- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.261
canım bence telaş yapma. eşimin dirseği karnıma geldiğinde hemen internete bakıp araştırma yapmıştı. kocasından dayak yiyen bir kadının bile sapasağlam doğmuş. içinde oldukları sıvı darbelere karşı koruyormuş onları. tabi yine de dikkat etmek gerekiyor.Selam kizlarrrbugün çoook yoruldum belim feci ağrıyor. Nöbetçi olmak çok kotuuu sürekli ayaktaydim ikinci dönem tutmicam inşallah 24 haftadan itibaren.bir de küçük sınıflar koridorda koşa koşa çarpan carpa gidiyorlar bugün karnıma değdi biri hızlıydi baya çok korktum
Sağol canım. Dikkat etmek lazım dediğin gibi.bu çocuklar öldürecek beni birgün hamilelikten sanirim sese falan da tahammülüm kalmadicanım bence telaş yapma. eşimin dirseği karnıma geldiğinde hemen internete bakıp araştırma yapmıştı. kocasından dayak yiyen bir kadının bile sapasağlam doğmuş. içinde oldukları sıvı darbelere karşı koruyormuş onları. tabi yine de dikkat etmek gerekiyor.
Kızlar göbek durumlariniz nasıl? Benim 4-5 gündür inanılmaz büyüdü göbeğim. Herkes hiç hamile gibi değilsin Nerede bebek falan diyodu bi hafta oncesine kadar, iyi kamufle ediyordum sanirimama bugun herkes nasıl büyümüş karnin dedi.zaten zayıf hamile kalmadım 72 idim ilk dönemlerde 3 kilo falan vermiştim bulantıdan.sabah tartildim 73 olmuşum.çok kilo da almadım ama Karnım bi anda fena büyüdü hep neden buyumuo diye evham yapiyodum ,gördüm büyümeyi
Aynı kilodaymisiz canım :) hatta eşimin azcık göbeği vardı hep dalga gecerdim ben onunla hamis kalmadan önce. Hadi dalga geç geçebilirsen dio kendine bak dioCanim ben de tipki senin gibi 2 hafta once bi anda cikti gobegim simdi cok guzel top gibi duruyor ben 71le hamile kaldim simdi 73um ben deesim sasirdi aa karnin cikmis diye
evet canım bende daha çok gece yatarken hissediyorum o bile yetiyor bana. inanılmaz keyifli. maşallahh senin miniğinedeçCanım ne güzel bende hissediyorum, ilk günlerde senin gibi dönüyormuş gibi değişik bişeydi, şimdide onlara pıt pıtlar eşlik etti ve 2 gübdür daha sık hissediyorum, doktorumda cuma günü gittiğimde hissetmeye baslarsın bebeğin pozisyonu uygun oldukça demişti, çook sevinmiştim
Gecmiş olsun canım, benimde bi iki gündür ağrılarım başladı, sanırım benimde tekrarladı ama bu sefer bol suyla gecirmeye calışcam, gecen sefer antibiyotik kullanmıştum çünkü...
İyi düşünmüşsün canım
Canım gecmiş olsun bidaha yaşamazsın umarım... Moralini bozma gecmiş bak işte, malesef bizde risk daha fazla, bende iğne 0.6'lık ve coraspin kullanıyorum. Kendimi yormayaya calışıyorum, sanki hamileliğimin ilk zamanları gibi halen yatıyorum, çok fazla ayakta kalmamaya calışıyorum. Sende böyle yap...
Doktorun bişey dedi mi neden olmuş olabilir? Sağlıkla atlatıcaz inşallah canım...
merhaba canım bebişim iyi çok şükür ama bugün gözlerimi açamıyorum bir türlü çok yorgunum.Selam kızlar nasılsınız?
Bebekleriniz nasıl?
Ben ve kızım şükür iyiyiz, pıt pıt pıt sürekli geziyor maşallah.
Detaylı ya gidecek arkadaşlarımız olmuştu geçmişe bakamıyorum inş. güzel haberlerle gelmişlerdir.
hadi gözün aydın canımKizlarrrrrrr coookkkk saskiiinnnnnn ama bir o kadar da mutlluyummmm oğlum olacakkkkkkk pipisini gördükkkkkkkkk
haklısın canım bende yaptıracağım.jnaz canim mutlaka tahlil yaptir cunku ben basta kullanmak istemedim ilerledi simdi 1 kutu antibiyotik bi de tozlardan ictim gecmedi bir kez daha antibiyotik icmek zorunda kaldim bakalim ins gecer ihmal etmemek gerekiyomus
canım biz Kerem e karar kıldık gibi.kızlar slm bebiş isimlerimizi paylaşalımmı ? ben karar veremiyorum bir türlü.Gerçi doktor şimdiye kadar hep kızıya benziyo dediyo %100 bir şey söylemiyor kaç hafta oldu artık sinirlenmeye başlıyorum
evet canım gideyim bencede:)canım neredeyse 4 hafta oluyor. git bence, araya zaman giriyor...
