2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ayy çok güzel olur doğum tarihi. inşallah anne-babasına hediye gibi gelir evlilik yıl dönümlerinde

Yazın doğum yapan arkadaşlarıma sordum ben de giyebilir mi diye. Sadece çıtçıtlı badiyle durmuş bebişleri. Ben o kadar cesaret edemem. Üstüne en azından sortlu takım ya da tulum giydiririm diye düşündüm. Bakalım her çocuk farklı deneyip görücez :)

bence de canım gerek yok. maksat içimizi rahatlatmaksa benim içimi fazlasıyla rahatlattı sağolsun doktorum
doğru canım bakalım benim doktor yapmazsa radyolojide fiyatlarda çok yüksekse ya devlette yaptırırım yada senin doktoruna gidebilirim dün misafirlikteydim Erkan beyi çok övdüler yineama hep çok yoğunmuş

oo maşallah bende o kadar cesaret edemem hasta falan olur Allah korusun gebelik okulunda da çok giydirmeyin kendiniz nasıl giyiniyorsanız öyle giydirin dediler bebekler de sıcaklığı bizim gibi hisseder üşümezlermiş

Insallah canim hayirlisiyla amin :))))
ayy ne güzel bende evlilik yıldönümümüzde doğar belki demiştim ama denk getirememişimyıldönümümüz 13 haziran benim doğum Allah nasip ederse haziran sonuhamile olduğumu öğrendiğim gün annemin doğum günüydü bende anneme sana doğum günü hediyesi torun geliyor demiştimm

Kızlar ya nasıl yatıyorsunuz?
Sol tarafa yatmanın hamilelikte daha iyi olduğunu biliyorum ama pek sağıma-soluma yatamıyorum, kendimi sırt üstü yatarken buluyorum, ve sırt üstü yatarken bazen karın kısmımda sanki gerilme gibi bişey hissediyorum hareket gibi ne bileyim anlatamadım suan
bebekten mi kaynaklı yani bebeğimi hissediyorum yoksa sırt üstü yatmak mı rahatsız ediyor anlamadım?

canım 2 hafta önce ya da 1 hafta sonra olabilir dedi doktorum yani belki seninki de yıldönümünüze gelir belli mi olur :)

günaydın kızlar... tetanoz aşısı kaçıncı haftada oluyor ocak ayında arayacağız demişti sağlık ocağı ama daha haber yok.
20. hafta canim

Kizlar bu gece ayni şekilde bende de oldu kasılma değilde midemim kaburgalar im da ağrı veya ciğerlerimde gece kotu oldum gecdi kotu oldum bu gece o zaman da sırt üstü uyuyor dum yastığimla basım danbgitmisti

Canım ben de alismisim hep sagima ya da karnimin üstüne yatıyorum yüz üstü sola yatmaya nasıl aliscam bilmiyorum.sirt üstü yattiginda hissettigin bebeğin kipirtilaridir canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…