- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.641
ben beşik alacağım oğlumun beşiği duruyor aslında ama ebatları büyük onun yerine ahşap 1 yaşına kadar kullanacağı şık birşey almak istiyorum.
ya kızlarr kendimi kötü hissettim birden. doktor erkek diyince ilk hayal kırıklığı ile hadi ya demişim sonrasnda da takıldım galiba cinsiyete doğru dürüst bakamadım bile sonra dedi doktor bak ellerine falan diye bir parmağını ağzına sokmuştu kuzum. şimdi de vicdan azabı çekiyorum çok feci. kız yada erkek ne farkeder Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum. kadın doğum doktoru ağrılarım için birşey diyemedi gastroentoloj, ile görüş dedi. ve cinsiyetimiz kesinleşti geçen ay %51 kız dı bu ay %100 erkek miş. değişmez dedi. bakalım hakkımızda hayırlısı bir oğlum var birde kızım olsun çok istemiştim ama kısmet değilmiş eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun yeter.
kesinlikle haklısın canım.Sağlıklı olsun da kız yada erkek fark etmez canım.
Gerçi her annenin - babanın kalbinden geçen bir cinsiyet vardır ama en önemlisi sağlıklı olması.
çok iyi düşünmüşsün canım benim oğlumun da beşiği yepyeni duruyor oda takımı alınca kalmıştı. kısmet olursa iznim bittiğinde görümcem bakacak bebeğime o yüzden o beşiği çekmeceleri falanda olduğu için kayınvaldemlerin evine kuracağız. evede o yüzden küçük birşey alalım dedik. eğer kız olsaydı iki ayrı oda yapmayı düşünmüştüm ama aynı cinsiyet olunca ikisine daha büyük bir oda yaparız diye düşündük.Benimde kızımdan kalma pırıl pırıl duran park yatağımız var. Onun için yatak vs. almayacağım.
Kızıma 2,5 yaşına gelince oda takımı almıştım.
Bunada Allah ömür verirse aynı zamanlarda oda takımı alıp oturma odasını bozup oda yapacak ve salonda yaşamaya başlayacağız.
haklısın canım birde kendimi kıza çok kaptırmıştım.Vicdan azabı çekmene gerek yok canım, bence önce kız sonra erkek dedikleri için kaynaklanan bir hayal kırıklığı tepkisi.
Allah razı olsun canım inşallahh evet bir oğlum daha var 4,5 yaşında. gerçekten erkek çocuklar anneye hiç kıyamıyor benimkide aynı ve inanılmaz güzel bir duygu. babasıyla da çok vakit geçiriyor onada düşkün babasıyla şakalaşalım mesela hayatta bana zarar vermesine izin vermez hafif sesi yükselsin kızar hemen.cnm sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallh hayırlı olsun oğluşun.
senın birincide erkek sanırım,
anlat bakiim erkek bebişler annesine çok düşkün oluyormuş senınkıde öylemiydi.
benımde oğlum olacak annesine aşık bi oğlum olsun istiyorum. ben şimdiden ona aşığımm çünkü :)
bayıldımm çok güzelmiş canım. bazen net fiyatı daha uygun oluyor. ben daha almamıştım artık modellere bakarım.http://www.civilim.com/disney-minnie-mouse-10lu-zibin-set
şu çok ciciiii ama diğer ürünlere bakınca fiyatı çok uygun acaba sisteme yanlış fiyat mı girdiler demeden edemedim.
perşembe günü eşimde evde, eşim ben ve kızım bakalım aynı fiyatsa alıyım.
Nasıl sizce kızlar.
Allah razı olsun canım inşallahh evet bir oğlum daha var 4,5 yaşında. gerçekten erkek çocuklar anneye hiç kıyamıyor benimkide aynı ve inanılmaz güzel bir duygu. babasıyla da çok vakit geçiriyor onada düşkün babasıyla şakalaşalım mesela hayatta bana zarar vermesine izin vermez hafif sesi yükselsin kızar hemen.
kesinlikle haklısın canım.
çok iyi düşünmüşsün canım benim oğlumun da beşiği yepyeni duruyor oda takımı alınca kalmıştı. kısmet olursa iznim bittiğinde görümcem bakacak bebeğime o yüzden o beşiği çekmeceleri falanda olduğu için kayınvaldemlerin evine kuracağız. evede o yüzden küçük birşey alalım dedik. eğer kız olsaydı iki ayrı oda yapmayı düşünmüştüm ama aynı cinsiyet olunca ikisine daha büyük bir oda yaparız diye düşündük.
haklısın canım birde kendimi kıza çok kaptırmıştım.
bayıldımm çok güzelmiş canım. bazen net fiyatı daha uygun oluyor. ben daha almamıştım artık modellere bakarım.
evet canımya görsen o kadar hevesli ki her sabah kardeşine günaydın diyor sürekli plan yapıyor. oyuncak bile kardeşime de alalım diye tutturuyor. ismini bile hazırlamıştı kardeşinin ama erkek olursada gelsin diyordu meleğim. iyi bir abi olacağına eminim.cnm ya abi olcak şimdi kardeşini de koruyacak inş..
süper bir duygu olmalı Allah nasip eder inş bizlere de.
yakınsa hiç düşünmeyin zaten. ben ilçede olunca çoğu alışverişimi netten yapıyorum. bebek içinde ara tatilde yıllık izin kullanacağım istanbula ailemin yanına gittiğimde alışveriş yaparım diye düşündüm.Evet çok güzel de fiyata takıldım neden çok ucuz:) sisteme fiyatı yanlış mı girdiler acaba dedim eşime hemen alıyım dedi. :)
bende akşam mağazasına bakalım alalım dedim.
Ankara etlik şubesi evime yürüyerek 10, araba ile 2-3 dk.
görmeden almak istemedim.
hem kargo ücreti de olmaz.
Benim kızım 13 aralıkta 7 yaşına girdi, bu kızımla arasında tam 7,5 yaş fark olacak.
Biri ders yaparken diğeri oyun derdinde olacak birbirlerine eğitim açısından rahatsızlık vermemeleri açısından böyle mantıklı geldi.
Kızımın bembeyaz bir prenses odası var ama akıllı bıdığım bunu kardeşime verelim bana yeni alalım dedi, tamam dedim. :)
Evet canim cuma tatillll:)Kizlar internette cumada tatil yaziyor var mi bilgisi olan
çok haklısınız arada yaş farkıda az değil. benimde ikisinin arasında 5 yaş olacak ama oğlum beşiği bile kendi odasına kurmamı istiyor.Benim kızım 13 aralıkta 7 yaşına girdi, bu kızımla arasında tam 7,5 yaş fark olacak.
Biri ders yaparken diğeri oyun derdinde olacak birbirlerine eğitim açısından rahatsızlık vermemeleri açısından böyle mantıklı geldi.
Kızımın bembeyaz bir prenses odası var ama akıllı bıdığım bunu kardeşime verelim bana yeni alalım dedi, tamam dedim. :)
bende baktım daha pahalı nedense:)
yakınsa hiç düşünmeyin zaten. ben ilçede olunca çoğu alışverişimi netten yapıyorum. bebek içinde ara tatilde yıllık izin kullanacağım istanbula ailemin yanına gittiğimde alışveriş yaparım diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?