2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben de elif koymak istiyorum kiz olursa adini..elif su..ama esim su kismina sicak bakmiyor..elifin yanina bisey bulamadim

Bende cinsiyeti henüz öğrenemeyip, çok merak edenlerdenim ama dün akşam miniğimin hareketini hissettim :) , Allahım Allah ım çook güzeldi.rabbim onları bize bağışlasın inşallah...

Ben de elif koymak istiyorum kiz olursa adini..elif su..ama esim su kismina sicak bakmiyor..elifin yanina bisey bulamadim

ben önce Elif Duru demiştim eşim istememişti. Elif in yanına Hira'yı koydu Elif Hira oldu.. Bol bol uyuyup dinlenin benden tavsiye :) ve ayva çekirdeklerinizi saklayın.. göğüs uçlarındaki çatlaklara çok iyi geliyor

Hiranin anlami ne o da farkliymis..duru da guzel..elif pinar da olabilir..tabi kizsa..elif zaten cok guzel bi isim..elif gibi duzgun su gibi berrak olsun istiyorum kizim ) Rabbim bize bagislasin miniklerimizi..

Hiranin anlami ne o da farkliymis..duru da guzel..elif pinar da olabilir..tabi kizsa..elif zaten cok guzel bi isim..elif gibi duzgun su gibi berrak olsun istiyorum kizim ) Rabbim bize bagislasin miniklerimizi..
Amin canım... Peygamber efendimizin inzivaya çekildiği mağaranın adı.. hira dağı..
Adıyla yaşayıp bahtları güzel olsun inşallah...

Hayırlı olsun oğlun. Sağlıkla kucağıma aldım dediğin günleride görürüz inş.

bugün benim midem de kötü, ağzımın tadı da yok.

Canım cok geçmiş olsun daha oncede yazıyordun kilo aldım diye ama ben klasik hamilelik kilosu alıyosun sanmıştım meğer normalinden farklı bir durumla karşılaşırsak doktora gorunmek gerekiyormuş... Allah yardımcın olsun ne zaman neyle karşılaşıcağımız belli olmuyor ama şanslıyızki tıbbın geliştiği herşeyin tedavisinin olduğu bi donemdeyiz rabbim seninde dermanını verecektir, sakin kafana takma, stres yapma kendine cunku yaşadığımız herseyin mukafatını alıcaz biliyosun gunahlarımız affolacak dogumdan sonra...

Evet benim midemi de ekşitiyor ilaclar normaldede gastridim var cunku canım ilaçlar asit ürettikçe midem kötü oluyor sanırım
Cok memnunum cnm
Benim midede ülser reflu ve gastrit var 2 senedir ALLAH bide esim biliyor halimi...
Ictigim ilac cikardim su icsem kivrandim agridan ve gazdan
... halsizlikten arada tansiyonum dusuyor yere dusuveriyordum...

Imom omega nin icerigi geregi bikac ilacin takviyesi var...
Zaten sor eczacina aradaki farki soyler sana cnm

PaytiPo cnm gecmis olsun...
Inşaallah sonuclarin iyi cikacak ...

Tsk ederim kizlar benimle ayni problemleri yasayana arkadasimin bebegi 32 haftada alindi cok sukur iyiler tek fark ben daha erken oldum boyle. Gebelik zehirlennesi yada hasimato diyorlar. Yada gizli seker bakalim gorcez yarin. Nefrolojiye giderim arkadaslar bahsetmis merdiwen cikarken nefes nefesf kaliyoz diye ben artik yattigim yerde boguluyorum resmen. Geceleri nefesim tikanarak uyaniyorum.of Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar[/QUOTE]

Rabbim şifa versin..sıkma canını..cogumuz değişik sıkıntılarla ugrasıyorux..ama bebişler mücadeleci hamdolsun

Hayırlı olsun oğlun. Sağlıkla kucağıma aldım dediğin günleride görürüz inş.

bugün benim midem de kötü, ağzımın tadı da yok.

Cok sag ol canim insallah hepimiz goruruz o gunleri , bana da bu gun noldu bilmiyom yemek yedim yine kusdum canim deli gibi cikolata istiyor simdi de

Cok sag ol canim insallah hepimiz goruruz o gunleri , bana da bu gun noldu bilmiyom yemek yedim yine kusdum canim deli gibi cikolata istiyor simdi de

Allah allah aramızda bir gün var, bende bugün mide problemi yaşıyorum sizde, hayırdır inş.

Aynen ... ac karinla nasıl ogurdum...
Mideme sanci girdi ogurmekten bende anlamadım...
Hala midem agriyor...

Gittim canim progestan zaten kullaniyordum tup bebek benimki proluton igne yaptirdim dun bakalim hayirlisi allah saglik versin beeginize

Sağlıkla gelsin inş. kızın.

Babalar ve kızları arasında büyük bir aşk olur, sen doğunca gör birde onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…