2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bir KIZ haberi de benden. Rabbime şükürler olsun.
Bulantilarim azaldi ama devam ediyor. Bu haftadan sonra bulanti ilacını da birakmami soyledi doktor. İnşallah birakabilirim de kusmalar biter. Sabah bulantilari hala var cunku. Rabbim tum bulanti cekenlerin yardımcısı olsun. Lansor aliyorum sabahlari da ona devam etmemi soyledi. Cay,kahve,portakal,mandalina,cikolata yasak. Gebelik reflusu oluşmuş. Bulanti cekmiyimde onlari yememeye raziyim

hayırlı olsun kızın canım.

bulantıların da inş. kısa sürede geçer.

İlk hamileliğimde benimkide 16 hafta sürdü, bunda daha kısa sürdü ama yine 5 şişe serum takmama sebep olacak kadar çoktu.

Bende bugun hissettim canm icinde bir can tasidigini bilmek ve bunu hissetmek cok guzel bi duygu. Allah dileyen herkese tatirsin

Amiinn canım inşallah :) karnımda kıpırtı bi ağırlık gibi oluyo bazen hafif bi dürtüklenmiş gibi oluyor :) şu anda da kıpraşıyor bıdık. :) Benim güzel kızım

Oooo maşallah sağlıkla alırsın inş. kızını kucağına.

Prenseslerin sayısı gittikçe artıyor.

Rabbim dileyen, isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inş.

Teşekkür ederim canım :) İnşallah :)

Tebrik ederim hayırlı olsun prensesin

Teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun annesi :) inşallah en kısa zamanda iyi olursun :)

canım kızın hayırlı olsun. Ay çikolatadamı bulantı yapıyormuş.ben çay, kahveden zaten diksindim,bulantı yapıyorlarsa diğerinide yemeyiz o zaman...

Annislerrrr ben bugun saglik ocaginda tetonoz asisi oldum ve dun kan tahlili verdim ama bugun sonuclarini alamadim sistem bozukmus ve de idrar tahlili yapti protein eksigin var biraz dedi bol bol sivi al tuzu fazla kullanma dedi birde hemsire abla asi ve kontrol karnesi verdi sizlerde takip edin mutlaka arayin saglik ocaklarinizi 18.haftamdayim bu arada. bu haftada yapiliyor sanirim. Ben ordayken baska hamileleri ariyordu ulasamiyordu belki size ulasamiyordur siz arayin mutlaka gunu gecince yapmiyorlar

keşke yakın olsaydık kurs kurs gezerdik valla canım süper olurdu kursa ilk gittiğim gün bi kız vardı adapazarında geliyorum dedi aa dedim bizim kız buraya mı geldi acaba devlet de güzel canım hastane olarak ama benim eve çok uzak bide bu ara hasta odalarını yeniliyorlar resmini bulursam atarım umarım hepsini yaparlar çok güzeldi gördüğüm oda çünküü

iyi akşamlar kızlarr bende bugün troid için ultrason çektirdim hazır gitmişken bebişime de baktırdım benimki tepetaklak duruyodu aa ters duruyoo dedım doktor da daha çok döner o dedi bildiğin kafası aşagıda ayaklar yukarda çok tatlıydı keşke resim verseydi yüklerdim buraya sabah da gebelik takvimindeki fotoğrafta bebek tersti acaba gerçekten böyle mi diye düşünüyordüm gerçekten öyleymişbu arada tabi ona cinsiyet için baktırdım bu doktor da kıza benziyor dedi ama kordon gelmiş kesin bişi demedi 2 hafta önce de erkeğe benziyor demişti başka doktor her hafta değişiyor bizimki

@jnaz canım yarım gün mü yarın. bize haber gelmedi ya. acaba okullar tam gün mü. yoksa bize duyrulmadı mı. bileniniz var mı kızlar?

Benim iki haftadır doktorum hep kız dedi %90, hatta sen kız için hazırlıklara başla yavastan dedi hep,
ama ben bugün ağrım sebebiyle başka bi doktora gittim serum falan verdiler, idrar yolu enfeksiyonum varmış, neyse o doktor cinsiyet için epey baktı göbeğimi salladı falan bacaklarını tam açsın diye ama pek açmadı, pipiye benzettim ama emin değilim dedi, kafam karıştı yani ama kendi doktorumun söylediğini dikkate alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…