2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
senin yine iyi cnm ben saat 4'ü bekliyorum şu doğum iznimiz bir gelseydi ne iyi olacaktı yaaa...
M mzyynmrt

BİR VEYA 4 DE BENDE KEŞKE ÇIKABİLSEM BENİM CUMARTESİ GÜNÜ DE 09:00 18:00 ARASI ÇALIŞAN BİRİSİYİM HİÇ BİR RESMİ TATİLDE TATİL DEĞİLİZ KIZLAR BETERİN BETERİ VAR

amin canım inşallah evet çok güzel fikir oluyor hepimize peki beşik baktın mı onu nasıl düşünüyorsun ben o konuda çok kararsızım da
İlk aylar için arkadaşım beşiğini verecek çok şık. Sonrasında oda yapsam diyorum ama arkadaşlar gece uyanıp odaya gitmek çok zor diyor. Sadece 1 kişi 3 aylık olduktan sonra odasında yatirdik dedi. Odaya alismasi acisindan çok iyi. Şu an karasizim canim

Canim minimoda.com da buldum. Bende bayildim ve almaya karar verdim canim

Cidos Allah yardimcin olsun bende yarin calisacam ama iki uc saat kalip cikicam cok kotu chaftasonu calismak hele tam gun

Merhaba annişler
Harmony test ve amniyosentez yaptıracak arkadaşlar vardı sonuçları geldi mi acaba?
9 ocakta kontrol var of bir ay geçmedi yahu
Mutlu rahat haftasonları

Selamlar herkesee, güzel hafta sonları
Ne güzel alınan ciciler paylaşılmaya başlanıyor, baktıkça hepimiz adına daha da mutlu oluyorum, sağlıklı güzel günlerde giydirmek nasip olsun
Cicileri "2015 Haziran Bebişlerinin Cicileri" konusunda da paylaşalım nerden aldık kaça aldık vs.diye, fikir edineliim birbirimizden

Bende bunları sipariş ettim kızıma net.ten, koyu cimbomlu bi anne ve babası olacağı için onunda takımı belli malum

Eklentiler

• 1cc8faa4-9b26-426c-8965-6c0ca391416a.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 89
  • 4e5babd0-324e-4756-95ed-f7ba57791a11.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba annişler
Harmony test ve amniyosentez yaptıracak arkadaşlar vardı sonuçları geldi mi acaba?
9 ocakta kontrol var of bir ay geçmedi yahu
Mutlu rahat haftasonları

Merhaba canım,
Bende o arkadasları merak ediyorum, takip ettiğim kadarıyla bi haber gelmedi hiç umarım hersey yolundadır

Canım çok sevindim güzel haberlerle gelmişsin ne güzel maşallah
Bende dün görmüştüm kızımı, hemen özledim bana şu gün gel vs. demediği için bi 10 gün sonra gene çalarım kapısını bu gidişle
Cinsiyet içinde gönlünden ne geçerse o olsun hayırlısıyla

Cidos Allah yardimcin olsun bende yarin calisacam ama iki uc saat kalip cikicam cok kotu chaftasonu calismak hele tam gun
Gerçekden çok zor canım çalışmak zorund aolunca başka işd ebulamyınca yapılacak bir şey kalmıyor.

sagol tatlim adi majezik spreyin

Canım ilk hamile olduğumda çok ağır gribtim hatta grib bahanesi se gitik test yaptırdık yozgattaki doktor o zman bana vermişdi çok iyi geliyor sıkınca yutuyormusun b,rd egeçnelerde ana sağlığa gititğimde doktor bana az suyun içine limon kronat tuz korıstır gargara yap demişdi dene derim işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…