- 27 Temmuz 2013
- 169
- 95
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.101
mide bulantısı bu aylarda gayet normalmiş ve gebeliğin yolunda gittiğinin göstergesiymiş:Kızlar bende de dün akşamdan beri hafif ve ara ara mide bulantısı başladı..garip bi şekilde öğüyorum.. aklıma kötü birsey geldiği zaman hemen midem bulanıyor.mide bulantısı yok diye seviniyordum ama ne yapalım artık...
benimki bayaa büyük size oranla 4,5 yaşında 2010 mart doğumluinşallah çabuk atlatırsınız :) oğlunuz kaç yaşında ?
benim efe m 21 aylık :)
inşallahhh gönlüne göre olur paşalarımızın:)
pofuduk ilk kontrollerde hep aynı oluyor birde devlete gittiysen yoğunluktan hiç bakmıyorlar bile malesef. ne güzel kalp atışlarınıda duymuşsun bir sorun varsa söylerdi zaten.
suppermiş .... inşallah efe 4.5 yaşına geldiğinde bu bebiş 2 yaşında olucak :))benimki bayaa büyük size oranla 4,5 yaşında 2010 mart doğumlu
Maalesef canım genelde böyle oluyor ama içini ferah tut kasık ağrıları çok şiddetli değilse ve lekelenme kanaman yoksa telaş etme sakın , hem kalbini de duymuşsun gönlünü ferah tut canımkızlar ilk muayneme gittim fakat doktor benimle ilgilenmedi doğru düzgün bi ultrason baktı canlı kalbi atıyo dedi bi vitamin ilacı verdi 2 hafta sonra gel dedi kan testi falan bişeyler yapılması gerekiyormuş düşük riski varmı yok mu hiç bir şey de soramadım kendisine iki hafta sonra özele gidicez ama benim aklım takılıyor cok fazla da kasık ağrılarım oluyor
Tatlım bende 6.haftaya girdiğim gibi başladı bulantı kusum :)Kızlar bende de dün akşamdan beri hafif ve ara ara mide bulantısı başladı..garip bi şekilde öğüyorum.. aklıma kötü birsey geldiği zaman hemen midem bulanıyor.mide bulantısı yok diye seviniyordum ama ne yapalım artık...
Canım benim doktor bana dinletmedi kalbiniMaalesef canım genelde böyle oluyor ama içini ferah tut kasık ağrıları çok şiddetli değilse ve lekelenme kanaman yoksa telaş etme sakın , hem kalbini de duymuşsun gönlünü ferah tut canım
İnşallahh ne güzel arkadaş olacaklar birbirlerine. oğlumda uzun süredir kardeş istiyorda ben anca cesaret ettim.suppermiş .... inşallah efe 4.5 yaşına geldiğinde bu bebiş 2 yaşında olucak :))
Oooo o zaman sen başka doktora git derim canım... bu doktorla kalma... lakin gönlünü de daraltma sakın , bebiş de stres olmasın annesiCanım benim doktor bana dinletmedi kalbinibi çıktı verdi o kadar. bi de karışık bi vitamin... bi de bir tanıdığıma dış gebelik olduğu halde sağlıklı bebek demiş o doktor ne bileyim pinpirikli oldum :/
inşallah canım benimde 2 yaşında oğlum var şuan 6 haftalık hamileyim rabbimden tek dileğim hayırlısıysa inşallah bir kızım olur oğlumda hiç bulantım öğürmem vs olmadı çok rahat bir hamilelik geçirdim ama bunda mide bulantım öğürmem fena sabahları özellikle oğlumda tuzlu şeyler çok yedim bundada tam tersi tatlı ve meyvelere aşeriyorum benim gibi böyle olan varmı ikinci hamilelikte bunları yaşayan oldumu bünyeyle alakası varsa ilk hamileliğimde niye olmadı cinsiyetle alakası varmı acaba :))))Hayırlı olsun inşallah,
umarım benim de bir kızım olsunnn :)
oğluşumun istediği gibii
Evet mutlaka gidicem haftaya randevu almayi dusunuyorum beklememin sebebi biraz daha buyusun ve gittigimde keseyi belki kalp atisini bile duyarim ins.Ne demek cnm sen normal bi kadim dogumcuya git vakit bulunca o daha detayli bilgi verir :)
anladim cnm.insallh ultrasonda gorunur de alttan muayeneye gerek kalmaz.Canım usg ile baktı karnımdan ama keseyi net olarak göremiyorum dedi. Müsaitsen alttan usg ile bakıyım dedi. Bende müsait değilim bakmayalım hocam dedim. O zaman 3 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.
Aslında genitalim temizdi ama alttan bakılması beni korkutuyor. (ilişkiye bile zor giren biriyim.hemen kasılırım) Doktorum ısrarcı olmadı zaten.
Oooo o zaman sen başka doktora git derim canım... bu doktorla kalma... lakin gönlünü de daraltma sakın , bebiş de stres olmasın annesi
Senin için 2 hafta rahat etmez onu söyleyeyim sanakesin değiştiricem zaten onu kafaya koydum ama iki hafta beklesem mi yoksa hemen mi gitsem ona karar veremiyorum
Cnm umarim ben de atlatirim senin gibi.yatinca sorun yok ama tuvalete gidince bi kac damla kan dusuyo klozete ya da pecete kahverengi leke geliyo.o kadar tedirginim ki.Allah im hayirliysa nasip etsin bu bebegi bana insallh.senin kacinci aya kadar surdu kanaman cnm.benimde ilk gebeliğimde düşük ihtimalim vardı kanamam oldu parça düsürdüm ama hiç bişi olmadı kuzucum yanımda bu kanamaların oldugu ilk dönemde vajinal olarak muayene oldum 3 aya kadar vajinal muayenenin hiç bi zararı yok
Rabbim sabrını versin , gönlünü ferah tut , bol bol dinlen canım... inşaAllah bebişin sana sıkı sıkı tutunur ...Cnm umarim ben de atlatirim senin gibi.yatinca sorun yok ama tuvalete gidince bi kac damla kan dusuyo klozete ya da pecete kahverengi leke geliyo.o kadar tedirginim ki.Allah im hayirliysa nasip etsin bu bebegi bana insallh.senin kacinci aya kadar surdu kanaman cnm.
Saol cnm.Allah razi olsun.Allah hepimizin gonlune gore versin insallh.Rabbim sabrını versin , gönlünü ferah tut , bol bol dinlen canım... inşaAllah bebişin sana sıkı sıkı tutunur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?