2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    487
Nil arap ismi mi ki? Umay güzel isim duymuştum. Tomris tarihte bir sultanı sanırım. Bu arada ben de aydindayım ve yeniyim burda:)


Yaa Aydından birini bulmama çok sevindim Nil ne ismi bilmiyorum tatlım ya. Sennerden geldin Aydın'a? Bir de hangi doktora gidiyorsun?
 
ben yaptırmayacam daha önce yaptırmıştım mahvoldum..
bana mantıklı gelmiyor zaten hem bebeğe hemde anneye boşu boşuna zarar..alınacak önlem hamilelik öncesinde olmalı..
Şeker yüklemesi yaptırmak yerine;

1. Trigliserid değeri
2. Açlık İnsülin hormonu
3. D vitamini değeri

Bu Üçüne bakılması yeterlidir!

Trigliseridler yüksekse, İnsülin hormonu 5 ünitenin üstüne çıkmışsa, D vitamini 100 ünitenin altına düşmüşse eğer,GEBELİK ŞEKERİ vardır.Ekmek, şeker, bal, pekmez, makarna börek, mantı, yenmeyecek! Yani, doğal yağ, doğal protein ve yumurta ve doğal işlenmemiş olan fasulye grubu ile beslenilecek.Bu kadar basit.
 
Iyi aksamlar hanimlar ben faxla yazamiyorum ama genelde yaxilanlari okuyorum bu arada gecenlerde cux almistik ben 26. Cuzu bitirdim haber vereyim dedim
 

Ben gebelik oncesi dikis kursuna gidiyordum. 2. Yilimdi. Simdi hic birsey yapmak istemiyorum. Kursu da biraktim. Ama bebis yaklastikca ona birseyler yaparim heralde.
 
Canim çok geçmiş olsun. Ameliyat inşallah güzel geçer. Acil şifalar...
 
Canım gözün aydın. Erkekler annelerine daha düşkün olur derler. İnşallah saglicakla alirsin minik oğlunu kucagina.
 


Bir kadın doğum doktoru gibi konuşup bu kadar hamilenin aklını karıştırıp ve olası vebalin altına girmeye hakkınız yok. Eğer söylediğiniz gibi basit olsaydı bunu tüm doktorlar bilir ve uygulardı. Yani benim ve bir çok kadının gittiği hatta ntanın parasını döktüğü doktorlar. Hatta Türk Jinokoloji Derneği dahil kimse bilmiyor da siz ve Canan Karatay mı biliyor bunun doğrsunu.


Size diyorum ki bu şeker yüklemesini yaptırmayan arkadaşlarımın bebekleri karnında öldü. Onları yemeyip söylediklerinizi yemekle de olmuyor gebelik şekeri varsa. Bunun takibi tedavisi ilscı oluyor.




Kısaca ben yaptırmıycam demeniz yeterli, işin uzmanı hatta konunun tek hakimi en doğrusunu bilen biri gibi konuşup kadınların en hassas döneminde aklını bulandırıp tüm doktorların yapılması gerektiğini savunduğu bir testi çok kötüyş gibi konuşma hakkını kendinizde bulmayın.
 
Canım hepsi çok güzel. Anneannesinin ördüğü de. İnşallah güle güle giydirirsin.
 
Canım sonuçların inşallah güzel cikar. Maşallah bebisine iki hafta öne geçmiş.
 
Canım gece uykusu bölündüğü için sinirle soylemistir. Bence de yataklar ayrilmamali, ilişkiye zarar verir.
 
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Cinsiyet netlesmis oldu nihayet. Ciciler de çok güzel, güle güle giysin...
 
Iyi aksamlar kizlar iyisinizdir insallah,bir sey sorucam size bilenler varsa aydinlta bilirmi? bi kac gundur karnimin asagasi sertlesti ve sanki geriliyomus gibi oldu drum bana 9cu haftada demisti senin rahminde tonus var diye ama az dedi 1 hafta fitil kullandim ama o zaman hiss etmiyodum bi kac gundur sertlik var karnimda tedirgin oldum ya tonus coksa diye, bilenler varmi? gebelikte normal diyorlar ama son aylarda olmasi normalmis erken doguma bebegin beslenememesine yol acarmis bebek iceride sikildigi icin hipertonus diyolar bu duruma
 
