- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.281
Çok saol canım. Evet çocuklarla ugrasmak çok zor enerji istiyor bende de o yokAllah kolaylik versin cnm ben oturarak calistigim halde gozum karario basim donuo kotu oluom ogretmensin sanirim burda bi kac tane daha ogretmen var sanirim :)
bugün bitecek mi acaba??
eve gidip atsam kendimi yatağa !!
bu bulantı mahvetti
paşacımda babaannesinde hemen saat 17,00 olsun çıkıp eve gidip yatıyım istiyorummm
Merhabalar,
Ben ankaradyım :)
canım hiç öyle düşünme yakın bir arkadaşımın da aynı oldu 7 haftalıktı zannediyordu doktora gittiğinde 5 haftalık çıktı onada geç döllenme demişti doktor hatta doğumuda sata göre 41. haftada oldu. benim oğlumda erken döllenme idi sata göre 2-3 hafta ilerden gidiyordu 37. haftada geldi.Kızlar dr dan geldim şuan kafam karıştı, kese 1.5 cm civarında olmuş, bebek görünmez daha çok yeni gebeliğin dedi. Sanırım geç döllenme olmuş dedi sat a göre hesaplama dedi, sat uymaz dedi. 5+3 haftalık hamilesin dedi, benimki çok mu nazlı göstermedi kendinidr herşey normal gidyor 10gün sonra gel dedi. Herseyin kötüsünü düşünen ben yine sıkıntıya düştüm
Kızlar dr dan geldim şuan kafam karıştı, kese 1.5 cm civarında olmuş, bebek görünmez daha çok yeni gebeliğin dedi. Sanırım geç döllenme olmuş dedi sat a göre hesaplama dedi, sat uymaz dedi. 5+3 haftalık hamilesin dedi, benimki çok mu nazlı göstermedi kendinidr herşey normal gidyor 10gün sonra gel dedi. Herseyin kötüsünü düşünen ben yine sıkıntıya düştüm
Kızlar dr dan geldim şuan kafam karıştı, kese 1.5 cm civarında olmuş, bebek görünmez daha çok yeni gebeliğin dedi. Sanırım geç döllenme olmuş dedi sat a göre hesaplama dedi, sat uymaz dedi. 5+3 haftalık hamilesin dedi, benimki çok mu nazlı göstermedi kendinidr herşey normal gidyor 10gün sonra gel dedi. Herseyin kötüsünü düşünen ben yine sıkıntıya düştüm
iyi akşamlar coznur cum çokkk haklısın:)hepinize iyi akşamlar annişler
kendinize, bebişlerinize iyi bakın
moralinizi yüksek tutun
kısmetse önümüzde uzun güzel bir dönem var:)
ilk bebişlerini bekleyenlere söylüyorum hamileliğinizin her anını hatta saniyesini tadını çıkartarak yaşayıınnn!!
çünkü bu minnaklar dışarıda karnınızdaki kadar söz dinemiyorlarrr
Sağol cnm dr da hersey normal dedi inş dediğin gibi olur bakalımcanım hiç öyle düşünme yakın bir arkadaşımın da aynı oldu 7 haftalıktı zannediyordu doktora gittiğinde 5 haftalık çıktı onada geç döllenme demişti doktor hatta doğumuda sata göre 41. haftada oldu. benim oğlumda erken döllenme idi sata göre 2-3 hafta ilerden gidiyordu 37. haftada geldi.
canı
Haklısın tatlım
Canım benim ne gerek var şimdi moral bozukluğu + evham karışımı ile kendini ve bebişi üzmeye?
üstelik doktorun herşey normal gidiyor 10 gün sonra gel demişken
"herşeyin kötüsünü düşünen ben" tamlaması yerine kendine seni rahatlatacak bişeyler bulsan iyi olur
inş cnm üstten gördü köseyi önce gittiğimde 8 mm di şimdi 15 mm olmuş hayırlısı bakalımAltan mi bakti ? Yoksa karindanmi ?
Bu cok dogal bi durum.
Gec döllenme cokk goruluyor.
Keseni gördü sonucta.
Tuhaf bi durum olsaydi doktor seni uyarirsi.
Sakin olup birdahaki kontrolu beklemelisin.
Insallah birdahkine goruceksn.
üzme kendini bende hiç gözükmedi şurda ufak bişey var filan diyorlar. Geç döllenme sanırım bizimki. biz bir kaç hafta geriden geliyoruz galiba. Kan tahlilinde betan düzenli artıyorsa bir sorun yoktur canım bence. Cuma kesem görünmedi betam binbeşyüzdü beş gün sonra tekrar kesem görünmedi ama betam beşbinbeşyüz çıktı. Doktor beklemekten başka çaremiz yok dedi. Haftaya bir daha gideceğim. Sende bekle inş o zaman daha büyümüş bir bebek göreceksinKızlar dr dan geldim şuan kafam karıştı, kese 1.5 cm civarında olmuş, bebek görünmez daha çok yeni gebeliğin dedi. Sanırım geç döllenme olmuş dedi sat a göre hesaplama dedi, sat uymaz dedi. 5+3 haftalık hamilesin dedi, benimki çok mu nazlı göstermedi kendinidr herşey normal gidyor 10gün sonra gel dedi. Herseyin kötüsünü düşünen ben yine sıkıntıya düştüm
hoşgeldin aramızaMerhabalar, ben de bir haziran annesiymişim.. şükürler olsun...
Aranıza yeni katıldım, formu kullanmayı dahi bilmiyorum, işimden fırsat buldukça olayı çözüp sizlerle daha rahat iletişim kurucam.. Bebeğim 6. haftasında, aslında 8 olmalıymış geç döllenmiş.. iyi bi doktora gidiyorum, sordum bişey olur mu diye "canı öyle istemiş öyle olmuş ne olabilir ki? " dedi...İstanbuldayım bu arada.
hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?