2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

merhabalar, acıkcası benım doktorum seker yuklemesı yaptırıyor bende yaptırmayı dusunuyorum,cunku doktoruma guvenıyorum sonucta bu ulkedekı tek doktor karatay degıl, ve seker olcumunun en dogru yapılıs seklı seker yuklemesı yoluylaymıs ogrendıgıme gore, ki benım doktorum gereksız olan hıcbırseyı yapmıyor 5 haftada bı ultrasona cagırıyor sık gırmemek ıcın 2 lı testten sonrada 3 luyu yapmak ıstemedıgını aynı testı tekrarlamanın gereksız oldugunu dsundugunu soylemıstı

Beni korkutan testin 12 saat aç kalıp şekerli su içirilmesi şeklinde yapılıyor olması. Ben hiç 12 saat aç kalmadım, aç kalınca midem bulanıyor. Az ama sık yiyorum. Normalde tatlı seven biriyim ama hamileliğimde tatlı canım çekmedi, çok nadir çikolata yiyorum. Kilom 57idi 4buçuk ayda 1 kg aldım. Ailemde şeker hastası hiç yok.
Hemen her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum. Bunları gözönünde bulundurunca yaptırmak gereksiz geliyor. Ve ben aç kalıp o şekeri içersem muhtemelen fenalaşırım. Korkuyorum .

canım sakın ol ama sakın yatagını fln ayırma benım esımde cok horlar aynen bnada o ses sankı daha tızmıs gbı gelıyor artık ama azcık kakıstırınca donuyor saga sola benımde karnım cıkıyor esım tedırgın oldugu ıcın yatakları ayırmak ıstedı ama hemen doktorumun yanında sordum esımın elı kolu gelse bısey olurmu cok tedırgın yatak ayırmak ıstıyor dıye doktorda hayır bısey olmaz cok dusuk bı ıhtımal dedı de ole rahatladı yanı kendıne gore bı cozum bul ve yatagı ayrma neymıs o oyle ya gece sancılansan kı onuda gectım esınle mutlu mutlu yat boswer

Ben hamile kaldigimda 36-38beden giyerken daha dun 42beden kot aldim. Ustelik daha 15 haftadayim. Benim gaz sorunumda korkunctu ama 12. Hafta bitimiyle son buldu
Benim aslında gaz sorunumum asıl nedenlerinden biri çok hızlı yiyorum ve hem çok çabuk kilo almamama neden oluyor hemnde gaza çok neden oluyor
Kiloyu takma canim sen hamilesin bebegin saglikli olsun da doğumdan sonra iyi güzel bir diyetle verirsin insallah
Bunu herkes diyor ve haklısınız canım ama ben hep kilolu olup elli kiloluara düşümş birisiyim ve takıntı olarak kaldı bende ki hamile kalmadan önce HER ŞEY DEN SAĞLIKLI Olanalradan yememi oturdum ister istemez kafama takmama neden oluyor..

Canım doktorum yaptor derse yaptırırım yani karatay ın şeker yüklemesinde zararlı buldyğuu şeker iki dilim baklava da
vey BİR KUTU MEYVE SUYUNDA var ....O yüzden karatayın dedigini doğru bulmuyrum ve bazı araştırma yaptım bu karatayın dediğine uyup yaptırmayan bazı kişilerin başına çok şeyler gelen kişi olmuş o yüzden yaptıracamm.

Arkadaşlar ben bugün doktora gittim, aslında geçen hafta muayene olmaya gitmiştim, idrarda enfeksiyon var diye tahlil vermem gerekiyordu, ama verememiştim. Bugün de tahlil vermeye gittim, gitmişken de kontrol için doktora görünmek istedim, ama doktorum beni muayene etmedi ultrasondan bakmadı.şikayetlerimin hepsine normal diyip gönderdi. Sizce doktorumun yaptığı şey normal mi, yoksa ben mi abartıyorum?

kaskı baksaydı ama ,bazen doktorlar anlamıyorlar ne kadar merak ettıgımızı ne yazık kı,sen kendın soyleseydın bebışi gormek ıstıyorum ,devlete gıttıysen ama bakmaması normal bence

Herkes horluyormus. O fikrini soylemis ayri yatacakmisiz. Cekemezmis uyandirilmayi. Sakinlesme beklerken daha da buyutuyor

Bence abartmiyoruz cunku bebegimixin sagligindan ancak boyle emin olabiliyoruz. Ama dr.larda hakli onlar icin dogal bir surec ve bazen her istedigimixi yapmayarak normal sureci anlatmaya calisiyorlar. Endiselenme ama icine sinmeyen doktora alternetif bakabilirsin.

