- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.241
malesef evden vaktim olmuyor canımyaa birde burda mutfak vs yok. havalarda soğuyunca sıcak birşeyler istiyor canım. arada bi sandviç yapabiliyorum ancaEvden biseyler getiremiyo musun?
Yada marketten salata malzemeleri al salata falan ye bol peynirle :)
Disarda yenmez her zaman ya..
ellerine sağlık canımCanim aslinda sensin bu güzel fikrin sahibi, sana devredebilirim müsait olursan?
Listeyi artik burda güncelliyorum => http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri-listesi.762053/
malesef evden vaktim olmuyor canımyaa birde burda mutfak vs yok. havalarda soğuyunca sıcak birşeyler istiyor canım. arada bi sandviç yapabiliyorum anca
Bendede ayni sikinti var yemekhaneye inemiyorum cok kokuyor dun zorla ispanak yiyim dedim yerken midem altust oldu kendimi cok zorladim sanirim ilk zamanlarda tost yiyordum artik ondanda canim istemiyor baskada bisey aklima gelmiyorkızlarya öğle arası gelince ne yiyeceğimi şaşırıyorum hep sürekli dışarda yemekte bunaltıyor ne yapacağım bilmem
evet canım mart annelerindeydim şimdi buraya transfer oldum hayırdır ne oldu canım geçmiş olsuncanım tekrar gebemisin hayırlı olsun..mart annelerinden ben..bende haziran annesi olacaktım ama yine olmadı benim..hayırlısıyla sen kucağına alırsın inşallah...
Merhabalar :) benim de 08.06.2015Haziran 2015 ANNELERİ
[TABLE="class: grid, width: 524, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Annemiz[/TD]
[TD]Doğum Tarihi[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Kaçıncı[/TD]
[TD]Cinsiyet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Tatlikedi[/TD]
[TD]01.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Erkek hissediyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Serpil94[/TD]
[TD]04.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Denizyildizi2014[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Yesim_mm[/TD]
[TD]19.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Grbtksu34[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Ladybanu[/TD]
[TD]02.06.2015[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]Kiz hissediyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Herkese selam..hiçbir hamilelik belirtim yok derken bugün çok fenayim. Sürünerek okula gidiyorum neyseki 2 saat dersim ayakta duramıyorum hemen başım dönüyor
Dün çok kötüydüm sabah şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısıyla Kalktım.Gün boyu hiç geçmedi migrenim tuttu.İlaç kullanma taraftarı değilim berbat bir Gündü ama bugün iyiyim çok şükür.İnşallah bebeğimde iyidir.Sabırsızlıkla hareketlerini hissedeceğim günleri bekliyorum çok güzel bir duygu o.
Dun sabah bende asiri kusma sikayetiyle dr gittim.ilk gebeligimdede bulantim ve sabah kusmam vardi ama bu cok daha fazlasiydi.korktum aciikcasi ama cok sukur pek birseyim yok kan degerlerimde beyaz kure dedikleri deger yuksek cikti sanirim kanda enfeksiyon var hatta cumartesi bu degere tekrar bakilacak.cok bol sivi tuketmemi soyledi.dun aksamdan beri hic kusmadim ama midede bulanti, tiksinme ve hassaslik sabit.bide buarada kesemizide gordum.ama kalp atisini duymak icin haftaya cumartesi gidicem.kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin hanimlar...
canım onlar pek tavsiye edilmiyor önceden içerdim ama bebişim varken içemem heralde. bugün eşim müsaitti eve götürdü evde yedim çok şükür.O zaman hazir çorbalardan var bardakta yapilip tek seferde içilen, bulabilirsen oyle seyler al dicem ama her zamanda karin tutmaz o.. Disardan saglikli beslenmeye caliscaksin en kötüsü :)
son derece normal bence her wood dün midem bulanıyordu bu sabahta göğüs ağrım oldu ve inanılmaz bir halsizlik. hatta her gören ne oldu sana bembeyazsın diyormerhaba anneler işten fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama bu aralar çok yogunum fazla ilgilenemiyorum size demek istediğim bir şey var daha bebişin kalp atışlarını duymadım ilk hamileliğim çok problemli olduğu için doktorla kanka olmuştuk resmen ama bu öyle değil bir kere gittim keseyi gördüm doktor 2 hafta sonra gel dedi haftaya çarşambaya randevum var ama sanki hamile değilmişim gibi o kadar rahatım ki ne bulantım ne göğüs ağrım hiç bir şeyim yok tabiki bu çok iyi bir şey ama daha alışamadım benimsiyemedim diye kendime kızıyorum o kadar duygusallaştım ki herşeye bakıp ağlıyorum durup dururken içim daralıyor bebeğimi seviyorum tabikide ama bilmiyorum neden alışamadım bu hamileliğe istedik rabbimde hediyemizi gönderdi ama ağlamaktan kendime hakim olamıyorum ne yapacağım ben yaa((
Allah kolaylık versin bizde denizcimBendede ayni sikinti var yemekhaneye inemiyorum cok kokuyor dun zorla ispanak yiyim dedim yerken midem altust oldu kendimi cok zorladim sanirim ilk zamanlarda tost yiyordum artik ondanda canim istemiyor baskada bisey aklima gelmiyor
şimdi tek istediğim evde uzanmakçalışan anneler önünüzde saygıyla eğiliyorumben evde kendimi oradan oraya atıyorum midem uykum..siz birde çlışıyorsunuz..maşallah size
allah kolaylık versin canıımHerkese selam..hiçbir hamilelik belirtim yok derken bugün çok fenayim. Sürünerek okula gidiyorum neyseki 2 saat dersim ayakta duramıyorum hemen başım dönüyor
mervecim inşallah geçer bir an önce bugün yemek sonrası baş ağrısı başladı bendedeDün çok kötüydüm sabah şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısıyla Kalktım.Gün boyu hiç geçmedi migrenim tuttu.İlaç kullanma taraftarı değilim berbat bir Gündü ama bugün iyiyim çok şükür.İnşallah bebeğimde iyidir.Sabırsızlıkla hareketlerini hissedeceğim günleri bekliyorum çok güzel bir duygu o.
inşallah sende atlatır sağlıklı sıhatli alırsın kuzunu kucagına bol bol dinlen ... benim 8 haftaya kadar devam ettti en son 8 haftada parça düşürdüm bebek düşüyo die gittik doktora çok sukur hersey yolundaydı hatta kanama alanı bile yoktu rahimdeCnm umarim ben de atlatirim senin gibi.yatinca sorun yok ama tuvalete gidince bi kac damla kan dusuyo klozete ya da pecete kahverengi leke geliyo.o kadar tedirginim ki.Allah im hayirliysa nasip etsin bu bebegi bana insallh.senin kacinci aya kadar surdu kanaman cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?