2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
gule gule kullansın canım ,bende. de kum dokulme az mıktarda ve 1-2 lokosot,erıtrosıt cıktı doktorum gerek gormedı ılaca nedense su ıcmeye calısıyorum bol bol,agrılarım azaldı bır az

Sağol canımm, benim lokosit falan epey çok, kumda çok, suya katılıp içilen tek kullanımlık bi ilaç ve enfexia diye bi antibiyotik verdi, mutlaka kullan dedi, çok su içen biri değilim ama çoğalttım, inş.kısa sürede atlatırız hepimiz

Bir kız daha yuppiii:) ciciler de çok tatlıii Güle güle giysin prenses.idrar yolu enfeksiyonu cogumuzda oluyo canım bol su iç

Sağol canım, inşallah hepimiz sağlıkla giydirelim Vala çoğalttım suyu bikaç gündür, bana kalsa çok az içiyodum

Kız bebek bekleyen annisler isim ne düşünüyorsunuz ve beğendiğiniz isimler neler.ben hep erkek için arastirmistim. Erkek olsa belliydi adı. Ama kıza döndü çok kararsizimmm

Canım biz kızımıza HAZAL'da karar kıldık, (Kuruyup dökülen ağaç yaprakları demek)
Sizin hiç yok mu kafanızda isim secenek olarak

kızlar hamıle hamıle canım cok sıkılıyor ya malum kıs gunu cıkılmıyorda calısmıyorumda sız nası gecırıyorsunuz sıkkınlıgınızı yaptıgınız herhangı bı falıyet vrmı dewamlı uyuyup durmak ıstemıyorum :S

Bizde dr kontrolumuzden geldik cok kotu usutmustum antibiyotik kullanmistim.cok sukur daha iyiyim.bebegimde gayet iyi masallah.daha once radyoloji uzmani kiz demisti cinsiyetimize bugun kendi doktorumuzda kiz dedi.oglumun adi bora uyumlu isimleri cok sevdigimden kizimizin ismini mira diye dusunuyoruz ins.allah saglikli bir sekilde elimize alip ismini koymayi nasip etsin hepimize

Canım biz kızımıza HAZAL'da karar kıldık, (Kuruyup dökülen ağaç yaprakları demek)
Hazal çok güzelmiş canim ben nil ismini seviyorum nilsu da güzel. Ama kararsizim arastirmalara girdim bakalım

Geçmiş olsun canım. Ne güzel bir kız bir oğlan isimleri de çok güzel uymus

Sagol tatlim.sanirim senin ilk bebegin,allah sanada nasip etsin insallah.nil deyince aklima geldi bir tanigimizin kizinin ismi berra nil.bir secenek olabilir belki cnm senin icin
Ilk bebeğim evet canım amin insallah:) Berra nil de güzelmiş Teşekkürler

Canım aynı sorun bende de var bende hep evdeyim, tam işe başlayacaktım ama hamile olduğumu öğrenince birazda sıkıntılı bi hamilelik geçirceğimi bildiğim için direk vazgeçtim çalışmıyorum yani artık, evde günlerimi kitap okuyarak falan geçiriyorum, sağolsun gelenim gidenimde oluyor yalnız bırakmıyolar, öyle böyle vakit geçiriyorum işte

Canım geçmiş olsun, bende antibiyotiğe başladım bugün idrar yolu enfeksiyonu ve kum dökme sebebiyl, ama tedirginim nedense antibiyotik diye
sağlıkla gelsin kızın inşallah, çok güzelmiş düşündüğünüz isimde

Hazal çok güzelmiş canim ben nil ismini seviyorum nilsu da güzel. Ama kararsizim arastirmalara girdim bakalım

Sağol canım, hep severdim Hazal ismini, kısmet işte.
Nil ismine de bayılırım, bence alternatifin olsun mutlaka Nilsu'da çok güzel ve zarifmiş :)

Diğer mesajı alıntılamayı unutmuşum da umarım okursunuz arkadaşlar. Siz kendizi önce allaha sonra doktorunuza emanet edin. Sizden şeker yüklemesi testi isteniyorsa yaptırın. Hamilelik şekeriyle normal şeker hastalığı birbir
Nden çok farklı yani ailenizde şeker hastası olmayabilir kilolu ya da zayıf olmanız bir şeyi değiştirmiyor. Bu çok farklı. Bir çok arkadaşımın anne karnında bebekleri hamilelik şekerinden öldü. Allah korusun bu bilinse ona göre önlemler alınır. Hanİ ikili üçlü testleri downlu da olsa aldırmam diyr yaptırmayanlsr oluyor saygı dudyuyorum da şeker çok farklı sağlıklı bir bebeği hasta edebilirsiniz Canan Karatay yüzünden.

Canım benim doktorum da kanama dışındaki her şey normaldir, kendini dinleme oyalanacak şeyler bul diyor. Hatta ultrason önesi tatlı bir şeyler yesem hareket eder mi dedim alakası bile yok şeker sana sadece kilomaldırır diyor.

Kız bebek bekleyen annisler isim ne düşünüyorsunuz ve beğendiğiniz isimler neler.ben hep erkek için arastirmistim. Erkek olsa belliydi adı. Ama kıza döndü çok kararsizimmm

Canım ben uzn zamandır Tomris ve Umay istiyorum. Herkesin inancına görüşüne ve yaşam tarzına saygım var ama illa kurandan isim bana inançtan ziyade arapçılık gibi geliyor. Eşim ve ben de müslümanız ama ben çocuğuma asla arap ismi koymam. Tomris ve Umay Türkçe bir isim.

Tatlım benim iki tane deli kedim var evde, evim de dubleks in çok temizlik yap yemek yap zaman geçiyor. Evlenmeden önce Ankara finansbnkta çalışıyordum eşim de memurdu tayinimiz çıkınca ben işi bırsktım Aydın a geldik evde yapacak başk a bir şey bulamıyorum. Sabah 7 de kalkmaya özen gösteriyorum öğlene kadar tüm işim bitiyor. Bu yüzden dikiş makinesi aldım kursuna gidicem. Bir de profosyonel fotoğraf makinem vr ama işte Aydın da yeni olduğumuzdan çıkıp gezecek bir yer bilmiyorum :)

Balık yağı hapı kullanan var mı bana doktorum rotaflex verdi araştırdım ama pek bir şey bulamadım

Al benden de o kadar canım.. bu ara kendimi ev işine vermiştim ama ondan da sıkıldım... Eşime ızdırap oluyorum evde olduğu zamanlar dışarı dışarııı lütfeeen diye

Nil arap ismi mi ki? Umay güzel isim duymuştum. Tomris tarihte bir sultanı sanırım. Bu arada ben de aydindayım ve yeniyim burda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…