- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.461
Canin ben bi aksilik olmazsa normal düşünüyorum zaten doktorum da normal dogum yanlisi hatta kesi bile atmiyor o kadar normal yani :) olsun bakalim belki denk gelir bize surpriz olur güzel kizimHic belli olmaz canim normal dogummu dusunuyosun. Sezeryanda 2 hafta once aliyorlar genelde. Gerci normal dogumdada 38.haftada felan dogan oluyor 40.hftayi beklemeden :)))
kesinlikle çok yoğun, üç saat saat bekledik dün mesela ama eşim çıktıktan sonra şunu dedi "üç saat bekledik ama değiyor" çıktıktan sonra anlıyorsun bunudoğru canım bakalım benim doktor yapmazsa radyolojide fiyatlarda çok yüksekse ya devlette yaptırırım yada senin doktoruna gidebilirim dün misafirlikteydim Erkan beyi çok övdüler yineama hep çok yoğunmuş
Cnm kesinin senin ya da drun karariyla bir ilgisi yok ki...Canin ben bi aksilik olmazsa normal düşünüyorum zaten doktorum da normal dogum yanlisi hatta kesi bile atmiyor o kadar normal yani :) olsun bakalim belki denk gelir bize surpriz olur güzel kizim
canım bende de kabarcıklar ve kaşıntı vardı. geçen perşembe günü çok kötü oldum. cuma dayanamayıp doktora gittim. gül hastalığı dedi doktor. verdiği kremi kullanıyorum şimdi. hamilelik hormonları, çok soğuk ve sıcak ortam etkiliyor dedi ki bende öyle oldu. dün kontrole gittiğimde başta hastane inanılmaz sıcaktı ve yüzüm boynum kabarmaya ve kaşınmaya başladı yine. sende görün canım. kaşıntı çok kötü, agresif yapıyor insanıKasiniyorum ve sirtim kollarimin icleriiii bileklerim pul pul kipkirmizi kabarcıklar olduuuuu. Kasintidan ölecegim kasindikca kasiniyo kendimi duvarlara süresim varrrr. Biseye alerjim yok simdi pat doye nerde cikti buuuu gece uyuyamadimmm kasintidan aglayacaktim( su cicegimi acaba yaaa varmi böyle bisey yasayan lutfen cevappp
Ay kiyamam ya tabi oyle durumlarda kesi atmasi sart canim benim demek istedigim cogu doktor yada ebe beklemek istemedigi icin geremese de kesi atiyor ya onu demek istedim yoksa bazı durumlarda normalden sezeryana bile alabilirCnm kesinin senin ya da drun karariyla bir ilgisi yok ki...
Oglumu dogum yaparken kafasi ole bi sıkıştı ki mecbur igne atip kesti...
Kafaciginda alninda bi parmak sıkışma izi vardi kiyamam...
Aynen kimi doktorların işine geldiği için kesi atıyo normal doğum istiyorum bende ama riskleri de zorluklarıda var bakalım zaman bize ne gösterecekAy kiyamam ya tabi oyle durumlarda kesi atmasi sart canim benim demek istedigim cogu doktor yada ebe beklemek istemedigi icin geremese de kesi atiyor ya onu demek istedim yoksa bazı durumlarda normalden sezeryana bile alabilir
Yaaaa benimde mi oyle acaba.gecmis olsun canim sana. nasil bişey anliyosundur. Simdi ben kasimayinca indi kabarciklardaaa ama yine kasinti cok fazla yani parmaklarim bile kasiniyorrrr suan. Boynum omuzlarim kipkirmizi olmustuu. Bende yedigim bişey dokunmuatur belki dedim. yarini gecireyimdeee eger devam ederse doktora goruneyim. Ins yoktur bisey de bu gül hastaligi nasil bişey zararlı mi gecici mi??canım bende de kabarcıklar ve kaşıntı vardı. geçen perşembe günü çok kötü oldum. cuma dayanamayıp doktora gittim. gül hastalığı dedi doktor. verdiği kremi kullanıyorum şimdi. hamilelik hormonları, çok soğuk ve sıcak ortam etkiliyor dedi ki bende öyle oldu. dün kontrole gittiğimde başta hastane inanılmaz sıcaktı ve yüzüm boynum kabarmaya ve kaşınmaya başladı yine. sende görün canım. kaşıntı çok kötü, agresif yapıyor insanı
cilt hassasiyeti canım, bebeğe zararlı değil. benim cildim hassastı ama bu kadar değil. geçen hafta cumartesi günü başladı birden göğüs aramda. perşembe günü yüzüme sıçradı. cuma boynum ve elim. bende başlangıçta yediğim bir şey mi dokundu dedim ama şiddetlendi ve yayıldı. bence bir an önce doktora git yayılmadan...Yaaaa benimde mi oyle acaba.gecmis olsun canim sana. nasil bişey anliyosundur. Simdi ben kasimayinca indi kabarciklardaaa ama yine kasinti cok fazla yani parmaklarim bile kasiniyorrrr suan. Boynum omuzlarim kipkirmizi olmustuu. Bende yedigim bişey dokunmuatur belki dedim. yarini gecireyimdeee eger devam ederse doktora goruneyim. Ins yoktur bisey de bu gül hastaligi nasil bişey zararlı mi gecici mi??
