2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Endiselenilecek bir şey yok yani. Sağol canım...

Kızın hoş geldi aramıza canım. 4 lü testten sonra ne gibi önlem alinabiliyor canım. Ben düşünmüyordum herhangi bir müdahale yapilmiyor diye. Eğer dediğin gibiyse yaptiririm bende.

Merhaba canim bende nazillide
merhabalar bende nazilliye bu yil geldim geldiğim gün hamile olduğumu öğrendim arastirmalarim sonucunda aydinda cenk beye gidiyorum çokmemnunjm

Down sendromu vs gibi caresi olmayan tetkikler degilmis sadece baska seylerede bakiliyormus.onlarda varmis onlem alinabilecek olanlar oyuzden hadi bunubari yaptiralim dedik.olecok uzunda surmuyomus cars alacakmisim sonucu

Nasilsiniz annisler . ? Bnde cinsiyeti ogrendim bi erkek hberide ben vereyim :) bu arda yeni sıkıntıları başlayanlar filan oldumu ne gbi değişiklikler hisediyonuz bu ay ?
Tebrik ederim canım. Yukarıdaki ankete göre erkekler cogunlukta. Sende çoğunluğun olduğu taraftarın. Agrilarim, bulantim azaldı. Zorla da olsa balik yemeye basladım. Şişkinlik oluyor sadece. Bir de dislerim çok kaniyor  Diş etim sisti, iki gündür zonkluyordu. Dün aksam kekik cayi yaptim, içine 3 tane karanfil koydum. 1 bardak içtim. Bugün iyiyim çok şükür  Yalniz kekiği dikkatli kullanmak gerek diye biliyorum. Kullanacak arkadaşlar dikkatli kullansın

O diş ağrısını yaklaşık 15 gündür çekiyorum hayattan bezdirdi resmen kanamaları geçtim ama ağrı mahvediyo bnmde bulsntılarım bitti bazen rahmin olduğu yerde kasılmalar oluyo ama normalmiş neyse daha kötüsünden korusun allah şimdilik bende iyiyim çok şükür

Canim ilk dogumumu cenk beyde yaptim sezeryan okdu benimki ama cok memnun kaldim.insallah bu dogumumda aydinda olucak ve ben yine cenk beye gidicem.tayin dolayisiyla ben erzurumdayim.dogum iznine kadar burada kontrollerime gidiyorum ama aydinli oldugum icin dogumu yine orda yapmayi dusunuyorum.cocuk dr ramazan beyi bende duymustum ama daha fazla bilgim yok ne yazikki

İyi akşamlar annişler
18. haftamıza girdik bebeğim genital bölgesini bi türlü göstermedi. 1 günde 2 kez usg ye girdim ama göremedik.
Cinsiyeti haftaya öğreniriz inşallah.
Doktorum Decavit ve Ferifer diye 2 ilaç verdi. Bu ilaçları kullanan varmı?

Canım ben decavit kullaniyorum 7. haftadan beri. Demir hapi olarak da gyno ferro verdi dokturum. Ferrum demir demek. Sanirim ferifer de demir hapı. Gidalar yeterli gelmediği için demir takviyesi almak şart.

Selamün aleykum hamisler Nasılsıniz hanimlar bayagi konular konusulmus cinsiyetleri kesinlesenler olmus rabbim hayirlisiyla kucaginizada almayi nasip etsin gribe yakalanip hastalananlar olmus cok gecmis olmus acip sifalar diliyorum su seker yuklemesi brnimde cok kafami karistiriyo benim bu 3. Cu ilk ikisinde de yaptirdim ama gercekten insan kotu oluyo bu 3. Cude dr mi değiştim cok iyi bir turk dr si buldum yasadigim ulkede suanlik cok memnunum cewremdeki herkez yaptirma diyo ama benim dr me guvencim tam ona aorup danisicam bakalim ne dicek burda iki bucuk haftadir tatil yil baaindan sebep carsamba gunu biticek bitsede su tatil dr de terminim var gidip gorsem bebiaimide cinsiyet belli olsa

Kizlar aksam esimle sakalasirken dirseği karnıma geldi. Esim pimpirikli biraz. Acile gittik hemen. Bebeğim saglikli çok şükür. Kalp atışlarını dinledim. Kafa ölçüsüne gore 19+1 gözüküyor dedi. Ben iki hafta önde mi deyince tekrar baktı evet dedi. İki önde olduğunu son gittiğimde doktorum söylemişti. Şimdi adetime göre iki hafta iki gün önde gözüküyor. Bana çok geldi, kafam da karıştı. Neyse haftaya kendi doktoruma kontrolüm var. Ona çok güveniyorum. Aydınlatır artık beni.

Nasilsiniz annisler . ? Bnde cinsiyeti ogrendim bi erkek hberide ben vereyim :) bu arda yeni sıkıntıları başlayanlar filan oldumu ne gbi değişiklikler hisediyonuz bu ay ?

Ayy cnm ya dun aklima geldin ne yapti tr ye gittimi istediğini yiyip ictimi dedimki yazmissin gorunce sewindim ne yaptin canim gittinmi burnumda tuten sakarya ya bende nasipse 17 gun sonra Türkiye ye gidip sakaryama bir ay doymaya calisicam InsaAllah bubarada cnm sende sakarya liydin dime yanlis hatirlamiyorum

Arifa cim gecmis olsun cnm benimde bu 3. Cu ama bende ilk hamileligim sanki yada unuttum benimde arada bir sertlik oluyo bende hep bebisim diyodum birde benimki daha harekete bbaşlamadı ama toplanip duruyo sertlesiyor karnimda

Gecmis olsun canim benim kzimda bir haftadir karnima vuruyo boyke ama caktirmadan gelip vuryo aslinda soylemedim ben ona ama bilmiyorum anladimi ne

Canım çok sağol. Belki de anlamıştır canım. Kabullenmesi için erken soylemek gerekmez mi? Bazı çocuklar zor kabulleniyor çünkü.

Canım çok sağol. Belki de anlamıştır canım. Kabullenmesi için erken soylemek gerekmez mi? Bazı çocuklar zor kabulleniyor çünkü.

Yok aslinda biliyor kardeşi olucagini ama karnimda olduğunu bilmiyo oglum kucukdu kizim dogdugunda ona anlatma geregi olmadi ama bakalim bunda nasil olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…