- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.001
Nil arap ismi mi ki? Umay güzel isim duymuştum. Tomris tarihte bir sultanı sanırım. Bu arada ben de aydindayım ve yeniyim burda:)
ben yaptırmayacam daha önce yaptırmıştım mahvoldum..Merhaba kızlar.
Bu aralar şeker yüklemesi konusunu kafama taktım. Yaptırsam mı yaptırmadam mı?? Çevremde karatay hocanın açıklamalarından dolayı kesinlikle yaptırmamamı söyleyenler çoğunlukta. Annem de dahil.
Siz ne yapacaksınız, karar verdiniz mi?
Diğer mesajı alıntılamayı unutmuşum da umarım okursunuz arkadaşlar. Siz kendizi önce allaha sonra doktorunuza emanet edin. Sizden şeker yüklemesi testi isteniyorsa yaptırın. Hamilelik şekeriyle normal şeker hastalığı birbir
Nden çok farklı yani ailenizde şeker hastası olmayabilir kilolu ya da zayıf olmanız bir şeyi değiştirmiyor. Bu çok farklı. Bir çok arkadaşımın anne karnında bebekleri hamilelik şekerinden öldü. Allah korusun bu bilinse ona göre önlemler alınır. Hanİ ikili üçlü testleri downlu da olsa aldırmam diyr yaptırmayanlsr oluyor saygı dudyuyorum da şeker çok farklı sağlıklı bir bebeği hasta edebilirsiniz Canan Karatay yüzünden.
Canım benim doktorum da kanama dışındaki her şey normaldir, kendini dinleme oyalanacak şeyler bul diyor. Hatta ultrason önesi tatlı bir şeyler yesem hareket eder mi dedim alakası bile yok şeker sana sadece kilomaldırır diyor.
Canım ben uzn zamandır Tomris ve Umay istiyorum. Herkesin inancına görüşüne ve yaşam tarzına saygım var ama illa kurandan isim bana inançtan ziyade arapçılık gibi geliyor. Eşim ve ben de müslümanız ama ben çocuğuma asla arap ismi koymam. Tomris ve Umay Türkçe bir isim.
Tatlım benim iki tane deli kedim var evde, evim de dubleks in çok temizlik yap yemek yap zaman geçiyor. Evlenmeden önce Ankara finansbnkta çalışıyordum eşim de memurdu tayinimiz çıkınca ben işi bırsktım Aydın a geldik evde yapacak başk a bir şey bulamıyorum. Sabah 7 de kalkmaya özen gösteriyorum öğlene kadar tüm işim bitiyor. Bu yüzden dikiş makinesi aldım kursuna gidicem. Bir de profosyonel fotoğraf makinem vr ama işte Aydın da yeni olduğumuzdan çıkıp gezecek bir yer bilmiyorum :)
Canim çok geçmiş olsun. Ameliyat inşallah güzel geçer. Acil şifalar...Kızlar ilk sayfadaki listeye bakip kimin bilgileri eksikse bu mesajimi alintilayip yazarlarsa coook memnun olurum...
Bu aralar inanılmaz yoğunum, annem pazartesi ameliyat olacak vs. Ben geçmişi okusam hiç yetistiremeyecegim cunku, şimdiden teşekkürler annislerim benim
Canım gözün aydın. Erkekler annelerine daha düşkün olur derler. İnşallah saglicakla alirsin minik oğlunu kucagina.“Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri, namazı dosdoğru kılanlar eyle! Ey Rabbimiz! Duamı kabul et!”(İbrahim, 14/37 ve 40).
"Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir evlât ver. "Saffat 100
Ya Rabbim tüm Hz.Muhammed Mustafa SAV ummetine bu mübarek kandili hayirli kıl...
ALLAHIN izniyle bugün topacik bebisimizin erkek oldugunu ogrendik...
Şükürler olsun bana iki erkek evlad nasip eden ALLAHA...
ben yaptırmayacam daha önce yaptırmıştım mahvoldum..
bana mantıklı gelmiyor zaten hem bebeğe hemde anneye boşu boşuna zarar..alınacak önlem hamilelik öncesinde olmalı..
