- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.981
Cok tsk.ederim. ewet tansiyonumu hep kontrol altinda tutmaya calismakla geciyor gunumGeçmiş olsun canım.
Sizde tansiyon problemi mi vardı?
bendde ogrenemedim dah.[/QUOTE]Cok tsk.ederim. ewet tansiyonumu hep kontrol altinda tutmaya calismakla geciyor gunum
[QUOTE="pofuduk18, post:
Kızlar Aranızda cinsiyeti öğrenemeyen kaldı mı benden başka acaba ?
Hiç ümidim olmadığından sormamıştım. 3 boyutluda bakınca bi çıkıntı görüyorum erkeğe benziyor dedi doktorum :) 90 gr olmuşuz. Allahıma şükür sağlıklı bebişim12haftada oğrenenler var canım belki görebilirsin :) ama doktorun kesinleşmesi için söylemeyebilir
Ewet cnm insallah cumlemizin gunaglari affolur sifa buluruz maddi manewi.Canım cok geçmiş olsun daha oncede yazıyordun kilo aldım diye ama ben klasik hamilelik kilosu alıyosun sanmıştım meğer normalinden farklı bir durumla karşılaşırsak doktora gorunmek gerekiyormuş... Allah yardımcın olsun ne zaman neyle karşılaşıcağımız belli olmuyor ama şanslıyızki tıbbın geliştiği herşeyin tedavisinin olduğu bi donemdeyiz rabbim seninde dermanını verecektir, sakin kafana takma, stres yapma kendine cunku yaşadığımız herseyin mukafatını alıcaz biliyosun gunahlarımız affolacak dogumdan sonra...
Cnmm sanada gecmis olsun kuzularimiz iyi olsun yeterki?Cok memnunum cnm
Benim midede ülser reflu ve gastrit var 2 senedir ALLAH bide esim biliyor halimi...
Ictigim ilac cikardim su icsem kivrandim agridan ve gazdan
... halsizlikten arada tansiyonum dusuyor yere dusuveriyordum...
Imom omega nin icerigi geregi bikac ilacin takviyesi var...
Zaten sor eczacina aradaki farki soyler sana cnm
PaytiPo cnm gecmis olsun...
Inşaallah sonuclarin iyi cikacak ...
Tsk ederim kizlar benimle ayni problemleri yasayana arkadasimin bebegi 32 haftada alindi cok sukur iyiler tek fark ben daha erken oldum boyle. Gebelik zehirlennesi yada hasimato diyorlar. Yada gizli seker bakalim gorcez yarin. Nefrolojiye giderim arkadaslar bahsetmis merdiwen cikarken nefes nefesf kaliyoz diye ben artik yattigim yerde boguluyorum resmen. Geceleri nefesim tikanarak uyaniyorum.of Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar
Cok gecmis olsun buna sukur ama bende yaklasik ayni durumdayinKizlar dua istiyorum hepinizden mide bulantilarim gecti saniyodum 4 gundur iyiydim tam gecti die sevinirken bu sabah yine basladi artik yutkunamiyorum bogazim cok tahris oldu.neolur dualarinizda benide unutmayin
ben ruyamda gormedim ama birkac defa kizin olacak diye dediklerini duymustum.allah izin verirse insallah bir kizim olacak.oglumda da mavi renkli besik gormustum.allahim gonlunden geceni ve hayirlisini versinMeraba arkadaslar..yazilirinizi takip etsemde yazamiyorum yogunluktan..bu arada bisey soracagim kizlar..acaba ruyasinda cocugun cinsiyetini gorup normalde tutanlar var mi acaba..15.haftadayim ama cinsiyet konusunda doktr hicbir sey demedi.eli ayagi duzgun olsun Rabbim saglikli versin tabide insan merak ediyorben ruyamda ikidir erkek cocuk goruyorum
tabiki öncelikli temennimiz sağlıklı bebişler evlendiğimden beri hep bir kızım olmasını istemişimdir.benimde doktorum bhcg yüksek kız çocuğun olacak diye umutlandırdı eşimde bana söz bu seferki çocuğumuz kız olacak diye kandırdı. neyse doktor % 99 erkek deyince biraz ağladım ev geldiğimizde eşimi de bir güzel dövdüm :) oda bana dediki senin bu yaptığını eskiden erkekler kız çocuğu getiren eşlerine yaparlardı dünya tersine döndü dedi. yumruklarıma karşılıkta veremiyo gebe olduğumdan :) .son bir senedir oğlum babasıyla daha çok takılıyo benle zaman geçirdiği zamanlarda da hep kaleci oluyorum top peşinde koşuyoruz. Ninja olup saatlerce kılıç oyuncaklarla dövüşüyoruz. tv de babasıyla futbol maçlarını izliyo babası yokken tsubasa ozora diye bir çizgi film var küçük futbolcu onu izliyo bıkmadan şimdi evde 3 erkekle daha da delirecem yine de hayırlısı rabbim herşeyin doğrusunu bilir size de sağlıklı bir gebelik diliyorum cinsiyet 16 haftada kesinleşir doktorunuz erken tahminde bulunmuş Alla gönlünüze göre versin.canım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 1 kızım var 11+2 günlükken gittiğimde kıza benzetti ben üzülmedim ama biraz eşim üzüldü yinede bir umut acaba erkek olabilirmi diye düşünüyorum hayırlısı olsun...
