- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.301
kısmet be canım ama keseleri ayrı keseler yer değiştirir mi bilmiyorum ki :))))
İlk aylar için arkadaşım beşiğini verecek çok şık. Sonrasında oda yapsam diyorum ama arkadaşlar gece uyanıp odaya gitmek çok zor diyor. Sadece 1 kişi 3 aylık olduktan sonra odasında yatirdik dedi. Odaya alismasi acisindan çok iyi. Şu an karasizim canimamin canım inşallah evet çok güzel fikir oluyor hepimize peki beşik baktın mı onu nasıl düşünüyorsun ben o konuda çok kararsızım da
Canım tekrardan geçmiş olsun Kan grubune beselnmemn bence doğru bir karar olmuş inşallah yararımı görürsün O gıda tolorens ın testin diğer adı Yolk du diye hatırlıyorum ve çok pahalı bir tets ne yaıkki bebek sağlığı yeirnde allaha şükür.
Hepsi çok güzel canım güle güle kullanmayı nasip etsin
Buna bayıldım çok güzelmiş canım bende almayı düşünüyordum 250TL ye iyi almısın 329 TL di ben baktığımda hang, siteden aldın.
Canım iki erkek annesi olacaksın hayırlı olsın isim oalyında benim de kafam karışık valla bulurusnuz inş güzel isimler
Canim minimoda.com da buldum. Bende bayildim ve almaya karar verdim canimCanım tekrardan geçmiş olsun Kan grubune beselnmemn bence doğru bir karar olmuş inşallah yararımı görürsün O gıda tolorens ın testin diğer adı Yolk du diye hatırlıyorum ve çok pahalı bir tets ne yaıkki bebek sağlığı yeirnde allaha şükür.
Hepsi çok güzel canım güle güle kullanmayı nasip etsin
Buna bayıldım çok güzelmiş canım bende almayı düşünüyordum 250TL ye iyi almısın 329 TL di ben baktığımda hang, siteden aldın.
Canım iki erkek annesi olacaksın hayırlı olsın isim oalyında benim de kafam karışık valla bulurusnuz inş güzel isimler
Canim bayildim, çok tarz duruyor. İnşallah güzel günlerde giydirirsin.Selam annisler bizde oglusuma biseler almaya basladik ufaktan gordukce ayy insan baktikca hepsini alasi geliyor minik minik kiyafetler bide icinde kendi bebisimi hayal edince daha tatli geliyor insana :) Eki Görüntüle 1352497
Merhaba annişler
Harmony test ve amniyosentez yaptıracak arkadaşlar vardı sonuçları geldi mi acaba?
9 ocakta kontrol var of bir ay geçmedi yahu
Mutlu rahat haftasonları
Merhaba canım,
Bende o arkadasları merak ediyorum, takip ettiğim kadarıyla bi haber gelmedi hiç umarım hersey yolundadır
Merhaba canım,
Bende o arkadasları merak ediyorum, takip ettiğim kadarıyla bi haber gelmedi hiç umarım hersey yolundadır
Benim de bu gun o arkadaslar aklima geldi herhalde bi haber var ki icimize dogmus insallah iyidirler
Arkadaşlar bende bugün bebişimi gördüm çok şükür.sağlığı iyiymiş elhamdülillah.kıpır kıpırmış yavrum. Decavit yazdı, vitamin olarak.ve de cinsiyetini şimdilik erkek kabul edelim dedi, ufacık Bi çıkıntı gördük bacak arasında .bi daha ki kontrolde kesinleşirmiş...
atesim cikiyodu canim hem onun ickn hem de her yerim agriyodu basim kulaklarim fln. saol cnm sanada gecmis olsunÇook geçmiş olsun canım sende baya ağır atlatmışsın.. Parol U ağrı kesici niyetine mi îçtin nezle gribe iyi geliyo mu yoksa?
sagol tatlim adi majezik spreyinCnm gecmis olsun...
Kullandigin bogaz spreyinin adi ne ?
Gerçekden çok zor canım çalışmak zorund aolunca başka işd ebulamyınca yapılacak bir şey kalmıyor.Cidos Allah yardimcin olsun bende yarin calisacam ama iki uc saat kalip cikicam cok kotu chaftasonu calismak hele tam gun
sagol tatlim adi majezik spreyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?