2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Kızlar bunu ne zamandır soracaktım ama unutuyorum hem doktora hem size. Benim normalde akıntım reglimden önce olurdu ve normal günlerde kesnlikle günlük pet kullanmazdım ancak reglimden önce ve sonra kullanırdım iki gün. Günlük petler akıntıyı arttırıyor ve mantar riskini çoğaltıyor çünkü vajen havasız kalıyor koku da yapıyor. Kısaca iyi ve temiz bakardım kendilerine adaçayı yeşilçay biberiye vs çok içerdim onlar da iyi geliyordu sanırım. Şimdi bitki çaylarını esksi gibi içemiyorum ama çok tuhaf bir akıntı var bende de altıma kaçırma gibi gibi hissetmiyorum yani idrar olsa onu kaslarımdan farkederim diye düşünüyorum ama bu çok farklı aktığını da hissediyorum su gibi çok rahatsız oluyorum normalde her akşam duş alırım ve çamaşır değiştiririm ama bu durum olduğundan beri günde üç kez değiştirdğim oluyor. Çamaşırları eşim makineden çıkarıp asıyor geçen çekmeceni mi yıkadın dedi bana o kadar çok çamaşır yıkıyorum ki bu kilotlarımdan oluşuyor :)))

Benim kontrolüme bir ay var siz yakın zamanda gidecekseniz bana da olasılıkları anlatın ben de durumun ciddiyetine göreye gideyim canlar.

Bu arada özellikle hamileyken çamaşırlarınız mutlaka pamuk olsun bu çok önemli. Altın ve gümüş olmayan hiçbir takıyı takmayın geçen haberlerde izledim zehirli takılar diye dikkat edelim bebişlere.

Cok su icersen hic problem olmuyor cnm ben iki ltreden fazla iciyorum hergun. Yanimda sise bulunduruyorym yoksaa bardak bardak hemm zor oluyo hem olcusunu bilwmiyor insan.

yok cnm malesef bende işe yaramıyor o günde 3 litreden fazla su içiyorum hamilelikten öncede düzenli değildi zaten hep vardı hala da var 3günde bir anca cıkabiliyorum oda zoraki yani

Canım sen 19 haftalıkmışsın ben de ilk o haftada hissettim ama çok zor ayırt ediyordum hafif hafif seyiriyor gibiydi. Doktorumun söylediğine göre eşinin konumu da çok önemliymiş bebeğin konumu gibi zaten sürekli hareket ediyorlar. Doktorumun bana 22. Haftaya kadar düzenli hissedemezsin çok normal bu gün hissetmedim deyip gelmene gerek yok ilerleyen haftalar için geçerli o dedi. Benim de halen düzenli değil ama benim bebek sabahları bu saatte çok hareket ediyor gün içinde muhtemelen ben hissetmiyorum işten güçten akşamları da belki eşimi kırmayıp bir tekme atıyor sonra uyuyor :)))

Tecrubeli anneler size bir sorum olucak biz bebislere ne tur kiyafetler alalim haziranda usurlermi erkek bebekler cok sicagi sevmez die biliyorum ben.cuma bursaya gidicem oglusumun tum alisverisini yapicam ins.upuzun bi liste yaptik ince seylermi kalin seylermi almam gerekiyo bilmiyorum.

maşallah göbeğine, kocaman olmuş.

Benim göbüş seninki kadar büyük değil.

gerçi ilk kızımda da hiç bir zaman kocaman bir göbeğim olmadı.
Benimde büyümedi daha ama birden atak yapıcaz sanırım ilk kızında normalmi sezeryanmı oldu cnm nasıl oldu doğumun biraz anlat bizede tecrübeli anne olarak

yok cnm malesef bende işe yaramıyor o günde 3 litreden fazla su içiyorum hamilelikten öncede düzenli değildi zaten hep vardı hala da var 3günde bir anca cıkabiliyorum oda zoraki yani
Duphalac verdimi doktor. Cok zararsiz bi ilaac emilmiyormus. Ondan kullandm.bi ara cok rahatlatiyor

