- 5 Ocak 2015
- 562
- 316
- 48
- 39
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.621
Yanlis alinti oldu galiba acemilik☺Canim cok gecmis olsun annene
Ayy gözün aydın canım oğluna kız kardeş geliyor demek. Sağlıkla gelsin prensesBir kiz daha geliyorrrr doktorum gelisiminin iyi oldugunu soyledi 4lu test verdim haftaya sonuclanacak 15 cm 220 gr olmus minigimmm
Canim ilk gebeliginse ben 20.haftada hissetmistimGünaydın kızlar, ben hala bebeği hissetmiyorum direkt tekmeyi yiyeceğim herhalde :))))
Hayırlı olsunnn sag salim kucagina al ins:) bende bugun ogrenirim ins cinsiyetimiziiiBir kiz daha geliyorrrr doktorum gelisiminin iyi oldugunu soyledi 4lu test verdim haftaya sonuclanacak 15 cm 220 gr olmus minigimmm
18.haftadan itibaren hissedilmeye başlayabilirmiş canım. Burada da paylaşmıştım. Doktoruma da sordum hissediyor olabilir miyim diye evet seyirme gibi hissedebilirsin demişti :)Evet doktor ilk gebelerin 20. Haftadan önce hisettiği şey bağırsak hareketidir diyor zaten amaa çok merak ediyorum o duyguyu
Biz de kar bekliyorduk gece kalktım kalktım baktım camdan ama ancaa yağmur var başka bişi yokbiz de iyiyizz bizim hergünümüz erken başlıyor7 gibi kalkıyoruz. şu anda dışarda hava -5 derece. burnumu çıkaramıyorum
Hehey bunu paylaşmıştım bende burada canım ağlıyordum her izlediğimde :)
Hehey bunu paylaşmıştım bende burada canım ağlıyordum her izlediğimde :)
Kizlaar esimle hamile oldugumu ogrendigimizde ilk kurdugumuz cumle nereye gidelim olduikimizde deli oldugumuz icin 2 bebeyle dogumdan sonra gezemeyiz dpgmadan gezelim bari die dusunup 8 gunluk bir benelux tatili satin aldik ve ben gun ysklastikca korkmaya basladim acaba o kadar uzun sure gezmenin bebege bir zarari olur mu ki bu arada 17 haftalik olaacagim tatilde
Kizlaar esimle hamile oldugumu ogrendigimizde ilk kurdugumuz cumle nereye gidelim olduikimizde deli oldugumuz icin 2 bebeyle dogumdan sonra gezemeyiz dpgmadan gezelim bari die dusunup 8 gunluk bir benelux tatili satin aldik ve ben gun ysklastikca korkmaya basladim acaba o kadar uzun sure gezmenin bebege bir zarari olur mu ki bu arada 17 haftalik olaacagim tatilde
Ben de sınıf öğretmeniyim benim de var sınıfımda Efem. Çok akıllı çok farklı düşünen duygusal bi çocuk öyle çok yaramaz da değilbende efelerın afacan olduguna asırı sahıtım :) anasınıfı ogrt yım ve efe adındakı tum ogrencılerım hareketlı ve akıllı olduklarını gordum ama buna ragmen bızımde oglumuz ıcın degerlendırdıgımız ısımlerdensonucta bu devıre uyanık cocuklar lazım
kızlar pat diye konuya dalcam ama nesquıkli süt neye ii geliomuş ilk kez böyle bişey duydum da... merak ettim
Ben de sınıf öğretmeniyim benim de var sınıfımda Efem. Çok akıllı çok farklı düşünen duygusal bi çocuk öyle çok yaramaz da değil
Efe :) Çok sevdiğim için çocuğu bi sahiplenme oluyo :)Merhaba Efem mi Efe mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?