- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.041
Aynen canim inanilmaz bi gaz prblemim var benimde insan icinde kendimi siktgm zamansa sonralari cok sancilanyrm bir de acayip huzursuz ve alnganm senin nasil gidiyoMerhaba canim.
Benimde karnim çok sis kilolu değilim ben ama bu bebek değil gazdan sisialtında ngar
Seninde gaz sorunun var mi
Canım gece uykusu bölündüğü için sinirle soylemistir. Bence de yataklar ayrilmamali, ilişkiye zarar verir.
Cnm endiselenme...Kizlar aksam esimle sakalasirken dirseği karnıma geldi. Esim pimpirikli biraz. Acile gittik hemen. Bebeğim saglikli çok şükür.Kalp atışlarını dinledim. Kafa ölçüsüne gore 19+1 gözüküyor dedi. Ben iki hafta önde mi deyince tekrar baktı evet dedi. İki önde olduğunu son gittiğimde doktorum söylemişti. Şimdi adetime göre iki hafta iki gün önde gözüküyor. Bana çok geldi, kafam da karıştı. Neyse haftaya kendi doktoruma kontrolüm var. Ona çok güveniyorum. Aydınlatır artık beni.
Vealeykum selam cnm...Uzun zamandir yazmayinca birikmis yazilarim uzun oldu ama son olarak @mirac7 cnm yazdiklarin cok hosuma gidiyo bu arada oglusunda hayırlı olsun
Cnm endiselenme...
ALLAH'ın izniyle gayet saglikli bebislerimiz.
Benimki de 12 gun ileride...
Maasallah kuzulara...
Drumda sasirdi toplu ve saglikli dedi...
Son aylarda otururmus ölçümleri yerine . Nette okudum...
Kafa olcumu karin olcumu bacak diz arasi uzunlugu degisik tarihler cikarabiliyor bu aylarda...
Cunku en fazla buyume ayi 4. Ay...
Dundendir bende cdsini izleyip duruyorum patatamin ...
Videoda nasıl pozlara giriyor maasallah...
Tontis gobisi ve yanaklari ole tatli ki...
Siyah sacli tosbogam...
Oy Cenabi Hak bagislasin cumlemize insaallah bebislerimizi
Hee maasallah herseyi belli ...MasaAllah cnm ne güzel bende bebisimi gorebilsem cok ozledim 5 haftadir gormuyorum ya bu arada okadar net belli oluyomu saclimi benim iki cocugumda sapsari ve kel dogdular ayni babalari gibi tam almanlar gibi
Vealeykum selam cnm...
Estağfurullah...
Cnm bende nerde bu kiz diyorum...
ALLAH razı olsun...
Annem oglusum herkes kiz derken bende kizmis gibi bebisim tursu yiyip dururken oglan cikti...
Hic sevinmeyin bosa... ben Ferhatta da tursu yiyodum diodum
Birde usgde ilk saniye ilk goruntu acmis gösteriyor veled
Dr dahil oglum eşimben ayni anda erkek dedik ...
Bakalim seninki kiz mi erkek mi?
Bi kiz bi oglun var sanirim...
Hayirlisi olsun inşaallah...
Hee maasallah herseyi belli ...
Ilk oglusum sarisin benim... yesil gozlu...
Simdiki ise babaya cekmis siyah sacli veled... agzi burnu ayni baba biblocuk maasallah...
4D usg renkli oldugu icin herseyini net gosterio cnm :)
Bir kadın doğum doktoru gibi konuşup bu kadar hamilenin aklını karıştırıp ve olası vebalin altına girmeye hakkınız yok. Eğer söylediğiniz gibi basit olsaydı bunu tüm doktorlar bilir ve uygulardı. Yani benim ve bir çok kadının gittiği hatta ntanın parasını döktüğü doktorlar. Hatta Türk Jinokoloji Derneği dahil kimse bilmiyor da siz ve Canan Karatay mı biliyor bunun doğrsunu.
Size diyorum ki bu şeker yüklemesini yaptırmayan arkadaşlarımın bebekleri karnında öldü. Onları yemeyip söylediklerinizi yemekle de olmuyor gebelik şekeri varsa. Bunun takibi tedavisi ilscı oluyor.
Kısaca ben yaptırmıycam demeniz yeterli, işin uzmanı hatta konunun tek hakimi en doğrusunu bilen biri gibi konuşup kadınların en hassas döneminde aklını bulandırıp tüm doktorların yapılması gerektiğini savunduğu bir testi çok kötüyş gibi konuşma hakkını kendinizde bulmayın.
