- 9 Nisan 2010
- 179
- 178
- 133
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.281
Günaydın Herkese,Hrrkes ruya gormedin mi.ne gorursen o olur diyor degil mi?Benim tuttu.12. Hafta kontrole gitmeden bi kaç gün önce bi kav a nozun icindeymis BB ebislerim.tek tek çıkardı bacaklarını araladı gösterdi rüyamda ablam.bu kadar çok kız isteme senin kizin olmayacak benim kızımı seversin dedi.iki minik kuzucugumu bekliyorum heyecanla..
ayyyyy ne ciciler ben yerim o oglusu
Sanada gunaydin canim kocaman amin diyorum hergunumuz guzel gecsinGünaydın hanımlar :) hepinize mutlu hafta sonları diliyorum :)
Allah kolaylık versin canım bende izinliydim dün başladım işe keşke hamilelik boyunca hep izinli olsam diye düşündümGünaydın kızlar . Hamile hamile cumartesi de çalışılır mı ya. Gözüm şimdiden saatte 13:00 olsun diye.
Allah kolaylık versin canım bende izinliydim dün başladım işe keşke hamilelik boyunca hep izinli olsam diye düşündüm
ıyı çok sükür ciddi birsey yokmuş canım. bebiş için tehlikede yokmus çok sevindim. troid içinde ilaç kullanırsın ilerde olur biter.Kizlar herkeslere tsk ederim hepimiz zor gunler geciriyoruz buna ragmen destek olan guzel yurekli insanlarsiniz. Tiroidlerim az calisiyormus ama yinede ilerisi icin tehlike dedi dr. Suan icin sikayetlerimin sebebi gida interolansi olabilir dedi ama bunun icin test yapan yer yok burda. ? Sut urunleri., haywansal protein gluten iceren besinler , bazen domates elma patates tek basina bile olabilir diyor ? . Yani cok sukur bebek su an icin tehlikede degil ilerde ilac werecekmis tiroid icin? Hepinizi gobuslerinizden operim kizlar..
Off rabbim guc versin canimGünaydın kızlar . Hamile hamile cumartesi de çalışılır mı ya. Gözüm şimdiden saatte 13:00 olsun diye.
Off rabbim guc versin canim
ayy ne güzel ya keşke bende hissetsem atıktehdit et doktoru şantaj yap elimde video ve ses kaydı var de biz annelerden herşey beklenir valla devletteki ultrasonlar dediğin gibi bizimle yaşıttır herhalde bana da devlette doktor bak annesi ayağını oynattı diyor bakıyorum ama ayak mı kol mu bebek mi var orada valla anlayamadım o kadar kötü yani görüntüler düşüme canım belli olur yakında zaten alacaksan da ortak renkler al bende heves edip alıyorum ama aldığım şeyler genelde sarı kız da olsa oglan da olsa civciv gibi gezcek çocuğummm
Kizlar herkeslere tsk ederim hepimiz zor gunler geciriyoruz buna ragmen destek olan guzel yurekli insanlarsiniz. Tiroidlerim az calisiyormus ama yinede ilerisi icin tehlike dedi dr. Suan icin sikayetlerimin sebebi gida interolansi olabilir dedi ama bunun icin test yapan yer yok burda. ? Sut urunleri., haywansal protein gluten iceren besinler , bazen domates elma patates tek basina bile olabilir diyor ? . Yani cok sukur bebek su an icin tehlikede degil ilerde ilac werecekmis tiroid icin? Hepinizi gobuslerinizden operim kizlar..
Hepsi çok güzel canım güle güle kullanmayı nasip etsin
kızıma aldığım cicileryenileri de yolda
Buna bayıldım çok güzelmiş canım bende almayı düşünüyordum 250TL ye iyi almısın 329 TL di ben baktığımda hang, siteden aldın.
Bu da sipariş ettiğim ana kucağı
Günaydın Herkese,
Canım oğluşlarının arkadaşlarından slm getirdim :)bende iki gelin annesi olucam kısmetse,birini netleştirmemiştik oda akşam bende sizin oğlunuzum dedi çok hareketliler maşallah ama ben çok bakamadım iki haftadır rahatsızım burnum sürekli tıkalı ağzım da kuruyo nefes almak işkence ,hormonlarla alakalı olabilirmiş yada şeker tansiyon olabilir takip edicez dedi ,bacaklarımın arasıda ağrıyo kasılma gibi yürürken zorlanıyorum demiştim rahim büyüdüğü için geriliyo dedi magnezym verdi rahatlıycaktır dedi ,inşallah bakalım. 3 haftada 2 kilo almışım çok dedi dikkat et dedi moralim bozulduaçıkçası hiç birşey yemiyorum desem yeridir kahvaltıda 1 dilim ekmek yarım yumurta az peynir,öğlen çorba az sulu yemek ve yanında iki kaşık pilav-makarna yada börek ,akşam da çorba ve az sulu yemek ,ara öğünün birinde kahveyle bisküvi yiyorum oo bide ceviz ve meyve yani ben de üzülüyorum çocuklarıma yetiyomudur diye endişeleniyordum doktor iri anne ve bebek istemiyoruz ded 16 haftalığız 5 kilo almışım çokmu kiii
Bir de testler için tekrar konuuştuk 3lü ve dörtlüye gerek varmı neticede düşüncemiz değişmiycek dediniz dedi bizde evet dedik sadece detaylı ultrasona gidicez onunda en ideal haftası 22. haftaymış
Bizlerden haberler bu kadar ..iki oğlan annesi olucam allahın geçtiğimiz haftalar odayla ilgili panik yapıyordum nasıl olur diye şimdi iki erkek deyince birden isim telaşı sardı ..sizlerde fikir verin olurmu
kız senın canım merak etme
Kizlar birazdan doktora gidicem dua edin lutfen bana aslinda kontrolume daha var ama duramadim bu kez videoya cekmek istiyoruz ultrason goruntusunu umarim doktor bisey demez ozledikce ordan bakarim
Günaydın kızlar . Hamile hamile cumartesi de çalışılır mı ya. Gözüm şimdiden saatte 13:00 olsun diye.
senin yine iyi cnm ben saat 4'ü bekliyorum şu doğum iznimiz bir gelseydi ne iyi olacaktı yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?