2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
maşallah bisürü şey almışsın canım bende ara ara alıyorum bugün topladım hepsini bi araya 2 kutu kıyafet ve malzeme olmuşya butikbebedeki uyku setine bende baktım çook beğendim ama anlamadım kaç parça olduğu içinde neler olduğu yazmıyordu sen biliyor musun canım bu yatak yan korumaları falan var mı acaba

geçmiş olsun canım bende aynıyım ama işteyim. kıyafet hiç almadım daha sağolsun teyzeleri almaya başlamış bizdede. ara tatilde istanbula annemlere gittiğimde alırım diye düşündüm.

Ateş olceri arastirdin mi canim. Bir marka var Alman mali, iyi diyorlar. 140-150 arası. Sen hangisini aldin

Braun aldım canım 200 lira bir şrydi baya araştırdık buna içimiz sindi modelini bilmiyorum fotosunu atarım. Temassız.

Sorma canım çok masraflı miniklerimiz :) İki ev ve düğün için çektiğimiz kredi var. Ufaktan baslayayim dedim ben. Hepsi bir anda zorlar diye düşünüyorum.

Ay o krediler biz de ev aldık her ay 3bin lira sadece krediye gidiyor daha kredi kartı var bunun bir de benim iki yavru kedim var bebekten farkları yok masraflsrı kontrolleri. O yüzden ben yavaş yavaş almaya başladım. Düğünden biraz altın kaldı zaten takmıyorum bozdurucam sanırım. Evde altın dursun da istemiyorum hem.

Evet canim cevremdekiler allah korusun her ihtimale karsi mumkun oldugunca gec al diyorlar ama insan kendine mani olamiyor cok hevesliyiz cok tatli minik minik kiyafetler ya :)

Evet canım yavaş yavaş alıyorum ve bekliyorum ama dediğim gibi almam lazım borcumuz çok daha doğum parası falan var :)

Ay hadi inşallah ben de evlilik sebebiyle bankayı bıraktım bebek kreşe gidene kadar da çalışmıycam ama çok zorlanıcaz tabi.

Valla isterse insanlar gülsün boynuna as suluk gibi, masa başı çalışıyorsan masana sürahi koy ama o suyu mutlaka iç. İdrar yolun hasta olursa daha tehlikeli. Ki bebeğin susuz kalmas çok daha tehlikeli allah korusun yavrunu.

Canim ayni durum bende de var ama hamiligimi ilk ogrendigimde adet tarihime gore degil bebegin olculerine gore kaydettiler 6 haftalikti ilk gittigimde 8 haftalik olmasi gerekirken adet tarihimi 2 hafta ileri almıştı dr

Canim aman sakin ihmal etme ben de senin gibi hic su icmiyodum ve idrar yolu enfeksiyonu oldum belki su icebilseydim atardim hemen ama icmeyince ilerledi ilac kullanmak zorunda kaldim

Canim senin baya erken baslamis testlerin. Seker yuklemesi cok ilerki haftalarda diye biliyorum. Birde detayli ultrasona ben 20.haftada gircem yinede erken gibime geliyor ama doktorum oyle yonlendirdi. Ins testlerin guzel cikar senin ve hepimizin...
Cnm bende gizli şeker vardı birde pko luyum o yüzden erken yapıldı tstler

Çok teşekkür ederim tatlım

ben istiyordum bade yii nasılda sinmişti içimee.. şimdide elif geçiyor gönlümden..bakalımm :)

ben daha hiçbirşey almadım ya siz anlatınca heveslendimm

kızlar ateşölçerden bahsetmişsiniz bende istiyorum termoscanlardan ama klasik cubuk ateşölçer 1 yaşın altında daha dogru sonuc verirmiş..neyse bi tanedeondan alırız:)

ay nolur o yarısı naylon sadece abartılmak için yapılmış erkekse parlak papyonlu kızsa saçma fırfırlı takımlardan almayın. çok çirkin şeyler bence onlar. onun yerine çok daha güzel elbiseler takımlar alabilirsiniz. lütfennn

yok cnım sade ve şık bısey alıcam cok şaşa ıstemıyorum kuzucum cok dıkkt cekmesın nazar deger

hadı ıkımızde elıf eylul koyalım canım uyumlu anlamlı bıseyler arastrır bulursun ınsallah

bi ara eylülde istiyorum..eylülde dogsa olurdu aslında:)ablamın bebeğinin ismine dokuz ay kara veremedik..dogdu 1 hafta bebiş deyip durduk cocuga.. bu kararsızlıkla benimde öyle olcak...sağlıklı olsunlardaa şştt pşştt deriz napalım

ay aman hayrlısı olsun yaa her an hersey degısebılır :d

bebek için çok tehlikeli olduğunu biliyorum. insan vücudunun 3/4 su ve o bebiş su içinde büyüyor. sen su vermezsen neyle beslenip neyin içinde korunacak. alıştır kendini su içmeye en azından 1 litre su koy yanına göz önünde oldukça mevcur içiyorsun.

birde dr. da sıra beklerken suyun kalmamış içerde erken doğuma sebep olacaksın diye kızmıştı birine

ben oldum olası su içmeyi sevmem. içtim mi 15 dakika içinde tuvalete giderim. çok böbrek sıkıntısı çektim kronik enfeksiyonum var. ama doktor ne zaman aman banane ya. ilerde böbrekleri iflas edecek diyalize bağlanacak olan sensin çok beklersin böbrek naklini diyince öyle bir dank etti ki aklıma anlatamam. araştırdım kendime yaptığım kötülüğün alkol uyuştucu almaktan beter olduğunu öğrendim. lütfen alıştır kendini suya

Son düzenleme:
Benim anlamadigim arapcadan tiksinmek ne ya ...istemiyorsan ogrenme... ben arapcayida ingilizceyide catir catir bilmek isterim ve diger tum dilleri. Hele osmanlica binlerce eser kutuphanede hangi gencimiz okuyabiliyor. Siz hic 100 yil onceki eserlerini okuyamayan bir japon gordunuz
mu. Peki ya biz. Eserlerimizden bi haberiz.
Arapça isme gelince kimse arap ismini araplara ozentiden koymuyor .peygamberlere peygamber cocuklarina sahabeye olan saygisindan Sevgisinden koyar. Sen istemiyrsan koyma. Koyani yargilamak sizin ne haddinize...ikinci oglumun adini ahmed akif koyacagm. Ikiside arapca. Ve yavrum insallah ikisinin anlaminida tasir ve yasar. RIseboz sana katiliyorum.
olen kim olursa olsun karsiyim. Cani rabbim verir ve o alır. Lutfen artik yobazliktan bi kurtulun.

Canim limon siksan kucuk meyve dilimleri koysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…