2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlaar esimle hamile oldugumu ogrendigimizde ilk kurdugumuz cumle nereye gidelim oldu ikimizde deli oldugumuz icin 2 bebeyle dogumdan sonra gezemeyiz dpgmadan gezelim bari die dusunup 8 gunluk bir benelux tatili satin aldik ve ben gun ysklastikca korkmaya basladim acaba o kadar uzun sure gezmenin bebege bir zarari olur mu ki bu arada 17 haftalik olaacagim tatilde

Evet doktor ilk gebelerin 20. Haftadan önce hisettiği şey bağırsak hareketidir diyor zaten amaa çok merak ediyorum o duyguyu
18.haftadan itibaren hissedilmeye başlayabilirmiş canım. Burada da paylaşmıştım. Doktoruma da sordum hissediyor olabilir miyim diye evet seyirme gibi hissedebilirsin demişti :)

Kızlar ben sağlık ocağına gidiyorum beni çağırmadılar aşı için gidip bi sorayım :))))) bu arada kıllanma sorunu ya da azalma yaşayan var mı?

Ben Aydın a taşındığımdan beri ağdacı bulmadım hamile olduğumdan epilasyona da gidemiyorum sürekli jilet yaptım 5 aydır ama hamileliğimden berİ neredeyse çıkmıyor tüylerim o kadar azaldı ve seyrekki inşallah böyke kalır.

Hiç bir şey olmaz korkma canım. Kanaman yoksa hamileliğin normal ilerliyorsa korkacağın bir şey yok. Bol bol gez eğlen fotoğraf çek bize de göster :)))

Ay

Benzer plan bizde de var. Ancak gecen sonbahar 7 gunluk Ispanya turu yapmistik 10 arkadas. Biri 5 aylik hamileydi hic bir sorun yasamadi. Deli gibi gezdi buzbara gidip dondu. Diskoda pistten indiremedik. Sadece biraz fazla mola verdi pastanelere saldirdi. Gecede erken yatti. Canavar gibi bir oglusu var simdi. Hic korkma yap tatilini tadini cikar sadece cok yorma kendi

kızlar pat diye konuya dalcam ama nesquıkli süt neye ii geliomuş ilk kez böyle bişey duydum da... merak ettim

Ben de sınıf öğretmeniyim benim de var sınıfımda Efem. Çok akıllı çok farklı düşünen duygusal bi çocuk öyle çok yaramaz da değil

Bizim de il merkezi tatil olduğu halde ilçede 3 köy okulunu tatil yapmamışlar. Sabah binbir zorlukla merkezden köye gittik. Elektrikler olmadığından okul buz gibiydi öğrenci de yoktu. Okulu tatil ettiler şimdi. Neye yarar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…