2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ahh ahh canım işyerinde kimse dikkat etmiyo ne yazık ki hamile misin yorulur musun stres olur musun diye.. Akrabalarında biliyolar sonucta senin hamile olduğunu ne diye gereksiz yere bu tarz muhabbetler dönüyo hiç anlamam. Stres kaynaklı olabilir canım ama sen şimdi güzelce dinlen ve hiçbir şey düşünme bebeğinden başka .. Önemli birşey yoktur geçer dinlenince..

Canim stresten olmustur benim eltim de beni kizdirinca aynen oyle oldum karnim patliycak gibi sisti,unutmaya calis dinlen gecer insallah stres yapma artik bebege zarar canim,ac bi komedi filmi izle unut bu gunu

Önceden hamilelik geçirenler bile anlamıyor hamilelerin halinden herkeste bi hırstir gidiyor moraller yüksek tutmak lazım olmayan bi çok şey başına gelebiliyo hamilelikte insanin sabir

ayyy sizin kızdı yaaaa hayırlı olsun canımmm

Sağol cnmmm Evettt kızdı Erkek olduuuu oglusumm alallahım herkese gonlundekini nasip etsin inş
Ayy canım çok tebrik ederim senii
Nazlı olucak sizin oğlan baksana annesi
Sağlıkla gelsin canım inş bebeğin
bbb
sagol cnmmmm evet hemde ne nazli olacak anasinin oglu saglikla gelsin ins :)

canım en güzelini düşünmüşsün. doktorun geçebilecek bir şey olduğunu söylemiş. inşallah geçecek ve iyi olacak miniğin
canım benim takma kafana. sen bebeğini düşün. hiç kimse, hiçbir şey bebeğinden önemli değil. bebeğinin, senin iyi olmana ihtiyacı var.

Canim benim dikkat et sakin sinirlenme. Bi gun aglama keizine grdim sonra bide bebegimi o duruma soktugum icin uzuldum.. bebekler anne psikolojisinden baya etkileniyolarmis. Kendini rahatlatmaya caliss

Canim benim kizim olacak. Ogrendigimiz gibi de adina karar verdikkk. Reyyan olacak kizimizin ismi:)

9 da geldigim isten yeni viktim. Daha markete gidicem yemek yapicam. Ama cok yorgunum. Belki 1 ay daha boyle calismaliyim. Off

merhaba hanımlar yarın tetanoz aşısı olacağım olan var mı bi sorun olmaz dimi bide şeker yüklemesi konusunda doktorunuz ne dedi

benide eklermisiniz kızım olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…