Cnm bende bir suru yastikla yatmassam gece cok uyaniyorum esimde ya yastiklar ya ben dedi :) simdi deliksiz bir uyku we yastiklarimla cok mutluyum

kaskı baksaydı ama ,bazen doktorlar anlamıyorlar ne kadar merak ettıgımızı ne yazık kı,sen kendın soyleseydın bebışi gormek ıstıyorum ,devlete gıttıysen ama bakmaması normal bence
özele gittim canım, kadının duruşundan belliydi bakmak istemediği, o kadar şey söyledim ki her şeye normal dedi, artık bende de yüz kalmadı Bi bakalım diyeyim. Kaç gündür iki bacak arasında ki ön kemiğim ağrıyor ona bile normal dedi, bu benim ilk gebeliğim değil ki, 1. De son ayda ağrımaya başlamıştı, şimdiden başlaması nasıl normal oluyor anlamadım...

ah canım bakamıyorum maalesef, Bi hastane çok uzakta, Bi hastanenin ebeleri iyi değilmiş, ben kontrollerimin olduğu hastanede doğum yapmak istiyorum, diğeri de devlet hastanesi, ve ben devlette doğum yapmak istemiyorum.

canım ıdrar efeksıyonu kasılma yapabılıyormus kı bende de ufak bı kasılma yapmıs hemen antıbıyotık ve fıtıl basladı doktor sen bı daha grun ıstıyorsan ıdrarında yanma vrsa kesın gorun

Selamlar
Bizde az önce doktordan geldik, hatırlarsanız hafta içi rahatsızlanıp baska bi doktora gitmiştim, serum falan yemiştim, bugün idrar tahlili sonucumu kendi doktoruma göstereyim hemde bi muayene olayım diye gittim doktoruma,

kum döküyormuşum, ve idrar yolu enfeksiyonum varmış ağrılarım ondanmış... Çok şükür ki bebeğim iyiydi
Benim doktorum en bastan beri kız diyordu hep ama hafta içi gittiğim diğer doktor erkege benzetmişti
Doktoruma söyledim, tekrar baktı ve eminim kız dedi kafa karışıklığım dağıldı yani bu sayede

Bunlarda kızımın yeni cicileri, GS'li hastane çıkışımız hediye geldi, diğerini bugün aldım

Eklentiler

• 10912931_909846075715785_896568771_n.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 84
  • 10904869_909846029049123_60952034_n.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 73
CANIM SEN ABARTMIYORSUN DOKTORLAR BU ŞEKİLDE DAVRANIYOR ÇOĞUNLUĞU

Herkes horluyormus. O fikrini soylemis ayri yatacakmisiz. Cekemezmis uyandirilmayi. Sakinlesme beklerken daha da buyutuyor

Böyleler canım büyütmeyi çok seviyorlar sen ayrı yatmak sitiyorlsa ve bu konuda ısrar ediyorsa onun isteidği gibi olsun hem suçlu hemde yağ gibi üste çıkyor.

gule gule kullansın canım ,bende. de kum dokulme az mıktarda ve 1-2 lokosot,erıtrosıt cıktı doktorum gerek gormedı ılaca nedense su ıcmeye calısıyorum bol bol,agrılarım azaldı bır az

canım ıdrar efeksıyonu kasılma yapabılıyormus kı bende de ufak bı kasılma yapmıs hemen antıbıyotık ve fıtıl basladı doktor sen bı daha grun ıstıyorsan ıdrarında yanma vrsa kesın gorun
zaten endokrin doktorum enfeksiyon var dedi, bugün gidip doktoruma tahlil verdim.bakalım salı günü arayıp sonucu öğrenirsin dedi.

Bir kız daha yuppiii:) ciciler de çok tatlıii Güle güle giysin prenses.idrar yolu enfeksiyonu cogumuzda oluyo canım bol su iç

Kız bebek bekleyen annisler isim ne düşünüyorsunuz ve beğendiğiniz isimler neler.ben hep erkek için arastirmistim. Erkek olsa belliydi adı. Ama kıza döndü çok kararsizimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…