- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.121
Rabbim Şafi ismiyle tecelli etsin acil şifalar versin inşaallah annecigine...23 kızımız , 17 oğluşumuz vaaarrr
Sağlıkla gelsinler inşaAllaahh
Yukarıdaki anket maalesef doğru sonuç gösteremiyor , çünkü haziran annesi olmayıp buraya gelip oy kullanan olmuş
daha cinsiyeti öğrenmeden hissedenler oylarını kullanmış vs.
Bu arada Allahım razı olsun sizlerden , inşaAllah iyi geçecek ameliyatı , yarın Rabbim nasip ederse...
5 haftadan sonra sali günü de minnoşumu göreceğim... inşaAllah güzel haberlerle gelirim...
Cnm bana bastan 5 cuz yazarmisin...Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz:Bst1608
2.Cüz:SirriEyvan okundu
3.Cüz:Bst1608
4.Cüz:Bst1608
5.Cüz:seyma2009 okundu
6.Cüz:PaytiPo
7.Cüz:PaytiPo
8.Cüz:meleklerimbenim
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: G gznn
11.Cüz: S srpksy
12.Cüz:SADEANNE
13.Cüz: @riseboz okundu
14.Cüzbaldamlam okundu
15.Cüz:mehtaphk
16.Cüz:damlasssss
17.Cüz:ElaBilge16
18.Cüzburcu0303
19.Cüz:SirriEyvan
20.Cüz:SirriEyvan
21.Cüz:mirac75 okundu
22.Cüz:mirac75 okundu
23.Cüz:mirac75 okundu
24.Cüz:mirac75 okundu
25.Cüz:mirac75 okundu
26.Cüz:gulsah1489
27.Cüz: @jnazokundu
28.Cüz: @jnazokundu
29.Cüz: @jnazpkundu
30.Cüz: @melegim66 okundu
annişler okuduklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 2.hatmimizin inşaAllah...
3.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
14.Cüzbaldamlam okundu
15.Cüz:mehtaphk
18.Cüzburcu0303
annişler okuduklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 2.hatmimizin inşaAllah...
:) evet..garip bi durum..bi araştırmak lazım detaylıca..Bu konuda doktorlar ittifak edemiyor ya nasıl bir konuysa artık :/
Bazısı mutlaka yapılmali. Bazısı asla yapılmamali diyor...
Çok ilginç cidden...
bu arada bir cüzde ben istiyorum...acaba ne zamana kadar okunacak bu cüzler...3. cüz olabilir benimkiBu konuda doktorlar ittifak edemiyor ya nasıl bir konuysa artık :/
Çok ilginç cidden...
benımkı de kız canm kesınlestı ısım daha yok ,hep erkek hısettım amaAllah razı olsun canıım..
Evet minnoş kızlarımız geçti erkekleriii... ilk onlar gösterdikleri için erkek fazla zannettik ama tersi çıktı
Merhabalar canim ben 26. Cuzu bitirdim dun yazdim ama gorunmedi heralde bu sefer 27. Cuzu alabilurmiyimTamam canım 1.cüz olur mu ?
sana vererek bismillah desek :) ?
Oy yesinler bir kızçe daha dimek kiii , hoşgeldi...
Verdim canım , Allah kabul etsin :)bu arada bir cüzde ben istiyorum...acaba ne zamana kadar okunacak bu cüzler...3. cüz olabilir benimki
Tamam ekliyorum...Merhabalar canim ben 26. Cuzu bitirdim dun yazdim ama gorunmedi heralde bu sefer 27. Cuzu alabilurmiyim
Ekledim canım,,,benımkı de kız canm kesınlestı ısım daha yok ,hep erkek hısettım ama
Aaaa ne guzel bizde ahmed akif yada akif enes dusunyrzBizimki erkek ismi ömer akif
ben ortalama 3-3.5 saat arayla yemek yiyorum. ögünlerden 1.5 - 2 saat sonra ara öğün yapıyorum. tabi çok acıkırsam bu aralıklar değişiyor. bende saydığın seylerden bazıları oluyor ama normal oldugunu düşünüyorum bunlar hamilelikten de kaynaklanıyor çünkü. bir de bu aralar daha çok acıkmaya başladım. senin 2 saat sonra acıkmanda normal olabilir bence. tabi öğünlerde çok fazla yemiyorsan.Kızlar benim asıl sormak istediğim şu;
•Siz ne sıklıkla yemek yiyorsunuz?