Cnm benim annem yazda olsa uzun kol giydirecez dedi ben yeni doğan kıyafetlerini penye tarzında alıcam iç tulumları kısa ve uzun kol olabilir 6-9 aylık kıyafetlerinde kışa girmiş olucaz onları da kadife ve kışlık sıcak şeyler alırız

hahhaaha :)) ayni durum işte. sabah enerjik yavrum sonra belkide benım yorgunluğumla orantılı olarak o da yoruluyor hissedemiyorum eve moralım bozuk gittim dün akşam bu yüzden. sonra yemekten sonra dinlenirken babasının elını koyduğum anda başladı haraketlenmeye. eşime de seni hissetti bak bütün gün bana tekme atmamıştı sana yaptı bunu dedim nası sevindi yazık :)
aynen telaş yapmayalım o zman cnm saolasın.
akıntın için de herkeste oluyormuş az çok benım beyaz vcut losyonu kıvamında oluyor tum gun baya bi hemde. ama arada su gibi de oluyor insan endişeleniyor. ben en son cmtesi gittim suyumuz iiydi. sende telaş yapma cnm

Kesinlikle canım çok faydalı ben muz süt ve nesquiki blandırdan geçirip içiyorum çok lezzetli oluyor. Bir de tahinli pekmez ve hurma da bebeğe kilo aldırıyor.

Bir de kızlar kalsiyumu gün içinde ne kadar tüketmeniz gerektiğini doktora sorun ve iki bardaktsn faxla sütü kesinlikle içmeyin hem kansızlığa sebep oluyor hem de fazla kalsiyum bebeğin eşinin erken yaşlanmasına sebep oluyor. Eşin erken yaşlanması da bebeğinizi erkenden doğurmanıza neden oluyor. Herkesin vücudu bedeni değerleri farklı tabii bunu doktorunuza mutlaka sorun ne kadar tüketmeliyim diye.

cnm hissedildi de ben bi sabah bi de akşam evde uzandığımda hissediyorum genelde.
yani pozisyon değiştiriyor sanırım gunun uzun saatlerinde hissetmiyorum daha
ben aksam uzanırken hissettim sandm ama gaz oldugu ortaya çıktı gün içinde uzanırsam minicik minicik bi kıpırdanma hissediyorum

kegel egzersizleri çok yardımcı oluyor canım. hem gebelikte hem de gebelik sonrası için idrar kaçırma sorununu çözüyor.

Aut bi bardak iciyorum, yogurdu daha cok seviyorummm hem bagirsaklarada faydali. Eşim koy yogurdu aliyo benim icin cokhosss. Kizlar sizdee su hazir yogurtlari tuketmeyinnn krema gibi ya hic faydali olacagini düşünmüyorum. ...

Kızlar emzik ve biberon olarak marka model ne düşünüyorsunuz ben hiç anlamam ama araştırdığıma göre silikon uçlular ve cam olanlar en sağlısı çünkü kıyasla daha pahalı. Aventi beğendim ama nuk markası için de çok iyi diyorlar wee kullanan çok var ama fiyat baya ucuz o yüzden içime sinmedi açıkcası.bebek bunu emecek nihayetinde.

Biberonların cam olanları daha sağlıklıdır diye düşünüyorum bir de steril etmek ve kurutmak için makineler var bazıları mama da ısıtıyor allah nasip ederse emzirmek istiyorum ama bunun bir garantisi yok sonuçta steril makinesi aldığımda mama ısıtanından da mı alsam yoksa beklesem bebeğin ihtiyacı olursa mı alsam bilmiyorum. Masraf çok malum önemli olan birincil ihtiyaçlarını en kalitelisinden almak fikri ve tecrübesi olanlsr var mı?

Aut bi bardak iciyorum, yogurdu daha cok seviyorummm hem bagirsaklarada faydali. Eşim koy yogurdu aliyo benim icin cokhosss. Kizlar sizdee su hazir yogurtlari tuketmeyinnn krema gibi ya hic faydali olacagini düşünmüyorum. ...

Kesinlikle canım hatta ben yoğurdu kendim yapıyorum ve etrafımdakilere yalvarıyorum resmen hazır almayın siz yapın diye benim tarifim aynı hazır yoğurt gibi oluyor ne ekşi ne sulu isteyen herkese anlatmak isterim hem çok pratik hem de çok faydalı.

uff benm daha kucucuk biran once ciksin istiyorum

Canım senin boyun uzundur muhtemelen uzun boyluların 19. Haftada anca çıkıyor bir de çok zayıf annelerin hemen çıkıyor kilolu annelerin kendi göbekleri önce sertleşiyor son zamanlar çıkıyor kilon nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…