı yok mu hiç bir şey de soramadım kendisine iki hafta sonra özele gidicez ama benim aklım takılıyor cok fazla da kasık ağrılarım oluyor
çok gıcık bi doktormuş siz heyecanla gidiyosunuz verdiği tepki kötü olmus bu haftalarda yapılması gereken kan testleri var ihmal etmeyin başka bi doktora görünün isterseniz vitamin benim doktorumda vermedi sadece folicasit kullanıyorumkızlar ilk muayneme gittim fakat doktor benimle ilgilenmedi doğru düzgün bi ultrason baktı canlı kalbi atıyo dedi bi vitamin ilacı verdi 2 hafta sonra gel dedi kan testi falan bişeyler yapılması gerekiyormuş düşük riski varmı yok mu hiç bir şey de soramadım kendisine iki hafta sonra özele gidicez ama benim aklım takılıyor cok fazla da kasık ağrılarım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?