2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
haziran anneleri bulantilariniz ne zaman bitti ben on iknci haftadayim kusmaktan harap oldum
canım benim 13 te bitti, şükür sonraki 4 haftada sadece bikere kustum onda da dana gibi yemiştim midem kaldırmadı galiba :) inş seninkide tez zamanda biter

burayı bu yüzden çok seviyorum. herkes sıkıntılarını, bildiklerini paylaşıyor. çok önemli bu süreçte
kesinlikle canım, doktor ne derse desin burda bizimle aynı şeyleri yaşayanlarla bişeyleri paylaşmanın verdiği haz paha biçilemez :) terapi gibi :)

haziran anneleri bulantilariniz ne zaman bitti ben on iknci haftadayim kusmaktan harap oldum
Benimki 15. Haftada bitti. 5. Haftada başlamıştı, gün boyu süren çook berbat bir bulantı kusma... 7. Haftada hastaneye yatmıştım hatta serumla kendime gelmiştim. 13. Haftada azalmaya başladı, sabah ilk kalktığımda çıkartıyordum sadece, ve sonunda bitti:) o zamanlar hiç bitmicek sanıyordum, şükürler olsun. Seninde bikaç haftaya biticektir inşallah sık dişini

Ben devlette yaptırdım hic bir ücret vermedim aldığım cevap da ayni hic bir sıkıntı yok dedi...bu da yeterli aslında başka ne desinki ne güzel bi cevap iste gozunaydin

Kızlar gecenin bu saati hatta Sabahin mi demeliyim afedersiniz ama ağzımda hafif bi kusmukla uyandım çok iğrenç kusura bakmayın ama bunun nedeni ne anlayamadım aci bi tat var su an ağzımda mide bulantisiyla uyumustum ;( usuttum mu başka bisey mi var korkuyorum su an umarımbbebeğim iyidir ;(

Canım günaydın reflüden kaynaklı olabilir ben uyanıkkende çok alçak yastıkla uzanırsam oluyor bebişler büyüdükçe midemize baskı yapıyorlarmış bu da hamilelik reflüsüne yol açıyormuş doktorum yastığımın yüksek olmasını tavsiye etmişti belki bundandır telaşlanma

günaydın kızlar... tetanoz aşısı kaçıncı haftada oluyor ocak ayında arayacağız demişti sağlık ocağı ama daha haber yok.

canım bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum reflüdür bende hamilelikten öncede reflü vardı hamilelikte daha da artıyor yatağın baş kısmını yükseltirsen daha iyi oluyor ben bu sayede son 3-4 aydır çok rahatım Allah'a şükür yüksek yastıktan daha iyi geldi bana...yinede için rahat etmiyorsa doktoruna danış geçmiş olsun...

Cok sevindim canim bebisinin iyi olmasina bugun ayni duygulari yasamisiz bende sukrederek agzim kulaklarimda geldim eve rabbim kimseye evladindan yana dert vermesin :)))
maşallah canım gerçekten yolu yarılamışsın sen. büyümüş miniğin annesi. seninki maşallah bayaa önde
Evet cnm bebek aldi basini gidiyor dogum gununu tekrar sordum ultrasona gore 1 haziran dedi. 8 haziranda evlilik yildonumumuz erkek bebekler daha gec dogar diyorlar, bi mucize olur belki anne babasina supriz yaparda o tarihte dogarsa cok seviniriz tabi oncelikle hayirlisini diliyorum hepimiz icin

Canım ben de e bebek ten bi şeyler almıştım. Dün geldi. Keşke yenidoğan alsaymışım. Çünkü bedenleri yanlış yazılmış sanırım. 3 ay aldığım 0-3 ay gelir sanıyordum 3-6 gelmiş ve bu sene bebeğe olmaz Çok büyük. Yenidoğan yazan aslında 0-3 aydır bu mantığa göre

canım içini rahatlatmak için git istersen
bu arada önceki mesajını gördüm. çookkk sevindim hissetmene. çok mükemmel bir duyguymuş gerçekten
Evet cnm bnde artik derin bi sekilde hissetmeye basladim minik minik biseler geziyo gibiydi gecen hafta simdi belli bi yerden vuruslar hareketlenmeler hissediyorum otururken yatarken surekli elim karnimda tekrar hissetmek icin. Ne guzek bir duygu diyorum :) icimde bir canli geziyor muhtemelen donuyor saga sola o anda kolu ayagi felan degiyor karnima

günaydın herkese kızlar bende uyurken yani tam uyanacağıma yakın karnımda kasılma hissediyorum genelde uyandığımda sırtüstü yatmış oluyorum gece böyle kasılma hisseden varmı normal bişey mi bu aralar çok olmaya başladı

canım bebiş çok küçük olacak ya şortlu takım giyebilir mi onu bilemedim evet bazılarında yazıyor 0-3 ay diye burada yenidoğan yazıyordu bende bilmiyorum nasıl bişey gelecek birkaç haftada küçülmez umarımebebeğin bedenleri biraz farklı gibi ben daha öncede bişeyler almıştım 3 ay yazan 3-6 ay 6 ay yazan 6-9 ay geldi ama çok çabuk büyüyorlar birde ben daha hiç yıkamadım aldıklarımı ama kumaşı pamuklu olduğu için çekme ihtimali de var canım üzülme kasım ayına kadar kadar giyer sıcak bi yerdeysen

Gunaydin tatli anne adaylari iyisinizdir insallah,mesajlarinizi okudum ben de bebisimi elimle hissedeyim dedim sabah esimi ise yolcu etdikten sonra 2 elimi de karnima koydum bebisi parmagimla durtdum hemen iki tane kafa vurusu atti ne durtuyosun der gibi ay cok tatliydi hic elimle hissetmeyi denememisdim cooook guzel bir duygu Rabbim isteyen her kese yasatsin insallah amin

Afyon'dayım zor giyer

Aynısı bende de oluyor 2 gündür. Tahmini doğum tarihlerimiz de aynı demek ki bu dönemde normal :)

bence de canım gerek yok. maksat içimizi rahatlatmaksa benim içimi fazlasıyla rahatlattı sağolsun doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…