Umut kesilirrmi hic cnm ya...Ayyy ne gyzel sizin abide buyuk olunca oda heyacan icinde bizimkiler daha kucukler ama kardeslerini hefesle bekliyolar aslinda daha cok arkadaslarinin karsesleri var bebek onlara nisbet yapiyolar bizimde kardesimiz olucak diye ayy bu arada benide merak eden varmiscok sewindim ben pek girmiyorumya belki kimsenin dikkatini cekmemisimdir diye yazmiyodum bu arad ewet bir oglum ve bir kizim var daha cocuk istemiyodum ama cok rahatsizlik gecirdim kanser tanisi felan filan bayagi bir sorunlarim oldu birde iki kaybim var ama iste rabbim tam umudumu kestigim anda mucizemi yolladi dr bile hamileligimi mucize dedi bakalim hayirliyla kucagima alabilecekmiyim
Umut kesilirrmi hic cnm ya...
Maasallah iki tane nimetin var yaninda...
Sen inancli birisin sakin uzme kendini...
Malikel mülk yarattigina ne nimetler verir ...
Hastalıkta bir nimet şüküru arttirir...
Elhamdulillah biliriz ki her sikintinin hastaligin sonunda buyuk bir sevinc ikram vardir...
Bak senin nimetinde 3.melegin maasallah...
:)) İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu süreci. Benim esimde karnin biraz daha buyusun ayri yatarim ben diyor. Dokunmaya korkuyor karnimaSize katiliyorum ama ogleden sonra sakince konusayim dedim ayni tas ayni hamam. Ve dahasi. Pis gicik koca kapris gormemis o hayatinda☺
Sağol canım benim. Onlar iyi olsunlar tek derdimiz o...Cnm endiselenme...
ALLAH'ın izniyle gayet saglikli bebislerimiz.
Benimki de 12 gun ileride...
Maasallah kuzulara...
Drumda sasirdi toplu ve saglikli dedi...
Son aylarda otururmus ölçümleri yerine . Nette okudum...
Kafa olcumu karin olcumu bacak diz arasi uzunlugu degisik tarihler cikarabiliyor bu aylarda...
Cunku en fazla buyume ayi 4. Ay...
Dundendir bende cdsini izleyip duruyorum patatamin ...
Videoda nasıl pozlara giriyor maasallah...
Tontis gobisi ve yanaklari ole tatli ki...
Siyah sacli tosbogam...
Oy Cenabi Hak bagislasin cumlemize insaallah bebislerimizi
Canım olur mu sende dikkat çekenlerden birisin. Bir kizin bir oğlun var yanilmiyorsam. Sanirim Avusturya da yasiyordun. Hatirladiklarim bunlar. İnşallah o kötü günleri yaşatmaz Rabbim bir daha. Mucize bebek seninki yaniAyyy ne gyzel sizin abide buyuk olunca oda heyacan icinde bizimkiler daha kucukler ama kardeslerini hefesle bekliyolar aslinda daha cok arkadaslarinin karsesleri var bebek onlara nisbet yapiyolar bizimde kardesimiz olucak diye ayy bu arada benide merak eden varmiscok sewindim ben pek girmiyorumya belki kimsenin dikkatini cekmemisimdir diye yazmiyodum bu arad ewet bir oglum ve bir kizim var daha cocuk istemiyodum ama cok rahatsizlik gecirdim kanser tanisi felan filan bayagi bir sorunlarim oldu birde iki kaybim var ama iste rabbim tam umudumu kestigim anda mucizemi yolladi dr bile hamileligimi mucize dedi bakalim hayirliyla kucagima alabilecekmiyim
öyle bir yazmışsınız ki sanki ben millete baskı yaptım şeker yüklemesi yapmayn diye..çok abartmışsınız ve yazdıklarımı çarpıtarak..Allah akıl fikir vermiş dileyen yaptırır dilemeyen yaptırmaz..
üstelik alıntı ile yazdığım bilgilerin karataya ait olduğunu bile bile beni suçluyorsunuz
hangi doktorun bilgilerini paylaşacağımı size danışmam gerekmiyor
karatay diye bahsettiğiniz kişi koskoca prof. her gün basında medyada yer alan şimdiki binlerce dr.a taş çıkartan binlerce şeker hastalarını iyileştiren İBNİ SİNA gibi tıp hekiminin derslerini alan biri..herhangi bir dr değil..
70 yaşına gelmiş senden benden dinç ve sağlıklı biri niye binlerce kişinin vebalini alsın..
meyve veren ağaç taşlanır daha çok kişi ve dr. un işine gelmeyecek doğruları konuştuğu için..
başta karatay olmak üzere rahmetli Aidin salih, prof. ahmet rasim küçükusta,prof dr. ahmet aydın vs. gibi bir kaç değerli dr. un bilgilerini gerektikçe paylaşacağım..artık doğruları kimse susturamayacak çünki türkiye uyanıyor..sağlıklı günler herekese..
Canım olur mu sende dikkat çekenlerden birisin. Bir kizin bir oğlun var yanilmiyorsam. Sanirim Avusturya da yasiyordun. Hatirladiklarim bunlar. İnşallah o kötü günleri yaşatmaz Rabbim bir daha. Mucize bebek seninki yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?