- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.381
Ahh ahh canım işyerinde kimse dikkat etmiyo ne yazık ki hamile misin yorulur musun stres olur musun diye.. Akrabalarında biliyolar sonucta senin hamile olduğunu ne diye gereksiz yere bu tarz muhabbetler dönüyo hiç anlamam. Stres kaynaklı olabilir canım ama sen şimdi güzelce dinlen ve hiçbir şey düşünme bebeğinden başka .. Önemli birşey yoktur geçer dinlenince..
Canim stresten olmustur benim eltim de beni kizdirinca aynen oyle oldum karnim patliycak gibi sisti,unutmaya calis dinlen gecer insallah stres yapma artik bebege zarar canim,ac bi komedi filmi izle unut bu gunu
canım en güzelini düşünmüşsün. doktorun geçebilecek bir şey olduğunu söylemiş. inşallah geçecek ve iyi olacak miniğin
canım benim takma kafana. sen bebeğini düşün. hiç kimse, hiçbir şey bebeğinden önemli değil. bebeğinin, senin iyi olmana ihtiyacı var.
Canim benim dikkat et sakin sinirlenme. Bi gun aglama keizine grdim sonra bide bebegimi o duruma soktugum icin uzuldum.. bebekler anne psikolojisinden baya etkileniyolarmis. Kendini rahatlatmaya caliss
GunaydiinnnGünaydın minnaklar ve anneleriiiiNasılsınız bakayımm keyifler yerinde mi? Günün ilk tekmeleri hissedildi mii??
En iyisini yapıyosun canım. bana kız dediler o hevesle bir sürü kıyafet aldım. son gittiğimizde erkek dediler ve kesinmiş o kadar kıyafet elimde kaldıBayanlar bebislere kıyafetler alınmaya başlamış heralde ben niye korkagim bu konuda ya
ben onu sordum canım bnmde oluyo arada. idrarımı kacırsam hissederim diye teleaslandım. doktor idrar olduğunu miktar az aolduğu için farketmediğimizi söylediGunaydiinnnBen az once sanki ilk tekmemi hisettim canim. Ama hala emin olamıyorum. Bugun doktora kontrolum var bakalim bebeğim büyümüş mü.
Kizlar ben.idrar mi kaçıyorum baska birsey mi bilmiyorum arada su gibi bir akinti oluyor. Bugun doktoruma sorucam bakalim insallah amniyon sivisiyla ilgili bir sikinti yoktur.
Canım ne güzel bende hissediyorum, ilk günlerde senin gibi dönüyormuş gibi değişik bişeydi, şimdide onlara pıt pıtlar eşlik etti ve 2 gübdür daha sık hissediyorum, doktorumda cuma günü gittiğimde hissetmeye baslarsın bebeğin pozisyonu uygun oldukça demişti, çook sevinmiştim
Gecmiş olsun canım, benimde bi iki gündür ağrılarım başladı, sanırım benimde tekrarladı ama bu sefer bol suyla gecirmeye calışcam, gecen sefer antibiyotik kullanmıştum çünkü...
İyi düşünmüşsün canım
Canım gecmiş olsun bidaha yaşamazsın umarım... Moralini bozma gecmiş bak işte, malesef bizde risk daha fazla, bende iğne 0.6'lık ve coraspin kullanıyorum. Kendimi yormayaya calışıyorum, sanki hamileliğimin ilk zamanları gibi halen yatıyorum, çok fazla ayakta kalmamaya calışıyorum. Sende böyle yap...
Doktorun bişey dedi mi neden olmuş olabilir? Sağlıkla atlatıcaz inşallah canım...
Cnm bu sabah aynı sıkıntıyı bende yaşadım içim daraldı resmen görünce su gibi akıntıyı. bende beyaz akıntı çok oluyor normalde herkeste var sanırım beyaz.GunaydiinnnBen az once sanki ilk tekmemi hisettim canim. Ama hala emin olamıyorum. Bugun doktora kontrolum var bakalim bebeğim büyümüş mü.
Kizlar ben.idrar mi kaçıyorum baska birsey mi bilmiyorum arada su gibi bir akinti oluyor. Bugun doktoruma sorucam bakalim insallah amniyon sivisiyla ilgili bir sikinti yoktur.
ben onu sordum canım bnmde oluyo arada. idrarımı kacırsam hissederim diye teleaslandım. doktor idrar olduğunu miktar az aolduğu için farketmediğimizi söyledi
ne güzel ilk tekmeni hissetmişsin ben hiç hissetmedim daha
cnm hissedildi de ben bi sabah bi de akşam evde uzandığımda hissediyorum genelde.Günaydın minnaklar ve anneleriiiiNasılsınız bakayımm keyifler yerinde mi? Günün ilk tekmeleri hissedildi mii??
Bende iki gün önce bu konudan bahsedecektim. Bendede çok oluyor öksürürken ve hapşururken idrar kaçırmasıcnm tuvaletten sonra ıkı kez şiddetli hapşırdım tabi farketmedim. sonra çamaşırımı değiştirirken gördüm. inş kalan idrardır cnm saol içim rahatladı benımde. bebeişim tekmeliyor allahtan su azald-sa hareket de edemez allahım göstermesin hiç birimize
Bende iki gün önce bu konudan bahsedecektim. Bendede çok oluyor öksürürken ve hapşururken idrar kaçırmasıcumartesi kontrolümüz var bakalım doktor teyzemiz ne diyecek. Sizlerde doktorlarınıza bu durumdan mutlaka bahsedin belki bir önlemi vardır.
Benim kiz guzel olur bakkk..:))Oh oh masaallah bidiga annesi...
Hayirli olsun...
Bakiyorum da gelin adaylari cogaliyor
Insallah bu defa hayrlisiyla kucagima alirim allah anneliik duygusunu yasamayi banada nasip etsin:)tebrıkler kız cocugu tam baska her anneye kısmet etsın Rabbım anneye arkadas oluyor ırelide hep ıkı kızım olsun ıstemişim ama gec galdım galiba
Süper yaaa ne guzel bi duygudur bende yasayayim artık bende bende:)Günaydın hanımlar, benim bebeğim çok sert tekmeler atmaya başladı, kıyafetle bile seyiriyor farkediliyor dışardan göbeğimin yamulduğu siz de hissediyor musunuz?
Arkadaslarrrrr bebisim 1 haftada 2 haftalik buyumusssss etkisi varmi bilmiyorum ama hergun nesquikli süt, muz, yumurta ve bi kase yogurt yedim. Ilac gibi tukettim yani. Ozellikle gelisimi geri olan anneler muzzz hergun tuketin. Bebege cok faydaliymissss
cnm bu tekmelerın sertlığı gün gün artıyor dıymı :)Günaydın hanımlar, benim bebeğim çok sert tekmeler atmaya başladı, kıyafetle bile seyiriyor farkediliyor dışardan göbeğimin yamulduğu siz de hissediyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?