dikkat et canım kendine. havalar hala kötü maalesef. üşütmüşsündür belki kırgınlık, bulantı bu yüzdendir. sıcak tut kendini, bol vitamin al ve dinlen.Kızlar çok kötüyüm BN ya mide bulantısı geceden beri iştahsızlık bgn hic bir sey yiyemedim çok kötüyüm vücudum kırgın her yerim agriyor hissediyorum Burnum tıkalı off hic iyi değilim hic
Inss yayilmaz yaa çünkü çok fena bişey gercektennn gece uyuyamadim delircektim. Dedigin gibi ben göruneyim doktora. Cilt doktoruna mi gittin yoksa kendi doktoruna mi.? Bi de bu hastalik gebelikte ccikan biseymi yoksa alakası yokmu?cilt hassasiyeti canım, bebeğe zararlı değil. benim cildim hassastı ama bu kadar değil. geçen hafta cumartesi günü başladı birden göğüs aramda. perşembe günü yüzüme sıçradı. cuma boynum ve elim. bende başlangıçta yediğim bir şey mi dokundu dedim ama şiddetlendi ve yayıldı. bence bir an önce doktora git yayılmadan...
canım bembeyaz odalar yapıyorlar, bende bayılıyorummmmm onlarakızlar bebekleriniz için ne düşünüyorsunuz ben bi müddet yatak odasında yatırmak istiyorum acaba ahşap bebek mobilyalarından alıp yatağını bi sürü odama koysam mı kullanışlı olur yoksa park yatak mı bugüne kadar aklımda park yatak vardı ama bugün bi odamızı boşalttık kullanmadığımız eşyalar vardı şimdi orayı bebek odası mı yapsam yatağını bi müddet odama mı koysam yoksa park yatak mı fikirlerinize ihtiyacım var o da yapmaya özeniyorumda bi yandan
canım benimkini hamilelik tetiklemiş tabi senin ki farklı olabilir. ben cilt doktoruna göründüm, ilaçlarımı kendi doktoruma da gösterdim. kadın doğum doktorlarının uzmanlığı olmadığı için teşhis zor olur benceInss yayilmaz yaa çünkü çok fena bişey gercektennn gece uyuyamadim delircektim. Dedigin gibi ben göruneyim doktora. Cilt doktoruna mi gittin yoksa kendi doktoruna mi.? Bi de bu hastalik gebelikte ccikan biseymi yoksa alakası yokmu?
canım bembeyaz odalar yapıyorlar, bende bayılıyorummmmm onlaraarada pudra renginde boya, duvar kağıdı ya da minik eşyalar. çok heves ediyorum ama kullanışlı mı çok merak ediyorum doğrusu. park yatak çok iş görüyor diyorlar. çalışıyorum, gece kalkkıp bebişin odasına gitmek zor olur mu acaba
Oldum olasi oyun parklarini sevemedim cok basit geliyor:) ama kullanisli oluyomus. Karar vermedim ama ben ahsap almayi dusunuyorum odamda yatiracagim bi sure. Benimde bi odam varŕrrr ve oda hazirlamayi çok istiyorummmmmmmm. Ha bi de beyaz almak istiyorum icini renkli ďöserim. Olur ki farkli cinsiyettee bi bebeğim daha olur bu defa diger renkle kullanabilirimmm:))kızlar bebekleriniz için ne düşünüyorsunuz ben bi müddet yatak odasında yatırmak istiyorum acaba ahşap bebek mobilyalarından alıp yatağını bi sürü odama koysam mı kullanışlı olur yoksa park yatak mı bugüne kadar aklımda park yatak vardı ama bugün bi odamızı boşalttık kullanmadığımız eşyalar vardı şimdi orayı bebek odası mı yapsam yatağını bi müddet odama mı koysam yoksa park yatak mı fikirlerinize ihtiyacım var o da yapmaya özeniyorumda bi yandan
Tsk canim cok sagol allah sifa versinnn ikimize decanım benimkini hamilelik tetiklemiş tabi senin ki farklı olabilir. ben cilt doktoruna göründüm, ilaçlarımı kendi doktoruma da gösterdim. kadın doğum doktorlarının uzmanlığı olmadığı için teşhis zor olur bence
Oldum olasi oyun parklarini sevemedim cok basit geliyor:) ama kullanisli oluyomus. Karar vermedim ama ben ahsap almayi dusunuyorum odamda yatiracagim bi sure. Benimde bi odam varŕrrr ve oda hazirlamayi çok istiyorummmmmmmm. Ha bi de beyaz almak istiyorum icini renkli ďöserim. Olur ki farkli cinsiyettee bi bebeğim daha olur bu defa diger renkle kullanabilirimmm:))
Bebek odasi yap sa ayrintili duzenleme. Belki evden cikisiniz uzar falan:)şu anda kiradayız bebek olduktan sonra bi kaç ay içinde ev alıp çıkmayı da düşünüyoruz bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?