2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günlerimiz de aynı görünüyor. Keseyi gördün mü canım?
Yok canim kismetse sali gunu randevum var o gun goruruz heralde.zaten sat larimizda ayni sanirim 14 eylul bide adin dikkatimi cekti 010712 eger evlilik tarihinse benimde nikah tarihim ama 2010

Yok canim kismetse sali gunu randevum var o gun goruruz heralde.zaten sat larimizda ayni sanirim 14 eylul bide adin dikkatimi cekti 010712 eger evlilik tarihinse benimde nikah tarihim ama 2010
Hahaa bu kadar tesadüf olur. Evet sat 14 eylüldü. 10 ekim de test yaptırdım 467 çıktı bi daha da gitmedim bekliyorum. Arkadaşlarım 7. haftada git hem kalp atışını gör diyor ama ben bekleyemicem. Nikah tarihim o evet 1 temmuz 2012

kızlarya öğle arası gelince ne yiyeceğimi şaşırıyorum hep sürekli dışarda yemekte bunaltıyor ne yapacağım bilmem

bence iş yerinde sağlıklı yemek çıkmıyorsa evden günlük getirmen senin için çok daha iyi olabilir. makarna salatası patates salatası gibi yanına ayran yoğurt belki arada bir balık. mutlaka meyve ve kuruyemiş(ceviz-badem-fındık).

benimde dugun degilde nikah tarihim 1 temmuzsenin baya iyi cikmis degerler masallah ben 12 ekimde 123 cikti 2 gun sonra tekrarladim 298 olmustu.doktor haftaya gel dedi.bakalim sabirsizlaniyorum biran once gorseydik miniklerimizi icimiz rahat edicek

benimde dugun degilde nikah tarihim 1 temmuzsenin baya iyi cikmis degerler masallah ben 12 ekimde 123 cikti 2 gun sonra tekrarladim 298 olmustu.doktor haftaya gel dedi.bakalim sabirsizlaniyorum biran once gorseydik miniklerimizi icimiz rahat edicek
benim de sonucu görünce ilk tepkim ikiz mi yoksa oldu! 4 haftalığa göre epey fazla görünüyor sonucum çünkü. ben ovulasyon testi kullandım canım muhtemel döllenme 26 - 27 Eylül de oldu. hayırlısı olsun sağlıklı olsun da.
salı günü görürsen keseyi bana haber ver ben de hemen koşup gideim baktırmaya ya görünmezse die korkumdan gidemiyorum...

Evet canim yaa pantolonlar falan cok rahatsiz ediyor zaten birazda gobisim vardi

Canım seninle aynıyız. Gittin mi doktora? Ben dün akşam gittim şükürler olsun ki keseyi gördük ama çok küçük dedi doktor 7mm miş. Henüz yolk sac ve bebeği görmek için erken dedi. haftaya yolk sac görürüz bu bebeğin olduğuna dair bir belirti dedi sonraki haftada bebeği ve kalp atışını görürüz dedi. Rabbime şükürler olsun bu günleri de gösterdi inşallah hepimize devamını da nasip eder

gözün aydın canım ne güzel görmüşsün. alttan mı baktılar canım karından mı?

sağol canım Allah razı olsun hepimize nasip etsin inşallah. İstersen idrara sıkış karından bakayım istersen alttan bakalım dedi. Biliyorsundur zaten alttan bakmanın zararı yok dedi. Alttan baktırdım canım. Şükürler olsun ki gördük.

kızlar günaydın,
okuyup okuyup daha heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum diye böyle konuları okumama kararı almıştım ama buraya kadar sabredebildim! aa yeter okucam valla
yarın benim kontrolüm var. adet başlangıç bat heralde 4 ekimdi, 11 ekimde ilk beta 537, 14 ekimde beta 933 tü,keseyi görmedi doktor karın ultrasonuyla. sonra burdan baktım herkes görmüş kesesini. ondan sonra beni soru işaretleri bastı, bastıkça açtım okudum, açtım okudum, daha çok bastı bu sefer.
ama iyi düşünüp iyi şeylerin olmasını diliyorum şimdi. umarım herkes gönlüne göre ama hayırlı haberler alır. bir an önce doğururuz. amin.

günaydın arkadaşlarr
dün 10 da uyudum 7.30 da zor uyandım şimdi yine uykum var esneye esneye bir hal oldum. sabahta devlet hastanesine gideyim dedim ama doktor yokmuş. yarında misafirim var yemeğe nasıl alacağım bilmem ama iptal etmem mümkün değil.

ben daha önce bikaç kez alttan muayene oldum da kültür smear yaptırmıştım ve her seferinde hafif kanamam olmuştu. o yüzden alttan baktırmaya korkuyorum. karından 1 hafta kadar daha geç görünüyormuş ya o yüzden bende bekliyorum bakalım ne kadar bekleyebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…