2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Geçmiş olsun canım.

Sizde tansiyon problemi mi vardı?
Cok tsk.ederim. ewet tansiyonumu hep kontrol altinda tutmaya calismakla geciyor gunum
[QUOTE="pofuduk18, post:
Kızlar Aranızda cinsiyeti öğrenemeyen kaldı mı benden başka acaba ?[/QUOTE]bendde ogrenemedim dah.

Cok tsk.ederim. ewet tansiyonumu hep kontrol altinda tutmaya calismakla geciyor gunum
[QUOTE="pofuduk18, post:
Kızlar Aranızda cinsiyeti öğrenemeyen kaldı mı benden başka acaba ?
bendde ogrenemedim dah.[/QUOTE]

Benim de kızım olacak... doktorum 12. haftada söylemişti zaten. 16 Haftada teyit ettik tekrar...

12haftada oğrenenler var canım belki görebilirsin :) ama doktorun kesinleşmesi için söylemeyebilir
Hiç ümidim olmadığından sormamıştım. 3 boyutluda bakınca bi çıkıntı görüyorum erkeğe benziyor dedi doktorum :) 90 gr olmuşuz. Allahıma şükür sağlıklı bebişim

Ewet cnm insallah cumlemizin gunaglari affolur sifa buluruz maddi manewi.

Cnmm sanada gecmis olsun kuzularimiz iyi olsun yeterki?

Rabbim şifa versin..sıkma canını..cogumuz değişik sıkıntılarla ugrasıyorux..ama bebişler mücadeleci hamdolsun[/QUOTE]
Bebek icin endiseliyiz hepimiz yok zeka geriligi yok seker hastasi tansiyon hastasi olurmus her kafadan ses?

Kizlar dua istiyorum hepinizden mide bulantilarim gecti saniyodum 4 gundur iyiydim tam gecti die sevinirken bu sabah yine basladi artik yutkunamiyorum bogazim cok tahris oldu.neolur dualarinizda benide unutmayin
Cok gecmis olsun buna sukur ama bende yaklasik ayni durumdayin
ben ruyamda gormedim ama birkac defa kizin olacak diye dediklerini duymustum.allah izin verirse insallah bir kizim olacak.oglumda da mavi renkli besik gormustum.allahim gonlunden geceni ve hayirlisini versin

tabiki öncelikli temennimiz sağlıklı bebişler evlendiğimden beri hep bir kızım olmasını istemişimdir.benimde doktorum bhcg yüksek kız çocuğun olacak diye umutlandırdı eşimde bana söz bu seferki çocuğumuz kız olacak diye kandırdı. neyse doktor % 99 erkek deyince biraz ağladım ev geldiğimizde eşimi de bir güzel dövdüm :) oda bana dediki senin bu yaptığını eskiden erkekler kız çocuğu getiren eşlerine yaparlardı dünya tersine döndü dedi. yumruklarıma karşılıkta veremiyo gebe olduğumdan :) .son bir senedir oğlum babasıyla daha çok takılıyo benle zaman geçirdiği zamanlarda da hep kaleci oluyorum top peşinde koşuyoruz. Ninja olup saatlerce kılıç oyuncaklarla dövüşüyoruz. tv de babasıyla futbol maçlarını izliyo babası yokken tsubasa ozora diye bir çizgi film var küçük futbolcu onu izliyo bıkmadan şimdi evde 3 erkekle daha da delirecem yine de hayırlısı rabbim herşeyin doğrusunu bilir size de sağlıklı bir gebelik diliyorum cinsiyet 16 haftada kesinleşir doktorunuz erken tahminde bulunmuş Alla gönlünüze göre versin.

Benimde 2. çocuğum bu, 2. yi de kız istiyordum ama erkekte olsa üzülmezdim.

Vardır elbet rabbimin bir bildiği,

ben ruyamda oglum oldugnu ve emzırdıgımı gormustum ve doktorum 14. haftamda oglusum olacagını soledı :)

@PaytiPo canım bende haşimato hastasıyım bugün endokrine gittim hatta ilacımın dozunu arttırdı ve ben 6 yıldır ilaç kullanıyorum senin gebelikte mi çıktı bu daha önce var mıydı troid rahatsızlıgın? bide ben ilk teşhis koyulup ilaca başlayınca kilo almıstım ama su anda oyle asırı kılo almadım umarım bebişlerimizde bi sıkıntı olmaz sağlıkla atlatırız bu dönemi

Galiba hepimiz hamilelik dolayısıyla pimpirikli olduk Ben de 16. haftada üçlü test yapılacağını bir yerde okuduktan sonra, 16. haftaki kontrolümde üçlü test yapmayacak mıyız diye sordum doktoruma. Hayır deyince, nedenini açıklamasını istedim, adamcağız kırk saat açıkladı, endişeli gözlerime bakıp beni rahatlattı...Bilmiyorum ama doktoruma çok güveniyorum, çünkü her türlü saçma endişelerimi bıkmadan usanmadan cevaplayıp, beni rahatlıyor

Canim bende hep ruyamda erkek bebek goruyodum sarisin renkli gozlu guzel bi bebek.doktorum buyuk ihtimalle erkek dedi.bakalim pazartesi netlesir artik.ben 16+3 deyim.

Sağlıkla gelsin inş. kızın.

Babalar ve kızları arasında büyük bir aşk olur, sen doğunca gör birde onları.
İnş canım bende öyle düşünüyorum Rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza versin onların tırnağını mı yaratabiliriz biz çok şükür Rabb'ime..

cinsiyet konusunda herşey tersine çıktı arkadaşlar öncelikle rüyalarım hep erkek görüp en son pipisini dahi gördüğüm..ikili taramam 50 altında olması..Bebeğin hep solda olması...mide bulantısını az olması..uykumun hiç olmaması bunların hepsi Erkeğe işaretti ama prensesim olacak Rabbim e çok şükür hayırlısını istedik onu verdi

canım benim oncelikle hayırlı olsun bende 2.kız isterdim ilerde ama birde şu yonden düşün kız ve erkek kardeşler cok kavga ediyor en başka cinsiyetleri zıt oldugu için hiçbişekilde anlaşamıyorlar. çevremde ne kdr kız erkek kardes varsa hep birbirlerinden şikayet ediyorlar hatta halamın kızı evlenirken erkek kardesi o zaman kucuktu teror estirmişti evde kıskanclıktan ve küçük oldugu içinde laftan sözden anlamıyordu. hep birbirlerini kıskancaklar ilerde. ama erkek kardesler bi zaman sonra kanka oluyorlar dayanısma içine giriyorlar birbirlerini koruyorlar evdede arkadas olurlar birlerine tabi kız kardeslerde ole biz 3 kız kardeşiz ablamı arayınca en az 30-40 dk konusuyorum üstelik hergun aynı bu durum :) hemcinsi olmasınında avantajları cok buyuk canım buda bi teselli olsun sana :)

Bende aynisini yasadim ve yasiyorum da hala.... bunu ancak yasayan anlar. Benim 3 erkek olacak evde. Herkes artik 3. Kiz olur diyor sanki garantisi var oda erkek olursa 3 erkek birde koca

Cnm 2 ay öncde yapilan tam kan sayiminda birsey cikmadi . Iki ay da olabilirmi bilmiyorum. Gebelik zehirlenmesi yuksek ihtimal werildi. Yani gebelikle alakali oldugu dusunuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…