2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Şimdi de fiyatı 103 e çıkmış.

Çünkü tahmin ettiğim gibi satış fiyatını yanlış girmişler.

uygun olunca da hemen bitmiş.

olsun kısmet değilmiş.

Canim cinsiyet muammasindan kurtulmussun nihayet. Kiz-erkek fark etmez. Saglikli, hayirli olsun gerisi fark etmiyor.

Tebrik ederim canım. Allah saglikli bir şekilde kucagina almayı nasip etsin.

canım devlette detaylı ultrason varmı?
Evet var canım. Ben bugün 3lü test için gittiğimde kan aldılar ve detaylı ultradon için randevu almamı söylediler. Radyolojiye inip aldım randevumu 29 ocakta. Gebeliğin 20. Haftası cşvarında yapılabiliyormuş detaylı, o yüzden ileri tarih verdiler yani.

Zaten ilgi için gitmiyorum devlete sadece testler için gidiyorum. Gereken ilgiyi özeldeki doktorum gösteriyor. Ultrasonla inceliyor, konuşuyoruz, kafama takılanları açıklıyor. Test sonuçlarımı da o yorumluyor.
Devlete sadece pahalı testler için gidilir, onun dışında Allah düşürmesin kimseyi.

2014ün son gününe günaydınn..
Bugün 15.30 da kontrole gidip cinsiyetimizi teyit ettiricem. Yeni yıla bebişimin kız mı erkek mi emin olarak girmek istiyorummm.
Geceyi de bebişli arkadaşlarımızla geçiricez. Her yılbaşına birimiz hamile olarak girdik, bu seneki hamiş benim
Hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza aldığınız, huzurlu, mutlu, sağlıklı, bereketli, hayırlı bir yıl diliyorummm

Günaydın annecikler dün bebişimizi görmeye gittik resmen bize el salladıönce cinsiyeti göstermedi ben merak edince doktor yarım saat dolan gel pozisyonu değiştirir belki dedi ikincide resmen gördük erkekti çok gelemiyorum buraya ama sizleri takip ediyorum bebişleriniz sağlıklı haberlerini alıyorum

Hepimiz icin bebislerimiz ve sevdiklerimizle gecirecegimiz saglikli ve mutlu bir yil olur ins canim.dr geldiginde cinsiyeti bizede haber vermeyi unutma

canım hala belli değil ya ikisi de farklı seyler söyledı ama kesın demedı resmini verse ben yorumlıcaktım artık o kadar yani
yok cnm sadece seninki değil son 1 haftadır cok duymaya basladım da sasırdım aslında bu kdr zor bişey değil cinsiyeti tahmin etmeleri nese onumuzdeki haftalarda herkesinki netleşir :)

devlette ücret ödenmiyor değil mi canım, detaylı ultrason için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…