2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
sürekli sağ yumurtalığım olduğu yer ağrıyor uf zamanda geçmiyor ne zormuş beklemek kızlar Allah herkese sağlıklı bebiş nasip etsin

Geç döllenme şu oluyor, her ay kadın adet döngüsü içerisinde bir kere yumurtlar , bu yumurtlamadan 12 - 14 gün sonra adet görülür , ama bazen bu yumurtlama beklenenden geç olabilmekte... adetine yakın yumurtlarsan ve o yumurta döllenirse geç döllenme olur canım... betan yüksek ama bazen daha geç görünebiliyor telaş etme :)

Aynı ben :) benim paşamda 28 aylık
oğluşumda 9 ay boyunca bir kere öğürmedim bile! ama bunda daha başında başladı bulantı kusma
hayırlısı olsun inş. benim doktorum ilk hamileliğimde demişti bu çok sorunsuz geçer ama diğer hamileliğinde aynı olacak diye bir şart yok!
cinsiyeti önemli değil neticede her hamilelik başka bir birey dünyaya getiriyor ve hiçbir bireyin özellikleri diğeri ile aynı olmuyor ! mantıklı : )

hayırlı güzel neşeli hamilelikler..

canım beya 1000 in uzerınde olunca kese gozukuyor senınkı 5000 dıyosun.Acaba doktorun alttan mı baktı

Canım aynı durumdayıs bede ılk bebegımı kaybettım ve cok korkuyorum Allah ın ıznıyle saglıklı bebıslerımız olcak. Cuma gunu de ben gıdıcem ınsallah
Canim cok sukur keseyi gordum. Bi daha 8.haftada cagirdi. Sonra iki haftada bir gitcekmisim kontrol altinda tutcakmis. Dier hamileligim 8+3 de sonlanmisti bebefin kalbi durmustu. Bakalim gecsin au zaman bir an once.insallah saglikli bir sekilde bebeklerimize kavusuruz.

Değerleriniz çok iyi bence eğer karından baktıysa görmemesi normal.
sürekli sağ yumurtalığım olduğu yer ağrıyor uf zamanda geçmiyor ne zormuş beklemek kızlar Allah herkese sağlıklı bebiş nasip etsin
aynen bende sağ kasıkta ağrı hissediyorum sadece
Evet canım normal bi durum ama çalışınca bu bulantı hissi gerçekten çok zor.. Allah yardimcimız olsunrabbim mucizelerimızı korusun
sorma canım birde ben tek bayanım burda

inşallahhh canım

canım beya 1000 in uzerınde olunca kese gozukuyor senınkı 5000 dıyosun.Acaba doktorun alttan mı baktı
iki taraftan da baktılar canım alttan bakınca bir doktor var gibi dedi bugünde doktor şurda küçük bişey var dede. Anlamadım cuma binbeşyüz olan bugün beş bin düzenli yükselmiş filan dedi

Nasıl birikmiş sayfalar öyle :)
bugün dr a gittim ama devlet hastanesi ve acilden giriş yapıldı dr çok iyiymiş randevuları bu hafta full diye böyle bişey yaptık ablacımla.. 2 hafta önce gittiğimizde bi başka dr 6 haftalık demişti şimdi 8 olması gerekirken 7+4 gösterdi bu cihaz..kalp atışları duyuluyomuş dr un acelesi vardı ben duyamadım..1 ay sonra randevulu gidicem bu dr da devam etmeyi düşünüyorum devlet hastanesi ama ablam bizzat beraber çalışıyo ve çok begeniyo..burası küçük bi yer bi özel bi devlet var özelde ki dr larıda tanıyolar ve normal dogum yaptırmıyolar bi bahane ile sezaryen istiyolar kendi rahatları için demişti ablam bende imkanım varsa normal istiyorum.. Bakalım durum bu şimdilik.. Çok melankolik takılıyorum bu aralar..bi parka geldim öylece oturuyorum...

bat gününüzün tarihi neydi acaba öğrenebilir miyim?

ultrasondaki fark çok az edacım o yüzden takılma derim. memnunsan devam et tabiki ve sezeryan konusundada tamamen katılıyorum fikirlerine özellikle ilk doğumlarda doğum süreci uzun olduğu için bazı doktorlar beklemek istemiyor. benimde oğlum sezeryanla oldu bu sefer arada 5 yıl 3 ay olacağı için kısmet olursa normal doğum istiyorum ve çok araştırdım bu konuyu inşallah ilerde bilgilerimizi paylaşmakta kısmet olur.

hayırlısı olsun canım inş normal yapabiliriz.. Kilolu bi insanım diye umudum yoktu ama benden daha kısa ve kilolu arkadasım normal yapınca yeşillendim bu konuya yine :)

bende küçük bir ilçedeyim ama devlet hastanesi var ama doğum yaptırmıyorlar.
ben il merkezindeyim ama burası zati küçük bi yer imkanlar kısıtlı yani farklı bişey istesem ya konyaya ya ankaraya gitmem lazım o kadar mesafeyide göze alamıyorum..

Kizlar avrupada doktorlar hep alttan bakiyormus, Muayene esnasinda doktorun ultrasonla vajinaniza baktigi yerle bebegin oldugu kanal farkli yerlermis ben basindan beri alttan muayene oluyorum hic bi sikintisinida gormedim cok sukur. Doktor alttan bakicam deyince korkmayin panik olmayin ama yinede kimsenin vebalini alamam herkesin kendi tercihi.

Kiloyla alakası yok canım birde özellikle gebe eğitimlerini takip etmeni ve bu konu hakkındaki kitapları okumanı öneririm özelliklede hypno birthing diye bir kitapta nefes teknikleri var. birde doğumu kolaylaştıran teknikler var perine masajı ahududu çayı vs. hatta dualar bile var inşallah nasip olurda ilerde bol bol konuşuruz bu konuyu. bende ssvd olacağı için yaşadığım ilde pek doktor yok destekleyen sakaryada oturuyorum ya izmit yada istanbula gitmeyi düşünüyorum sezeryan olmak zorunda olsa bile bebeğimin geleceği tarihe kendisinin karar vermesini istiyorum. bakalım hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…