2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Siskinlik ilk zamanlar cok cok normal. Bende 6 aylik hamile gibi karnim sisik di. Suan daha hafif siskinlik.
Adet sancisi da 5 haftalikken cok vardi suan oda hafifledi. Cumartesi 7+0 oluyoruz ins kalbini duyarim.
iyi o zaman şimdiden böyle şişersem yandım:) inşallahh duyarsın kalp atışlarını cumartesi bizde doktora gideceğiz o zaman 4+5 olacağız kese görünür inşallah

kızlar aranızda Trabzon'da ikamet eden vaar mı acaba ? Bildiği iyi bir kadın doğum doktoru olan ?

Canım usg ile baktı karnımdan ama keseyi net olarak göremiyorum dedi. Müsaitsen alttan usg ile bakıyım dedi. Bende müsait değilim bakmayalım hocam dedim. O zaman 3 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.
Aslında genitalim temizdi ama alttan bakılması beni korkutuyor. (ilişkiye bile zor giren biriyim.hemen kasılırım) Doktorum ısrarcı olmadı zaten.

Hayırlı olsun inşallah,
umarım benim de bir kızım olsunnn :)
oğluşumun istediği gibii

bebeğinin doğacağı tarihe baktım da hemen hemen aynı tarihe denk geliyoruz inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırızz

oğluşumu da 2012 Haziran 09 da dünyaya getirmiştim
bu bebişinde aynı tarihte aramıza gelmesi olası dedi doktorumuz :)
inşallah güzelliklerle gelsin minnoşlar..

benimde ilk gebeliğimde düşük ihtimalim vardı kanamam oldu parça düsürdüm ama hiç bişi olmadı kuzucum yanımda bu kanamaların oldugu ilk dönemde vajinal olarak muayene oldum 3 aya kadar vajinal muayenenin hiç bi zararı yok

kızlar ilk muayneme gittim fakat doktor benimle ilgilenmedi doğru düzgün bi ultrason baktı canlı kalbi atıyo dedi bi vitamin ilacı verdi 2 hafta sonra gel dedi kan testi falan bişeyler yapılması gerekiyormuş düşük riski varmı yok mu hiç bir şey de soramadım kendisine iki hafta sonra özele gidicez ama benim aklım takılıyor cok fazla da kasık ağrılarım oluyor

Hayırlı olsun inşallah,
umarım benim de bir kızım olsunnn :)
oğluşumun istediği gibii
inşallahhh gönlüne göre olur paşalarımızın:)
pofuduk ilk kontrollerde hep aynı oluyor birde devlete gittiysen yoğunluktan hiç bakmıyorlar bile malesef. ne güzel kalp atışlarınıda duymuşsun bir sorun varsa söylerdi zaten.

inşallah çabuk atlatırsınız :) oğlunuz kaç yaşında ?
benim efe m 21 aylık :)

çok gıcık bi doktormuş siz heyecanla gidiyosunuz verdiği tepki kötü olmus bu haftalarda yapılması gereken kan testleri var ihmal etmeyin başka bi doktora görünün isterseniz vitamin benim doktorumda vermedi sadece folicasit kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…