2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydınnn pofudukumm napıyosunn bebiş napıyo annesi

Günaydııın her sabah gelip günaydın yazman çok hoşuma gidiyor

Uyuyor sanırsam :) bi kıpırtı hissetmiyo gibiyim emin de olamıyorum henüz :) bende iyiyim canım bugün biraz erkenciyim :) siz nasılsınız bakalım :)

Uyuyor sanırsam :) bi kıpırtı hissetmiyo gibiyim emin de olamıyorum henüz :) bende iyiyim canım bugün biraz erkenciyim :) siz nasılsınız bakalım :)
biz de iyiyizz bizim hergünümüz erken başlıyor 7 gibi kalkıyoruz. şu anda dışarda hava -5 derece. burnumu çıkaramıyorum

Günaydın kızlar, ben hala bebeği hissetmiyorum direkt tekmeyi yiyeceğim herhalde :))))
bana soruyolar hissediyor musun diye ama hissediyor muyum emin değilim. bağırsak hareketidir diyip geçiyorum. bebişe yormak istemiyorum her hareketi nedense sağlam bi tekme yemeyi bekliyorum ben de

Ilk bebekler genelde daha gec hissediliyor benim 2. Bebegim ve 14. Haftada hissetmeye basladim hatta 13 acele etme canim hersey vakti gelince tum guzelligiyle yasansin ns.

Evet doktor ilk gebelerin 20. Haftadan önce hisettiği şey bağırsak hareketidir diyor zaten amaa çok merak ediyorum o duyguyu

Kızlar bende koşu bandı var günde saat saat yürümem lazım sakıncası olur mu? Dün 10 dakkadan fazla yürütmedi eşim. Normal yürüme hızımda hem de.

Günaydın kızlar, ben hala bebeği hissetmiyorum direkt tekmeyi yiyeceğim herhalde :))))
bana soruyolar hissediyor musun diye ama hissediyor muyum emin değilim. bağırsak hareketidir diyip geçiyorum. bebişe yormak istemiyorum her hareketi nedense sağlam bi tekme yemeyi bekliyorum ben de

“Hareketlerin hissedilmesinde; annenin ağırlığı, bebeğin ve plasentanın pozisyonu önemlidir." Yazıyor bir kaynakta kızlar. Kafanıza takmayın siz de yakında hissedersiniz.

Günaydın Herkese
Bugün bankalrada hamile olan arakadaşlara tatil etmelerine sevindim ama kızlar ben gine iş yienrdeydim ne yazıkki

Günaydın annislerrrr. Bugun cookkkkk güzel bi gün. Çünkü bebisimi gorecegim 2 hafta oldu özledim onuuuuu. Gerci gece rüyamda gördüm kiraz dudaklima emzirmeyi ogretiyordum:)) cok tatliydi cokkk. Yine uyuyup yine gormek istiyorummmmmmmm

Magnezyum yazmisti onceden dedigin gibi biraz rahatlatiyordu benim agrilar asil enfeksiyondan yalniz magnezyum kabizliga acayip iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…