- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.041
ıyıyız bız de boyle evde devam edıyor gunler zun gıb sankı gecmek bılmıyor amagünaydınn canımcımmiyiyiz kahvaltı yaptık oturuyoruz sen napıyosun bakalım bebişko nasıl
oyle mı canım hamılelık takvımın yok goremedım,senın cınsıyet bellı oldu mu acabaGünaydın canım seninle bebiş doğum tarihlerimiz aynı Benim de 14 Haziran
cnm ben gunde 3 tane parol bir antibiyotik kullandim ve bogaz spreyi . bunun disinda bol c vitamini bol tarhana corbasi kemik suyuna yapip ictim yatsrken bogazima tulbent sarip yattim cok sukur daha iyiyimKızlar sonunda bende nezle oldumyüzüm gözüm şişti, meyve yiyorum bol bol, bitki çayı da içiyorum, iyi de giyiniyorum ama niye hastalanıyorum ki boğazıma da inmeye başladı, yutkunamıyorum tavuk suyuyla çorbada yaptım içtim ama her dk daha kötü oluyorum. Başka ne tavsiye edebilirsiniz bana?
aksam olana kadar geçmiyor da aksam olunca tavuk gibi 9da uyuyorumgunaydın annişler neler yapıyorsunuz
ıyıyız bız de boyle evde devam edıyor gunler zun gıb sankı gecmek bılmıyor ama
oyle mı canım hamılelık takvımın yok goremedım,senın cınsıyet bellı oldu mu acaba
evt ya aksam ben de uyuyorum bu aralar cok uykum var nedense, boyle koltukta babaanneler gıbı kalıyorumaksam olana kadar geçmiyor da aksam olunca tavuk gibi 9da uyuyorumdün tvde en sevdiğim dizi vardı onun başlamasını bile beklerken uyumuşummmm ama öğlen 1saat yürüdüm yorulmuşummm
sabah sabah cicilere bak da için açılsınevt ya aksam ben de uyuyorum bu aralar cok uykum var nedense, boyle koltukta babaanneler gıbı kalıyorum
benım de 2 de randevum,uclu ve dortlu arası bı test yapacakmıs doktor ,artık kesınlesır cınsıyyetımız.Kız demıs ama tahmın etmıstı 12 cı haftamdaHamilelik takvimi yapayım bende. Cinsiyet belli olmadı daha. Ocak 5 de kontrolümüz var . İnş o zaman bebiş kendini gösterir bize.
ay cok guzel bunlar nerden bu bayıldım.ben nedense hep kız cıcılerıne bakıyorum,doktor degısse cınsıyyetı orda öldururum her halde onusabah sabah cicilere bak da için açılsınçok tatlı değiller mi?
benım de 2 de randevum,uclu ve dortlu arası bı test yapacakmıs doktor ,artık kesınlesır cınsıyyetımız.Kız demıs ama tahmın etmıstı 12 cı haftamda
http://www.markaminimoda.com/urun/carter-s-kiz-hediye-seti-9-parca_1662.aspxay cok guzel bunlar nerden bu bayıldım.ben nedense hep kız cıcılerıne bakıyorum,doktor degısse cınsıyyetı orda öldururum her halde onu
ben de hep kız cicilerine bakıyorum erkek derse napıcam bilmiyorumay cok guzel bunlar nerden bu bayıldım.ben nedense hep kız cıcılerıne bakıyorum,doktor degısse cınsıyyetı orda öldururum her halde onu
yapmaması daha ıyı canım bana 30% kız dedı ıyıce merak edıyorum sımdı ocagın 2 ne kadar beklemem gerek,bı de kıza alıstım hemen cok severım kız bebeklerını degısırse dusun halımı,gercı ılk bebek hıc fark etmez bana ama hayalım 2 kız cocuguBenim 12.haftada belli olmadı doktor yorum yapamadı bile. Artık kısmet hayırlısı bakalım
ben de hep kız cicilerine bakıyorum erkek derse napıcam bilmiyorum
ay cok guzel ya bunlar bayıldım tam benlık resımli sevmıyorum boyle kucuk desenlı sevıyorum nedense son zamanlar
Ayyy cok hos..bebek bakim cantisida bak. Ana kucagi sart yacok lazim oluyor evde. Bebek telsizide alin derim ilk cocukta almdm simdi pismanim. Ikincide sart. Kuvet lazim. Nevresim......oooooocok varKizlar birde alis-verise basladim ufaktan.
Kiyafetlerin yanında havlu, battaniye, ter bezi gibi önemli eşyalara geçiş yaptim
Bu aksam bir de ana kucagi sipariş ettim.
Bebek arabası bir model içime sindi ama gözümle görmem lazım.
Hafta sonu bakabilirsem onu da almayı düşünüyorum
aynen canım hayırlı vefalı bir kız evlat öncelikle hayalim.Allah biliyo ya gönlümden geçen kız . Sağlıklı olsun yeter tabiki.
aynen canım hayırlı vefalı bir kız evlat öncelikle hayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?