2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim ben de senin gibi saga veya sola yatamiyorum rahat edemiyorum bir turlu sirt ustu yatıyorum ve ayni sey bende de oluyo bence bebek o

Sağolun kızlar bende reflu var zaten sanırım ondan yuksek yastigi birak yastijla bike yatamiyorum ben bu da tetikledi sanirim ama ne bilim hala daha da devam ediyor kahvalti bile yapamadim inş acile gitmek zorunda kalmam berbat bisey bu mide bulantısı

canım 2 hafta önce ya da 1 hafta sonra olabilir dedi doktorum yani belki seninki de yıldönümünüze gelir belli mi olur :)
ay olabilir belki o zaman canım bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun o sağlıklı olsun da zaten haziran ayında ne zaman olursa olsun bize hediye olacak

Hic belli olmaz canim normal dogummu dusunuyosun. Sezeryanda 2 hafta once aliyorlar genelde. Gerci normal dogumdada 38.haftada felan dogan oluyor 40.hftayi beklemeden :)))

Yüzüstü yyatmayı o kadar çok özledim ki ama maalesef... Sağa ve sola doğru yatıyorum bazen sırt agrilarim oluyor sırt ustu de ytiyorum ama yüzüstü yatamadigim için agrilarla uuyaniyorum ben normalde yüzüstü yatmadan uykuya dalamazdim bile daha şimdiden uyku benim için ağrılı biseye dönüştü son zamanlarda ne olur hic bilemiyorum

Bende Sezaryan olacam nasipse normalde haziran ilkhhaftası gibi tahminiddoğum tarihim eğer 38 haftalıkken alinirsam ttanışma yildonumumuze denk geliyor 24 mayis :)
Hic belli olmaz canim normal dogummu dusunuyosun. Sezeryanda 2 hafta once aliyorlar genelde. Gerci normal dogumdada 38.haftada felan dogan oluyor 40.hftayi beklemeden :)))

Cnm ins hayirlisi ile dunyaya getiririz ama 25mayis cok erken degilmi senin muhtemelen dogum tarihine gore 2 hafta once oluyor nerdeyse. Sezeryanmi dusunuyorsun ?

Bende Sezaryan olacam nasipse normalde haziran ilkhhaftası gibi tahminiddoğum tarihim eğer 38 haftalıkken alinirsam ttanışma yildonumumuze denk geliyor 24 mayis :)
Insallah hayirlisi ile dunyaya gelir canim :) bakalim bizim velet gec dogupta bize supriz yapacakmi evlilik yildonumumuzde :)))

ayy bu kıs gunlerını bu yuzden sewmıyorum ıste ewdesın ye ıc yat bıde hamıle hamıle kayıcam dusucem korkusu pooff canım cok sıkılıyor hamişler

Kizlar bu gece ayni şekilde bende de oldu kasılma değilde midemim kaburgalar im da ağrı veya ciğerlerimde gece kotu oldum gecdi kotu oldum bu gece o zaman da sırt üstü uyuyor dum yastığimla basım danbgitmisti

Canım benimki o kadar rahatsız edici bişey değil, tatlı bi değişiklik hissediyorum ama işkenceye dönüştü yatmak soluma yatayım diye şartlandığımdan sırt ağrılarım oluyor.

Canım ben de alismisim hep sagima ya da karnimin üstüne yatıyorum yüz üstü sola yatmaya nasıl aliscam bilmiyorum.sirt üstü yattiginda hissettigin bebeğin kipirtilaridir canim:)

Yüz üstü yatma sıkıntım yok ama sırt üstü buluyorum kendimi hep, kendimi öyle şartlandırıyorum ki sola yatayım diye bi türlü düzgün uyuyamıyorum Gerçekten bebek hareketleri olabilir mi onlar, yaa bende öyle düşünüyorum ama erkendir diye söyleniyorum sonra

Canim ben de senin gibi saga veya sola yatamiyorum rahat edemiyorum bir turlu sirt ustu yatıyorum ve ayni sey bende de oluyo bence bebek o

Sizlerden de duydum ya aynı şeyleri şimdi daha emin gibi oldum o hissettiklerimin bebekten kaynaklandığına, zaten elim karnımda uyuyorum hep ahh bi hissetsem hayırlısıylaa

Sırt ağrıları bendede var canım malesef, yan yatmak için zorluyorum kendimi çünkü, sırt üstü yatınca içim içimi yiyor işkence oldu resmen gece uyumak artık. Sola yatınca bebek daha iyi beslenirmiş diyolar ya hani aklımdan bi türlü çıkmıyor, sıkıntı mı olur sırt üstü yatmak sağa yatmak diye söylenip duruyorum napcaz böyle ilerde dediğin gibi bilmiyorum

merhaba annişler ilk defa bebeğimin hareketlerini dışardan gördüm çok heyecanlı bir şey yaaa mutluluktan ağızlarım kulaklarımda :))))

Canım ne mutlu sanaa
Sizler bikaç gündür böyle yazdıkça elim-gözüm karnımda sabırsızca bekler oldum

Kasiniyorum ve sirtim kollarimin icleriiii bileklerim pul pul kipkirmizi kabarcıklar olduuuuu. Kasintidan ölecegim kasindikca kasiniyo kendimi duvarlara süresim varrrr. Biseye alerjim yok simdi pat doye nerde cikti buuuu gece uyuyamadimmm kasintidan aglayacaktim( su cicegimi acaba yaaa varmi böyle bisey yasayan lutfen cevappp

Kızlar yorumcu diye bir site duydum ona üye olan varmı benim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum bakabilirsiniz nasıl kullanılıyor bilmiyorum doğum tarihim 22.11.1981 sat 09 ağustos 2014 eylül 2014 de hamile kaldım adet döngüm 40 günü buluyor bazen üye olanlar baksın lütfen çok meraktayım doğru çıktığını okudum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…