Şeker yüklemesi yaptırmak yerine;
1. Trigliserid değeri
2. Açlık İnsülin hormonu
3. D vitamini değeri
Bu Üçüne bakılması yeterlidir!
Trigliseridler yüksekse, İnsülin hormonu 5 ünitenin üstüne çıkmışsa, D vitamini 100 ünitenin altına düşmüşse eğer,GEBELİK ŞEKERİ vardır.Ekmek, şeker, bal, pekmez, makarna börek, mantı, yenmeyecek! Yani, doğal yağ, doğal protein ve yumurta ve doğal işlenmemiş olan fasulye grubu ile beslenilecek.Bu kadar basit.
Canım hepsi çok güzel. Anneannesinin ördüğü de. İnşallah güle güle giydirirsin.Selam annislerkandiliniz mübarek olsun.hayirli cumalar.bugun başka doktora geittik cinsiyet için kesinleşti kız geliyor. Bebişimizin bize yeni yıldaki sürprizi oldu bu cinsiyet olayi aldigim Maviş kıyafetler dursun bi kenarda bugün ilk defa kız bebek için bi kaç parça bişey aldık. Devamı gelecek tabi kış mevsiminden dolayi yazlık pek bişey bulamadık. Internette devam edicem artik Eki Görüntüle 1359610
Canım sonuçların inşallah güzel cikar. Maşallah bebisine iki hafta öne geçmiş.Cok şükür cok harika bir dr buldum...
Ozel Karataş Hastanesi opr dr Aysel Zabit Taser hn...
Amniyosentezi sevmeyen ALLAH'IN verdige cana saygi duyan deger veren bir dr hanim...
Cok tatli hoş arkadas gibi daha sormadan anlatan sanki benle bir ayni heyecani yasayan harika biri...
Bebisimizin resimleti ve video guruntulerinin oldugu cd mizi de aldik... babisle sevip duruyoruz yakisikliyi
Bu arada kizlar benim oglus 16+5 olmasi gerekirken 18+3 cikti tosun220 gr olmus maasallah...
Bacaklar uzunmus eller buyukmus iri baya dedi sasirdi dr hanim...
Iyi bari bosa sismemisim o kadar
Ense ve diger olculer guzel cok şükür...
Imom omega yerine decavit yazcam dedi kan ilacina da baslicakmisiz...
Tahlil sonuclarini beklicez....
Birde hergün sade soda icmemi soyledi...
Kardiyolojiye gitmem gerekiyormus ...
Kalbim arada carpinti yapar benim senelerdir...
Gebislere bir alet takiliyormus
Dua edin kizlar...
Canım gece uykusu bölündüğü için sinirle soylemistir. Bence de yataklar ayrilmamali, ilişkiye zarar verir.Kizlar sinirim cok bozuk. Beyimiz (kocam) horladiginda dondurmeye calisiyorum diye gece bagirdi durdu. Eskidensorun yoktu ama bu ses beni cok rahatsiz ediyor artik. Odayi ayirmaya karar vermis beyfendi artik beraber yatmayacakmisiz ki bence bu iliskiyi olduren bir uzaklik. Midem bulanmadi bisey asermedim her isimi kendim goruyorum. Bencil herif, cok sinirliyim
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Cinsiyet netlesmis oldu nihayet. Ciciler de çok güzel, güle güle giysin...Selamlar
Bizde az önce doktordan geldik, hatırlarsanız hafta içi rahatsızlanıp baska bi doktora gitmiştim, serum falan yemiştim, bugün idrar tahlili sonucumu kendi doktoruma göstereyim hemde bi muayene olayım diye gittim doktoruma,
kum döküyormuşum, ve idrar yolu enfeksiyonum varmış ağrılarım ondanmış... Çok şükür ki bebeğim iyiydi
Benim doktorum en bastan beri kız diyordu hep ama hafta içi gittiğim diğer doktor erkege benzetmişti
Doktoruma söyledim, tekrar baktı ve eminim kız dedikafa karışıklığım dağıldı yani bu sayede
Bunlarda kızımın yeni cicileri, GS'li hastane çıkışımız hediye geldi, diğerini bugün aldım
Izmirden geldim canım. Atamam aydina oldu.ben nazillide eray ulu ya gidiyorum sürekli. Dün merkezde şifa hastanesinde kadriye ugurlu ya gittim degisiklik olsun cinsiyetin sağlamasını yapalım dedik:) sen hangi hastane hangi doktor?Yaa Aydından birini bulmama çok sevindim Nil ne ismi bilmiyorum tatlım ya. Sennerden geldin Aydın'a? Bir de hangi doktora gidiyorsun?
