2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
baldamlam senin belirtilerin ne yada ilac icmeyince neler oluyor wucudumda
canım bende hiç bi belirti olmamıstı sadece boyunun ön kısmımda şişlik vardı arkadaşlarımın zoruyla tahlıl yaptırmıstım o zamanlar tsh yüksek t3 düşük çıkmıştı ve ultrasonda da tanıyı troidit olarak koymuşlardı ilacı sürekli kullanıyorum zaten 1 gün falan unutsam bişey olmuyordu ama bikaç gün içmeyince halsizlik yorgunluk falan yapıyordu belkide seninki gebelik zehirlenmesidir demekki belirtileri birbirine yakın oluyor canım troid testlerin normal mi şu anda?

arkadaşla iki gün önce doktora gittiğimde follik asit ilaçlarını almayı bırakmam gerektiğini söyledi doktor dekavit diye bir ilaç yazdı vitamin sanırım ilk gebeliğimde kan ilacına başlamıştım kullandığınız sizde durum nedir?

Benim mide bulantılarım geri mi geldi yahuu Kusmaya başladım yine, yarın bebişimi görcem, sıpa rahat durmuyor galiba

Ben bu bebisi döverim yaa sipa hertarafi oynamasina ragmen bacaklarini kapamis acmiyor ne cikinti gorsuk ne pipiiiii okadarda merakla gitmistik doktor kiz gibi amaa biseyde gorulmuyor dedi. 10. Haftada da cikinti var erkek gibi demisti. Her hafta cinsiyet mi degistiriyor ne yapiyor bu bebis:) ama kurban olsun annesi onu veren allahaaaa ne tatliydi bi oynuyodu hertarafi beelliydi artikkkkkkkk

PaytiPo bende öyle tedirginim ki canım.bende tansiyonu kontrol altında tutmaya çalışıyorum ama bu gebelik zehirlenmesi nedensiz yere başlayıveriyormuş. oyle bir diyet yapıyorum ki yediklerimi oyle tiksinerek zor yiyorumki. kiloya takmış durumdayım psikolojim bozuluyor. daha hiç kilo almamıştım ama iki günde yarım kilo aldıgımı farkettim bende bu arada benimde bir tanıdıgım var daha ilk zamanlarda tansiyonu çok yüksek olan. hep evde dinlendi hala da öyle. şimdi 38. haftasında daha dogum yapmadı. inşallah bizlerde sonuna kadar götürebiliriz. Allah yardımcımız olsun. sende moralini bozmamaya çalış. moral bozuklugu daha da kötü. ben şu anda tansiyonumu ölçmeye bile korkuyorum stresten

Bende normal dogum yapmistim ...... neyse bu seyleri konusmayalim hersey yolunda su an cok sukurrr hersey guzel olacak ins:))

canım bende aynı vitamini kullanıyorum doktora sormustum onun içinde zaten folik asit var kullanmana gerek yok bırak demişti ben demir ilacı da kullanıyorum onu da önce gynoferon kullanmıştım acayip bulantı yaptı çok kötü oldum şimdi santafer fort kullanıyorum bundan memnunum diğeri kadar yan etkisi yok eğer kan tahlilin iyi çıktıysa ondan demir hapı vermemiştir belki

Amin canim walla Rabbimizin hukmune teslim olsakta icimiz rahat durmuyor iste. Ben calismasam daha dikkat edebilirdim ama calisinca illaki bozuluyor duzenim. Gun icinde corba we sut aksamda ewde pisen yemekle on kilo aldim. Cok kisa surede aldigim icin kilodan cok sisirilmis balon gibiyim.

Kızlar sonunda bende nezle oldum yüzüm gözüm şişti, meyve yiyorum bol bol, bitki çayı da içiyorum, iyi de giyiniyorum ama niye hastalanıyorum ki boğazıma da inmeye başladı, yutkunamıyorum tavuk suyuyla çorbada yaptım içtim ama her dk daha kötü oluyorum. Başka ne tavsiye edebilirsiniz bana?

Bitki cayi cok zararliiiiiiiiii. Icme dusuge sebbep oluyor allah korusun

canım tebrık ederım ıcıme dogmustu valla erkek olcak senın nedense,bı kendı bebegımı tahmın edemıyorum ya

canım cok gecmıs olsun,b soyledıgın sısmeler 7 ayda olmuyormuydu,sende daha erken baslamıs sankı,besın zehırlenmesıne baktımı doktorun o da ola bılır,bızım gelınde olmustu ama onda daha kotu nefes bıle almıyordu bogazı falan ıcten sısmıstı besın zhırlenmesı soylemıstı doktor,ve karnabahardan olmustu.

Kizlar iyi geceler oncelikle hepinize...
Cumadan beri artan gribim beni iyice halsiz düşürdü.
Dun gece oksurukten 1 saate yakın uyuyamadim.
1 kasik kestane bali yedim ve uykuya daldim tekrar.
Limon, portakal, ihlamur bunlarla geçirmeye calisicam artik.

Kizlar birde alis-verise basladim ufaktan.
Kiyafetlerin yanında havlu, battaniye, ter bezi gibi önemli eşyalara geçiş yaptim
Bu aksam bir de ana kucagi sipariş ettim.
Bebek arabası bir model içime sindi ama gözümle görmem lazım.
Hafta sonu bakabilirsem onu da almayı düşünüyorum

yarın kan tahlili yapacam ilk gebeliğimde yoktu ama 1 haftadır burun kanamam var bide dişlerimi fırçaladığımda ağzım kan gölüne dönüyor doktorum kanamaların normal ve çocuğa zararı olmadığını söyledi karın kramplarınında sizde var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…