2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın Herkese,
Canım oğluşlarının arkadaşlarından slm getirdim :)bende iki gelin annesi olucam kısmetse,birini netleştirmemiştik oda akşam bende sizin oğlunuzum dedi çok hareketliler maşallah ama ben çok bakamadım iki haftadır rahatsızım burnum sürekli tıkalı ağzım da kuruyo nefes almak işkence ,hormonlarla alakalı olabilirmiş yada şeker tansiyon olabilir takip edicez dedi ,bacaklarımın arasıda ağrıyo kasılma gibi yürürken zorlanıyorum demiştim rahim büyüdüğü için geriliyo dedi magnezym verdi rahatlıycaktır dedi ,inşallah bakalım. 3 haftada 2 kilo almışım çok dedi dikkat et dedi moralim bozulduaçıkçası hiç birşey yemiyorum desem yeridir kahvaltıda 1 dilim ekmek yarım yumurta az peynir,öğlen çorba az sulu yemek ve yanında iki kaşık pilav-makarna yada börek ,akşam da çorba ve az sulu yemek ,ara öğünün birinde kahveyle bisküvi yiyorum oo bide ceviz ve meyve yani ben de üzülüyorum çocuklarıma yetiyomudur diye endişeleniyordum doktor iri anne ve bebek istemiyoruz ded 16 haftalığız 5 kilo almışım çokmu kiii
Bir de testler için tekrar konuuştuk 3lü ve dörtlüye gerek varmı neticede düşüncemiz değişmiycek dediniz dedi bizde evet dedik sadece detaylı ultrasona gidicez onunda en ideal haftası 22. haftaymış
Bizlerden haberler bu kadar ..iki oğlan annesi olucam allahın geçtiğimiz haftalar odayla ilgili panik yapıyordum nasıl olur diye şimdi iki erkek deyince birden isim telaşı sardı ..sizlerde fikir verin olurmu

ıyı çok sükür ciddi birsey yokmuş canım. bebiş için tehlikede yokmus çok sevindim. troid içinde ilaç kullanırsın ilerde olur biter.

Herkese merhaba, geçen hafta kontrolüm vardı, bebişimin cinsiyetini öğrenecektik ama öğrenemedik bir türlü göstermedi pipisinierkek hissediyorum dabir de AFP testi yapıldı, iyi çıktı çok şükür

Hehehhh aynen cnmmm yirim senin civcivini doğruddiyorsun ortak renkler beyaz vs de alabilirim bgn belki oyyy yirim onların minnak elbiselerini sağlıkla gelsinler inş amiiiinnnnn ne olurlarsa olsunlar kız erkek fatketmez saglikla dunyaya getirebilmenin derdindeyim ben tek temennim bu cnm hayirlisi olsun ins

Canım tekrardan geçmiş olsun Kan grubune beselnmemn bence doğru bir karar olmuş inşallah yararımı görürsün O gıda tolorens ın testin diğer adı Yolk du diye hatırlıyorum ve çok pahalı bir tets ne yaıkki bebek sağlığı yeirnde allaha şükür.

kızıma aldığım ciciler yenileri de yolda
Hepsi çok güzel canım güle güle kullanmayı nasip etsin

Bu da sipariş ettiğim ana kucağı
Buna bayıldım çok güzelmiş canım bende almayı düşünüyordum 250TL ye iyi almısın 329 TL di ben baktığımda hang, siteden aldın.

Canım iki erkek annesi olacaksın hayırlı olsın isim oalyında benim de kafam karışık valla bulurusnuz inş güzel isimler

Video çok iyi oluyor Cnm hadi güzel haberlerle gel inş
Kizlar birazdan doktora gidicem dua edin lutfen bana aslinda kontrolume daha var ama duramadim bu kez videoya cekmek istiyoruz ultrason goruntusunu umarim doktor bisey demez ozledikce ordan bakarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…