- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.721
Allah gönlüne göre versin canım o zaman hangisi içinden geçiyosa o olur inşallah
Geçmiş olsun canım, havalar fena bu aralar hemen kapıyor küçükler mikrop falan, bu kadarla kalır inşallah ilerlemez...
Hadi ya tahmin etmiştim olmayacağını ama fiyat ne ara 85'e çıkmış öyle yaa, stoklara ne zaman gelir ki acaba, gelince haber ver seceneğine tıkla bari canım, gelir belki yakın zamanda...
Canim cinsiyet muammasindan kurtulmussun nihayet. Kiz-erkek fark etmez. Saglikli, hayirli olsun gerisi fark etmiyor.merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum. kadın doğum doktoru ağrılarım için birşey diyemedi gastroentoloj, ile görüş dedi. ve cinsiyetimiz kesinleşti geçen ay %51 kız dı bu ay %100 erkek miş. değişmez dedi. bakalım hakkımızda hayırlısı bir oğlum var birde kızım olsun çok istemiştim ama kısmet değilmiş eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun yeter.
Evet hayirli olsun arkadasim..bir de biz ogreneydik..bizim doktor 3 hafta once hic bir sey demedi yanlis yonlendirmeyim kesin olsun diye..bakalim pazrtesi gitcezCanim cinsiyet muammasindan kurtulmussun nihayet. Kiz-erkek fark etmez. Saglikli, hayirli olsun gerisi fark etmiyor.
Tebrik ederim canım. Allah saglikli bir şekilde kucagina almayı nasip etsin.Bir KIZ haberi de benden. Rabbime şükürler olsun.
Bulantilarim azaldi ama devam ediyor. Bu haftadan sonra bulanti ilacını da birakmami soyledi doktor. İnşallah birakabilirim de kusmalar biter. Sabah bulantilari hala var cunku. Rabbim tum bulanti cekenlerin yardımcısı olsun. Lansor aliyorum sabahlari da ona devam etmemi soyledi. Cay,kahve,portakal,mandalina,cikolata yasak. Gebelik reflusu oluşmuş. Bulanti cekmiyimde onlari yememeye raziyim
Evet var canım. Ben bugün 3lü test için gittiğimde kan aldılar ve detaylı ultradon için randevu almamı söylediler. Radyolojiye inip aldım randevumu 29 ocakta. Gebeliğin 20. Haftası cşvarında yapılabiliyormuş detaylı, o yüzden ileri tarih verdiler yani.canım devlette detaylı ultrason varmı?
Zaten ilgi için gitmiyorum devlete sadece testler için gidiyorum. Gereken ilgiyi özeldeki doktorum gösteriyor. Ultrasonla inceliyor, konuşuyoruz, kafama takılanları açıklıyor. Test sonuçlarımı da o yorumluyor.Bende 3 lü tarama testimi devlette yaptırdım çarşamba 2 gibi kan verdim, cuma 2 gibi çıktı sonuçlarım.
Özel hastanede 117 tl. fark ödeyecektim doktorum devlette de yaptırsan olur, benim için sonuç önemli dedim.
Ama devletin doktorları da nedense hiç ilgilenmiyorlar, en azından bizim buradaki sadece kalp atışına ve haftasına bakıyor.
Cinsiyetine kız demişlerdi teyit edebilir miyiz dedim ona bile biz 25. haftadan önce göremiyoruz dedi.
Artık 12 ocakta yine kendi doktorumla randevum var, sabırsızlıkla kendi doktorumla olan randevumu bekliyorum.
İnşallah gönlünden geçen olur canim. Tabi ki hayirlisiyla...Evet hayirli olsun arkadasim..bir de biz ogreneydik..bizim doktor 3 hafta once hic bir sey demedi yanlis yonlendirmeyim kesin olsun diye..bakalim pazrtesi gitcez
Hepimiz icin bebislerimiz ve sevdiklerimizle gecirecegimiz saglikli ve mutlu bir yil olur ins canim.dr geldiginde cinsiyeti bizede haber vermeyi unutma2014ün son gününe günaydınn..
Bugün 15.30 da kontrole gidip cinsiyetimizi teyit ettiricem. Yeni yıla bebişimin kız mı erkek mi emin olarak girmek istiyorummm.
Geceyi de bebişli arkadaşlarımızla geçiricez. Her yılbaşına birimiz hamile olarak girdik, bu seneki hamiş benim
Hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza aldığınız, huzurlu, mutlu, sağlıklı, bereketli, hayırlı bir yıl diliyorummm
23. hafta kalp incelemesitam 22 haftada canım.
20. hafta ile 22. hafta arasında kalp mi tam hatırlayamıyorum bir organın gelişimi tam oluyormuş, onun için 22. haftada gireceğim Allah nasip ederse.
yok cnm sadece seninki değil son 1 haftadır cok duymaya basladım da sasırdım aslında bu kdr zor bişey değil cinsiyeti tahmin etmeleri nese onumuzdeki haftalarda herkesinki netleşir :)canım hala belli değil ya ikisi de farklı seyler söyledı ama kesın demedı resmini verse ben yorumlıcaktım artık o kadar yani
devlette ücret ödenmiyor değil mi canım, detaylı ultrason için?Evet var canım. Ben bugün 3lü test için gittiğimde kan aldılar ve detaylı ultradon için randevu almamı söylediler. Radyolojiye inip aldım randevumu 29 ocakta. Gebeliğin 20. Haftası cşvarında yapılabiliyormuş detaylı, o yüzden ileri tarih verdiler yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?