2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

benim de erken olabilir ama çok hafif bulantım oluyor sabahları ve akşamları. ama öğürecek yada bişey yiyemicek derecede değil. ama midede bi değişiklik var. bugün 4+6 nasipse akşam doktora gideceğim bakalım hayırlısı inşallah keseyi görürüz ağrı da arada oluyor çok ayakta kaldığımda yada çok oturduğumda canım. bu belirtilerin ara ara yok olması normal bence stres yapma

Kizlar aklima ne geldi. Bi liste yapalim tahmini dogum tarihlerimize gore siraya koyalim hem kac kisiyiz onu bilmis oluruz hem de aramiza yeni katilanlari farketmis oluruz.
Eger sizin icinde mantikliysa ilk ben yazayim cevapla yaparak sirayla eklemeye devam ederek zincir olusturalim en sonda listeyi duzenleriz. Zamanlada cinsiyetleri ve dogum yaptikca yanina durumumuzu ekleriz

Denizyildizi2014 - 06.06.2015

Isim - Tarih -Cinsiyet -Son durum

Serpil94 - 04-06-2015

Iyi fikir deniz yildizi ama bunu tablo gibi düzenli yapmamiz lazim ben sana kodu bulayim tablo için :)

Merhaba hanimlar suan buraya gozlerim dolmus bir sekilde yaziorum.bir haftadir girmiodum moralim cok bozuktu baskasina derken oluo ama basa gelince farkli oluo ama bir ara umudumu kaybeder gibi oldum ama suan morakim ust sinirda tavan yapti InsaAllah boyle gider geçen hafta cuma günü ultrasyon oldum normalde burda ilk 3 ay ustten bakilmaz ama bn safra kesisi kontrolu oluodum burdan 5 haftalik usten gozuken keseleri okuyunca umutlandim ki gozukmedi sonra buldugum turk kadin dr sine sordum 5 haftalik ustten kese gozujurmu dedim kesenin ewet dedi neyse aldi beni bir telas yine mi hayal kirikligi dedim neyse ozel dr oldugu icin hemen alttan baktirdimki hic bir sey yok be iki gozuk cesme agliorum dr de dio sakin ol kanda bakalim ne cikicak ama hafta sonu dio anca pazartesi tabi tam cikarkende desiki uzulmeni istemem ama hamilelik mucize olur dedi cunku iki sene once yumurtaligimin tekini tumor yuzunden aldirdim ve suan kalan tekinde de 3 cm lik kist var heraeye hazirlikli ol dedi tabi ben o gun hayalet gibi sokaklarda geziyorum az daha araba carpiodu o derce yani aglamk kirilmak sonra aksam dedimki ya ben ne yapiorum ewe geldim test yaptim yine kop koyu cikti kendime kizdim bebegim benimle kendimi ve bebgimi uzmucem gec dollenmesir desim ve iki cocugumun ilk ultrasyon kağıtlarina baktim oglumu 6 haftalik kizimida 6 bucuk haftalik gormusum bir kez daha sinir oldum kendime neyse o haftasonunu kafami dagitacak seyler yapyim pazartesi geldi catti dr aradi hamilesiniz dedi saskinliktan ne yapicagimi sasirdim ama degerim 315 demekki gec dollenme dedim yada acaba degerlerim dusuyomu dedim ama kanda yok neyse 30 dk ya gecti gecmesi ogkumun kresinden aradilar oglum spor dersinde kaza gecirmis anbulansi cagirdik gelin desi ne oldugunu anlamadan kostum gittim.kolu kirilms haataneye gittikki hadi sargilanip geri donucez derkrn acil ameliyata alindi bilek be dirsek arasindaki iki kemik oldugu gibi kirilmis tel takilip liflerin zarar gorup gormesigine bakicakmis neyse apar topar ameliyata girdiki o gun bnim.kontrolum vardi neuse erteledik sali gunu oglumu babanesine biraktim gittim esimle kontorlume ama yine umutlanmadim dedim keseyi gorsem yetercunku ozel dr hamileligin mucize olur dedi ya neyse bize sira geldi iceri girdik dr bakar bakmaz kesede bebkte gozuktu sok oldum ama daha kucuk dedi bebis hemde 10 mm olmus kesimizde allahima binlerce kez sukur ettim hem oglumun basina cok kotu birsey gelmediğinden hemde mucizemi bana verdigi icin ve anladimki gelecek icin hayal kurmak bosuna saniyeler sonra basimiza ne gelir bilmezken neyse kizlar kusura bakmayin uzun tuttum ama moralinizi bozmayin belki benim durumumda olanlar vardir die yazdim 3 gun once hic gozukmeyen kese ve 3 gun sonrasi hem kese hemde bebek birde dr 6 haftalik dedi rabbim InsaAllah bana ve butun hamilelere mucizelerininkicagina almayi nasip eyler