Allah kolaylık versin canım okulda zor cidden.Selam kizlarrrbugün çoook yoruldum belim feci ağrıyor. Nöbetçi olmak çok kotuuu sürekli ayaktaydim ikinci dönem tutmicam inşallah 24 haftadan itibaren.bir de küçük sınıflar koridorda koşa koşa çarpan carpa gidiyorlar bugün karnıma değdi biri hızlıydi baya çok korktum
bu kadar yorma kendini canım acelen yoksa dinlene dinlene yap.Merhaba kizlar,bu gun temizlik yaptim canim cikacak gibi ya cok yorulldumyalniz olmak cok kotu hic yardimcim yok dus almaya hic halim kalmadi coktum kanepeye resmen
Oyy masalah canım :) benimki bundan daha öne doğru çıkık hele saran bişey giyince fena gozukuo bakalım 9 ayda ne hale gelcemkızlarr benim göbeğim çok çıktıya dün akşam çektim bu resmi. toplamda 3 kilo aldım.Eki Görüntüle 1380497
kızlarr benim göbeğim çok çıktıya dün akşam çektim bu resmi. toplamda 3 kilo aldım.Eki Görüntüle 1380497
maşallahh sizede canım bende bol kıyafetler giyiyorum dışarda ama yinede belli oluyor.Oyy masalah canım :) benimki bundan daha öne doğru çıkık hele saran bişey giyince fena gozukuo bakalım 9 ayda ne hale gelcem
evet canım gören daha büyük zannediyor. yapı meselesi sanırım oğlumdada aynıydım hatta bundan dahada iriydi diyebilirim. hatta gören ikiz mi diyordu.maşallah göbeğine, kocaman olmuş.
Benim göbüş seninki kadar büyük değil.
gerçi ilk kızımda da hiç bir zaman kocaman bir göbeğim olmadı.
maşallahh sizede canım bende bol kıyafetler giyiyorum dışarda ama yinede belli oluyor.
evet canım gören daha büyük zannediyor. yapı meselesi sanırım oğlumdada aynıydım hatta bundan dahada iriydi diyebilirim. hatta gören ikiz mi diyordu.
Sagolasin, evet ağır isimler. İsmimizin hikayesi var, isme münhasır teşrif edecek nasip olursa bebiş.canım karışmak gibi olmasın ama ikiside çok ağır isimler değilmi yani ne bilim bebeğine ahmet muhsin diye seslenmek biraz tuhaf gibitabi sizin için özel bir anlamı varsa bişey diyemem allah adıyla yaşatsın...
Teşekkürler. Ahmed Akif'te çok güzel, benim yakın arkadaşlarımdan birinin ilk oğlunun adı. Maşallah nasıl uslu, nasıl eziyetsiz bir çocuktu, bir çok özelliği (yürüme, kendi kendine yeme, konuşma) yaşından önce yaşadı. Sonra ikinci oğlu oldu. İkinci oğlu zor yetişti, çok ilgi alaka bekleyen bir bebekti. İkincisi için yapışkan gibi hiç benden ayrılmıyor diyordu garibim. Ahmed Akif'in kıymetini daha da bir anlamıştı. Aslı Ahmet mi Ahmed mi acaba? bir araştırmak lazım.COk guzel ismi. Muhsin cok guzel anlamida
bence de hamilelik yüzünden canım. sinirlerimiz çok çabuk bozulabiliyorSağol canım. Dikkat etmek lazım dediğin gibi.bu çocuklar öldürecek beni birgün hamilelikten sanirim sese falan da tahammülüm kalmadi
maşallah canım oğluşuna :)) sonunda öğrendin demek. Erkek istiyodun sanırım sen zaten Allah gönlüne göre vermiş.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKizlarrrrrrr coookkkk saskiiinnnnnn ama bir o kadar da mutlluyummmm oğlum olacakkkkkkk pipisini gördükkkkkkkkk
Kim olacak benim oğluş ( cinsiyeti değişmezse inşalAlah), babanız da görürse " niyetleri çok ciddiymiş bey" dersin.Anaaaa
Kız ne kadar duygulandım yaaa...
Çok teşekkür ederiiimm...
Kimmiş o öyle kuzuma abayı yakmııışşşş, aman babamız görmesin
göbeğine bayıldııımmm resmen. tam hamile göbeği olmuş çok güzelkızlarr benim göbeğim çok çıktıya dün akşam çektim bu resmi. toplamda 3 kilo aldım.Eki Görüntüle 1380497
ben topic açtım bizim için canım oraya yazarız hepimizçok güzel olur, ben seve seve katılırım. kilo, hem bebeğimizin hem de bizim sağlığımız açısından çok önemli. nasıl yapacagiz peki, bir topic mi acacagiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?