2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın minnaklar ve anneleriiii Nasılsınız bakayımm keyifler yerinde mi? Günün ilk tekmeleri hissedildi mii??

cevaplarınız için saolun kızlar inanın bide eşim uzulmesin die onada anlatmadım bi size anlatabiliyorum konuşacak birine ihtiyac duyduğumda iyiki varsınız... evet baya bi şişmişim stresten, eve gelince yemek yedikten sonra uzandım dinlendim gecti... haklısınız artık kendimden cok bebeğimi düşünmeliyim stresle başa cıkmayı öğrenmek lazım sanırım. keşke bi imkanım olsa da hiç şu işe gelmesem kimsenin nazını niyazini cekmesem evimde huzurlu bir hamilelik gecirsem. aslında eşim sürekli istanbuldan marmarise taşınalım hem kiralar ucuzmuş hemde huzurlu bir yerde denir kenarında yaşarız diyor ama denizi çok sevdiğim halde aileme çok düşkün olduğum için cesaret edip tamam gidelim diyemiyorum. heleki bebek olunca her fırsatta ailemi görmeye gelemicem bu seferde aile hasreti yuzunden mutlu olamıcam
Canim stresten olmustur benim eltim de beni kizdirinca aynen oyle oldum karnim patliycak gibi sisti,unutmaya calis dinlen gecer insallah stres yapma artik bebege zarar canim,ac bi komedi filmi izle unut bu gunu

Canim benim dikkat et sakin sinirlenme. Bi gun aglama keizine grdim sonra bide bebegimi o duruma soktugum icin uzuldum.. bebekler anne psikolojisinden baya etkileniyolarmis. Kendini rahatlatmaya caliss

Günaydın minnaklar ve anneleriiii Nasılsınız bakayımm keyifler yerinde mi? Günün ilk tekmeleri hissedildi mii??
GunaydiinnnBen az once sanki ilk tekmemi hisettim canim. Ama hala emin olamıyorum. Bugun doktora kontrolum var bakalim bebeğim büyümüş mü.
Kizlar ben.idrar mi kaçıyorum baska birsey mi bilmiyorum arada su gibi bir akinti oluyor. Bugun doktoruma sorucam bakalim insallah amniyon sivisiyla ilgili bir sikinti yoktur.

ben onu sordum canım bnmde oluyo arada. idrarımı kacırsam hissederim diye teleaslandım. doktor idrar olduğunu miktar az aolduğu için farketmediğimizi söyledi
ne güzel ilk tekmeni hissetmişsin ben hiç hissetmedim daha

teşekkür ederim canım çalıştığım için dinlenme şansım çok az ben hiç yatamadım desem yeridir önce rahim ağzının incelmesinden korktu ama şükür ki normalmiş kanamayı iğneye bağladı...

gunaydın annişler nasılsınız...
şeker yuklemesi için randevu aldım ama c.tesi gidebildiğimiz için 23+5 gunluk oluyoruz, normalde 24.haftada yapılıyormuş 2gunden farketmez sanırım. aksam 9dan sonra bişey yemicem sabah 9da aç karna yaptırcam 12 saat aç kalmış oluyorum bu şekilde.

Cnm bu sabah aynı sıkıntıyı bende yaşadım içim daraldı resmen görünce su gibi akıntıyı. bende beyaz akıntı çok oluyor normalde herkeste var sanırım beyaz.
doktora gitmeme daha var sen sor da benım de içim rahatlasın umarım bi durum yoktur. haberrını beklıyorum cnmm.
bende hissediyorum bebişi artık :)

cnm tuvaletten sonra ıkı kez şiddetli hapşırdım tabi farketmedim. sonra çamaşırımı değiştirirken gördüm. inş kalan idrardır cnm saol içim rahatladı benımde. bebeişim tekmeliyor allahtan su azald-sa hareket de edemez allahım göstermesin hiç birimize

cnm hissedildi de ben bi sabah bi de akşam evde uzandığımda hissediyorum genelde.
yani pozisyon değiştiriyor sanırım gunun uzun saatlerinde hissetmiyorum daha

Bende iki gün önce bu konudan bahsedecektim. Bendede çok oluyor öksürürken ve hapşururken idrar kaçırması cumartesi kontrolümüz var bakalım doktor teyzemiz ne diyecek. Sizlerde doktorlarınıza bu durumdan mutlaka bahsedin belki bir önlemi vardır.

cnm idrar kaçırması ise problem yok kaçırılam amaannn olsun :)
ama başka bişi olmasın allah korsun söylediğin ii oldu vallahi içim rahatladı. :)

Günaydın hanımlar, benim bebeğim çok sert tekmeler atmaya başladı, kıyafetle bile seyiriyor farkediliyor dışardan göbeğimin yamulduğu siz de hissediyor musunuz?

maşallah bende cok istiyorum muz yemek ama kabızlık problemim var oyüzden yiyemiyorum cok fazla

Günaydın hanımlar, benim bebeğim çok sert tekmeler atmaya başladı, kıyafetle bile seyiriyor farkediliyor dışardan göbeğimin yamulduğu siz de hissediyor musunuz?
cnm bu tekmelerın sertlığı gün gün artıyor dıymı :)
şimdilik kibarca vuruyor oğlum, dokunduruyor :) göbeğim yamulmuyor daaha..
bide 4-5 gundr gerçekten hissediyorum ama gün içinde sürekli diil sabah ve akşamları çoğunlukla. pozisyon değiştiriyor sürekli o yuzden mı arada hissedemiyorum ki, tecrubeli sayılırsın sana sorıım dedım kafamdakileri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…