- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.401
Cok su icersen hic problem olmuyor cnm ben iki ltreden fazla iciyorum hergun. Yanimda sise bulunduruyorym yoksaa bardak bardak hemm zor oluyo hem olcusunu bilwmiyor insan.maşallah bende cok istiyorum muz yemek ama kabızlık problemim var oyüzden yiyemiyorum cok fazla
GunaydiinnnBen az once sanki ilk tekmemi hisettim canim. Ama hala emin olamıyorum. Bugun doktora kontrolum var bakalim bebeğim büyümüş mü.
Kizlar ben.idrar mi kaçıyorum baska birsey mi bilmiyorum arada su gibi bir akinti oluyor. Bugun doktoruma sorucam bakalim insallah amniyon sivisiyla ilgili bir sikinti yoktur.
Cnm bu sabah aynı sıkıntıyı bende yaşadım içim daraldı resmen görünce su gibi akıntıyı. bende beyaz akıntı çok oluyor normalde herkeste var sanırım beyaz.
doktora gitmeme daha var sen sor da benım de içim rahatlasın umarım bi durum yoktur. haberrını beklıyorum cnmm.
bende hissediyorum bebişi artık :)
Bende iki gün önce bu konudan bahsedecektim. Bendede çok oluyor öksürürken ve hapşururken idrar kaçırmasıcumartesi kontrolümüz var bakalım doktor teyzemiz ne diyecek. Sizlerde doktorlarınıza bu durumdan mutlaka bahsedin belki bir önlemi vardır.
Cok su icersen hic problem olmuyor cnm ben iki ltreden fazla iciyorum hergun. Yanimda sise bulunduruyorym yoksaa bardak bardak hemm zor oluyo hem olcusunu bilwmiyor insan.
cnm bu tekmelerın sertlığı gün gün artıyor dıymı :)
şimdilik kibarca vuruyor oğlum, dokunduruyor :) göbeğim yamulmuyor daaha..
bide 4-5 gundr gerçekten hissediyorum ama gün içinde sürekli diil sabah ve akşamları çoğunlukla. pozisyon değiştiriyor sürekli o yuzden mı arada hissedemiyorum ki, tecrubeli sayılırsın sana sorıım dedım kafamdakileri :)
Benimde büyümedi daha ama birden atak yapıcaz sanırımmaşallah göbeğine, kocaman olmuş.
Benim göbüş seninki kadar büyük değil.
gerçi ilk kızımda da hiç bir zaman kocaman bir göbeğim olmadı.
Duphalac verdimi doktor. Cok zararsiz bi ilaac emilmiyormus. Ondan kullandm.bi ara cok rahatlatiyoryok cnm malesef bende işe yaramıyor o günde 3 litreden fazla su içiyorum hamilelikten öncede düzenli değildi zaten hep vardı hala da var 3günde bir anca cıkabiliyorum oda zoraki yani
Cnm benim annem yazda olsa uzun kol giydirecez dedi ben yeni doğan kıyafetlerini penye tarzında alıcam iç tulumları kısa ve uzun kol olabilir 6-9 aylık kıyafetlerinde kışa girmiş olucaz onları da kadife ve kışlık sıcak şeyler alırızTecrubeli anneler size bir sorum olucak biz bebislere ne tur kiyafetler alalim haziranda usurlermi erkek bebekler cok sicagi sevmez die biliyorum ben.cuma bursaya gidicem oglusumun tum alisverisini yapicam ins.upuzun bi liste yaptik ince seylermi kalin seylermi almam gerekiyo bilmiyorum.
Canım sen 19 haftalıkmışsın ben de ilk o haftada hissettim ama çok zor ayırt ediyordum hafif hafif seyiriyor gibiydi. Doktorumun söylediğine göre eşinin konumu da çok önemliymiş bebeğin konumu gibi zaten sürekli hareket ediyorlar. Doktorumun bana 22. Haftaya kadar düzenli hissedemezsin çok normal bu gün hissetmedim deyip gelmene gerek yok ilerleyen haftalar için geçerli o dedi. Benim de halen düzenli değil ama benim bebek sabahları bu saatte çok hareket ediyor gün içinde muhtemelen ben hissetmiyorum işten güçten akşamları da belki eşimi kırmayıp bir tekme atıyor sonra uyuyor :)))
10.haftada gazdan bi sistim davul ggibi daha da sisi inmedi. Simdide gaz degil artık bebis sanirim:)kizlar ya karniniz kacinci haftada disardan belli olmaya basladi
Arkadaslarrrrr bebisim 1 haftada 2 haftalik buyumusssss etkisi varmi bilmiyorum ama hergun nesquikli süt, muz, yumurta ve bi kase yogurt yedim. Ilac gibi tukettim yani. Ozellikle gelisimi geri olan anneler muzzz hergun tuketin. Bebege cok faydaliymissss
ben aksam uzanırken hissettim sandm ama gaz oldugu ortaya çıktıcnm hissedildi de ben bi sabah bi de akşam evde uzandığımda hissediyorum genelde.
yani pozisyon değiştiriyor sanırım gunun uzun saatlerinde hissetmiyorum daha
kegel egzersizleri çok yardımcı oluyor canım. hem gebelikte hem de gebelik sonrası için idrar kaçırma sorununu çözüyor.Bende iki gün önce bu konudan bahsedecektim. Bendede çok oluyor öksürürken ve hapşururken idrar kaçırmasıcumartesi kontrolümüz var bakalım doktor teyzemiz ne diyecek. Sizlerde doktorlarınıza bu durumdan mutlaka bahsedin belki bir önlemi vardır.
Aut bi bardak iciyorum, yogurdu daha cok seviyorummm hem bagirsaklarada faydali. Eşim koy yogurdu aliyo benim icin cokhosss. Kizlar sizdee su hazir yogurtlari tuketmeyinnn krema gibi ya hic faydali olacagini düşünmüyorum. ...Kesinlikle canım çok faydalı ben muz süt ve nesquiki blandırdan geçirip içiyorum çok lezzetli oluyor. Bir de tahinli pekmez ve hurma da bebeğe kilo aldırıyor.
Bir de kızlar kalsiyumu gün içinde ne kadar tüketmeniz gerektiğini doktora sorun ve iki bardaktsn faxla sütü kesinlikle içmeyin hem kansızlığa sebep oluyor hem de fazla kalsiyum bebeğin eşinin erken yaşlanmasına sebep oluyor. Eşin erken yaşlanması da bebeğinizi erkenden doğurmanıza neden oluyor. Herkesin vücudu bedeni değerleri farklı tabii bunu doktorunuza mutlaka sorun ne kadar tüketmeliyim diye.
uff benm daha kucucuk biran once ciksin istiyorum10.haftada gazdan bi sistim davul ggibi daha da sisi inmedi. Simdide gaz degil artık bebis sanirim:)
uff benm daha kucucuk biran once ciksin istiyorum10.haftada gazdan bi sistim davul ggibi daha da sisi inmedi. Simdide gaz degil artık bebis sanirim:)
Aut bi bardak iciyorum, yogurdu daha cok seviyorummm hem bagirsaklarada faydali. Eşim koy yogurdu aliyo benim icin cokhosss. Kizlar sizdee su hazir yogurtlari tuketmeyinnn krema gibi ya hic faydali olacagini düşünmüyorum. ...
uff benm daha kucucuk biran once ciksin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?