- 3 Kasım 2012
- 51
- 13
- 28
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.601
günaydınnn pofudukumm napıyosunn bebiş napıyo annesi
Günaydııınher sabah gelip günaydın yazman çok hoşuma gidiyor
Gunaydııınnnnn :):)Gunaydiiiiiiiinnnn
Ilk bebekler genelde daha gec hissediliyor benim 2. Bebegim ve 14. Haftada hissetmeye basladim hatta 13Günaydın kızlar, ben hala bebeği hissetmiyorum direkt tekmeyi yiyeceğim herhalde :))))
biz de iyiyizz bizim hergünümüz erken başlıyorUyuyor sanırsam :) bi kıpırtı hissetmiyo gibiyim emin de olamıyorum henüz :) bende iyiyim canım bugün biraz erkenciyim :) siz nasılsınız bakalım :)
bana soruyolar hissediyor musun diye ama hissediyor muyum emin değilim. bağırsak hareketidir diyip geçiyorum. bebişe yormak istemiyorum her hareketi nedenseGünaydın kızlar, ben hala bebeği hissetmiyorum direkt tekmeyi yiyeceğim herhalde :))))
Ilk bebekler genelde daha gec hissediliyor benim 2. Bebegim ve 14. Haftada hissetmeye basladim hatta 13acele etme canim hersey vakti gelince tum guzelligiyle yasansin ns.
Günaydın kızlar, ben hala bebeği hissetmiyorum direkt tekmeyi yiyeceğim herhalde :))))
bana soruyolar hissediyor musun diye ama hissediyor muyum emin değilim. bağırsak hareketidir diyip geçiyorum. bebişe yormak istemiyorum her hareketi nedensesağlam bi tekme yemeyi bekliyorum ben de
Magnezyum yazmisti onceden dedigin gibi biraz rahatlatiyordu benim agrilar asil enfeksiyondan yalniz magnezyum kabizliga acayip iyi geliyobenım hep alt karın agrımda oluyordu agrı ,bı de havuza da gırıyordum ılk haftalar doktorum enfeksyon dedı kesın,ama 2 kere ıdrar testı verdım,ıkısınde de 1-2 lokosıt,ve erıtrosıt goruldu.Doktorum normal dedı ve ılac vermedı.Yalnız magnezıum yazdı bana suya katıp ıcıyorum kasılmalara ıyı gelıyor,erken dogumun karsısını alıyor.Doktoruna sor ıstersen,ıdrarında enfeksyon yoksa magnezıum yazsın sana da
Yok canim☺ ☺☺tavsiyelerini dikkate alacam canim tesekkurlerinsallah küfr etmemıs adam bana aksam aksamınsallah yararını gorursun sen de bı de sabahları tahın pekmez de ye
Bir kiz daha geliyorrrr doktorum gelisiminin iyi oldugunu soyledi 4lu test verdim haftaya sonuclanacak 15 cm 220 gr olmus minigimmm
Canim cok gecmis olsun anneneCok şükür cnm.... annecigine cok cok geçmiş olsun...
Mubaregin ellerinden op bizim icin dua iste ondan olur mu?
Ee fistigimiz da iyimis annesi maasallah...
Kendine dikkat et cnm olur mu?
Anneyi merak edersin gidip gelirsin soguklarda aman ha ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?