2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba canim.
Benimde karnim çok sis kilolu değilim ben ama bu bebek değil gazdan sisialtında ngar
Seninde gaz sorunun var mi
Aynen canim inanilmaz bi gaz prblemim var benimde insan icinde kendimi siktgm zamansa sonralari cok sancilanyrm bir de acayip huzursuz ve alnganm senin nasil gidiyo

@jnaz cnm rahatsizligin vardi nasilsin iyimisin kum dokuyodun sanirim rabbim sifa versin PaytiPo cnm sana gecmis olsum bende ilk hamileligimde 30 kilo ve cok su toplamistim nedeni yok gerci bnm dr arastirmadi da ama sonra kendiligimden vwerdim cocukta 3.480 dogdu saglikliydi insaAllah sende hayirlisiyla atlatirsin cnm J jasminka83 cnm senin ve senin durumunda yanikmiyosam iki arkadas vardi rabbim acil sifalar versin InsaAllah tez zaman hayirlisiyla esler yukari cikar diger rahatsizliklari olan arkadaslarin tam ismini hatirlamiyorum aklimdalar ama tam net olmadigindan yazamadim hepinize ayri gecmus olsun rabbim hepinize acil sifalar versin cumle hamislerinde bebislerini kucağına almayi nasip etsin

Uzun zamandir yazmayinca birikmis yazilarim uzun oldu ama son olarak @mirac7 cnm yazdiklarin cok hosuma gidiyo bu arada oglusunda hayırlı olsun

Cnm endiselenme...
ALLAH'ın izniyle gayet saglikli bebislerimiz.
Benimki de 12 gun ileride...
Maasallah kuzulara...
Drumda sasirdi toplu ve saglikli dedi...
Son aylarda otururmus ölçümleri yerine . Nette okudum...
Kafa olcumu karin olcumu bacak diz arasi uzunlugu degisik tarihler cikarabiliyor bu aylarda...
Cunku en fazla buyume ayi 4. Ay...
Dundendir bende cdsini izleyip duruyorum patatamin ...
Videoda nasıl pozlara giriyor maasallah...
Tontis gobisi ve yanaklari ole tatli ki...
Siyah sacli tosbogam...
Oy Cenabi Hak bagislasin cumlemize insaallah bebislerimizi

Birde isim soranlar vardi bayanlar fikir olmasi acisindan benim kizimin adi Ravza yigenim adi Hafsa sonra Afra yada Afranur var ama bizimki kiz olursa Rabia (esim istiyor)oglan olursada Muhammed Yaser (oglum istiyor)olucak buyuk ihtimal

Uzun zamandir yazmayinca birikmis yazilarim uzun oldu ama son olarak @mirac7 cnm yazdiklarin cok hosuma gidiyo bu arada oglusunda hayırlı olsun
Vealeykum selam cnm...
Estağfurullah...
Cnm bende nerde bu kiz diyorum...
ALLAH razı olsun...
Annem oglusum herkes kiz derken bende kizmis gibi bebisim tursu yiyip dururken oglan cikti...
Hic sevinmeyin bosa... ben Ferhatta da tursu yiyodum diodum

Birde usgde ilk saniye ilk goruntu acmis gösteriyor veled
Dr dahil oglum eşim ben ayni anda erkek dedik ...
Bakalim seninki kiz mi erkek mi?
Bi kiz bi oglun var sanirim...
Hayirlisi olsun inşaallah...

MasaAllah cnm ne güzel bende bebisimi gorebilsem cok ozledim 5 haftadir gormuyorum ya bu arada okadar net belli oluyomu saclimi benim iki cocugumda sapsari ve kel dogdular ayni babalari gibi tam almanlar gibi

MasaAllah cnm ne güzel bende bebisimi gorebilsem cok ozledim 5 haftadir gormuyorum ya bu arada okadar net belli oluyomu saclimi benim iki cocugumda sapsari ve kel dogdular ayni babalari gibi tam almanlar gibi
Hee maasallah herseyi belli ...
Ilk oglusum sarisin benim... yesil gozlu...

Simdiki ise babaya cekmis siyah sacli veled... agzi burnu ayni baba biblocuk maasallah...
4D usg renkli oldugu icin herseyini net gosterio cnm :)

Ayyy ne gyzel sizin abide buyuk olunca oda heyacan icinde bizimkiler daha kucukler ama kardeslerini hefesle bekliyolar aslinda daha cok arkadaslarinin karsesleri var bebek onlara nisbet yapiyolar bizimde kardesimiz olucak diye ayy bu arada benide merak eden varmiscok sewindim ben pek girmiyorumya belki kimsenin dikkatini cekmemisimdir diye yazmiyodum bu arad ewet bir oglum ve bir kizim var daha cocuk istemiyodum ama cok rahatsizlik gecirdim kanser tanisi felan filan bayagi bir sorunlarim oldu birde iki kaybim var ama iste rabbim tam umudumu kestigim anda mucizemi yolladi dr bile hamileligimi mucize dedi bakalim hayirliyla kucagima alabilecekmiyim

Hee maasallah herseyi belli ...
Ilk oglusum sarisin benim... yesil gozlu...

