2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
@jnaz canım yarım gün mü yarın. bize haber gelmedi ya. acaba okullar tam gün mü. yoksa bize duyrulmadı mı. bileniniz var mı kızlar?

Yılbaşı tatilinin uzadığı, bugün haberlere yansımıştı.

Memurlar.net olarak habere konu resmi yazıya aşağıda yer veriyoruz.

Bu resmi yazıya göre, sadece 2 Ocak için idari tatilkararı alınmıştır. Yılbaşı tatilinin, 31 Aralık öğlen 13:00'te başlayacağı yönündeki değerlendirmeler doğru değildir.

Çook güzelmiş canım, umarım vardır da aklında kalmaz

İnş. canım.

Kendim gidemedim, kızım okulda 2 kere çıkartmış, onunla ilgilenmek istedim.

Babamız zaten markete uğrayacaktı, ordan da bakıp gelecek.

Arayacaktı beni ses çıkmadığına göre yok herhalde.

@jnaz canım yarım gün mü yarın. bize haber gelmedi ya. acaba okullar tam gün mü. yoksa bize duyrulmadı mı. bileniniz var mı kızlar?

kime inanacağını şaşırıyor insan, haberler bile yanlış
Canım düzeltme yapayım, 31 aralık günü yani yarın tatil yok normal mesai saati.. Perşembe ve cuma günü idari tatil..

Geçmiş olsun canım, bol bol su iç.

Geçmiş olsun canım, bol bol su iç.

Sağol canım öyle yaparak atlatmayı düşünüyorum ilaç kullanmak istmeiyorum hemen?
Kızın nasıl oldu şimdi?
Bu ürün internet sitesinde varsa ordan getirtirsin canım artık eğer yoksa, genelde net.te mağazadakinden daha çok çeşit oluyor nedense... eşin süprizle gelir umarım

Çook güzelmiş canım, umarım vardır da aklında kalmaz

Eşim geldi şimdi mağazada yokmuş nette çok ucuzmuş hemen alın demiş.

Eşim geldi şimdi baktık almak için, hem stoklarda kalmamış hem de 85 e çıkmış. ((((((((((((((((((((((((((((((((

canım kızıma duş aldırdı babası, dolven içirdim, ödevlerini yaptı yan komşumuza gitti kızı ile oynamak için.

İlaçta gerekli ise iç derim, çünkü allah korusun daha kötü sonuçlar doğuruyormuş.

canım biz bu gidişle sanırım doğumda öğrencezne kadar merak etsek de göstermiyor minik sıpalar işin ilginç tarafı aynı hastanede bakıldı devlette doktorlar faklıydı özel zaten söylemedi daha bakalım o ne dicek randevuma çok var diye merak ettim ama yine kesin bişey yok hayırlısı olsun bakalım elbet öğrencez bi günbende kız hissetmeye başladım ne derlerse onu hissediyorum artık

kızlar yarın yarım gün değil miymiş ya bi kaç haber sitesinde gördüm akşamüzeri ama tekrar bakmadım olsa iyiydi yaa

Merhaba annislerr bayadir giremedim eşim geldi onunla vakit geçiriyoruz.umarim hepiniz ve tatlı bebisleriniz iyidir.bizim yarın kontrolümüz var bakalım heyecan dorukta

kime inanacağını şaşırıyor insan, haberler bile yanlış
Canım düzeltme yapayım, 31 aralık günü yani yarın tatil yok normal mesai saati.. Perşembe ve cuma günü idari tatil..
sagolun kızlar. bende emin olamadım müdür yardımcısını aradım. bizim okul tatil değilmiş ama bazı okullar yarım günmüş. ne iş bende anlamadım.

Canım bizim okula da yazı gelmediği için yarım gün olmıcakmış, ama yazı gelen okullar var ve tatillermiş, enteresan :))

Merhaba annislerr bayadir giremedim eşim geldi onunla vakit geçiriyoruz.umarim hepiniz ve tatlı bebisleriniz iyidir.bizim yarın kontrolümüz var bakalım heyecan dorukta
gözün Aydın cnm , boşver sen buraları kocişinle vakit geçir. Allah tez zamanda temelli kavuştursun inş :)

Eşim geldi şimdi mağazada yokmuş nette çok ucuzmuş hemen alın demiş.

Eşim geldi şimdi baktık almak için, hem stoklarda kalmamış hem de 85 e çıkmış. ((((((((((((((((((((((((((((((((

Geçmiş olsun canım, havalar fena bu aralar hemen kapıyor küçükler mikrop falan, bu kadarla kalır inşallah ilerlemez...
Hadi ya tahmin etmiştim olmayacağını ama fiyat ne ara 85'e çıkmış öyle yaa, stoklara ne zaman gelir ki acaba, gelince haber ver seceneğine tıkla bari canım, gelir belki yakın zamanda...

Vala canım ben kendi doktorumu dikkate alıyorum çünkü çook emindi %90 dedi hemde iki gitmemde üst üste bu doktor tam göremedi bacak arasını, sağlıklı olsun farketmez orası ayrı ama Hazal'ıma çook alıştımmm

Yil olmus 2015 hala bebek cinsiyetini yanlis soyleyen doktorlar var. sizlerden okudukca sasiyorum biraz dikkat yahu

Sorma canım yaa gerçi benim doktorum çok emindi kız diye, ama bugün acil için gittiğim doktor emin olamadı, sağlık olsun ben kendi doktorumu dikkate alıyorum

sagolun kızlar. bende emin olamadım müdür yardımcısını aradım. bizim okul tatil değilmiş ama bazı okullar yarım günmüş. ne iş bende anlamadım.

Haberlerde yarım gün dedi ama biçok yerde tatil olmadığı yazıyor ve evet öylede bi saçmalık var bazı okullara yazı gitmiş yarım gün diye, herkeste bi muamma

Allah gönlüne göre versin canım o zaman hangisi içinden geçiyosa o olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…