- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.701
@jnaz canım yarım gün mü yarın. bize haber gelmedi ya. acaba okullar tam gün mü. yoksa bize duyrulmadı mı. bileniniz var mı kızlar?
http://www.civilim.com/disney-minnie-mouse-10lu-zibin-set
bu hastane çıkışı için babamızı mağazasına gönderdim (evimize 3-5 dk. araba ile demiştim) varsa ve güzelse alacak.
inş. vardır, çok hoşuma gitti, kafaya taktım ama netten pek birşey almayı sevmiyorum.
Çook güzelmiş canım, umarım vardır da aklında kalmaz
@jnaz canım yarım gün mü yarın. bize haber gelmedi ya. acaba okullar tam gün mü. yoksa bize duyrulmadı mı. bileniniz var mı kızlar?
Benim iki haftadır doktorum hep kız dedi %90, hatta sen kız için hazırlıklara başla yavastan dedi hep,
ama ben bugün ağrım sebebiyle başka bi doktora gittim serum falan verdiler, idrar yolu enfeksiyonum varmış, neyse o doktor cinsiyet için epey baktı göbeğimi salladı falan bacaklarını tam açsın diye ama pek açmadı, pipiye benzettim ama emin değilim dedi,kafam karıştı yani ama kendi doktorumun söylediğini dikkate alıyorum
İnş. canım.
Kendim gidemedim, kızım okulda 2 kere çıkartmış, onunla ilgilenmek istedim.
Babamız zaten markete uğrayacaktı, ordan da bakıp gelecek.
Arayacaktı beni ses çıkmadığına göre yok herhalde.
Geçmiş olsun canım, bol bol su iç.
Çook güzelmiş canım, umarım vardır da aklında kalmaz
Sağol canım öyle yaparak atlatmayı düşünüyorum ilaç kullanmak istmeiyorum hemen?
Kızın nasıl oldu şimdi?
Bu ürün internet sitesinde varsa ordan getirtirsin canım artık eğer yoksa, genelde net.te mağazadakinden daha çok çeşit oluyor nedense... eşin süprizle gelir umarım
canım biz bu gidişle sanırım doğumda öğrencezBenim iki haftadır doktorum hep kız dedi %90, hatta sen kız için hazırlıklara başla yavastan dedi hep,
ama ben bugün ağrım sebebiyle başka bi doktora gittim serum falan verdiler, idrar yolu enfeksiyonum varmış, neyse o doktor cinsiyet için epey baktı göbeğimi salladı falan bacaklarını tam açsın diye ama pek açmadı, pipiye benzettim ama emin değilim dedi,kafam karıştı yani ama kendi doktorumun söylediğini dikkate alıyorum
Haberlerde yarım gün dedi ama bize okulda bişey diyen olmadı. Inşallah yarım gündürkızlar yarın yarım gün değil miymiş ya bi kaç haber sitesinde gördüm akşamüzeri ama tekrar bakmadım olsa iyiydi yaa
canım hala belli değil ya ikisi de farklı seyler söyledı ama kesın demedı resmini verse ben yorumlıcaktım artık o kadar yaniYil olmus 2015 hala bebek cinsiyetini yanlis soyleyen doktorlar var. sizlerden okudukca sasiyorum biraz dikkat yahu
inşallah yarım gündür sabah gitcez mecbur tatil derlerse öğlen geliriz artıkHaberlerde yarım gün dedi ama bize okulda bişey diyen olmadı. Inşallah yarım gündür
sagolun kızlar. bende emin olamadım müdür yardımcısını aradım. bizim okul tatil değilmiş ama bazı okullar yarım günmüş. ne iş bende anlamadım.kime inanacağını şaşırıyor insan, haberler bile yanlış
Canım düzeltme yapayım, 31 aralık günü yani yarın tatil yok normal mesai saati.. Perşembe ve cuma günü idari tatil..
Canım bizim okula da yazı gelmediği için yarım gün olmıcakmış, ama yazı gelen okullar var ve tatillermiş, enteresan :))@jnaz canım yarım gün mü yarın. bize haber gelmedi ya. acaba okullar tam gün mü. yoksa bize duyrulmadı mı. bileniniz var mı kızlar?
gözün Aydın cnm , boşver sen buraları kocişinle vakit geçir. Allah tez zamanda temelli kavuştursun inş :)Merhaba annislerrbayadir giremedim eşim geldi onunla vakit geçiriyoruz.umarim hepiniz ve tatlı bebisleriniz iyidir.bizim yarın kontrolümüz var bakalım heyecan dorukta
Eşim geldi şimdi mağazada yokmuş nette çok ucuzmuş hemen alın demiş.
Eşim geldi şimdi baktık almak için, hem stoklarda kalmamış hem de 85 e çıkmış.((((((((((((((((((((((((((((((((
canım kızıma duş aldırdı babası, dolven içirdim, ödevlerini yaptı yan komşumuza gitti kızı ile oynamak için.
İlaçta gerekli ise iç derim, çünkü allah korusun daha kötü sonuçlar doğuruyormuş.
canım biz bu gidişle sanırım doğumda öğrencezne kadar merak etsek de göstermiyor minik sıpalar işin ilginç tarafı aynı hastanede bakıldı devlette doktorlar faklıydı özel zaten söylemedi daha bakalım o ne dicek randevuma çok var diye merak ettim ama yine kesin bişey yok hayırlısı olsun bakalım elbet öğrencez bi gün bende kız hissetmeye başladım ne derlerse onu hissediyorum artık
Yil olmus 2015 hala bebek cinsiyetini yanlis soyleyen doktorlar var. sizlerden okudukca sasiyorum biraz dikkat yahu
sagolun kızlar. bende emin olamadım müdür yardımcısını aradım. bizim okul tatil değilmiş ama bazı okullar yarım günmüş. ne iş bende anlamadım.
Allah gönlüne göre versin canım o zaman hangisi içinden geçiyosa o olur inşallahVala canım ben kendi doktorumu dikkate alıyorum çünkü çook emindi %90 dedi hemde iki gitmemde üst üste bu doktor tam göremedi bacak arasını, sağlıklı olsun farketmez orası ayrı ama Hazal'ıma çook alıştımmm
Sorma canım yaa gerçi benim doktorum çok emindi kız diye, ama bugün acil için gittiğim doktor emin olamadı, sağlık olsun ben kendi doktorumu dikkate alıyorum
Haberlerde yarım gün dedi ama biçok yerde tatil olmadığı yazıyor ve evet öylede bi saçmalık var bazı okullara yazı gitmiş yarım gün diye, herkeste bi muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?