Yaa Aydından birini bulmama çok sevindim Nil ne ismi bilmiyorum tatlım ya. Sennerden geldin Aydın'a? Bir de hangi doktora gidiyorsun?
Izmirden geldim canım. Atamam aydina oldu.ben nazillide eray ulu ya gidiyorum sürekli. Dün merkezde şifa hastanesinde kadriye ugurlu ya gittim degisiklik olsun cinsiyetin sağlamasını yapalım dedik:) sen hangi hastane hangi doktor?
Canım hepsi çok güzel. Anneannesinin ördüğü de. İnşallah güle güle giydirirsin.
Teşekkür canım hepimiz Güle güle giydirelim:)
 


Ben medline da Cenk bey'e gidiyorum. Şimdiden çocuk doktoru ayarlamak araştırmak lazımmış. Sen çalışıyorsun çevrende soracak daha çok insan vardır. Duyduklarını bana da söylersen çok sevinirim. Cenk beyden çok memnunun bu arada baya araştırdık onu gerçekten çok ilgili her şeyi tek tek anlatıyor. Şifa ya ben de bir kez gitmek istiyorum.
 
Cenk beyi ben de duydum canım ama ben ilçede olduğum için nazilli deki doktoru buldum okuldan ogretmen arkadasin tavsiyesiyle.onum çocuğu oldu ve aydinda ramazan Öztürk gidiyorlar çocuk doktoru olarak çok iyi ünlü bir doktormus özel muayenesi varmış. Ben nisan itibariyle izine ayrılıp izmirde olcam inşallah doğum da orda olacak.es durumundan yaza izmire dönmeyi planlıyorum.sana yine yazarım canım herhangi bi tavsiye falan alırsam :)
 
Canım geçmiş olsun. Tonus ne anlamadım. Bazen bende sertlik hissediyorum mesela bugün temizlik yaparken eğildiğimde hissettim. Bebegimdir diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum yoksa
 
Canım geçmiş olsun. Tonus ne anlamadım. Bazen bende sertlik hissediyorum mesela bugün temizlik yaparken eğildiğimde hissettim. Bebegimdir diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum yoksa
Tonusu ben de ilk kez duyuyorum, bende de bi sertlik var ben de rahmimiz büyüyor diye düşünüyordum. Gerçi bende kist de var dün doktor göremedi ama rahim büyüdüğü için arkada kalmış olabilir dedi.
 
Canım geçmiş olsun. Tonus ne anlamadım. Bazen bende sertlik hissediyorum mesela bugün temizlik yaparken eğildiğimde hissettim. Bebegimdir diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum yoksa
Tonusu ben de ilk kez duyuyorum, bende de bi sertlik var ben de rahmimiz büyüyor diye düşünüyordum. Gerçi bende kist de var dün doktor göremedi ama rahim büyüdüğü için arkada kalmış olabilir dedi.
Bu sertlik rahmimiz kızlar, bebiş ve rahim büyüdükçe belirginleşiyor, karnımızda gerginleşiyor. Ben bikaç kaynakta okumuştum 4. Aydan sonra rahim belirginleşir greyfurt gibi elinizle hissedilir die. Bende de böyle yani normal bu.
 
Biz de geldik bugun kontrolumuzden.%70 lik kiz ihtimalimiz %90 a cikti dahada baglandim kiz fikrine...idraryolu enfeksiyonu bende de cikti buara cogunlugun derdi bu galiba.tekkullanimlik toz ve azosilin antibiotik verdi.istemiyorum hic kullanmak ama napalim.
4 lu test icin de kan verdik.2-3lu yaptirmadim onlarda onlem alinacak bisey cikmayacakti bunda onlemi alinabilecek testler de varmis yaptiralim dedik...cars alacaz bakalim sonucu.bidahaki kontrolede once radyoloji uzmani gorecekmis sonra dr a gostercekmisiz sonuclari...
İsim icin ben de bekliyorum fikir oneriler?
Aklima kulagima hos gelenler,zeynep,simay,duru...
 
Canım geçmiş olsun. Tonus ne anlamadım. Bazen bende sertlik hissediyorum mesela bugün temizlik yaparken eğildiğimde hissettim. Bebegimdir diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum yoksa

Sag ol canim ben de bir arkadasimdan duymustum cok sert oluyo iyi degilmis ben yinede sabah bi doktora goruneyim icim rahat olsun insallah normaldir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…