- 28 Eylül 2008
- 79
- 25
- 103
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.021
Endiselenilecek bir şey yok yani. Sağol canım...Bu sertlik rahmimiz kızlar, bebiş ve rahim büyüdükçe belirginleşiyor, karnımızda gerginleşiyor. Ben bikaç kaynakta okumuştum 4. Aydan sonra rahim belirginleşir greyfurt gibi elinizle hissedilir die. Bende de böyle yani normal bu.
Kızın hoş geldi aramıza canım. 4 lü testten sonra ne gibi önlem alinabiliyor canım. Ben düşünmüyordum herhangi bir müdahale yapilmiyor diye. Eğer dediğin gibiyse yaptiririm bende.Biz de geldik bugun kontrolumuzden.%70 lik kiz ihtimalimiz %90 a ciktidahada baglandim kiz fikrine...idraryolu enfeksiyonu bende de cikti buara cogunlugun derdi bu galiba.tekkullanimlik toz ve azosilin antibiotik verdi.istemiyorum hic kullanmak ama napalim.
4 lu test icin de kan verdik.2-3lu yaptirmadim onlarda onlem alinacak bisey cikmayacakti bunda onlemi alinabilecek testler de varmis yaptiralim dedik...cars alacaz bakalim sonucu.bidahaki kontrolede once radyoloji uzmani gorecekmis sonra dr a gostercekmisiz sonuclari...
İsim icin ben de bekliyorum fikir oneriler?
Aklima kulagima hos gelenler,zeynep,simay,duru...
Merhaba canim bende nazillidemonarobende659105 .!.:Izmirden geldim canım. Atamam aydina oldu.ben nazillide eray ulu ya gidiyorum sürekli. Dün merkezde şifa hastanesinde kadriye ugurlu ya gittim degisiklik olsun cinsiyetin sağlamasını yapalım dedik:) sen hangi hastane hangi doktor?
Teşekkür canım hepimiz Güle güle giydirelim:)
merhabalar bende nazilliye bu yil geldim geldiğim gün hamile olduğumu öğrendim arastirmalarim sonucunda aydinda cenk beye gidiyorum çokmemnunjmBen medline da Cenk bey'e gidiyorum. Şimdiden çocuk doktoru ayarlamak araştırmak lazımmış. Sen çalışıyorsun çevrende soracak daha çok insan vardır. Duyduklarını bana da söylersen çok sevinirim. Cenk beyden çok memnunun bu arada baya araştırdık onu gerçekten çok ilgili her şeyi tek tek anlatıyor. Şifa ya ben de bir kez gitmek istiyorum.
Canım hissettiğimiz sertlik arkadaşın dediği gibi rahmimiz bence deTonusu ben de ilk kez duyuyorum, bende de bi sertlik var ben de rahmimiz büyüyor diye düşünüyordum. Gerçi bende kist de var dün doktor göremedi ama rahim büyüdüğü için arkada kalmış olabilir dedi.
Canım inşallah bir şey cikmaz. Güzel haberlerle gelirsin buraya...Sag ol canim ben de bir arkadasimdan duymustum cok sert oluyo iyi degilmis ben yinede sabah bi doktora goruneyim icim rahat olsun insallah normaldir
Tebrik ederim canım. Yukarıdaki ankete göre erkekler cogunlukta. Sende çoğunluğun olduğu taraftarın. Agrilarim, bulantim azaldı. Zorla da olsa balik yemeye basladım. Şişkinlik oluyor sadece. Bir de dislerim çok kaniyorNasilsiniz annisler . ? Bnde cinsiyeti ogrendim bi erkek hberide ben vereyim :) bu arda yeni sıkıntıları başlayanlar filan oldumu ne gbi değişiklikler hisediyonuz bu ay ?
Canım inşallah bir şey cikmaz. Güzel haberlerle gelirsin buraya...
