- 29 Eylül 2012
- 181
- 183
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.681
Evet hanımlaar :) kız anneleri kervanına bende girdim sonunda :) @gecee tahminin çok başarılıymış :) kocaman olmuş miniğim :) her yeri belliydi ayak kemikleri parmakları bile :)
Bir KIZ haberi de benden. Rabbime şükürler olsun.
Bulantilarim azaldi ama devam ediyor. Bu haftadan sonra bulanti ilacını da birakmami soyledi doktor. İnşallah birakabilirim de kusmalar biter. Sabah bulantilari hala var cunku. Rabbim tum bulanti cekenlerin yardımcısı olsun. Lansor aliyorum sabahlari da ona devam etmemi soyledi. Cay,kahve,portakal,mandalina,cikolata yasak. Gebelik reflusu oluşmuş. Bulanti cekmiyimde onlari yememeye raziyim
Bende bugun hissettim canmicinde bir can tasidigini bilmek ve bunu hissetmek cok guzel bi duygu. Allah dileyen herkese tatirsin
Oooo maşallah sağlıkla alırsın inş. kızını kucağına.
Prenseslerin sayısı gittikçe artıyor.
Rabbim dileyen, isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inş.
Tebrik ederim hayırlı olsun prensesin
Hayırlı olsun annesi :) inşallah en kısa zamanda iyi olursun :)Bir KIZ haberi de benden. Rabbime şükürler olsun.
Bulantilarim azaldi ama devam ediyor. Bu haftadan sonra bulanti ilacını da birakmami soyledi doktor. İnşallah birakabilirim de kusmalar biter. Sabah bulantilari hala var cunku. Rabbim tum bulanti cekenlerin yardımcısı olsun. Lansor aliyorum sabahlari da ona devam etmemi soyledi. Cay,kahve,portakal,mandalina,cikolata yasak. Gebelik reflusu oluşmuş. Bulanti cekmiyimde onlari yememeye raziyim
canım kızın hayırlı olsun. Ay çikolatadamı bulantı yapıyormuş.ben çay, kahveden zaten diksindim,bulantı yapıyorlarsa diğerinide yemeyiz o zaman...Bir KIZ haberi de benden. Rabbime şükürler olsun.
Evet cok sevindim bizede simdi geldi mesaj coook sevndm yaevett bende kamudayım yeni haber geldi çarşamba öğleden sonra perşembe de cumada tam gün tatilmiş. çok sevindim
Canim sadece devlet memurlarina tatil tabi siz ogretmenseniz sizede tatil bize deil :)Evet canim cuma tatillll:)
Devlette calisiyosan evet canim :)Kizlar internette cumada tatil yaziyor var mi bilgisi olan
keşke yakın olsaydık kurs kurs gezerdik valla canım süper olurdu kursa ilk gittiğim gün bi kız vardı adapazarında geliyorum dedi aa dedim bizim kız buraya mı geldi acabatatlım benim doktor hangi hastaneye geçerse orada yapacağım artık net birşey söylemedi devlette çalışıyorya büyük ihtimal izmittede devlette olur. gelirim tabii. gebelik kursunada gittim canım normalde 1 saati geçiyor izmit bana yakın olsa hiç düşünmez ordaki kurslarada katılırdım.
@jnaz canım yarım gün mü yarın. bize haber gelmedi ya. acaba okullar tam gün mü. yoksa bize duyrulmadı mı. bileniniz var mı kızlar?
iyi akşamlar kızlarr bende bugün troid için ultrason çektirdim hazır gitmişken bebişime de baktırdım benimki tepetaklak duruyodu aa ters duruyoo dedım doktor da daha çok döner o dedi bildiğin kafası aşagıda ayaklar yukarda çok tatlıydı keşke resim verseydi yüklerdim buraya sabah da gebelik takvimindeki fotoğrafta bebek tersti acaba gerçekten böyle mi diye düşünüyordüm gerçekten öyleymişbu arada tabi ona cinsiyet için baktırdım bu doktor da kıza benziyor dedi ama kordon gelmiş kesin bişi demedi 2 hafta önce de erkeğe benziyor demişti başka doktor her hafta değişiyor bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?