2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Buraya ismini yazdirip uzun zamandir kendinden hbr alamadigimiz bir daha sayfaya ugramayan bir suru anne adayi icin merak icerisindeyim umarim iyilerdir

merhaba canım haşimato troidim var deyince dikkatimi çekti bende de haşimato var ilaç kullanıyorum dozu biraz arttı bu ay ben ayda bir tahlil yaptırıyorum hamileliğimin başından beri en son endokrine gittim o da iyot içeren bi ilç verdi adı sanırım jodid ama onu neden verdi anlamadım tam olarak sen kullanıyor musun?

İyiakşamlar kızlar ben hala hareketlerini hissetmiyorum siz hissediyomusnuz

Hayır hissetmiyorum canım tam pıtı pıtı bişi oluyor derken gaz olduğunu anlıyorum eşimle baya gülüyoruz. Doktorum ve okuduğum kitapta 20. Haftadan önce ilk gebeliğini yaşayan annelerin hiisetmesi pek mümkün değildir diyor. Bekliyoruz 20. Haftayı artık

Arkadaslar seker yuklemesi yaptirdik diye bizim olme ihtimalimiz yok ama yaptirmazsak Allah korusun bebislerimizin olme ihtimali var. Zarari yok diyemem ama anlasilan o ki faydasi daha fazla. bebislerimiz icin katlanalim snra pisman olmayalim

Benim üçüncü gebeliğim bayağ tecrübeliyim ama tık yok hep bağırsak hareketleri:))

Bana 13.cuzu de ekleyebilirsiniz canim..iki subata kadar 2 cuz okurum inslh..

Bebegim 5 gun geriden geliyor dedi doktorum, aklıma takıldı acaba sorun olurmu, sata uyumlu olmasi için ne yapmam gerek bilen varmi.Allahim sen sabir ver tam da eşi hafif kalkmış dedi sevinmustim ki bi de bu cikti

Arkadaslar seker yuklemesi yaptirdik diye bizim olme ihtimalimiz yok ama yaptirmazsak Allah korusun bebislerimizin olme ihtimali var. Zarari yok diyemem ama anlasilan o ki faydasi daha fazla. bebislerimiz icin katlanalim snra pisman olmayalim

sana kesinlikle katılıyorum,bu kadar önemli olmasa kimse yaptırmazdı zaten

Bebegim 5 gun geriden geliyor dedi doktorum, aklıma takıldı acaba sorun olurmu, sata uyumlu olmasi için ne yapmam gerek bilen varmi.Allahim sen sabir ver tam da eşi hafif kalkmış dedi sevinmustim ki bi de bu cikti
geriden gelmesi hiç önemli değil canım sonradan yetişiyormuş bebekler normal haftasına senin yapabileceğin bişey yok sadece olması gereken gunden gec hamile kalmış olabilirsin. buda bebekte bi eksiklik yaratmaz. sonucta aynı gunde dogan bebeklerin bile kiloları boyları birbirinden farklı
sana kesinlikle katılıyorum,bu kadar önemli olmasa kimse yaptırmazdı zaten
aynen canım. bilim dunyası gelişti tıbbın nimetlerinden faydalanmak lazım.

Günaydın herkese. Bugün büyük gün bebeğimi göreceğim . Ve inş. kız mı erkek mi öğreneceğiz. Hayırlı haberlerle gelirim inş. Dualarını bekliyorum kızlar.

kuzucum geç döllenme olmuştur sen niye canını sıkıyorsun ki? hepimizin adet döngüsünü ve yumurtlama günlerini ortalama bir tarih olarak seçip ona göre hafta belirliyorlar otomatik olarak. O yüzden herkeste farklılık göstermesi normal :)

ne bılıyım hep sata uygundu bu gune kadar,sımdı 3 ay sonra gerıden gelınce tedırgın oldum,nette de masallah o kadar kotu seyler yazılıyor kı bebek gelısımı duruyor falan kafam ıyıce karıstıAcaba gec dollenme ılk baslardan mı bellı oluyor yoksa boyle 3 ay sonra bellı olması normal mı

Yemeği fazla yemiyorum, daha doğrusu yarısına gelince doyduğumu hissedip bırakıyorum. 15-20dk sonra diğer yarısını yiyorum. Midem mi küçüldü nedir. Önceden hiç böyle değildim. 2 saat sonrada yine yemek arıyorum, midem bomboş oluyor sonra bulantı ve diğerleri başlıyor. Kızlar sizde de böyle oluyorsa normaldir demekki. İşin kötü yanı bu kadar sık acıkınca yiyecek bulmak sorun oluyor. Ne yesem şaşırıyorum zaten yemek yapmak işkence...

Kızlar benim asıl sormak istediğim şu;
•Siz ne sıklıkla yemek yiyorsunuz?
•Yemekten 2 saat sonra acıkıp mide bulantısı, aşırı halsizlik, uyku hali, sinirlilik yaşıyor musunuz?

cnm benım iştahımda daha bir artış olmadı normalde nasılsam öyle gibiyim.
çalıştığımdan dolayı 3 öğün yiyorum. 2 ara öğünüm var meyve ve ceviz fındık falan . acıkmıyorum ama aşırı halsizim koma oluyorum işten gelince.

Öncesinde tatlıyı çok severdim, hamilelikle tatlıdan soğudum ama karbonhidrat yiyorum. Onuda azaltayım öyleyse. İnternette hipoglisemi diyeti buldum. Dün başladım uygulamaya. Akşam acıkınca kurukayısı, badem, fındıklı müsli yedim sütle yapıp iyi geldi acıktırmadı. Tam tahıl ekmeği alıcam artık ve meyvenin yanında süt içmem gerekiyormuş.

cnm bende hissediyorum 3 4 kez üstüste oluyor diymi mısır patlaması :)
ama her gün hissetmiyorum işte

maşallah bebeklerimize, cnm yukardaki anketi kaldır o zaman doğru diilse ve kaldırabiliyosan

Benim iştahımda artmadı hatta azalmış olabilir. Acıkınca mide bulantısı, halsizlik olmasa hiiç yemek çekmiyor canım. Zoraki yiyorum. Yemek yapmakta zor geliyor, annem de başka şehirde. Basit şeylerle geçiriyorum günü. Bazen de dışarda yiyorum et türü şeyleri.
Sanırım yeterli kaloriyi alamıyoruz. Hamilelikle kalori ihtiyacımız arttı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…