2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım bence telaş yapma. eşimin dirseği karnıma geldiğinde hemen internete bakıp araştırma yapmıştı. kocasından dayak yiyen bir kadının bile sapasağlam doğmuş. içinde oldukları sıvı darbelere karşı koruyormuş onları. tabi yine de dikkat etmek gerekiyor.

Sağol canım. Dikkat etmek lazım dediğin gibi.bu çocuklar öldürecek beni birgün hamilelikten sanirim sese falan da tahammülüm kalmadi

Kızlar göbek durumlariniz nasıl? Benim 4-5 gündür inanılmaz büyüdü göbeğim. Herkes hiç hamile gibi değilsin Nerede bebek falan diyodu bi hafta oncesine kadar, iyi kamufle ediyordum sanirim ama bugun herkes nasıl büyümüş karnin dedi.zaten zayıf hamile kalmadım 72 idim ilk dönemlerde 3 kilo falan vermiştim bulantıdan.sabah tartildim 73 olmuşum.çok kilo da almadım ama Karnım bi anda fena büyüdü hep neden buyumuo diye evham yapiyodum ,gördüm büyümeyi

Canim ben de tipki senin gibi 2 hafta once bi anda cikti gobegim simdi cok guzel top gibi duruyor ben 71le hamile kaldim simdi 73um ben deesim sasirdi aa karnin cikmis diye

Canim ben de tipki senin gibi 2 hafta once bi anda cikti gobegim simdi cok guzel top gibi duruyor ben 71le hamile kaldim simdi 73um ben deesim sasirdi aa karnin cikmis diye
Aynı kilodaymisiz canım :) hatta eşimin azcık göbeği vardı hep dalga gecerdim ben onunla hamis kalmadan önce. Hadi dalga geç geçebilirsen dio kendine bak dio tamam ben zayıf degilm ama göbeğim yoktu hamilelikten once tüm kilo kalça basendeydi.ama şimdi top gibi ve bu durum hoşuma gidio

pofidik detaylı ultrasona girecektin herhalde canım.

Ne yaptın?

Sağolunn kızlar evet gönlümden gecen erkekti ama ruyalarim hep kızdı bir kez bile erkeğe dair bi ruya görmemiştim tersi çıktı oylesine tekme yiyorum ki kiz olamazdi diyodum hep bu erkek kız dendiğinde bile hic bisey almamistim inanmamistim galiba kiz olduguna ama simdiiiii başlıyorum mavislere sağlıkla gelsin inş ooglusum
adiyla gelsin Çınar Çınar'ımız

evet canım bende daha çok gece yatarken hissediyorum o bile yetiyor bana. inanılmaz keyifli. maşallahh senin miniğinedeç
merhaba canım bebişim iyi çok şükür ama bugün gözlerimi açamıyorum bir türlü çok yorgunum.
Kizlarrrrrrr coookkkk saskiiinnnnnn ama bir o kadar da mutlluyummmm oğlum olacakkkkkkk pipisini gördükkkkkkkkk
hadi gözün aydın canım
jnaz canim mutlaka tahlil yaptir cunku ben basta kullanmak istemedim ilerledi simdi 1 kutu antibiyotik bi de tozlardan ictim gecmedi bir kez daha antibiyotik icmek zorunda kaldim bakalim ins gecer ihmal etmemek gerekiyomus
haklısın canım bende yaptıracağım.
kızlar slm bebiş isimlerimizi paylaşalımmı ? ben karar veremiyorum bir türlü.Gerçi doktor şimdiye kadar hep kızıya benziyo dediyo %100 bir şey söylemiyor kaç hafta oldu artık sinirlenmeye başlıyorum
canım biz Kerem e karar kıldık gibi.
canım neredeyse 4 hafta oluyor. git bence, araya zaman giriyor...
evet canım gideyim bencede:)
Allah kolaylık versin canım okulda zor cidden.

Merhaba kizlar,bu gun temizlik yaptim canim cikacak gibi ya cok yorulldum yalniz olmak cok kotu hic yardimcim yok dus almaya hic halim kalmadi coktum kanepeye resmen
bu kadar yorma kendini canım acelen yoksa dinlene dinlene yap.

Oyy masalah canım :) benimki bundan daha öne doğru çıkık hele saran bişey giyince fena gozukuo bakalım 9 ayda ne hale gelcem
maşallahh sizede canım bende bol kıyafetler giyiyorum dışarda ama yinede belli oluyor.
maşallah göbeğine, kocaman olmuş.

Benim göbüş seninki kadar büyük değil.

gerçi ilk kızımda da hiç bir zaman kocaman bir göbeğim olmadı.
evet canım gören daha büyük zannediyor. yapı meselesi sanırım oğlumdada aynıydım hatta bundan dahada iriydi diyebilirim. hatta gören ikiz mi diyordu.

Doğrudur canım, bende doğuma gittiğimde yatış yapılırken hasta sen misin diye sormuşlardı. :)

Sagolasin, evet ağır isimler. İsmimizin hikayesi var, isme münhasır teşrif edecek nasip olursa bebiş.
COk guzel ismi. Muhsin cok guzel anlamida
Teşekkürler. Ahmed Akif'te çok güzel, benim yakın arkadaşlarımdan birinin ilk oğlunun adı. Maşallah nasıl uslu, nasıl eziyetsiz bir çocuktu, bir çok özelliği (yürüme, kendi kendine yeme, konuşma) yaşından önce yaşadı. Sonra ikinci oğlu oldu. İkinci oğlu zor yetişti, çok ilgi alaka bekleyen bir bebekti. İkincisi için yapışkan gibi hiç benden ayrılmıyor diyordu garibim. Ahmed Akif'in kıymetini daha da bir anlamıştı. Aslı Ahmet mi Ahmed mi acaba? bir araştırmak lazım.
Sağlıklı sıhhatlı olsunlar da, çocukların bir gülüşü , içten bir öpüşü her eziyeti üzüntüyü unutturuyor.

Kizlarrrrrrr coookkkk saskiiinnnnnn ama bir o kadar da mutlluyummmm oğlum olacakkkkkkk pipisini gördükkkkkkkkk
maşallah canım oğluşuna :)) sonunda öğrendin demek. Erkek istiyodun sanırım sen zaten Allah gönlüne göre vermiş.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Anaaaa
Kız ne kadar duygulandım yaaa...
Çok teşekkür ederiiimm...
Kimmiş o öyle kuzuma abayı yakmııışşşş, aman babamız görmesin
Kim olacak benim oğluş ( cinsiyeti değişmezse inşalAlah), babanız da görürse " niyetleri çok ciddiymiş bey" dersin.
Bak kayınvalide gelini sever isterse, o evde bereket, dirlik , düzenlik daha da bir artar hem. Ben şimdiden sevdim Zülal'i.
Şaka bir yana, kızım küçükken eşim ve beni kızdırmak için kızınızı alacaz, vermezseniz kaçıraz muhabbetlerine eşim nasıl ciddiye alır, vermem ben kızımı kimseye derdi. Oğlan anası olma ihtimali bile demek ki otomatikman insanı söyletiyormuş vallaha. Kendime hayret ettim şu an da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…