- 3 Nisan 2010
- 626
- 58
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #13.501
Kızlar ya nasıl yatıyorsunuz?
Sol tarafa yatmanın hamilelikte daha iyi olduğunu biliyorum ama pek sağıma-soluma yatamıyorum, kendimi sırt üstü yatarken buluyorum, ve sırt üstü yatarken bazen karın kısmımda sanki gerilme gibi bişey hissediyorum hareket gibi ne bileyim anlatamadım suan
bebekten mi kaynaklı yani bebeğimi hissediyorum yoksa sırt üstü yatmak mı rahatsız ediyor anlamadım?![]()
canım bebeğini hissediyorsun rahatsızlık hissi gibi gelir önce sonra bebişler iyice büyüyünce zaten sırt üstü yatamayacaksın bir tekme
ayy bu kıs gunlerını bu yuzden sewmıyorum ıste ewdesın ye ıc yat bıde hamıle hamıle kayıcam dusucem korkusu pooff canım cok sıkılıyor hamişler![]()
bende çok sıkıldım birde dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum kaç gündür gelsin kilolar
Kasiniyorum ve sirtim kollarimin icleriiii bileklerim pul pul kipkirmizi kabarcıklar olduuuuu. Kasintidan ölecegim kasindikca kasiniyo kendimi duvarlara süresim varrrr. Biseye alerjim yok simdi pat doye nerde cikti buuuu gece uyuyamadimmm kasintidan aglayacaktim( su cicegimi acaba yaaa varmi böyle bisey yasayan lutfen cevappp
canım bu tarz kaşıntılar hamilelikte görülebiliyor doktora görünmende fayda geçmiş olsun....
Merhaba kızlar bende nasip olursa haziran annesi olucam doğum 20 haziran gôrünüyo ilk hamileliğim ve cinsiyetimiz erkek. :)
hoşgeldin aramıza... benimde 20 haziran doğum tarihi ve erkek ama benim ikinci veledim
Kızlar çok kötüyüm BN ya mide bulantısı geceden beri iştahsızlık bgn hic bir sey yiyemedim çok kötüyüm vücudum kırgın her yerim agriyor hissediyorum Burnum tıkalı off hic iyi değilim hic![]()
havalar soğuk dikkat et kendine üşütmüş olabilirsin belki geçmiş olsun canım...
birde park yatak konusu konuşulmuş bende memurum oğluma bir dolap ve park yatak almıştım ayrıca oda yapmadım 3,5 yaşına kadar aynı odada kaldık çünkü