- 14 Ekim 2014
- 138
- 121
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.761
Tebrik ederim canım. Allah saglikli bir şekilde kucagina almayı nasip etsin.
canım kızın hayırlı olsun. Ay çikolatadamı bulantı yapıyormuş.ben çay, kahveden zaten diksindim,bulantı yapıyorlarsa diğerinide yemeyiz o zaman...
tamam canım zaten yaptırıp yaptırmamakta kararsızım biraz daha bekleyim o zmn normalde 10 ocak için randevu almıştım. sen yaptırcakmısın ?Canim detaylı ultrason için arkadasmlarim 22. hafta daha iyi dediler. Her şeyi netlesir diyorlar. Sen bilirsin.
Canım benim benim kızımı da listeye eklersin müsait olduğundaKocamaaaan bir inşaallaah diyorum bende
İnşallah canım içimden geçeni verdi rabbim hamdolsun :) inşallah sağlıkla büyütmek de nasip olur :)Aaa gözün aydin ögrenmissin cinsiyetini :) bir kizçe daha geliyoooor
Hayirli evlat olsunlar insallah
Şükürler olsun bebeğim çok iyi o iyi olsun yeter başka birşey istemiyorum Oğluşum dünyaya geldin sağlıklı olarak inşallah :)iyiyizzz sen nasılsın annişş meleğin nasıl?
Bu arada gecenlerde bir arkadas doktorunun kendisinde gebelik reflüsü olduğunu soylediğini belirtmişti ve bi kaç bişey yasaklamıştı. sanırım bendede var midem hep ekşiyor. neleri yasaklamıştı çay kahve çikolata portakal felandı gerisini unuttum
inşallah öyle olcak tatlım rabbimin izniyleTünaydin anneler !
Allahin izniyle seneye bu zamanlar bebisle mi olcaz simdi inanamiyorummm :)))
Iki kisilik son yilbasimiz :) Seneye aile olmus olcaz insallah :)
Rabbim herbirimizi saglikla kavustursun evladina insallah, bu sene çok güzel olacak
Testleri yaptirmamaya kesin olarak kararliyim ama detaylı ultrasonu sırf bebisimi net bir şekilde göreyim diye yaptirabilirimtamam canım zaten yaptırıp yaptırmamakta kararsızım biraz daha bekleyim o zmn normalde 10 ocak için randevu almıştım. sen yaptırcakmısın ?
Merhaba annislerrrr doktordan geldimmm ve şok icindeyim13 haftalikken erkek denilen bebeğim kız çıktı bugün %100 meğerse hislerimde yanilmamisim hep kız hissetmistim hatta uzun süre inanamamistim erkek olduğuna. gönlümden de hep kız geciyordu kızım mm minik kelebegim seni mustafa ege'm diyerek sevdiğim için özür dilerimmm
aaaaaa canım sayende bende şoka girdim :) Allah Allah ne kadar cinsiyet değişikliği oldu bugünlerde. Bana geçen hafta ufak bir çıkıntı görünüyor dedi, bu cumartesi Bi daha gidicez, bakalım nolcak...neyse sen sevinmişsin sanırım bu habere, o zaman hayırlı olsun canım :)Merhaba annislerrrr doktordan geldimmm ve şok icindeyim13 haftalikken erkek denilen bebeğim kız çıktı bugün %100 meğerse hislerimde yanilmamisim hep kız hissetmistim hatta uzun süre inanamamistim erkek olduğuna. gönlümden de hep kız geciyordu kızım mm minik kelebegim seni mustafa ege'm diyerek sevdiğim için özür dilerimmm
Kızlar çok moralim bozukBen öğretmenim. Rahmimde perde var 2 hafta önce seklaj ameliyatı oldum. Çok riskli bir gebelik benimkisi. Doktor okulda nöbet tutmamam için rapor verdi. Zaten çok fazla ayakta kalmamam gerekiyor. Doktorum bebeği 32. haftaya kadar tutabilsek iyi diyor. İşte bugün raporumu verdim müdüre. Raporumu kabul etmedi. Neymiş dışarı bi sandalye koyup orada oturacakmışım öyle nöbet tutacakmışım. Ben de durumumu açıklayan bi dilekçe yazdım verdim müdüre bakalım milli eğitim ne cevap verecek
Doktorlar da bir düşük olmadan heyet raporuna yanaşmıyorlar pek. Benim daha ilk gebeliğim. İnsanlar çook anlayışsız doktor rapor veriyor, müdür kendi kafasına göre raporu yorumlayıp kabul etmiyor. Neymiş okulda nöbet tutan 5 kişiymişiz ben de eksilince 4 kişi kalacakmış. Diyor ki ben de yardımcı olurum sanki bir öğrenci düşse kafası yarılsa sorumluluk onda olacak, yasal sorumluluk yine bendecnm Allah yardımcın olsun madem böyle riskli bir gebelik neden heyet raporu vermiyor dokorun. riskli gebelık uzmanına mı gidiyosun cnm.
ben olsam yerınde mutlaka heyet raporu ister evımde yatardım. Allah bebğini korusun cnm
Hayırlı olsun annesi :) inşallah en kısa zamanda iyi olursun :)
Ne müdürler var ya. Bizim geçen sene ki müdür de böyleydi. Raporu nasil kabul etmiyor hayret hic vicdan kalmamis insanlarda. Sende dedigi gibi sandalye otur canim ama mudurun senin oturarak nobet tutmani istedigiyle ilgili kagit imzalayin karsilikli. Nobet esnasinda olan herseyden o sorumlu olsun boylece. Bakalim o zaman da sana hala oturarak nobet tut diyebilecek mi.Kızlar çok moralim bozukBen öğretmenim. Rahmimde perde var 2 hafta önce seklaj ameliyatı oldum. Çok riskli bir gebelik benimkisi. Doktor okulda nöbet tutmamam için rapor verdi. Zaten çok fazla ayakta kalmamam gerekiyor. Doktorum bebeği 32. haftaya kadar tutabilsek iyi diyor. İşte bugün raporumu verdim müdüre. Raporumu kabul etmedi. Neymiş dışarı bi sandalye koyup orada oturacakmışım öyle nöbet tutacakmışım. Ben de durumumu açıklayan bi dilekçe yazdım verdim müdüre bakalım milli eğitim ne cevap verecek
Sorumluluk almıyor ki sadece ben yardım ederim diyorNe müdürler var ya. Bizim geçen sene ki müdür de böyleydi. Raporu nasil kabul etmiyor hayret hic vicdan kalmamis insanlarda. Sende dedigi gibi sandalye otur canim ama mudurun senin oturarak nobet tutmani istedigiyle ilgili kagit imzalayin karsilikli. Nobet esnasinda olan herseyden o sorumlu olsun boylece. Bakalim o zaman da sana hala oturarak nobet tut diyebilecek mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?