Simdiki ise babaya cekmis siyah sacli veled... agzi burnu ayni baba biblocuk maasallah...
4D usg renkli oldugu icin herseyini net gosterio cnm :)

Ay ne guzel ya MasaAllah ben bu 3 . Cude tam acemi oldum dr diyoki bak el salliyo ben hami nerde diyom 3d gosteriyo hic anlamiyom acemi anne oldum resmen dogdugunda cocuga bakamazsam sasirmicam yani

öyle bir yazmışsınız ki sanki ben millete baskı yaptım şeker yüklemesi yapmayn diye..çok abartmışsınız ve yazdıklarımı çarpıtarak..Allah akıl fikir vermiş dileyen yaptırır dilemeyen yaptırmaz..
üstelik alıntı ile yazdığım bilgilerin karataya ait olduğunu bile bile beni suçluyorsunuz
hangi doktorun bilgilerini paylaşacağımı size danışmam gerekmiyor
karatay diye bahsettiğiniz kişi koskoca prof. her gün basında medyada yer alan şimdiki binlerce dr.a taş çıkartan binlerce şeker hastalarını iyileştiren İBNİ SİNA gibi tıp hekiminin derslerini alan biri..herhangi bir dr değil..
70 yaşına gelmiş senden benden dinç ve sağlıklı biri niye binlerce kişinin vebalini alsın..
meyve veren ağaç taşlanır daha çok kişi ve dr. un işine gelmeyecek doğruları konuştuğu için..
başta karatay olmak üzere rahmetli Aidin salih, prof. ahmet rasim küçükusta,prof dr. ahmet aydın vs. gibi bir kaç değerli dr. un bilgilerini gerektikçe paylaşacağım..artık doğruları kimse susturamayacak çünki türkiye uyanıyor..sağlıklı günler herekese..

Umut kesilirrmi hic cnm ya...
Maasallah iki tane nimetin var yaninda...
Sen inancli birisin sakin uzme kendini...
Malikel mülk yarattigina ne nimetler verir ...
Hastalıkta bir nimet şüküru arttirir...
Elhamdulillah biliriz ki her sikintinin hastaligin sonunda buyuk bir sevinc ikram vardir...
Bak senin nimetinde 3.melegin maasallah...

Ewet cok haklisin elhamdulillah bugunme onca slklntidan sonra rabbim mucizemi verdi

Size katiliyorum ama ogleden sonra sakince konusayim dedim ayni tas ayni hamam. Ve dahasi. Pis gicik koca kapris gormemis o hayatinda☺
:)) İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu süreci. Benim esimde karnin biraz daha buyusun ayri yatarim ben diyor. Dokunmaya korkuyor karnima Cok komikler gerçekten.

Sağol canım benim. Onlar iyi olsunlar tek derdimiz o...

Canım olur mu sende dikkat çekenlerden birisin. Bir kizin bir oğlun var yanilmiyorsam. Sanirim Avusturya da yasiyordun. Hatirladiklarim bunlar. İnşallah o kötü günleri yaşatmaz Rabbim bir daha. Mucize bebek seninki yani

Ben senin yazini okudum ve bana gore kotu bisey gormedimki dedigim gibi iki cocukda seker yuklemesini yaptirip bu 3. Cude doktorum yaptir derse yaptiricam cunku annem ve babam seker hastasi gerci annem yinede yaptirma diyoya neyyse burda herkez fikirlerini beyan ediyo kimse kimseyi hic bir seye zorlamiyo sen fikrini dersin uygulamak yada uygulamamk karsindaki ne kalmis otesi zorbalik olur sonucta hepimiz hamileyiz herseyden aliniyoruz birbirimizi daha iyi anlamamiz lazim burda boyle bir konu daha gecmisti ama o arkadas kırıcı konusmustu diretici konusmustu ama dedigim gibibsenin yazinda bunu goremedim ama yinede diyorum lutfen arkadaslar hitaplarimiza dikkat edelim birbirimizi kirmayalim

Canım olur mu sende dikkat çekenlerden birisin. Bir kizin bir oğlun var yanilmiyorsam. Sanirim Avusturya da yasiyordun. Hatirladiklarim bunlar. İnşallah o kötü günleri yaşatmaz Rabbim bir daha. Mucize bebek seninki yani

Cok tesekkur ederim cnm ewet dogru yok dikkat cekmekden kastim yani cok fazla girip konusmalara katilamadim yogunluktan arada grip laf atip cikmis gibi oldum ondan belki okuyan pek olmamıştır gibisine dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…