2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bende hep iki kızım olmasını istemiştim rabbim gönlüme göre verdi, bir kızım yanımda bir kızım karnımda.

Allah sana da nasip eder inş.
insallah canım ama sen genc anne olmussun demek kı benım bu ılk ve yaş da 30 olunca ne zaman olur dıye dusunuyorum .Ikız olsaydı belkı olurdu.

kızlar bebek odası dekarasyon fıkırlerı olan var mı netten dogru duzgun bı sey bulamadım,odasını nasıl yapacagım,bebek odası takım mı alsam yoksa bı tane cok gzel ama baya buyuk dolabım var ekstradan onu mu koysam odaya b tane de buyuyen besık alsam mı ff kafam cok karısık

Canım ben hiç kabızlık sorunu yaşamadım ama bildiğim kadarıyla kuru kayısı, kuru erik ve kuru incir kompostosu iyi geliyo . Ve özellikle bolca lifli yiyecek tüketmek ve egzersiz öneriyolar canım. En kısa zamanda geçer umarım hamileyken daha da zordur kabızlık..

ben de çok çektim canım kabızlıktan düzenli çıkmaya daha yeni başladım. Duphalac surup vermişti bana da doktorum.

analadım canım. doktora da daha yeni gittim. ondan sonra başladı. neyse bakalım canım saol önerilerin için.

canım süt iç bağırsakları çalıştırıyor. bir de kuru kayısı, kuru incir bunlarda iyi geliyor. inşallah çabucak atlatırsın.
canım bütçen el veriyorsa bebek odaları güzel oluyor. senin de ilk çocuktu sanırım. hevesin varsa oda yap bence

bebek odaları guzel canım ama benım yatag odamda kocaman gıyınme odası yapılacak yer var benım dolap oraya sıgmadıgı ıcın onu bebıse koysam kendıme gıyınme odası yapsam dıyorum,bı taraftan da bebege haksızlık olurmu dıyorum

Gunluk magnezyum ic canim ben icerken oyle bir sikintim yoktu 3-4 gundur icmedim yine basladi kabizlik magnezyum duzenli icilirse cok iyi geliyo

Kızlar midem çok kötü yanıyo ya özellikle geceleri oluyo nedense. saç çıkmasıyla alakası var mı ki gerçekten yaa
gece yatmadan önce bişey yiyip içme canım. hele hele portakal mandalina gibi asitli meyveleri gece yatmadan en az 2 saat önce yemen gerek. ben dün gece öyle bi hata yaptım. eşim portakal yerken 1 dilim istedim ve gece 3 te mide ağrısıyla uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…