tabiki öncelikli temennimiz sağlıklı bebişler evlendiğimden beri hep bir kızım olmasını istemişimdir.benimde doktorum bhcg yüksek kız çocuğun olacak diye umutlandırdı eşimde bana söz bu seferki çocuğumuz kız olacak diye kandırdı. neyse doktor % 99 erkek deyince biraz ağladım ev geldiğimizde eşimi de bir güzel dövdüm :) oda bana dediki senin bu yaptığını eskiden erkekler kız çocuğu getiren eşlerine yaparlardı dünya tersine döndü dedi. yumruklarıma karşılıkta veremiyo gebe olduğumdan :) .son bir senedir oğlum babasıyla daha çok takılıyo benle zaman geçirdiği zamanlarda da hep kaleci oluyorum top peşinde koşuyoruz. Ninja olup saatlerce kılıç oyuncaklarla dövüşüyoruz. tv de babasıyla futbol maçlarını izliyo babası yokken tsubasa ozora diye bir çizgi film var küçük futbolcu onu izliyo bıkmadan şimdi evde 3 erkekle daha da delirecem yine de hayırlısı rabbim herşeyin doğrusunu bilir size de sağlıklı bir gebelik diliyorum cinsiyet 16 haftada kesinleşir doktorunuz erken tahminde bulunmuş Alla gönlünüze göre versin.
bende varım henüz öğrenemedik cinsiyeti ocak sonuna kaldı@jnaz teşekkür ederim canım... İnşallah. Hepimiz O'na emanetiz.
Kızlar Aranızda cinsiyeti öğrenemeyen kaldı mı benden başka acaba ?
Aaaa bende uc yasinda bir oglum var birde kizim olsun istedm ama bir yakisikli daha olacakmis. Bende birden agladim .rabbim yeterki saglikli hayırlı evlqt versin. Artik gelinlerimizi severiz[/
Allah o günleride gösterir bize inşallah kaynana olacaz demi bir de :)
ben ruyamda oglum oldugnu ve emzırdıgımı gormustum ve doktorum 14. haftamda oglusum olacagını soledı :)Meraba arkadaslar..yazilirinizi takip etsemde yazamiyorum yogunluktan..bu arada bisey soracagim kizlar..acaba ruyasinda cocugun cinsiyetini gorup normalde tutanlar var mi acaba..15.haftadayim ama cinsiyet konusunda doktr hicbir sey demedi.eli ayagi duzgun olsun Rabbim saglikli versin tabide insan merak ediyorben ruyamda ikidir erkek cocuk goruyorum
benm ikili testimin sonucuna bakmadan dörtlü test dedi bana doktor sadece ense kalınlığı ölçülmüştü. ben neden doktoruma güvenemiyorum acaba yahep yanlış yapıyomus gibi geliyo. çok iyi bi doktor diye tavsiye üzerine gittim bir de
Meraba arkadaslar..yazilirinizi takip etsemde yazamiyorum yogunluktan..bu arada bisey soracagim kizlar..acaba ruyasinda cocugun cinsiyetini gorup normalde tutanlar var mi acaba..15.haftadayim ama cinsiyet konusunda doktr hicbir sey demedi.eli ayagi duzgun olsun Rabbim saglikli versin tabide insan merak ediyorben ruyamda ikidir erkek cocuk goruyorum
İnş canım bende öyle düşünüyorum Rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza versin onların tırnağını mı yaratabiliriz biz çok şükür Rabb'ime..Sağlıkla gelsin inş. kızın.
