2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Duphalac verdimi doktor. Cok zararsiz bi ilaac emilmiyormus. Ondan kullandm.bi ara cok rahatlatiyor

yok cnm benim doktorum ilaç vermiyor pek doğal yolla cık daha iyi diyor işyeri hekimine gittim o X-MEN diye bir şurup verdi zararı yokmuş bitkiselmiş kendi doktoruma sordum içme dedi kaldım öyle arada aslında içsem düzene girer.

cnm tecrubeli diilim ilk benım ama anneme soruyorum bende bu soryu diyor ki kısa kollu yada kolsuz çıt çıtlı badilerin üzerine penye uzun kollu tulum yada alt üst giydirecekmişiz. çok sıkmayacakmışız bebişi hemde çok açık bırakmayacakmışız :)) kadıfe tulum alma derim çok terletir bize uymaz.

Sagol cnm penye turu seyler alayim bende.cunku benim bulundugun ilcede jeotermal sistemi var dogalgaz yok evlerimiz hamam gibi oluyo cok sicak.ama yazin biraz,serin yelek hirka gibi seyleri cok almam.lazim galiba

günde en az iki kez çamaşır değiştirmeliyiz zaten enfeksiyon ve mantara karşı. ben de aktığını hissediyorum bazen su gibi değil de akıntı beyaz. doktorum normal demişti. iç çamaşırını günde 2-3 kez değiştirmemi söyledi. bende enfeksiyon da mantar da çıkmadı. geçen hafta verdim idrar kültürü.

Bende aventi çok iyi diye duydum ve en mantıklısı cam almamız emzik içinde damaklı olanlardan çoğu kişi memnun değil çocuğun geç konuşmasına ve konuşmada bozukluğa bile yol açıyomuş klasik daha anne memesine benziyo zaten. Diğer ihtiyaçlarınıda gerekli görürsen al cnm birazda doğum sonrasına bırakalım alışveriş zevkini

Bende oyle yapayim ins.bencede cok sıkmamak.lazim cocugu.hele bizimki bana cekerse hic bise giydiremiycez cocuga.bende sacagi hic sevmem.esimde tam tersi yazin bile kazak giyicek nerdeyse

Kizlar o akintidan bndede var bn doktora sormustum rahim ve vajina genisledgini icin dedi kokusuzsa korkmana gerek yok dedi

Sagol cnm penye turu seyler alayim bende.cunku benim bulundugun ilcede jeotermal sistemi var dogalgaz yok evlerimiz hamam gibi oluyo cok sicak.ama yazin biraz,serin yelek hirka gibi seyleri cok almam.lazim galiba
Aynen penye yelek işini görür yazın 3-4 tane alsan yeter çabuk büyüyecekler çünkü

Bende oyle yapayim ins.bencede cok sıkmamak.lazim cocugu.hele bizimki bana cekerse hic bise giydiremiycez cocuga.bende sacagi hic sevmem.esimde tam tersi yazin bile kazak giyicek nerdeyse

aynen cnm penye battanıyelerı herkes bol alın diyor.
uykudan kaltığında terlemiş ise( bazı bebekler çok terlermiş) , üstüne yelek giydiririz penye yeleklerden alırsın boy boy.
bizim yazlık esiyor mesela akşamları bebeği ya çıkarmıycam yada biraz kalın giydirmem gerekiyor o yuzden tedbirli olmak amaçlı kalın hırka tarzı bişiler de alırım ben.
aslında kıyafet en kolay ve en eğlenceli kısmı gibi geliyor bana.
onun dişinda hangi biberon hangi bebek arabası, hangi bakım ürünleri, göğüs pompası vs çok detay var onlarda zorlanıcam seçerken

merhaba güzel anneler kıyafet konusu konuşulmuş oğlumu temmuz ayında doğurdum ilk 2-3 hafta alttan içlik üstüne uzun kollu çıtçıtlı badi ayaklı pijama ve çorap üstünede her zaman değil ama arada yelek giydirdim sonra kesinlikle sıkı giydirmedim hep sıfır kollu çıtçıtlı badi ve çorapla durdurdum çünkü ağustosta havalar çok sıcaktı ve bebekte isilik oluyor haberiniz olsun doktorada sormuştum oda normal olduğunu cünkü cildinin bir süre sonra bizimki gibi olduğunu söylemişti yani küçük kışlık şeyler fazla almanıza gerek yok bence haberiniz olsun

Seninle ayni gunmus dogumumuz.ins saglikla aliriz kucagimiza :)

Kizlar kanamama teshis konuldu vasa previa diye bisey cok kotu bisey sonumuz belli degil dua edin lutfen cok kotuyum

Ya duphalac kana geçmiyor ve zararsi doktorum istedgin vakit icebilirsin dedi. Hamileyken kabizlik da zorr dogumdan sonra hemoroid olabiliyor allah korusun.

Anlat o vakit bana:))

Ayrıntılı USG den geldim hanımlar bebeğimin sol böbrek kanalında 6 mm genişleme varmıştakipte olmama gerekiyomus 15 ggün sonra bidaha gitcem artış olmazsa sorun değil dediler bide bebegim baya bi asagidaymis erken doğum olmasından korkuyorum

Ben kutahyanin ilcesinde oturuyorum burda bebekle alakali seyler pek yok olanda normal fiyatinin iki kati.oyuzden tum alisverisi bursada yapicam.eksik hic bisey kalsin istemiyorum.biberon konusunda bende avent en iyi diye duydum kullanan herkes cok memnun.anne gogsunun birebir aynisiymis.bir kac marka daha vardi ama aklimda kalmamis.ben calismiyorum hep bebegimle olucam oyuzden gogus pompasi almiycam.biberonuda olurda sutum gelmezse ilk dogdugunda mama veririz diye aliyorum zaten.bebekler ilk dogdugunda ac kalmamalari lazim sarilik.oluyolar cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…