- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.021
Tatlim burda hep okuyorum da çok şaşırıyorum nasil söylemiyorlar diye... Ben ikiliye gittiğimde doktorum kendisi direkt bakip kiza benziyor yüzde 90 demiştir... Bu da devlet o da devlet...hepsi aynı değil demek ki :)devlet hastanesinde 5. aydan önce söylemiyorlar bakalım belki şansın yaver gider
Tatlim vücudun şu topluyordur belki de...Kizlar mrb. Hastalara yorgunlara halsizlere acil sifalar olsun insallah.
Beni endokrine sewkwetti dr. Dun sabah itibari ile on kilo almis oldumu gordum bu sabahta elim yuzum gozum sisti taninmayacak haldeydim.kendimi oyle gorunce birden aglamaya basladim canawara benziyodun. Sonuclar yarin cikacak.
Tatlim kız doğdu içime senle ilgili :)Bende cinsiyeti henüz öğrenemeyip, çok merak edenlerdenimama dün akşam miniğimin hareketini hissettim :) , Allahım Allah ım çook güzeldi.rabbim onları bize bağışlasın inşallah...
canımm bende sormuştum ben hiç bişey hissedemiyorum da bizim cinsiyetimizi ne hissediyorsunnTatlim kız doğdu içime senle ilgili :)
Randevun ne zaman :)?
Oy massallah cnm bnde arada hissediyorum ama cok hafif daha.. cok guzel duygular gercektenKizlaaaaarrr minnosum suan kipir kipir ya cok guzel bi duygu ya.gecen gun bi vurdu ama suan bildigin hareket ediyo bagirsak hareketi degil eminim.cok sukur bu duyguyuda yasamayi nasip etti mevlam.bu heycanimi ilk sizinle paylasmak istedimde :))
Geçmiş olsun cnm umarım önemli bşy çıkmaz.Kizlar mrb. Hastalara yorgunlara halsizlere acil sifalar olsun insallah.
Beni endokrine sewkwetti dr. Dun sabah itibari ile on kilo almis oldumu gordum bu sabahta elim yuzum gozum sisti taninmayacak haldeydim.kendimi oyle gorunce birden aglamaya basladim canawara benziyodun. Sonuclar yarin cikacak.
bendde ogrenemedim dah.
Bende oyle dusunuyorum cnm bir besin grubu beni bu hale sokuyor ama ben tespit edemiyorum o kadar dr.a gidiyorum bunu anlayacak uzmanlikta yada kapasitede biri yok.canım cok gecmıs olsun,b soyledıgın sısmeler 7 ayda olmuyormuydu,sende daha erken baslamıs sankı,besın zehırlenmesıne baktımı doktorun o da ola bılır,bızım gelınde olmustu ama onda daha kotu nefes bıle almıyordu bogazı falan ıcten sısmıstı besın zhırlenmesı soylemıstı doktor,ve karnabahardan olmustu.
Tsk.ederim cnm cok sukur halimize elbette . Giderek kotulesmesem takmayacam ama bebes insaallah saglikla dogar hepimizinki canimTatlim vücudun şu topluyordur belki de...
Bizi bilgilendirirsin.. Rabbjm şifani versin ,yardımcin olsun... Ağlaman çok normal ama uzmemeye çalış kendini...
yarın gidicem , önce sağlıklı olsun,sonrada Bi oğluş olursa iyi olur yaa. Bi kızım var, yalnız kızım kız kardeş istiyor, babamızın içinde de Bi erkek isteği yatıyor.bende yarına kadar nasıl bekliycem bilmiyorum. Rabbim hayırlısını versin, bizim için hayırlı olanıda kalbimize sevdirsin inşallah...Tatlim kız doğdu içime senle ilgili :)
Randevun ne zaman :)?
evet canım besinlerle ilgili bseyde olabilr. çünkü gebelik zehirlenmesi bu kadar erken başlamaz herhalde. inşallah nedenini bulurlar bir an önce.Bende oyle dusunuyorum cnm bir besin grubu beni bu hale sokuyor ama ben tespit edemiyorum o kadar dr.a gidiyorum bunu anlayacak uzmanlikta yada kapasitede biri yok.
paytipom geçmiş olsun ya sen doktorun verdiği listeyi de uyguluyordun ama yanlış olan ne acaba kuzucum? endokrin sonuçlarından belli olur sen hiç canını sıkma doktorun çaresine bakar canım benim. haber et mutlaka olur mu? öpüyorum bebişi de seni deKizlar mrb. Hastalara yorgunlara halsizlere acil sifalar olsun insallah.
kanama her dönemde tehlikeli diye biliyorum. bu aylardaki düşüklerde ağrı pek olmuyomuş ama sebebi belli olmayan kanama çok tehlikeli. Doktor tarafından kontrol altında kanaması olan arkadaşlardan bahsetmiyorum. doktorum dedi ki parlak kırmızı renkte kanaman olursa gel yoksa normal gerisi.Kızlar kafayı yemek üzereyimKalbi duran bebek haberlerinden çok fazla etkilendim. 2 gündür içime kurt düştü. Çok korkuyorum. P.tesi gidicem doktora ama nasıl sabredicem şu 4 gün hiç bilmiyorum (
Bebeğin kalbinin durmasının bir beirtisi varmı?
Kizlar iyi geceler oncelikle hepinize...
Cumadan beri artan gribim beni iyice halsiz düşürdü.
Dun gece oksurukten 1 saate yakın uyuyamadim.
1 kasik kestane bali yedim ve uykuya daldim tekrar.
Limon, portakal, ihlamur bunlarla geçirmeye calisicam artik.
Oncelikle gecmis olsun canim. Benim bu 2.haftam hala burnum akiyor sesim grip gibi düzelmedi doktor ilaç verdi onuda içmek istemedim antibiotik die.Kizlar birde alis-verise basladim ufaktan.
Kiyafetlerin yanında havlu, battaniye, ter bezi gibi önemli eşyalara geçiş yaptim
Bu aksam bir de ana kucagi sipariş ettim.
Bebek arabası bir model içime sindi ama gözümle görmem lazım.
Hafta sonu bakabilirsem onu da almayı düşünüyorum
ayy ne güzel canım benimm güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallahhKizlar birde alis-verise basladim ufaktan.
Kiyafetlerin yanında havlu, battaniye, ter bezi gibi önemli eşyalara geçiş yaptim
Bu aksam bir de ana kucagi sipariş ettim.
Bebek arabası bir model içime sindi ama gözümle görmem lazım.
Hafta sonu bakabilirsem onu da almayı düşünüyorum
günaydınn canımcımmgunaydın annişler neler yapıyorsunuz
gunaydın annişler neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?