2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar benim asıl sormak istediğim şu;
•Siz ne sıklıkla yemek yiyorsunuz?
•Yemekten 2 saat sonra acıkıp mide bulantısı, aşırı halsizlik, uyku hali, sinirlilik yaşıyor musunuz?

Rabbim Şafi ismiyle tecelli etsin acil şifalar versin inşaallah annecigine...

Cnm bana bastan 5 cuz yazarmisin...

Cnm bende okudum iki adet daha istiyorum . 6,7, 14, 15 haric:)

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 3.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz: Bst1608
2.Cüz: SirriEyvan okundu
3.Cüz: Bst1608
4.Cüz: Bst1608
5.Cüz: seyma2009 okundu
6.Cüz: PaytiPo
7.Cüz: PaytiPo
8.Cüz: meleklerimbenim
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: G gznn
11.Cüz: S srpksy
12.Cüz: SADEANNE
13.Cüz: @riseboz okundu
14.Cüz baldamlam okundu
15.Cüz: mehtaphk okundu
16.Cüz: damlasssss
17.Cüz: ElaBilge16
18.Cüz burcu0303
19.Cüz: SirriEyvan
20.Cüz: SirriEyvan
21.Cüz: mirac75 okundu
22.Cüz: mirac75 okundu
23.Cüz: mirac75 okundu
24.Cüz: mirac75 okundu
25.Cüz: mirac75 okundu
26.Cüz: gulsah1489
27.Cüz: @jnazokundu
28.Cüz: @jnazokundu
29.Cüz: @jnazpkundu
30.Cüz: @melegim66 okundu

annişler okuduklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 2.hatmimizin inşaAllah...

3.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...

3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz : mehtaphk
2.Cüz: seyma2009
3.Cüz: T turuncu balik
4.Cüz: umutmerve
5.Cüz: mirac75
6.Cüz: mirac75
7.Cüz: mirac75
8.Cüz: mirac75
9.Cüz: mirac75
10.cüz: PaytiPo
11.Cüz: PaytiPo
12.cüz: SirriEyvan
13.Cüz:

27.Cüz: gulsah1489

•Yemekten 2 saat sonra acıkıp mide bulantısı, aşırı halsizlik, uyku hali, sinirlilik yaşıyor musunuz?
ben ortalama 3-3.5 saat arayla yemek yiyorum. ögünlerden 1.5 - 2 saat sonra ara öğün yapıyorum. tabi çok acıkırsam bu aralıklar değişiyor. bende saydığın seylerden bazıları oluyor ama normal oldugunu düşünüyorum bunlar hamilelikten de kaynaklanıyor çünkü. bir de bu aralar daha çok acıkmaya başladım. senin 2 saat sonra acıkmanda normal olabilir bence. tabi öğünlerde çok fazla yemiyorsan.

Canım öncelikle benim açlık şekerim gayet iyi, ama bu dediğin seyler oluyor bende,
bazen yemekten 1 saat sonra bile acıktığım oluyor, acıkınca direk mide bulantısı ve öğürme yaşıyorum malesef... Uyku hep var
Bu yüzden hiç aç kalamıyorum, doktorum normal dedi, az az sık sık ye dedi, öyle yapmaya gayret ediyorum...

canim ben okumustum buraya da yazmistim ama gormedin sanirim. Yine bi cuz almak istiyorum. Allah kabul etsin.

Tekrar gecmus olsun cnm bisiyin olmadigina sewindim benimde bu aralar pek istahim yok ama ben iki kilo almosim gerci b ilk hamileligime gore cok guzel bakalim bizleri neler bekliyo hayirlisi

Bu dedigin şikayetleri ben hamilelikten oncede yasiyodum simdide cok yasiyorum acken kendimden geciyorum gerci ben bayılıyorum da gecen gun yengemin ustune bayilmisim yengem tutmus allahtan ama bu bir jaftadir gerci cokta yiyemiyorum ama ac asla kalamiyorum birde ek olarak iki 3 gundir migde yanması cikti su carsamba bir hayirlisiyla olsada dr ye bir gozuksem

Iyi olmana sewindim cnm rabbim tum hamileleride iyi yapsin InsaAllah.aman bosver doyma cnm kac ayin acisi var hepsini cikart bende bu aralar bayagi sıkıntılı yogun günler gecirdim ama hamd olsun simdi iyiyim türkiye ye gitmeyi dort gozle bekliyorum hem sitresimi atip hemde migdemi doldurucam nasipse

geçmiş olsun..bahsettiğiniz şikayetler hamilelik öncesi bende vardı..yemekten sonra deli gibi acıkıyordum hep tatlı şeylere saldırıyordum.halsizlik ve titreme gibi şikayetlerin hepsi vardı ama çok şükür diyetle atlattım..kısacası şeker ihtava eden herşeyi bırakın oda sizi bıraksın yoksa hep böyle bağımlı yaşanılıyor..en azından pirinç patates ekmek makarna tüketmeyin..yani karbonhidrat içeriği olmayan besinler tüketin..şimdi şeker yüklemesinde şeker çıkarsa zaten bu behsettiğim gıdaları yasaklayacak dr. lar o yuzden önlemini önceden alıp vucuda ve minicik bebeğe şeker yüklemesi yapılmaz inş..sağlıcakla..

canım çok geçmiş olsun Allah annene acil şifalar versin inşallah ameliyatı güzel geçer umarım yarın güzel haberlerle dönersin

aslında başta söyledikleri bana da saçma geliyordu ama rahatsızlıklaım çoktu..denemekten bişey çıkmaz dedim ve harfiyyen sıkı 3 ay denedim inanılmaz bir değişiklik oldu..benim haşimato troidi rahatsızlığım var hipogisemi ibs ve egzama vardı gerçekten iyileşti..gıdaların hastalıklarla ilgisi olduğu anladım..yani körü körüne inanmadım denedim okuudum sordum soruşturdum kendi mantığıma göre hareket ettim..şimdi hamileyim diye harfiyyen uygulayamıyorum ama en azından şekeri ve diğer zararlı gıdaları hayatımdan çıkardım..yoksa tapınmak gibi söz kondurmamak gibi bir huyum yok ama elbette örnek alıncak ilk önderimizi peygamberimizin sözlerine itibar edip uygulamaya çalışmak elbette vazifemiz..zaten kendisi de çoğu zaman söylüyor peygamberimizin 2 öğün yediğinden ve önerdiğinden..neyse bu konular çok uzun ..hayırlı geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…