•Yemekten 2 saat sonra acıkıp mide bulantısı, aşırı halsizlik, uyku hali, sinirlilik yaşıyor musunuz?
Kızlar benim asıl sormak istediğim şu;
•Siz ne sıklıkla yemek yiyorsunuz?
•Yemekten 2 saat sonra acıkıp mide bulantısı, aşırı halsizlik, uyku hali, sinirlilik yaşıyor musunuz?
canim ben okumustum buraya da yazmistim ama gormedin sanirim. Yine bi cuz almak istiyorum. Allah kabul etsin.Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 3.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Öpüyorum güzel anneleri
14.Cüzbaldamlam okundu
15.Cüz:mehtaphk okundu
18.Cüzburcu0303
3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz :mehtaphk
2.Cüz:seyma2009
3.Cüz: T turuncu balik
4.Cüz:umutmerve
5.Cüz:mirac75
6.Cüz:mirac75
7.Cüz:mirac75
8.Cüz:mirac75
9.Cüz:mirac75
10.cüz:PaytiPo
11.Cüz:PaytiPo
12.cüz:SirriEyvan
13.Cüz:
27.Cüz:gulsah1489
Cok sag ol canim benimdrdan yeni geldim yanlis alarm bi seycigim yokmus sukur barsaklarim sisip sertlesmis fitil yazdi, hic de kilo almamisim yemeyime dikkat etmemi soyledi canim hic istemiyor ama bebisim icin yemeye basliycam Sag alim kucagimiza aliriz insallah bebislermizi, annelik ne zormus simdiden basladi tedirginlik
Bende hipoglisemi (kan şekeri düşüklüğü) olduğundan şüpheleniyorum arkadaşlar.
Yemekten 2 saat sonra acıkıyorum ve hemen bişiler yemezsem mide bulantısı, halsizlik, uyku, sinirlilik başlıyor. Hamilelikten sık acıktığımı düşünüyordum aslında size de sormak istiyorum böyle bir durum yaşıyor musunuz?
Ben hamilelikten önce de yemeği geciktirince bu belirtiler olurdu, hamilelikte çok daha arttı. Araştırdım ve teşhis için şeker yükleme testi gerekiyormuş.
Sagol canım düşündüğn için tesekkür ederim evet geldim türkiyeye ama doyamıyorum vallahi aç gözlü oldum çıktım inan kıtlıktan çıkmış gbiyim inşallah sende en kısa zamanda gelirsin :) yanlış hatırlamıyon cnm sakaryalıyım sn neler yapıyosun nasılsın ?
Canım benım de kız ekler misinBu konuda doktorlar ittifak edemiyor ya nasıl bir konuysa artık :/
Çok ilginç cidden...
geçmiş olsun..bahsettiğiniz şikayetler hamilelik öncesi bende vardı..yemekten sonra deli gibi acıkıyordum hep tatlı şeylere saldırıyordum.halsizlik ve titreme gibi şikayetlerin hepsi vardı ama çok şükür diyetle atlattım..kısacası şeker ihtava eden herşeyi bırakın oda sizi bıraksın yoksa hep böyle bağımlı yaşanılıyor..en azından pirinç patates ekmek makarna tüketmeyin..yani karbonhidrat içeriği olmayan besinler tüketin..şimdi şeker yüklemesinde şeker çıkarsa zaten bu behsettiğim gıdaları yasaklayacak dr. lar o yuzden önlemini önceden alıp vucuda ve minicik bebeğe şeker yüklemesi yapılmaz inş..sağlıcakla..Bende hipoglisemi (kan şekeri düşüklüğü) olduğundan şüpheleniyorum arkadaşlar.
Yemekten 2 saat sonra acıkıyorum ve hemen bişiler yemezsem mide bulantısı, halsizlik, uyku, sinirlilik başlıyor. Hamilelikten sık acıktığımı düşünüyordum aslında size de sormak istiyorum böyle bir durum yaşıyor musunuz?
