2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım benimde kafam karışık yaa. bebiş büyüdükten sonra yanımızdan ayrılması zor olabiliyormuş. 2 aylıkken odasını ayıran bile var ama çoğu kişi gece başka odaya gitmek zor diye ayırmıyor. neyse ki düşünmek için 4-4,5 ayımız var.

Yaaa bebege kiyamam 2 aylik nasıl ayirmislarkiii yani 2 yas bencede uygun sankiii

aslında çocuk güven duygusunu oluşturamadığı için ayrılamıyormuş 2 yaşına kadar anneyle vakit geçirirse o çocuk daha kolay ayrılabiliyormuş bu dönem çok önemli çocuğun kişiliğini belirliyor

ya da sadece ahşap yatak alıp odama mı koysam ya park yatak yerine

bence bize tecrübeli annelerimiz cevap versin. çoğumuzun ilk bebiş çünkü

hemen çıkacaksanız ben olsam oda yapmazdım. kendi evimin şartlarına göre düzenleme yapardım canım. bende zaten en az ilk 6 ay yanımda yatırırım diye düşünüyorum...
Canim bizde suan kiradayiz bi tane bos odamiz var ama bebek icin oda yapmayi dusunmuyoruz suan cunku ortalama 1 yasina kadar bizim odamizda kalsin istiyoruz biraz sikisicak ama olsun gece agladiginda hemen duymak heran yanina olmak daha saglikli zaten belli bi aydan sonra iznim bitcek ise baslicam mumkun oldugunca doyayim bebisime

peki park yatak mı yoksa ahşap yataklardan mı alacaksınız

Bende bebegimi odamizda yatirmayi dusunuyorum en az 1 yasina kadar. Ama odadan kolay ayrilir ya da zor ayrilir diye degil. Ben bebegin psikolojisini erken ayirmak her istediginde yaninda olamamak etkiler diye dusunuyorum.

Canim ahsap parmaklikli alicaz boyu 1metre buyuklugunde oluyormus esim bakmisti internetten 3 yasina kadar kullabiliyormus buyudugu zaman yan tarafina sokerek. ilerde odasini yapar oraya koyariz diye dusunuyoruz

banada en mantıklısı bu geldi çocuk 3 yaşında falan kendi odasını kendi seçsin istiyorum aslında bakalım bi düşüneyim güzelce park yatağıda annemler uzakta giderken götürürüm diye düşünüyordum ama şimdi vazgeçtim

Evet cnm durumun varsa birde tasinabilir besik alirsan bi yere gttiginde sikinti cekmezsin sonucta yaza geliyor dogumumuz ve de gittigimiz yerde kalmamiz gerekebilir :)

Aynen kimi doktorların işine geldiği için kesi atıyo normal doğum istiyorum bende ama riskleri de zorluklarıda var bakalım zaman bize ne gösterecek
canım ona bakarsan sezeryanda daha fazla risk var ben ilk başta epidural normal doğum istiyordum ama doktor normal yanlısı olunca kendimi bu fikre alıstırmaya calısıyorum umarım hersey yolunda gıder rahat bi doğum yaşarız

bende çok kararsızım bu konuda canım aslında oda yapmak istiyorum ama kiracıyım bı kac kez tasınsam bebek buyuyene kadar esyalar mahvolur buyuyen besık dusunmuyorum cok buyukler ılk zamanlar yanımda yatacak mecburen onlar odama sıgmaz tasınan bı besık de lazım aslında cunku aıleler hep uzakta gıdınce mutlaka kalmak lazım valla bende cok kararsızım anlıcansanırım bı mobılya bıde tasınan bısı alcam gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…