- 13 Ekim 2014
- 441
- 336
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.961
Ben de elif koymak istiyorum kiz olursa adini..elif su..ama esim su kismina sicak bakmiyor..elifin yanina bisey bulamadimdr gittin mi progestan içiliyor genelde.. bende 2014 haziran annesiyim Elif Hira'm 6 aylık darısı başınıza inşallah... bizde sizler gibi yazışıyorduk ve halen yazışmaya devam.. Allah tamamına erdirsin inşallah...
Ben de elif koymak istiyorum kiz olursa adini..elif su..ama esim su kismina sicak bakmiyor..elifin yanina bisey bulamadim
Amin canım... Peygamber efendimizin inzivaya çekildiği mağaranın adı.. hira dağı..Hiranin anlami neo da farkliymis..duru da guzel..elif pinar da olabilir..tabi kizsa..elif zaten cok guzel bi isim..elif gibi duzgun su gibi berrak olsun istiyorum kizim ) Rabbim bize bagislasin miniklerimizi..
Merhaba kizlarsimdi eve geldim hastaneden bebisimi gordum cok sukurler olsun Allahima masallah iyiydi vee OGLUM olacak insallah cok sukur Rabbime icime doguyoyurdu hep ruyada da erkek cocuk goruyodum,kac gundur de karnimin sol tarafinda hep bi seyler hissediyodum bebek olacagini sanmiyodum bagirsak hareketidir her halde derdim bu gun gordum ki bebisimin basi sol tarafdaydi anladim ki o bebisimin hareketiymis cook mutluyum su an Allahim isteyen her kese yasatsin bu duygulari hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin amin, bu arada tam arabadan inerken kusdum ustume bi bitmedi bu kusmalar ustum basim berbat oldu SirriEyvan canim beni de erkek anneleri kervanina eklersin artik
Tsk ederim kizlar benimle ayni problemleri yasayana arkadasimin bebegi 32 haftada alindi cok sukur iyiler tek fark ben daha erken oldum boyle. Gebelik zehirlennesi yada hasimato diyorlar. Yada gizli seker bakalim gorcez yarin. Nefrolojiye giderim arkadaslar bahsetmis merdiwen cikarken nefes nefesf kaliyoz diye ben artik yattigim yerde boguluyorum resmen. Geceleri nefesim tikanarak uyaniyorum.of Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar
sagol cnn inşallah kucagimiza aliriz saglikla sihhatle.
Rabbim herkesin gönlüne gore versin
Miraç cim sağol cevabin icin halsizlik oluyo olmazmi.eczaneden aliyim bende ilk gebeliktedecavit kullandim da sen baska bir vitamin kullaniyodun memnunmusun
Cok memnunum cnmEvet benim midemi de ekşitiyor ilaclar normaldede gastridim var cunku canım ilaçlar asit ürettikçe midem kötü oluyor sanırım
QUOTE="Rain60, post: 38512789, member: 532495"]Geçmiş olsun canım ya niye öyle oldu ki acaba, umarım sonuçlarında önemli bişey çıkmaz, kendinide çok üzüp bebeğini etkileme canım
Amin canım amin, bebişler için katlanıyoruz herşeye işte
Hayırlı olsun oğlun. Sağlıkla kucağıma aldım dediğin günleride görürüz inş.
bugün benim midem de kötü, ağzımın tadı da yok.
Cok sag ol canim insallah hepimiz goruruz o gunleri , bana da bu gun noldu bilmiyom yemek yedim yine kusdum canim deli gibi cikolata istiyor simdi de
Ben de anlamadimAllah allah aramızda bir gün var, bende bugün mide problemi yaşıyorum sizde, hayırdır inş.
15+5gunluk canimNe Kadarlik canım
Aynen ... ac karinla nasıl ogurdum...
Mideme sanci girdi ogurmekten bende anlamadım...
Hala midem agriyor...
Gittim canim progestan zaten kullaniyordum tup bebek benimki proluton igne yaptirdim dun bakalim hayirlisi allah saglik versin beeginizedr gittin mi progestan içiliyor genelde.. bende 2014 haziran annesiyim Elif Hira'm 6 aylık darısı başınıza inşallah... bizde sizler gibi yazışıyorduk ve halen yazışmaya devam.. Allah tamamına erdirsin inşallah...
Doktordan geldim arkadaşlar ve bir kızımız oluyorRabbim herkes için hayırlısını versin eli ayağı düzgün olsun inş eşim çok alıştırmıştı kendini erkek diye ona biraz üzüldüm içinden geçen erkekti aslında ona da hak veriyorum alışacak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?