2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim bizim vucut olculerimiz ayni galiba ben de kalcali basenliyim belim ince ve karnim yoktu boyun kac senin? benim sadece karnim buyudu belim ayni durumda git gide daha da buyuyecek gobislerimiz insallah

Kızlar kendi doktorumlada gorustum,ayrintilida cikan bagirsak parlakligini takmamaya caliscam insallah.sagolsun cokca moral verdi doktorum,kaybolma ihtimali yuksek ilerlwyen haftalarda dedi,cunku baska bi puruz yoktu.Doktor teyzemizin yanindan cikinca hemen gidip oglusuma ciciler aldim hissetsin ben ondan vazgecmedim, o da benden vazgecemesin.zaten masallah kipir kipir o oynadikca ben mutlu oluyorum.Dua etmekteen baska yapacagim bisey yok,sizde dua edin biziem icin nolur

çok sıkıcı bi gun geçirdim bi an once bugunun bitmesini istiyorum
cuma gunu yanlış bi işlem yapmıştım düzeltilmemiş sistem tarafından. sabah sabah işe gelir gelmez butun birimler aramaya başladı normalde bu işle ilgilenen arkadasta işe gelmemişti bnmde bilgim yoktu bianda strese girdim napcağımı şaşırdım 1-2 saat onla uğraştım. kahvaltı bile yapamadım. öğleden sonrada halam aradı her sulalede olan o onu demiş bu bunu demiş sende bunu demişin muhabetti yaptı yanlış anlaşılma olmuş haksız yere suclandım iki saat laf anlattım tekrar strese girdim. ama şuan karnımda gaz sancısı gibi bi sancı var çok kötü oldum strestenmi oldu acaba anlamadım allahım nedir bugun başıma gelenler

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine. uzan dinlen bol bol aklına kötü birşey getirme

Canim bizim vucut olculerimiz ayni galiba ben de kalcali basenliyim belim ince ve karnim yoktu boyun kac senin? benim sadece karnim buyudu belim ayni durumda git gide daha da buyuyecek gobislerimiz insallah
165 canım boyum uzun degilim tombikim ama yapı meselesi göbek yoktu benim hiç zaten 1 senede aldım 10 kilo doğumdan önce.kilo almaya meyilliyim işte senin boyun uzundu galiba

Merhaba kizlar,bu gun temizlik yaptim canim cikacak gibi ya cok yorulldum yalniz olmak cok kotu hic yardimcim yok dus almaya hic halim kalmadi coktum kanepeye resmen
canım parça parça yapsan? günde 1-2 oda yapsan 3 günde halledersin.böyle canın çıkmaz işte

165 canım boyum uzun degilim tombikim ama yapı meselesi göbek yoktu benim hiç zaten 1 senede aldım 10 kilo doğumdan önce.kilo almaya meyilliyim işte senin boyun uzundu galiba
Evet canim 173 um ben senin fotonu gormusdum cok da tombik degilsin canim iyisin takma kafana dogumdan sonra insallah veririz kilolari

Ahmed asli ama turkceye girince ahmet olmus. Muhammedin muhammet olmasi hibi

canım parça parça yapsan? günde 1-2 oda yapsan 3 günde halledersin.böyle canın çıkmaz işte

Canim zaten 3 oda odalar cok yormazdi belki de banyo tuvaleti de temizledim cok oldu ya artik boyle yapmicam eskisi gibi sandim kendimi yaparim sandim ama coktum, hamilelikte olmuyomus oyle anladim

Canim zaten 3 oda odalar cok yormazdi belki de banyo tuvaleti de temizledim cok oldu ya artik boyle yapmicam eskisi gibi sandim kendimi yaparim sandim ama coktum, hamilelikte olmuyomus oyle anladim
hahah 3 oda derken mutfak banyo ve tuvaletleri de odadan saymıştım komik olmuş
"bizim ev 15 odalı, 5 günde bitiriyoruz" der gibi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…