- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.321
Canım bence bebeğin için rahat ol, kötü düşünme. Keseyi görmüşsün zaten. İlk adımı atlattın zaten. Doktor bir aksilik olsaydı söylerdi. Her şey normal demiş sana. İnşallah kalp atışlarını da duyarsın ve paylaşırsın bizlerleKızlar dr dan geldim şuan kafam karıştı, kese 1.5 cm civarında olmuş, bebek görünmez daha çok yeni gebeliğin dedi. Sanırım geç döllenme olmuş dedi sat a göre hesaplama dedi, sat uymaz dedi. 5+3 haftalık hamilesin dedi, benimki çok mu nazlı göstermedi kendinidr herşey normal gidyor 10gün sonra gel dedi. Herseyin kötüsünü düşünen ben yine sıkıntıya düştüm
Allah sabır versin canım. Sebebi ne peki?allah hepınızı bebeklerınıze sagsaglım kavustursun uınş ben butun ılaçları kestım dusuk olmasını bekliyoruz.eger haftaya olmazsa kurtaj dedi iki dr hayırlı dogumlar
saol canım saglıksız dediler allahın taktırıAllah sabır versin canım. Sebebi ne peki?
Sağıl canım normal oranda büyümüş kesede açıkçası dr da pek memnun etmedi beni. Geç döllenme olduğu için günümü ona göre hesaplayıp öyle gidicem bida dra acele etmicem inş. Hep moralimi yüksek tutucam sağol canımCanım bence bebeğin için rahat ol, kötü düşünme. Keseyi görmüşsün zaten. İlk adımı atlattın zaten. Doktor bir aksilik olsaydı söylerdi. Her şey normal demiş sana. İnşallah kalp atışlarını da duyarsın ve paylaşırsın bizlerle
İdrar teslim pozitif günüm geçerli çok olmuştu 5.hafta içinde yine düştü benimki başlamadan bitti..inşallah iyisidir allaha emanet ol canım...evet canım mart annelerindeydim şimdi buraya transfer oldum hayırdır ne oldu canım geçmiş olsun
merhaba. kısmetse bebişlerimizin doğum tarihi aynı görünüyor. doktora gitmek için erken değil mi, ben 6. haftayı bekliyorum. adet günümde betahcg 447 çıktı. sat 14 Eylüldü benim. çok sabırsızlanıyorum bebişi görmek için ama erken gidipte göremezsem bir sorun mu var acaba die kafaya takmaktan korkuyorum o yüzden beklemeye çalışıyorum.ne güzel keseleri gördünüz kızlaryaa benimki pazartesiye kaldı randevu bulamadım malesef doktorumda
Birsen üzüldüm okuyunca benimki gitti tekrar olmadı canım aynı parça parça düştü..Allah hayırlı zamanda hayırlısı nasip etsin bizlere..doktor ne dedi sebep olarak...merhaba cnm bende 2 gun önce düşük yaşadım..kanama olarakmı geldı..benden ıkı gundur parçalar gelıor kanama olmuorum sadece parça parça piis kan gelıyor..kendıne dıkkat et ınsallah bebegın senınledır
ets,z çiğköfte yiyebilirz demi ondan bir sorun olmaz herhaldekızlar bu arada..sebze meyveleri iyi yıkıyoruz..kedi sahibi olanlarda cok dikkatli oluyor,salam,sosis,sucuk,çiğ köfte ve çiğ etten uzak duruyoruz..toksoplazmadan korunmak için
Ben İzmir/ödemiş'te yaşıyorum. Ayrancılar da özel medifema hastanesinde Ayşe Inmez diye bayan bir doktora gidiyorum. O çevrede yaşayan varsa tavsiye ederimkızlar hepimiz gıttıyımız doktoru ve hastanetyı yazalım mı
Evet canim yaa pantolonlar falan cok rahatsiz ediyor zaten birazda gobisim vardiKızlar karnınızda rahatsız edecek derecede şişme var mı?bende varda normal mi?
EveetKızlar karnınızda rahatsız edecek derecede şişme var mı?bende varda normal mi?
İnşallah görürsün. Beklenek ne zormuş. Bu heyecan ve endişe karışımı duyguları ilk kez tadıyorum ben de. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kalp atışlarını en kısa zamanda duyarız umarım.yarın doktora gidicem bakalım kesem net olarak gözükecek mi çok heyecanlıyım.. resmen saatleri sayıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?