Tebrik ederim canım. Yukarıdaki ankete göre erkekler cogunlukta. Sende çoğunluğun olduğu taraftarın. Agrilarim, bulantim azaldı. Zorla da olsa balik yemeye basladım. Şişkinlik oluyor sadece. Bir de dislerim çok kaniyor Diş etim sisti, iki gündür zonkluyordu. Dün aksam kekik cayi yaptim, içine 3 tane karanfil koydum. 1 bardak içtim. Bugün iyiyim çok şükür  Yalniz kekiği dikkatli kullanmak gerek diye biliyorum. Kullanacak arkadaşlar dikkatli kullansın
aa ne güzel Aydından varmış bi kaç kisi:)Merhaba canim bende nazillide
merhabalar bende nazilliye bu yil geldim geldiğim gün hamile olduğumu öğrendim arastirmalarim sonucunda aydinda cenk beye gidiyorum çokmemnunjm
Canim ilk dogumumu cenk beyde yaptim sezeryan okdu benimki ama cok memnun kaldim.insallah bu dogumumda aydinda olucak ve ben yine cenk beye gidicem.tayin dolayisiyla ben erzurumdayim.dogum iznine kadar burada kontrollerime gidiyorum ama aydinli oldugum icin dogumu yine orda yapmayi dusunuyorum.cocuk dr ramazan beyi bende duymustum ama daha fazla bilgim yok ne yazikkiBen medline da Cenk bey'e gidiyorum. Şimdiden çocuk doktoru ayarlamak araştırmak lazımmış. Sen çalışıyorsun çevrende soracak daha çok insan vardır. Duyduklarını bana da söylersen çok sevinirim. Cenk beyden çok memnunun bu arada baya araştırdık onu gerçekten çok ilgili her şeyi tek tek anlatıyor. Şifa ya ben de bir kez gitmek istiyorum.
Canım ben decavit kullaniyorum 7. haftadan beri. Demir hapi olarak da gyno ferro verdi dokturum. Ferrum demir demek. Sanirim ferifer de demir hapı. Gidalar yeterli gelmediği için demir takviyesi almak şart.İyi akşamlar annişler
18. haftamıza girdik bebeğim genital bölgesini bi türlü göstermedi. 1 günde 2 kez usg ye girdim ama göremedik.
Cinsiyeti haftaya öğreniriz inşallah.
Doktorum Decavit ve Ferifer diye 2 ilaç verdi. Bu ilaçları kullanan varmı?
Nasilsiniz annisler . ? Bnde cinsiyeti ogrendim bi erkek hberide ben vereyim :) bu arda yeni sıkıntıları başlayanlar filan oldumu ne gbi değişiklikler hisediyonuz bu ay ?
Arifa cim gecmis olsun cnm benimde bu 3. Cu ama bende ilk hamileligim sanki yada unuttum benimde arada bir sertlik oluyo bende hep bebisim diyodum birde benimki daha harekete bbaşlamadı ama toplanip duruyo sertlesiyor karnimdaInsallah canim
Kizlar aksam esimle sakalasirken dirseği karnıma geldi. Esim pimpirikli biraz. Acile gittik hemen. Bebeğim saglikli çok şükür.Kalp atışlarını dinledim. Kafa ölçüsüne gore 19+1 gözüküyor dedi. Ben iki hafta önde mi deyince tekrar baktı evet dedi. İki önde olduğunu son gittiğimde doktorum söylemişti. Şimdi adetime göre iki hafta iki gün önde gözüküyor. Bana çok geldi, kafam da karıştı. Neyse haftaya kendi doktoruma kontrolüm var. Ona çok güveniyorum. Aydınlatır artık beni.
Canım çok sağol. Belki de anlamıştır canım. Kabullenmesi için erken soylemek gerekmez mi? Bazı çocuklar zor kabulleniyor çünkü.Arifa cim gecmis olsun cnm benimde bu 3. Cu ama bende ilk hamileligim sanki yada unuttum benimde arada bir sertlik oluyo bende hep bebisim diyodum birde benimki daha harekete bbaşlamadı ama toplanip duruyo sertlesiyor karnimda
Gecmis olsun canim benim kzimda bir haftadir karnima vuruyo boyke ama caktirmadan gelip vuryo aslinda soylemedim ben ona ama bilmiyorum anladimi ne
Canım çok sağol. Belki de anlamıştır canım. Kabullenmesi için erken soylemek gerekmez mi? Bazı çocuklar zor kabulleniyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?