Babalar ve kızları arasında büyük bir aşk olur, sen doğunca gör birde onları.
canım benim oncelikle hayırlı olsun bende 2.kız isterdim ilerde ama birde şu yonden düşün kız ve erkek kardeşler cok kavga ediyor en başka cinsiyetleri zıt oldugu için hiçbişekilde anlaşamıyorlar. çevremde ne kdr kız erkek kardes varsa hep birbirlerinden şikayet ediyorlar hatta halamın kızı evlenirken erkek kardesi o zaman kucuktu teror estirmişti evde kıskanclıktan ve küçük oldugu içinde laftan sözden anlamıyordu. hep birbirlerini kıskancaklar ilerde. ama erkek kardesler bi zaman sonra kanka oluyorlar dayanısma içine giriyorlar birbirlerini koruyorlar evdede arkadas olurlar birlerine tabi kız kardeslerde ole biz 3 kız kardeşiz ablamı arayınca en az 30-40 dk konusuyorum üstelik hergun aynı bu durum :) hemcinsi olmasınında avantajları cok buyuk canım buda bi teselli olsun sana :)tabiki öncelikli temennimiz sağlıklı bebişler evlendiğimden beri hep bir kızım olmasını istemişimdir.benimde doktorum bhcg yüksek kız çocuğun olacak diye umutlandırdı eşimde bana söz bu seferki çocuğumuz kız olacak diye kandırdı. neyse doktor % 99 erkek deyince biraz ağladım ev geldiğimizde eşimi de bir güzel dövdüm :) oda bana dediki senin bu yaptığını eskiden erkekler kız çocuğu getiren eşlerine yaparlardı dünya tersine döndü dedi. yumruklarıma karşılıkta veremiyo gebe olduğumdan :) .son bir senedir oğlum babasıyla daha çok takılıyo benle zaman geçirdiği zamanlarda da hep kaleci oluyorum top peşinde koşuyoruz. Ninja olup saatlerce kılıç oyuncaklarla dövüşüyoruz. tv de babasıyla futbol maçlarını izliyo babası yokken tsubasa ozora diye bir çizgi film var küçük futbolcu onu izliyo bıkmadan şimdi evde 3 erkekle daha da delirecem yine de hayırlısı rabbim herşeyin doğrusunu bilir size de sağlıklı bir gebelik diliyorum cinsiyet 16 haftada kesinleşir doktorunuz erken tahminde bulunmuş Alla gönlünüze göre versin.
Bende aynisini yasadim ve yasiyorum da hala.... bunu ancak yasayan anlar. Benim 3 erkek olacak evde. Herkes artik 3. Kiz olur diyor sanki garantisi var oda erkek olursa 3 erkek birde kocatabiki öncelikli temennimiz sağlıklı bebişler evlendiğimden beri hep bir kızım olmasını istemişimdir.benimde doktorum bhcg yüksek kız çocuğun olacak diye umutlandırdı eşimde bana söz bu seferki çocuğumuz kız olacak diye kandırdı. neyse doktor % 99 erkek deyince biraz ağladım ev geldiğimizde eşimi de bir güzel dövdüm :) oda bana dediki senin bu yaptığını eskiden erkekler kız çocuğu getiren eşlerine yaparlardı dünya tersine döndü dedi. yumruklarıma karşılıkta veremiyo gebe olduğumdan :) .son bir senedir oğlum babasıyla daha çok takılıyo benle zaman geçirdiği zamanlarda da hep kaleci oluyorum top peşinde koşuyoruz. Ninja olup saatlerce kılıç oyuncaklarla dövüşüyoruz. tv de babasıyla futbol maçlarını izliyo babası yokken tsubasa ozora diye bir çizgi film var küçük futbolcu onu izliyo bıkmadan şimdi evde 3 erkekle daha da delirecem yine de hayırlısı rabbim herşeyin doğrusunu bilir size de sağlıklı bir gebelik diliyorum cinsiyet 16 haftada kesinleşir doktorunuz erken tahminde bulunmuş Alla gönlünüze göre versin.
Cnm 2 ay öncde yapilan tam kan sayiminda birsey cikmadi . Iki ay da olabilirmi bilmiyorum. Gebelik zehirlenmesi yuksek ihtimal werildi. Yani gebelikle alakali oldugu dusunuluyor.@PaytiPo canım bende haşimato hastasıyım bugün endokrine gittim hatta ilacımın dozunu arttırdı ve ben 6 yıldır ilaç kullanıyorum senin gebelikte mi çıktı bu daha önce var mıydı troid rahatsızlıgın? bide ben ilk teşhis koyulup ilaca başlayınca kilo almıstım ama su anda oyle asırı kılo almadım umarım bebişlerimizde bi sıkıntı olmaz sağlıkla atlatırız bu dönemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?