Teşekkür canım hepimiz Güle güle giydirelim:)Canım hepsi çok güzel. Anneannesinin ördüğü de. İnşallah güle güle giydirirsin.
Izmirden geldim canım. Atamam aydina oldu.ben nazillide eray ulu ya gidiyorum sürekli. Dün merkezde şifa hastanesinde kadriye ugurlu ya gittim degisiklik olsun cinsiyetin sağlamasını yapalım dedik:) sen hangi hastane hangi doktor?
Teşekkür canım hepimiz Güle güle giydirelim:)
Cenk beyi ben de duydum canım ama ben ilçede olduğum için nazilli deki doktoru buldum okuldan ogretmen arkadasin tavsiyesiyle.onum çocuğu oldu ve aydinda ramazan Öztürk gidiyorlar çocuk doktoru olarak çok iyi ünlü bir doktormus özel muayenesi varmış. Ben nisan itibariyle izine ayrılıp izmirde olcam inşallah doğum da orda olacak.es durumundan yaza izmire dönmeyi planlıyorum.sana yine yazarım canım herhangi bi tavsiye falan alırsam :)Ben medline da Cenk bey'e gidiyorum. Şimdiden çocuk doktoru ayarlamak araştırmak lazımmış. Sen çalışıyorsun çevrende soracak daha çok insan vardır. Duyduklarını bana da söylersen çok sevinirim. Cenk beyden çok memnunun bu arada baya araştırdık onu gerçekten çok ilgili her şeyi tek tek anlatıyor. Şifa ya ben de bir kez gitmek istiyorum.
Canım geçmiş olsun. Tonus ne anlamadım. Bazen bende sertlik hissediyorum mesela bugün temizlik yaparken eğildiğimde hissettim. Bebegimdir diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum yoksaIyi aksamlar kizlar iyisinizdir insallah,bir sey sorucam size bilenler varsa aydinlta bilirmi? bi kac gundur karnimin asagasi sertlesti ve sanki geriliyomus gibi oldu drum bana 9cu haftada demisti senin rahminde tonus var diye ama az dedi 1 hafta fitil kullandim ama o zaman hiss etmiyodum bi kac gundur sertlik var karnimda tedirgin oldum ya tonus coksa diye, bilenler varmi? gebelikte normal diyorlar ama son aylarda olmasi normalmis erken doguma bebegin beslenememesine yol acarmis bebek iceride sikildigi icinhipertonus diyolar bu duruma
Tonusu ben de ilk kez duyuyorum, bende de bi sertlik var ben de rahmimiz büyüyor diye düşünüyordum. Gerçi bende kist de var dün doktor göremedi ama rahim büyüdüğü için arkada kalmış olabilir dedi.Canım geçmiş olsun. Tonus ne anlamadım. Bazen bende sertlik hissediyorum mesela bugün temizlik yaparken eğildiğimde hissettim. Bebegimdir diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum yoksa
Canım geçmiş olsun. Tonus ne anlamadım. Bazen bende sertlik hissediyorum mesela bugün temizlik yaparken eğildiğimde hissettim. Bebegimdir diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum yoksa
Bu sertlik rahmimiz kızlar, bebiş ve rahim büyüdükçe belirginleşiyor, karnımızda gerginleşiyor. Ben bikaç kaynakta okumuştum 4. Aydan sonra rahim belirginleşir greyfurt gibi elinizle hissedilir die. Bende de böyle yani normal bu.Tonusu ben de ilk kez duyuyorum, bende de bi sertlik var ben de rahmimiz büyüyor diye düşünüyordum. Gerçi bende kist de var dün doktor göremedi ama rahim büyüdüğü için arkada kalmış olabilir dedi.
Canım geçmiş olsun. Tonus ne anlamadım. Bazen bende sertlik hissediyorum mesela bugün temizlik yaparken eğildiğimde hissettim. Bebegimdir diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?