2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım devlette detaylı ultrason varmı?

cnm ya nasıl da duygusalmış maşallah.
bır kız bır erkek belkı anne için ii oluyor ama kardeşlerı düşünürsek bırbırlerıne aynı cınsıyette oldukları kadar yakın olmuyorlar cnm kendımden biliyroum. o yuzden oğlun çok şanslı hissedecek kendini ee kardeş de öyle. sende göreceksin bunu :)

Maaşallah kuzuna :) çok akıllı bir fıstık yetiştirmişsin :)

Hehe kızım cidden hem güzel, hem akıllı hemde beni üzmeden büyüttüm. çok ilgilendim haddinden fazla.

kızım 3,5 yaşında babası 2 sene hakkariye şark görevine gitti o kadar çok ilgilendim ve üstüne düştüm kü 4 yaşında okuma yazma öğrendi, 4.5 yaşında tevcitli kuranı kerim okumayı öğrendi (kuranı ben öğretmedim 2 sene özel bir kolejin anaokuluna gitti orada öğrendi), 5,5 yaşında 1.sınıfa başlafı, şimdi 2 ye gidiyor.

kocaman maşallah kızıma.

inş. 2. kızzımı da öyle yetiştirebilirim.

Senin kontrol vardı canım, cinsiyet belli mi kaçırdım mı ben.

tam balık burcu onun etkiside var sanırım. çok haklısın aslında bir kızım olsa kesinlikle bir kız daha istiyordum kıza kızkardeş şart diye. çok iyi geldi mesajların bana Allah razı olsun.

Evet hanımlaar :) kız anneleri kervanına bende girdim sonunda :) @gecee tahminin çok başarılıymış :) kocaman olmuş miniğim :) her yeri belliydi ayak kemikleri parmakları bile :)
Gözün aydın canım. Allah gönlünden geçeni vermiş ne güzel. İnşallah hayirlisiyla kucağına da alırsın...

Geçmiş olsun canim. İnşallah kötü bir şey cikmaz, dediğin gibi sebebi grip olur.

Evet hanımlaar :) kız anneleri kervanına bende girdim sonunda :) @gecee tahminin çok başarılıymış :) kocaman olmuş miniğim :) her yeri belliydi ayak kemikleri parmakları bile :)
Cnm hayirli olsun kizin...
Oy masaallah barekallah...

Bende cumaya randevu aldim...
Yeni dr teyzemiz cinsiyetimize ne dicek bakalim :)

Herkese merhaba, nasılsınız hanımlar
Ben şimdi doktordan geldim dün geceden beri süren bi ağrım vardı, tedirgin oldum ve en yakın hastaneye gittim.
Doktor bebişim bi güzel detaylıca muayene etti bebekle ilgili bi sıkıntı yokmuş şükür, ağrının bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum dedi.

Serum takıldı, fitil verildi hastanede, şükür rahatlattı. İdrar tahlili verdim, sonucunu aldım ama doktora gösteremedim ameliyatta olduğu için, o çıkınca arayacakmış bizi, eve geldik o yüzden.
Tahlile göre kum döküyorum sanırım öyle yazıyordu
Umarım bi sıkınt olmaz, tedirginim...

Tebrik ederim canım hayırlı olsun oglusun

Evet Canım Kızım olacak inşaallah :) Allah inşallah bana da öyle akıllı bir kız yetiştirmeyi nasip eder:)

Evet canim o sertlik senin bebisin benim 3. Gebeligim Olacak nasip olursa :)

Evet Canım Kızım olacak inşaallah :) Allah inşallah bana da öyle akıllı bir kız yetiştirmeyi nasip eder:)

Oooo maşallah sağlıkla alırsın inş. kızını kucağına.

Prenseslerin sayısı gittikçe artıyor.

Rabbim dileyen, isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…