2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sizlere de gunaydın annişler
sizlere bir sorum olacak. şimdi doktor detaylı ultrason için 20.haftaya çağırdı ama çok erken gibi 1 hafta dahamı beklesem acaba diyorum en azından 21 haftalık felan olsun

K izlar gunaydin herkese. Ben kilo veriyorum.Sabah gene tartildim gene vermisim. Bir haftada bir kilo gitti. Tansiyon icin diyetteyim bayadir ama kilo vermiyordum. Neden boyle oldu simdi moralim cok bozuk korkuyorum. randevu aldim saat 1 de doktora g idicem umarim kotu bsey yoktur

Sizlere de gunaydın annişler
sizlere bir sorum olacak. şimdi doktor detaylı ultrason için 20.haftaya çağırdı ama çok erken gibi 1 hafta dahamı beklesem acaba diyorum en azından 21 haftalık felan olsun
Canim detaylı ultrason için arkadasmlarim 22. hafta daha iyi dediler. Her şeyi netlesir diyorlar. Sen bilirsin.

Kızlar bişi sorcam, aşırı şiddetli baş ağrım var 10 gündür sık sık tekrarlayan. Decavit içmeye başladım, yan etkilerinde ani baş ağrısı var, acaba ondan mı? Sizde de böle bi etki gösterdi mi? Bi de vitaminde A ve D vitamininin fazla alınması bebeğe zararlı felan yazıyo, ama doktor bana tahlil yapmadı, belki de benim a ve D vitaminine ihtiyacım yoktu, ya dışardan alınca aşırı gelirse? Size tahlil yapıldı mı vücudunuzdaki vitamin eksiklerini görmek için?

Kizlar saglik ocagina gittim sabah d3 damla yazdilar kis hamileleri gunesten D vitamini alamiyo diye kullanmak gerekiyomus kullanan var mi icinzde bikac yerde d vitamini fazlasi zarar diye okudum kullanan varsa yzabilir mi

Canım benim benim kızımı da listeye eklersin müsait olduğunda Kocamaaaan bir inşaallaah diyorum bende

bas agrısı normal bu haftalarda sankı benım de 2-3 kez tuttu ama gecmeyecek sekılde,vıtamın eksıklıyı ıcın bı tahlıl kımseye yapılmıyor zann edıyorum,zaten bebek bızden aldıgı ıcın gerekenlerı eksta vıtamıne ıhtıyacımız var,ama decavıtın bas agrısı yapdıgını bı kac arkadas yazmıstı

Kizlar saglik ocagina gittim sabah d3 damla yazdilar kis hamileleri gunesten D vitamini alamiyo diye kullanmak gerekiyomus kullanan var mi icinzde bikac yerde d vitamini fazlasi zarar diye okudum kullanan varsa yzabilir mi
Ben kullanıyorum. Doktorumda kullan dedi. Tahlil de yaptırdım eksik çıkmadı ama yeterli olmaz bebekde alacağı için dedi doktor.

baş ağrısı o haftalarda banada olldu. Hem de çok kötüydüm bu hafta geçti şükür ama ben decavit kullanmadım. D ve b vitamini için tahlil yaptırdım ama ayrı ücretli bir tahlil o. şimdi kan habı ve b vitamını bir de sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyorum.

Akşam giremezsem şimdiden herkesin yeni yılını kutlarım. Rabbim 2015 de bebişlerimizi kucağımıza almayı ve sevdiklerimizle mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl geçirmeyi nasip etsin :)
Bu arada gecenlerde bir arkadas doktorunun kendisinde gebelik reflüsü olduğunu soylediğini belirtmişti ve bi kaç bişey yasaklamıştı. sanırım bendede var midem hep ekşiyor. neleri yasaklamıştı çay kahve çikolata portakal felandı gerisini unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…