Ben hamilelikten önce de yemeği geciktirince bu belirtiler olurdu, hamilelikte çok daha arttı. Araştırdım ve teşhis için şeker yükleme testi gerekiyormuş.
canım çok geçmiş olsun Allah annene acil şifalar versin inşallah ameliyatı güzel geçer umarım yarın güzel haberlerle dönersin23 kızımız , 17 oğluşumuz vaaarrr
Sağlıkla gelsinler inşaAllaahh
Yukarıdaki anket maalesef doğru sonuç gösteremiyor , çünkü haziran annesi olmayıp buraya gelip oy kullanan olmuş
daha cinsiyeti öğrenmeden hissedenler oylarını kullanmış vs.
Bu arada Allahım razı olsun sizlerden , inşaAllah iyi geçecek ameliyatı , yarın Rabbim nasip ederse...
5 haftadan sonra sali günü de minnoşumu göreceğim... inşaAllah güzel haberlerle gelirim...
aslında başta söyledikleri bana da saçma geliyordu ama rahatsızlıklaım çoktu..denemekten bişey çıkmaz dedim ve harfiyyen sıkı 3 ay denedim inanılmaz bir değişiklik oldu..benim haşimato troidi rahatsızlığım var hipogisemi ibs ve egzama vardı gerçekten iyileşti..gıdaların hastalıklarla ilgisi olduğu anladım..yani körü körüne inanmadım denedim okuudum sordum soruşturdum kendi mantığıma göre hareket ettim..şimdi hamileyim diye harfiyyen uygulayamıyorum ama en azından şekeri ve diğer zararlı gıdaları hayatımdan çıkardım..yoksa tapınmak gibi söz kondurmamak gibi bir huyum yok ama elbette örnek alıncak ilk önderimizi peygamberimizin sözlerine itibar edip uygulamaya çalışmak elbette vazifemiz..zaten kendisi de çoğu zaman söylüyor peygamberimizin 2 öğün yediğinden ve önerdiğinden..neyse bu konular çok uzun ..hayırlı geceler..canım bazı yanlış bildiklerimizi düzelttiği doğru ama karatay hocaya da körü körüne inanmamak lazım. daha geçtiğimiz hafta ABD nin California üniversitesinde kırmızı etteki karbonhidratın kanser yaptığını keşfettiler. kırmızı etteki şeker molekülünü bizim vücudumuz üretmediği için tümörlere sebep oluyormuş. o yüzden günde 60 70 gr dan fazla et tüketmeyin diyor. karatay hocanın tezi düştü sayılır. sadece farklı şeyler söylediği için ona körü körüne inanan insan sayısı o kadar çok ki. Birçok şeker hastasını iyileştirdiği söyleniyor ama onlardan fazla kişiyi de damarda yağlanma kalp krizi şikayetiyle başbaşa bıraktı. demek istediğim herkes kendi vücudunu dinlemeli. benim anneannem 81 yaşında ve hiç bir sıkıntısı yok. köylü kadın nerden bulsun hergün eti?
Bu arada şeker yüklemesi yaptırmayacak olanlardan biri de benim; çünkü günlük hayatımda çok dikkat ediyorum sınırlı şeker alımına. Kendi vücudumu dinliyorum ve ona göre karar veriyorum. Şekerim de 70-75 civarı.
Karatay hocanın her dediğine peygamber sözü gibi de tapmamalı. Kitap sattırmak için biraz da abartıyor. Örneğin verdiği örnekleri düşünmeden kabul eden insanlar diyodur ki vay be... karbonhidratlar neymiş böyle.
Karatay diyor ki: Yeşillik bizi zayıflatsaydı, yağlandırmasaydı inekler yağsız olurdu.
Dinleyenler de diyor ki " Hakkaten yav ne doğru söylüyor!" Akıllarına ot yiyen başka hiç bir canlı gelmiyor. Atları düşünmüyor o anda. Ceylanlar, geyikler aklına gelmiyor. Hareketli olmaktır asıl mesele diyemiyor. Dese kitabı satmayacak çünkü diğerlerinden farkı kalmayacak.
Bunlar karışık işler. Düşündüğümüz kadar basit değiller. Taraftar olmak için bu kadar hevesli olmamak lazım nacizhane düşüncem. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?