- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.441
Canim ben de senin gibi saga veya sola yatamiyorum rahat edemiyorum bir turlu sirt ustu yatıyorum ve ayni sey bende de oluyo bence bebek oKızlar ya nasıl yatıyorsunuz?
Sol tarafa yatmanın hamilelikte daha iyi olduğunu biliyorum ama pek sağıma-soluma yatamıyorum, kendimi sırt üstü yatarken buluyorum, ve sırt üstü yatarken bazen karın kısmımda sanki gerilme gibi bişey hissediyorum hareket gibi ne bileyim anlatamadım suan
bebekten mi kaynaklı yani bebeğimi hissediyorum yoksa sırt üstü yatmak mı rahatsız ediyor anlamadım?
Canım günaydın reflüden kaynaklı olabilir ben uyanıkkende çok alçak yastıkla uzanırsam oluyor bebişler büyüdükçe midemize baskı yapıyorlarmış bu da hamilelik reflüsüne yol açıyormuş doktorum yastığımın yüksek olmasını tavsiye etmişti belki bundandır telaşlanma
canım bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum reflüdür bende hamilelikten öncede reflü vardı hamilelikte daha da artıyor yatağın baş kısmını yükseltirsen daha iyi oluyor ben bu sayede son 3-4 aydır çok rahatım Allah'a şükür yüksek yastıktan daha iyi geldi bana...yinede için rahat etmiyorsa doktoruna danış geçmiş olsun...
günaydın kızlar... tetanoz aşısı kaçıncı haftada oluyor ocak ayında arayacağız demişti sağlık ocağı ama daha haber yok.
ay olabilir belki o zaman canım bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun o sağlıklı olsun da zaten haziran ayında ne zaman olursa olsun bize hediye olacakcanım 2 hafta önce ya da 1 hafta sonra olabilir dedi doktorum yani belki seninki de yıldönümünüze gelir belli mi olur :)
Hic belli olmaz canim normal dogummu dusunuyosun. Sezeryanda 2 hafta once aliyorlar genelde. Gerci normal dogumdada 38.haftada felan dogan oluyor 40.hftayi beklemeden :)))ayy ne güzel bende evlilik yıldönümümüzde doğar belki demiştim ama denk getirememişimyıldönümümüz 13 haziran benim doğum Allah nasip ederse haziran sonu hamile olduğumu öğrendiğim gün annemin doğum günüydü bende anneme sana doğum günü hediyesi torun geliyor demiştimm
Kızlar ya nasıl yatıyorsunuz?
Sol tarafa yatmanın hamilelikte daha iyi olduğunu biliyorum ama pek sağıma-soluma yatamıyorum, kendimi sırt üstü yatarken buluyorum, ve sırt üstü yatarken bazen karın kısmımda sanki gerilme gibi bişey hissediyorum hareket gibi ne bileyim anlatamadım suan
bebekten mi kaynaklı yani bebeğimi hissediyorum yoksa sırt üstü yatmak mı rahatsız ediyor anlamadım?
Hic belli olmaz canim normal dogummu dusunuyosun. Sezeryanda 2 hafta once aliyorlar genelde. Gerci normal dogumdada 38.haftada felan dogan oluyor 40.hftayi beklemeden :)))
Cnm ins hayirlisi ile dunyaya getiririz ama 25mayis cok erken degilmi senin muhtemelen dogum tarihine gore 2 hafta once oluyor nerdeyse. Sezeryanmi dusunuyorsun ?Kızlar ben Mayıs 25 de doktor gün verdi Allah'tan bir sorun olmazsa gelecek dünyaya dedi sabırsızlıkla bekliyorum kuzumu oğluşumu inşallah allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasiplere hepimize arkadaşlar:)
Insallah hayirlisi ile dunyaya gelir canim :) bakalim bizim velet gec dogupta bize supriz yapacakmi evlilik yildonumumuzde :)))Bende Sezaryan olacam nasipse normalde haziran ilkhhaftası gibi tahminiddoğum tarihim eğer 38 haftalıkken alinirsam ttanışma yildonumumuze denk geliyor 24 mayis :)
Insallah hayirlisi ile dunyaya gelir canim :) bakalim bizim velet gec dogupta bize supriz yapacakmi evlilik yildonumumuzde :)))
Kizlar bu gece ayni şekilde bende de oldu kasılma değilde midemim kaburgalar im da ağrı veya ciğerlerimde gece kotu oldum gecdi kotu oldum bu gece o zaman da sırt üstü uyuyor dum yastığimla basım danbgitmisti
Canım ben de alismisim hep sagima ya da karnimin üstüne yatıyorum yüz üstüsola yatmaya nasıl aliscam bilmiyorum.sirt üstü yattiginda hissettigin bebeğin kipirtilaridir canim:)
Canim ben de senin gibi saga veya sola yatamiyorum rahat edemiyorum bir turlu sirt ustu yatıyorum ve ayni sey bende de oluyo bence bebek o
Yüzüstü yyatmayı o kadar çok özledim ki ama maalesef... Sağa ve sola doğru yatıyorum bazen sırt agrilarim oluyor sırt ustu de ytiyorum ama yüzüstü yatamadigim için agrilarla uuyaniyorumben normalde yüzüstü yatmadan uykuya dalamazdim bile daha şimdiden uyku benim için ağrılı biseye dönüştü son zamanlarda ne olur hic bilemiyorum
2 şubat tatlim...Allah kabul etsinn...:)tamamdır 28 alındı ne zamana kadr canım ?
merhaba annişler ilk defa bebeğimin hareketlerini dışardan gördüm çok heyecanlı bir şey yaaa mutluluktan ağızlarım kulaklarımda :))))
darısı başına canım az kalmış seninde 1-2 haftaya hissedersin :)))Canım ne mutlu sanaa
Sizler bikaç gündür böyle yazdıkça elim-gözüm karnımda sabırsızca bekler oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?