2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Öyle batmalar şiddetli olmadığı ve kanaman olmadığı müddetçe gayet normal kabul ediliyor canım..
Rahmimiz büyüdüğü için oluyormuş :)

Ben de ogrendim %90 oglus geliyor insAllah bize ama % 100olsun sonra eklersin her an deyise bilir gerci 17ci haftada bakti ama neyse , annenin insallah iyi gecer ameliyati,benim annem de 1 ay once ameliyat olmus benden gizlemisler heyecan yaparim diye sonra agzindan kacirdi ama sukur iyi simdi Allah butun anneleri korusun canim annem ozledim simdi ya

Merhaba kızlar ben 12. Haftamda iki doktor baktı erkek dedi. Ama 2 hafta sonra daha net belli olur demişti. Ben Dayanamayıp 14. Haftamda başka bi doktora gittim %99 erkek dedi. Ama hala emin Değilim. 14. Haftalarda bile değişen oluyormuş. Yarın muayenem var. Bakalım bu sefer ne diyecekler. Hayırlısı artık. Bi kızım var.sağlıklı bi oğlum olsun istiyorum. Yalan değil gönlümden geçen bu. Öncelik hayırlı sağlıklı Salih evlatlar tabi. Hepimiz için Hakkımızda Hayırlısı arkadaşlar. Bu arada hareketlerini hissediyormusunuz ?

Ekleriz tatlım sorun değil
17.haftada %100 diyemediyse tam açmadı demek ki sıpan
Amin canım inşaAllah...
Benimkiler benden gizleyemezler bir şeyi ,
çok şükür kötü bir şeyi yok ama amliyat olunca insan bir garip oluyor..
Her zaman ben kalırdım yanında böyle durumlarda , şimdi ben kalmayacağım izin vermiyor kimse
nasipse kayınvalidem kalacak , annemin en yakın arkadaşı
Ama ben gündüzleri orda olacağım , içim rahat etmez yoksa...
Oyy özlersin , özlenmez mi hiç anneler...

Oy sağlıklı olsun da ,
hayırlısı netleşmiş gibi :)

Hissediyorum ,hatta şimdi pıt pıtlıyor sıpam

Evet canim benim sipam tam acmadi bacak arasin doktor pipi gordu ama hic net soylemez emin olmazsa
Ben yurtdisindayim diye gizlemisler iste kizdim anneme cok sukur iyi, bi tarafdan da bilseydim duramazdim burda ya
Evet ya cok ozluyorum sevdik erkenden evlendik geldik buralara simdi ozle dur

Simdiden acil sifalar canim,allah yardimciniz olsun

Bende bu aralar hissediyorum sanki Mısır patlıyor Rabbim hepimizin meleklerini korusun inşallah. Yarın cinsiyet tekrar net belli olsun. Yazıcam benide eklersin cnm
Evet balon , mısır neye benzetirsek ...
Hele sabah namazına telefon kuruyoruz biraz uzağa koyuyorum , uyanıp yataktan fırlayıp kapatıyorum alarmı sonra uzanıyorum içimde öyle pıt pıtlıyor ki , sanırım ürküyor biraz

Amaaan azcık geç öğren ama sağlam olsun canım...
İyi olmuş o zaman gizlemeleri , uzaktaysan dayanamazdın...
Ahh canım ahh...uzakta olmak daha bir zor

ben de merak ediyordum seni, hayırlı olsun oğluşun, bence değişmez artık, merak etme.
Âmin inşallah. Sanki içimde hep erkek olduğu için hislerim o yönde. Bi kızım olduğu için belkide. Bazen bakıyorum 16.17. Haftalarda kıza erkek Erkeğe kız diyorlar. O Yüzden emin olamıyor insan. Ama bizim bebek 3 keredir baktırdım. Hepsinde bacakları açmıştı. Altan Görüntüsü bile var. Bakıldığında bi çıkıntı var ortada. Hayırlısı artık. Bakalım yarın ne diyecekler

Mesela ben yokum

Canim benim yaa çok üzüldüm ne diyecegimi bilemiyorum. Hayırlısı boyleymis demek ki. Geride dondurulmuş olmasi insanı birazcık rahatlatiyor ama düşünmek istememek de böyle bi ihtimal de var. Sen sağlıklı ol da yeniden denersiniz. Biliyorum maddi manevi çok zor bir süreç Allah güç versin, sağlık versin. Sen önce kendini toparla bu esnada da yeni tedavi icin sağlıklı embriyo oluşumu için arkadaşların denedik leri bitkisel çözümleri dene. İnş tez zamanda yeniden başlama gücü verir Allah. Bu arada ben topiklere pek takilmiyorum artık. Eski topikte herkes gitmişti ben de bıraktım. Beni gelişmelerden hep haberdar et merak ederim seni. Özelden yazarsın. Allah yardimcin olsun yol Arkadaşım, dualarım seninle

Ben yokum

canım gecmıs olsun annene ınsallah ıyı gecer ,bır seyı kalmaz sen sımdı ugrasma bnlarla sonra musaıt olunca bız soylerız cınsıyyetı yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…