2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bende de dün akşamdan beri hafif ve ara ara mide bulantısı başladı..garip bi şekilde öğüyorum.. aklıma kötü birsey geldiği zaman hemen midem bulanıyor.mide bulantısı yok diye seviniyordum ama ne yapalım artık...

mide bulantısı bu aylarda gayet normalmiş ve gebeliğin yolunda gittiğinin göstergesiymiş:

duyamadım ki dinletmedi bana kendi kendine baktı oyle doktor

Maalesef canım genelde böyle oluyor ama içini ferah tut kasık ağrıları çok şiddetli değilse ve lekelenme kanaman yoksa telaş etme sakın , hem kalbini de duymuşsun gönlünü ferah tut canım

Tatlım bende 6.haftaya girdiğim gibi başladı bulantı kusum :)
Yani gayet normalmış.. benim bütün gün içten içten bulanıyor ama çok şükür dayanılmayacak gibi değil

Maalesef canım genelde böyle oluyor ama içini ferah tut kasık ağrıları çok şiddetli değilse ve lekelenme kanaman yoksa telaş etme sakın , hem kalbini de duymuşsun gönlünü ferah tut canım
Canım benim doktor bana dinletmedi kalbini bi çıktı verdi o kadar. bi de karışık bi vitamin... bi de bir tanıdığıma dış gebelik olduğu halde sağlıklı bebek demiş o doktor ne bileyim pinpirikli oldum :/

[QUOTE="hayalimbenim, post: 37322298, ]ya ben bişey sormak istiyorum 2. hamileliği olanlara okuduğum kadarıyla ilk hamilelikde vucut neyle karşılaşacağını bilmediğinden rahim daha geç büyüyor kilo alımı daha geç başlıyor derde ise vucut ne olduğunu anladığından herşeye daha önceden hazırlanıyormuş ben ilk hamileliğimi 9 kilo ile bitirmiştim ama mide bulantım çok olmuştu ilk 5 ayda sadece 1 kilo almıştım şimdi ise hiç kusmam yok ve şimdiden 2 kilo aldım 67 ile başladım açıkcası bu hızla giderse korkuyorum bide ben sigara kullanıyordum ondan da alıyorum şimdi daha önce bıraktığımdada bir ayda 7 kilo almıştım bana yardımcı olabilecek birileri var mı[/QUOTE]

Benim bu 2. Hamilelegim acikcasi ilk
gebeligimde 30 kusur kilo almistim ilk aylar çok kustugum için 4 kilo vermiştim sonra
kanamam basladi ve 4 gün hastanede yattim sürekli serum verdiler progeston kullandim hem hapini hem iğnesini bunlarinda etkisi olabilir tabi ama kilo konusunu bence hic dert etmeyin oöncelik bebeğimiz olmali kilolar nasilsa gidiyor bir şekilde inş bu gebeligimde okadar kilo almam diyorum ama bakalim gorucez artik

Oooo o zaman sen başka doktora git derim canım... bu doktorla kalma... lakin gönlünü de daraltma sakın , bebiş de stres olmasın annesi

Hayırlı olsun inşallah,
umarım benim de bir kızım olsunnn :)
oğluşumun istediği gibii
inşallah canım benimde 2 yaşında oğlum var şuan 6 haftalık hamileyim rabbimden tek dileğim hayırlısıysa inşallah bir kızım olur oğlumda hiç bulantım öğürmem vs olmadı çok rahat bir hamilelik geçirdim ama bunda mide bulantım öğürmem fena sabahları özellikle oğlumda tuzlu şeyler çok yedim bundada tam tersi tatlı ve meyvelere aşeriyorum benim gibi böyle olan varmı ikinci hamilelikte bunları yaşayan oldumu bünyeyle alakası varsa ilk hamileliğimde niye olmadı cinsiyetle alakası varmı acaba :))))

anladim cnm.insallh ultrasonda gorunur de alttan muayeneye gerek kalmaz.

kesin değiştiricem zaten onu kafaya koydum ama iki hafta beklesem mi yoksa hemen mi gitsem ona karar veremiyorum
Senin için 2 hafta rahat etmez onu söyleyeyim sana
Bu yakınlarda müsait bir zamanda git derim canım , bebişin de rahat rahat büyüsün

Cnm umarim ben de atlatirim senin gibi.yatinca sorun yok ama tuvalete gidince bi kac damla kan dusuyo klozete ya da pecete kahverengi leke geliyo.o kadar tedirginim ki.Allah im hayirliysa nasip etsin bu bebegi bana insallh.senin kacinci aya kadar surdu kanaman cnm.

Rabbim sabrını versin , gönlünü ferah tut , bol bol dinlen canım... inşaAllah bebişin sana sıkı sıkı tutunur ...

bugün doktora gittim düşük riskim vardı doktor keseyi göremedi ama ufak birşey gördü geç döllenme olabilir dedi. cuma günü binbeşyüz olan beta hcg bugün beşbin beşyüz çıktı haftaya gel bir daha bakalım dedi. bu rakamla benim kesemin gözükmesi gerekmiyor mu geç döllenme hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…