2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
devlet hastanesinde 5. aydan önce söylemiyorlar bakalım belki şansın yaver gider
Tatlim burda hep okuyorum da çok şaşırıyorum nasil söylemiyorlar diye... Ben ikiliye gittiğimde doktorum kendisi direkt bakip kiza benziyor yüzde 90 demiştir... Bu da devlet o da devlet...hepsi aynı değil demek ki :)

Tatlim vücudun şu topluyordur belki de...
Bizi bilgilendirirsin.. Rabbjm şifani versin ,yardımcin olsun... Ağlaman çok normal ama uzmemeye çalış kendini...

Kizlaaaaarrr minnosum suan kipir kipir ya cok guzel bi duygu ya.gecen gun bi vurdu ama suan bildigin hareket ediyo bagirsak hareketi degil eminim.cok sukur bu duyguyuda yasamayi nasip etti mevlam.bu heycanimi ilk sizinle paylasmak istedimde :))
Oy massallah cnm bnde arada hissediyorum ama cok hafif daha.. cok guzel duygular gercekten

Geçmiş olsun cnm umarım önemli bşy çıkmaz.

Bende oyle dusunuyorum cnm bir besin grubu beni bu hale sokuyor ama ben tespit edemiyorum o kadar dr.a gidiyorum bunu anlayacak uzmanlikta yada kapasitede biri yok.

Tatlim vücudun şu topluyordur belki de...
Bizi bilgilendirirsin.. Rabbjm şifani versin ,yardımcin olsun... Ağlaman çok normal ama uzmemeye çalış kendini...
Tsk.ederim cnm cok sukur halimize elbette . Giderek kotulesmesem takmayacam ama bebes insaallah saglikla dogar hepimizinki canim

Tatlim kız doğdu içime senle ilgili :)
Randevun ne zaman :)?
yarın gidicem , önce sağlıklı olsun,sonrada Bi oğluş olursa iyi olur yaa. Bi kızım var, yalnız kızım kız kardeş istiyor, babamızın içinde de Bi erkek isteği yatıyor.bende yarına kadar nasıl bekliycem bilmiyorum. Rabbim hayırlısını versin, bizim için hayırlı olanıda kalbimize sevdirsin inşallah...

Bende oyle dusunuyorum cnm bir besin grubu beni bu hale sokuyor ama ben tespit edemiyorum o kadar dr.a gidiyorum bunu anlayacak uzmanlikta yada kapasitede biri yok.
evet canım besinlerle ilgili bseyde olabilr. çünkü gebelik zehirlenmesi bu kadar erken başlamaz herhalde. inşallah nedenini bulurlar bir an önce.

paytipom geçmiş olsun ya sen doktorun verdiği listeyi de uyguluyordun ama yanlış olan ne acaba kuzucum? endokrin sonuçlarından belli olur sen hiç canını sıkma doktorun çaresine bakar canım benim. haber et mutlaka olur mu? öpüyorum bebişi de seni de

kanama her dönemde tehlikeli diye biliyorum. bu aylardaki düşüklerde ağrı pek olmuyomuş ama sebebi belli olmayan kanama çok tehlikeli. Doktor tarafından kontrol altında kanaması olan arkadaşlardan bahsetmiyorum. doktorum dedi ki parlak kırmızı renkte kanaman olursa gel yoksa normal gerisi.

Oncelikle gecmis olsun canim. Benim bu 2.haftam hala burnum akiyor sesim grip gibi düzelmedi doktor ilaç verdi onuda içmek istemedim antibiotik die.
Bebek için biz hala bişe almadık, son aylarda alcaz gibi duruo hem garantileri işlemesin şimdiden hem de evim küçük kenarda köşede ziyan olmasın die. seninkiler hayırlı olsun canım gule gule kullan bebişine :)

ayy ne güzel canım benimm güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallahh fotoları veya linkleri varsa burada veya ciciler sayfasında paylaşır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…