Gunaydin kizlarr
Canim hemen evhamlanma yaa anormal bisey oldugunu zannetmiyorum gecen yine bi arkadasa da aynisi olmstu normal demislerdi sanirim

korkma canım kanama olmadığı sürece herşey normal kasık ağrın bile olabilir olmayabilirde rahim büyüyor kolay değil bulantında geçmiş ne güzel sağlıkla alırsın bebeğini inşallah kaç haftalık

Cok sükür mecik güzel sonuçlanmis sonu, öyle korktumki uzun yazini görünce...
insallah Rabbim tamamina erdirir..
Oglunada cok büyük geçmis olsun

Bugün 7+4 inş. olmaz bişey çarşamba günü gideceğim kısmet olursa doktora , ilk gebeliğim düşükle sonlandığı için bunda da düşük riski vardı 9 gün boyunca sürekli kahverengi leke geldi çok şükür sonra geçti şimdilik bişey yok ama yinede yatıp dinleniyrum progestana devam ediyorumm.

Cok sükür mecik güzel sonuçlanmis sonu, öyle korktumki uzun yazini görünce...
insallah Rabbim tamamina erdirir..
Oglunada cok büyük geçmis olsun

Cok tesekkur ederim cnm.amin InsaAllah cumlemizinkinide ama nrrdeyse 4. Kezmi kayip yasicam felan derken oglumdan oluodum rabbim kimseyi ewladiyla terbiye etmesin

Isim - Tarih -Cinsiyet -Son durum

Serpil94 - 04-06-2015

tatlikedi - 01.06.2015 - Erkek hissediyor - Bulantisi bol (güncelleriz sonra tabloyu cinsiyeti ögrenince olmaz mi)
yesim_mm / 19.08.2014
Konuyu acan arkadas ilk sayfaya yapabilirse tabloyu her zamn rahatlikla ulasabiliriz

Haziran 2015 ANNELERİ

[TABLE="class: grid, width: 524, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Annemiz[/TD]
[TD]Doğum Tarihi[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Kaçıncı[/TD]
[TD]Cinsiyet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Tatlikedi[/TD]
[TD]01.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Erkek hissediyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Serpil94[/TD]
[TD]04.06.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Denizyildizi2014[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Yesim_mm[/TD]
[TD]19.06.2015[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar sanırım 3 aylık olana kadar ve belki sonrasında da hep endişe ile geçecek insanın kaybı olunca tabi bu korku daha da çoğalıyor.Rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın bi kere içine insanın o korku girdi mi çıkmıyor ve o korkuyla yaşadığım için sürekli kendimi dinliyorum mesela bugün hiç ağrım akıntım yok bu durum beni tedirgin ediyo üstüne bi de afedersiniz kabız olmuşum sabah çok zorlandım moralim bozuldu hamile kalmaya uğraş sonrasında da bebeğe birşey oldu mu, olur mu diye düşünceler insanı çok üzüyor.Tabiki taktir Allah'ın biz ne desek ne yapsak boş Allahım herşeyin hayırlısı nasip etsin hepimize yarın kontrolüm var kalp için gidicez dr kontrolleri de ayrı bir stres Allah yar ve yardımcımız olsun.Amin.

Konuyu devralan arkadas gelmiyor mu artik hiç göremiyorum ben?

Benim yaptigim tabloyu Cevapla yapip kopyalayarak kendi bilgilerinizi düzeltebilir veya isminizi ekleyebilirsiniz..

Ama ilk sayfaya eklemek için SirriEyvan 'a ihtiyacimiz var :)

02.06.2014 - 33 yaşında 2.hamileliği- kız hissediyor bulantı var

merhaba kızlarrr işlerimi bitirip öyle geleyim dedim ama nasıl zorlandım anlatamam pc karşısında uyuyordum resmen.
çok şükür bugünde benimle miniğim sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum.

Haziran 2015 ANNELERİ

[TABLE="class: grid, width: 524, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Annemiz[/TD]
[TD]Doğum Tarihi[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Kaçıncı[/TD]
[TD]Cinsiyet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Tatlikedi[/TD]
[TD]01.06.2015[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Erkek hissediyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Serpil94[/TD]
[TD]04.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Denizyildizi2014[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Yesim_mm[/TD]
[TD]19.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Grbtksu34[/TD]
[TD]06.06.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Ladybanu[/TD]
[TD]02.06.2015[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]Kiz hissediyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…