- 27 Ekim 2014
- 486
- 279
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.661
canım devlette detaylı ultrason varmı?Ayy kızlar ateş pahadı özeller yaa nie devlette yaptırmıyorsunuz. Ben ilk günden beri devlette yaptırıyorum testlerimi ve sonucu alıp özeldeki doktoruma gösteriyorum. Muayene ücreti 48tl veriyorum sadece ayda bir. Yazık günah o testlere verilen paralara. Bebişimizin ihtiyaçlarını alırsınız onunla. Ben böyle düşündüm kendimce ve böyle devam ediyorum. Hem devlette ertesi gün çıkıo kan sonuçları. Özelde 10 gün sonra diyip kandırıyorlar bi de sonra yine muayene parası alıyorlar sonuç göstermeye gidince.
evet canımya görsen o kadar hevesli ki her sabah kardeşine günaydın diyor sürekli plan yapıyor. oyuncak bile kardeşime de alalım diye tutturuyor. ismini bile hazırlamıştı kardeşinin ama erkek olursada gelsin diyordu meleğim. iyi bir abi olacağına eminim.
evett bende kamudayım yeni haber geldi çarşamba öğleden sonra perşembe de cumada tam gün tatilmiş. çok sevindimKizlar internette cumada tatil yaziyor var mi bilgisi olan
Maaşallah kuzuna :) çok akıllı bir fıstık yetiştirmişsin :)
tam balık burcu onun etkiside var sanırım. çok haklısın aslında bir kızım olsa kesinlikle bir kız daha istiyordum kıza kızkardeş şart diye. çok iyi geldi mesajların bana Allah razı olsun.cnm ya nasıl da duygusalmış maşallah.
bır kız bır erkek belkı anne için ii oluyor ama kardeşlerı düşünürsek bırbırlerıne aynı cınsıyette oldukları kadar yakın olmuyorlar cnm kendımden biliyroum. o yuzden oğlun çok şanslı hissedecek kendini ee kardeş de öyle. sende göreceksin bunu :)
bence yinede bi gidin mağazaya kesin karar vermiş olursunuz.Çok yakın canım.
Gerçekten hemen alınacak kadar güzel mi?
fikir verin alıyım.
Gözün aydın canım. Allah gönlünden geçeni vermiş ne güzel. İnşallah hayirlisiyla kucağına da alırsın...Evet hanımlaar :) kız anneleri kervanına bende girdim sonunda :) @gecee tahminin çok başarılıymış :) kocaman olmuş miniğim :) her yeri belliydi ayak kemikleri parmakları bile :)
Geçmiş olsun canim. İnşallah kötü bir şey cikmaz, dediğin gibi sebebi grip olur.günaydın kızlar bugün keyifsizim biraz dün akşam sol göğsümün altında bir ağrı vardı özelliklede bir bölgeye dokununca ve karnım inanılmaz sertti bütün gece uyumadım dalak ve karaciğerden korktum açıkçası. geçen ay gittiğimde karaciğer ve dalakta büyüme safra kesesindede taş vardı ve doktor gerekirse safradan ameliyat ederiz diyordu ama bir aydır bir sıkıntım yoktu. üstüne öksürük ve gripte var bir yandan belkide griptendir diye düşünüyorum. . randevu aldım 11 de gideceğim doktora dualarınıza benide ekleyin olur mu inşallah önemli birşey yoktur ve bebeğimide görebileyim.
Gözün aydın canım. Allah gönlünden geçeni vermiş ne güzel. İnşallah hayirlisiyla kucağına da alırsın...
Tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün...Hanimlar hepinize iyu gunlwr su anda hastanedeyim tahlil sonuclarimi bekliyorum bebwgimin cinciyetini ogrendim galiba benimde oglum oluyor doktor oglana benziyor dedi ama yuzde yyz demedi onun icin 15-20 gun sonra tekrar bajalim dedi
Cnm hayirli olsun kizin...Evet hanımlaar :) kız anneleri kervanına bende girdim sonunda :) @gecee tahminin çok başarılıymış :) kocaman olmuş miniğim :) her yeri belliydi ayak kemikleri parmakları bile :)
merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum. kadın doğum doktoru ağrılarım için birşey diyemedi gastroentoloj, ile görüş dedi. ve cinsiyetimiz kesinleşti geçen ay %51 kız dı bu ay %100 erkek miş. değişmez dedi. bakalım hakkımızda hayırlısı bir oğlum var birde kızım olsun çok istemiştim ama kısmet değilmiş eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun yeter.
Cnm hayirli olsun kizin...
Oy masaallah barekallah...
Bende cumaya randevu aldim...
Yeni dr teyzemiz cinsiyetimize ne dicek bakalim :)
benimde oğlum oluyoooo sanırım:) doktor pipisiniin boyunu bile ölçtü:) değişmez heralde bakalım 2 hafta sonra tekrar gidicem bi teyit alırız yine:)
Hehe kızım cidden hem güzel, hem akıllı hemde beni üzmeden büyüttüm. çok ilgilendim haddinden fazla.
kızım 3,5 yaşında babası 2 sene hakkariye şark görevine gitti o kadar çok ilgilendim ve üstüne düştüm kü 4 yaşında okuma yazma öğrendi, 4.5 yaşında tevcitli kuranı kerim okumayı öğrendi (kuranı ben öğretmedim 2 sene özel bir kolejin anaokuluna gitti orada öğrendi), 5,5 yaşında 1.sınıfa başlafı, şimdi 2 ye gidiyor.
kocaman maşallah kızıma.
inş. 2. kızzımı da öyle yetiştirebilirim.
Senin kontrol vardı canım, cinsiyet belli mi kaçırdım mı ben.
Kızlar ben Bebişimi hissediyorum :)
kızlar karnım büyümeye başladı genellikle akşamları karnımın belli bölgelerinde küçücük bi sertlik hissediyorum elimin koyuyorum 10 sn falan duruyo gidiyo ara ara oluyo hatta eşimi çağırıyorum o da tutuyo biz bebek niyetine seviyoruz bu sertlikleri ara sıra bu bebiş midir bebeğim bir hafta önden gidiyor bu arada normalde 16+4 olmam gerekirken bebişim 17+4 öyle olduğu için acaba hissediyormuyum kıpırdanma hissetmiyorum ama onun sertliğini hissediyorum bi de hep sağ tarafımdaydı bu kıpırtılarda tam doktorun cihazı tuttuğu yerde oluyo o benin bebeğim değil mi tecrübeli anne adayları:)
Evet Canım Kızım olacak inşaallah :) Allah inşallah bana da öyle akıllı bir kız yetiştirmeyi nasip eder:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?