2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
merhaba güzel annişler bende salı yada çarşamba gideceğim doktora cinsiyeti öğrene biliriz inşallah...

Canım 15. Cüz okundu... tekrar alabilirim.. Bu arada bizim kuzumuzun cinsiyeti de kesinleşti kız :) allahım hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin insallah

Canım 15. Cüz okundu... tekrar alabilirim.. Bu arada bizim kuzumuzun cinsiyeti de kesinleşti kız :) allahım hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin insallah
Tamam canım 1.cüz olur mu ?
sana vererek bismillah desek :) ?
Oy yesinler bir kızçe daha dimek kiii , hoşgeldi...

canım gecmıs olsun annene ınsallah ıyı gecer ,bır seyı kalmaz sen sımdı ugrasma bnlarla sonra musaıt olunca bız soylerız cınsıyyetı yazarsın
Canım benim çok sağ ol ...
Bugünlük evdeyim... hazır evdeyim işlerimi yapıp buraya bakıp eksikleri gidereyim dedim...hem azcık kafam dağılır iyi olur

Nasilsiniz annisler . ? Bnde cinsiyeti ogrendim bi erkek hberide ben vereyim :) bu arda yeni sıkıntıları başlayanlar filan oldumu ne gbi değişiklikler hisediyonuz bu ay ?
Canımm nasılsın bayadır göremedim seni gelmişsintürkiyeye, gözün aydın. Verdiğin kiloları almaya başladın mı? :) bu arada bebişin erkekmiş zaten sen rüyanda görmüştün değil mi :)

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz: Bst1608
2.Cüz: SirriEyvan okundu
3.Cüz: Bst1608
4.Cüz: Bst1608
5.Cüz: seyma2009 okundu
6.Cüz: PaytiPo
7.Cüz: PaytiPo
8.Cüz: meleklerimbenim
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: G gznn
11.Cüz: S srpksy
12.Cüz: SADEANNE
13.Cüz: @riseboz okundu
14.Cüz baldamlam okundu
15.Cüz: mehtaphk okundu
16.Cüz: damlasssss
17.Cüz: ElaBilge16
18.Cüz burcu0303
19.Cüz: SirriEyvan
20.Cüz: SirriEyvan
21.Cüz: mirac75 okundu
22.Cüz: mirac75 okundu
23.Cüz: mirac75 okundu
24.Cüz: mirac75 okundu
25.Cüz: mirac75 okundu
26.Cüz: gulsah1489
27.Cüz: @jnazokundu
28.Cüz: @jnazokundu
29.Cüz: @jnazpkundu
30.Cüz: @melegim66 okundu

annişler okuduklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 2.hatmimizin inşaAllah...

3.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...

Canımm nasılsın bayadır göremedim seni gelmişsintürkiyeye, gözün aydın. Verdiğin kiloları almaya başladın mı? :) bu arada bebişin erkekmiş zaten sen rüyanda görmüştün değil mi :)

Allah razı olsun canıım..
Evet minnoş kızlarımız geçti erkekleriii... ilk onlar gösterdikleri için erkek fazla zannettik ama tersi çıktı

CaNim ben almak isterim farketmezz cuzu

Canim bende yokum
Tatlım ben yokum demek yerine bilgilerinizi yazarsınız ekleyeceğim zaten...
medyum değilim ki siz söylemeden bilgilerinizi yazayım

canım cüzleri dağıtmaya başladıysan bana da sırada ki cüzü verebilirsin...
kuzum 2 senindir inşaAllaah
Allah kabul etsiiin...

CaNim ben almak isterim farketmezz cuzu
Sana da 4 ü veriyorum canım o halde
Allah kabul etsin... süremiz 2 şubata kadardır...

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 3.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz: Bst1608
2.Cüz: SirriEyvan okundu
3.Cüz: Bst1608
4.Cüz: Bst1608
5.Cüz: seyma2009 okundu
6.Cüz: PaytiPo
7.Cüz: PaytiPo
8.Cüz: meleklerimbenim
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: G gznn
11.Cüz: S srpksy
12.Cüz: SADEANNE
13.Cüz: @riseboz okundu
14.Cüz baldamlam okundu
15.Cüz: mehtaphk okundu
16.Cüz: damlasssss
17.Cüz: ElaBilge16
18.Cüz burcu0303
19.Cüz: SirriEyvan
20.Cüz: SirriEyvan
21.Cüz: mirac75 okundu
22.Cüz: mirac75 okundu
23.Cüz: mirac75 okundu
24.Cüz: mirac75 okundu
25.Cüz: mirac75 okundu
26.Cüz: gulsah1489
27.Cüz: @jnazokundu
28.Cüz: @jnazokundu
29.Cüz: @jnazpkundu
30.Cüz: @melegim66 okundu

annişler okuduklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 2.hatmimizin inşaAllah...

3.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...

3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz : mehtaphk
2.Cüz: seyma2009
3.Cüz: SirriEyvan
4.Cüz: umutmerve

Bende hipoglisemi (kan şekeri düşüklüğü) olduğundan şüpheleniyorum arkadaşlar.
Yemekten 2 saat sonra acıkıyorum ve hemen bişiler yemezsem mide bulantısı, halsizlik, uyku, sinirlilik başlıyor. Hamilelikten sık acıktığımı düşünüyordum aslında size de sormak istiyorum böyle bir durum yaşıyor musunuz?
Ben hamilelikten önce de yemeği geciktirince bu belirtiler olurdu, hamilelikte çok daha arttı. Araştırdım ve teşhis için şeker yükleme testi gerekiyormuş.

Canım benim bu şeker yükleme olayını geçenlerde duymuştum..eşimin okulunda 45 li yaşlarda bi kadın hoca var..nasıl konu açılmış bilmiyrm ama doktor şeker yüklemesi isterse sakın yaptrmayın demiş...

Bu konuda doktorlar ittifak edemiyor ya nasıl bir konuysa artık :/
Bazısı mutlaka yapılmali. Bazısı asla yapılmamali diyor...
Çok ilginç cidden...

Ben de geçen gün buradan sormuştum kızlara, şeker yüklemesi zararlı mı, yaptırsam mı kararsızım die. Benim çevremde de biçok kişi yaptırma diyor ama şeker varsa da bilmezsek bebek ölümüne kadar giden kötü sonuçları olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…