2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım bence bebeğin için rahat ol, kötü düşünme. Keseyi görmüşsün zaten. İlk adımı atlattın zaten. Doktor bir aksilik olsaydı söylerdi. Her şey normal demiş sana. İnşallah kalp atışlarını da duyarsın ve paylaşırsın bizlerle

ben hala görmedim keseyi.gerçeği doktora gtmedim..pazar günü öğrenmiştim hamilelliği..biraz büyüsün istedim..ihmal mi ediyorum sizce

Sağıl canım normal oranda büyümüş kesede açıkçası dr da pek memnun etmedi beni. Geç döllenme olduğu için günümü ona göre hesaplayıp öyle gidicem bida dra acele etmicem inş. Hep moralimi yüksek tutucam sağol canım

evet canım mart annelerindeydim şimdi buraya transfer oldum hayırdır ne oldu canım geçmiş olsun
İdrar teslim pozitif günüm geçerli çok olmuştu 5.hafta içinde yine düştü benimki başlamadan bitti..inşallah iyisidir allaha emanet ol canım...

ne güzel keseleri gördünüz kızlaryaa benimki pazartesiye kaldı randevu bulamadım malesef doktorumda
merhaba. kısmetse bebişlerimizin doğum tarihi aynı görünüyor. doktora gitmek için erken değil mi, ben 6. haftayı bekliyorum. adet günümde betahcg 447 çıktı. sat 14 Eylüldü benim. çok sabırsızlanıyorum bebişi görmek için ama erken gidipte göremezsem bir sorun mu var acaba die kafaya takmaktan korkuyorum o yüzden beklemeye çalışıyorum.

Birsen üzüldüm okuyunca benimki gitti tekrar olmadı canım aynı parça parça düştü..Allah hayırlı zamanda hayırlısı nasip etsin bizlere..doktor ne dedi sebep olarak...

kızlar bu arada..sebze meyveleri iyi yıkıyoruz..kedi sahibi olanlarda cok dikkatli oluyor,salam,sosis,sucuk,çiğ köfte ve çiğ etten uzak duruyoruz..toksoplazmadan korunmak için

Çok şükür bugün kesemizi ve miniğimizi gördük... satımla uyumluymuş maaşAllah , bir hafta on gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorumuz...

Günaydın Haziran anneleri bu mübarek cuma gününde içimizden geçen tüm iyi dileklerimiz, gönlümüzden geçen dualarımız kabul olsun inşallah. Rabbim evlatlarımıza sağlık ve hayırlı ömürler nasip etsin, bize bağışlasın miniklerimizi hayırlı cumalar cümleten..

Günaydınlar, hayırlı cumalar.
Kızlar benim göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yok. Midem neden bulanmaya başlamadı die üzülüyorum resmen. Çünkü daha bebişin ne kendisini ne de kesesini görmediğimden sanki bir sorun varmış, bebeğim orda değilmiş gibi geliyor. Günler geçmek bilmiyor... Artık görsem de inansam varlığına... Siz ne durumdasınız?

yarın doktora gidicem bakalım kesem net olarak gözükecek mi çok heyecanlıyım.. resmen saatleri sayıyorummmm

yarın doktora gidicem bakalım kesem net olarak gözükecek mi çok heyecanlıyım.. resmen saatleri sayıyorummmm
İnşallah görürsün. Beklenek ne zormuş. Bu heyecan ve endişe karışımı duyguları ilk kez tadıyorum ben de. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kalp atışlarını en kısa zamanda duyarız umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…